Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kıslarrrrrrrrropuyorumnanaktan
ya varya dün yazmıştımya dr. ilac verdi ama verdiği ilac mide ilaçı filan diye yaşmıştım..kullanıp kullanmamakta kararsızdım..aklımdada soru işareti vardı ben klomen kullandım mide ilaçı ne alaka diye..CADIARZU.
bugün nöbetci eczane bulup sordum dr,un receteye yazdığı bu ilaçmı diye bayan demezmi hayır bu değil..dr. hormon ilaçı yazmış..ama eczane bana mide ilaçı veriyor.klava:..allahtan kullanmamışım..yarın eczaneye gidip değiştiricem..bugün kullanıcaktım ama birgünden heralde sorun cıkmaz..:uhm:..
smart canım ya ne durumdasın gelmedi değilmi kırmızılar...

inşallah hamilesindir tatlımmmmmm :Saruboceq:

smartt sana bakmak için girdim adet oldumu diye
e olmamışsın :)))))))
allah hayırlısını nasip etsin senin için
canım inşallah hamilesindir :)))

smart canım ya ne durumdasın gelmedi değilmi kırmızılar...

inşallah hamilesindir tatlımmmmmm :Saruboceq:

Kızlar üçünüze de teşekkür ederim.Beni merak etmişsiniz.opuyorumnanaktan
Henüz gelen giden yok;regl olacakmış gibi sancı da hissetmiyorum.Bugün gecikmenin birinci günü diye test de yaptım o da negatif çıktı zaten... sırnaşık şey Geç döllenme falan da olamaz çünkü bir çalışma oldu o da yumurtlama günü diye tahmin ettiğim gündü o kadar!
Sanırım sorun şu;
ben düzenli spor yaparım(fitness) ama bir iki haftadır kendimi dışarı atmaktan,arkadaşlarımla buluşmaktan spor yapmaya fırsat bulamadım,e hava değişimi de girdi işin içine o yüzden gecikecek diye tahmin ediyorum.Yılda bir de olsa gününde olmadıysa bir hafta kayar benim reglim.

Anlayacağınız;hamilelik olduğunu hiç sanmıyrum...şakkıdı İçimde hiç öyle bir his yok,belirti de yok! hihoyyyt
Psikolojik olarak hazır değilim şu anda zaten... :uhm:

hakkında hayırlısı smartcımm

Canım sağol!Son bir kaç aydır çok uzaklaşmıştım hamile kalma psikolojisinden;bu yazı da böyle geçirmeyi planlıyourm;eşimle de bu kararımı açık açık konuşmam lazım tabi!bilmiyorumkismile

Yaaa!Bi de o test bir tuhaftı;ilk başta hiç renk değişimi olmadı beklememe rağmen ben de yendien batırdım ondna sonra renk akışı oldu ve test çizgisi de ancak o zaman çıktı.Bi yanlışlık yoktur değil miiii!!!!bilmiyorumkismile Tek kafamı kurcalayan şey o! :S

kızlaaaarr napıyosunzz.dilemma naber canımm..hiç karşılaşamıyoruz..nasıl gidiyor hamişlik...

ay canım görmemişim mesajınıI.ben iyiyim.iyi gidiyor hamilelik çok şükür.Umarım hep böyle gider.Sen de klomen kullanıcaktın sanırım,takip yaptırıyorsun galiba dimi Sizlerden güzel haberler bekliyorum

Kızlaarrr!Ben bugün de regl olmadım.Yarın olur muyum ki?bilmiyorumkismile
Strese girdim iyice...Ya tuttuysa ne yaparım ben! kafamçokkarıştı

inşallah tutar ya smart... hazır değilim falan deme yani :))) tutsunda, bende kasıma bilet aldım...kapanış yapıcammmm opuyorumnanaktan

Smart canım! İnşallah içinden gerçekten nasıl geçiyorsa öyle olsun aklinialirimsmile
Önemli olan senin isteyip istememen; biz her durumda senin için seviniriz nasılsa a.s
Ama inşallah hamilesindir kısss hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bence o test bozuk sempatiksalakcinni

günaydın kızlar nasılsınız...ben hafta sonu dr a gıdecektım ama dr un ısı cıkmıs salı gunune kaydı yanı ...yarın gıdıcem ayrıntılıya ...bakalım hayırlısı...

okulların kapanmasına son 5 hafta....ooof kızlar geçmiyo günler...ayaklarım hergun geri geri gidiyo...çok yoruldum...tatil istiyorum...

kızlar progestan kullanıyorum ama canım acayip fena anne olmak istiyor klomen daha mı iyi bi ilaç bu konuda karman karışığım

bayankarasu+, ELSON, yaren0144 Selam kızlar, nasılsınız????
evet fenerlilere çok geçmiş olsun hahahhahaha

bu arada benim lekelenmelerim tekrarlanmadı....ama yine de dikkatli olmaya çalışıyorum gerçekten çok korkmuştum kızlar

İdilcim büyük bi korku atlatmışsın canım, geçmiş olsun ama sonu güzel olmuş neyseki :1hug: çok sevindim iyi olmana bitanem, kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür :Saruboceq: inşallah hep böyle gider canım benim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…