Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar birşey sorucam ya..ben bu dr. verdiği ilaçı kullansammı ya ilaçın acıklamasında mide ülser için diyo ne alaka hamilelikle mide ülserin benim böyle bir rahatsızlığımda yok..acaba eczane yanlışmı verdi ilaçı bu mümkünmüdür..(prabex 20 mg.).ilacın adı bu

Son düzenleme:
Kızlar tekrar merhaba, doktordan geliyorum şimdi herşey normalmiş. bebek büyüdükce, rahim aynı hızla büyümüyor olabilir dedi, bu lekelenmeler ondanmış....kırmızı lekelenmeler olmadığı sürece korkma dedi doktor bana.........
ve bebişimin kalbini duydum nihayet....çok mutluyum kızlar...çok büyük bir stres yaşadım sabah sabah...henüz bir şey yemedim...evdeyim...biraz dinlenicem....

öpüyorum hepinizi...sizi seviyorum kızlar iyiki varsınız yaaaaa

hoşgeldin canım...bak morelini bozucak birşey yokmuş cok gecmiş olsun..bebişinde kalp atışlarını duymuşsun ne güzel..opuyorumnanaktan

kızlaaaarr napıyosunzz.dilemma naber canımm..hiç karşılaşamıyoruz..nasıl gidiyor hamişlik...

cnnmm bebişin kalp atıslarını duymussun .maşallah bebesinee
iyi olmana sevindim cnmm. kendine iyi bak ve bol bol dinlen..:1hug:

Kızlaarrr!Ben bugün de regl olmadım.Yarın olur muyum ki?bilmiyorumkismile
Strese girdim iyice...Ya tuttuysa ne yaparım ben! kafamçokkarıştı

smartcım neden kendini günü geçenlere eklemiyosun yoksa direk aşayamı göz diktin sen bakalım aklinialirimsmile
Çalışma yapmadık diye yazmamıştım şekercim.Başka bir sebebi yoktu! :hulya:

Yaaa!Altı üstü bir kez oldu o ds eşimin hatrına.Tutmayacağına tutmadığına o kadar eminim ki ondna yazmadım kendimi listeye...Ne bileyim gecikeceğini!akannehir Ben ;aylardır daha 'Günü geçenler listesi'ne bile hiç çıkamamış biri olarak komik olur dye düşündüm sırnaşık şey ondan yazmadım.

Su tedavisinin bitmesini bekliyor kendi tarihi için diye düşünüyorum ben.Ayrıca topik saddece bizim asla değil.Aylardır hepimiz burdayız.Burayı hep birlikte böyle yaptıııkkk :lepi:

Okuldayken zaman zaman çıkmak zorunda kalıyorum.YAzdıklarınıza cevap verememişim kusuruma bakmayın oılurmu! ohaoldumsmile

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22)................8 HAZıRAN
elson......................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
Adımı yazdım ya kesin bu akşam gelir benim kırmızılar :lepi:

Diye yazmıştım;sonra bir baktım kiiii Su kayıt işlemini çoktaaannn halletmiş :)))
15'i yazdım obsiyonlu olsun diye.
Ciddi ciddi test falan mı yapacağım yaaa ben!Kafam ahrbiden çok karıştı;hiç beklemediğim bir şey olur herhalde olursa.
Öncelikle hayırlısı tabiki ama ben HAVA DEĞıŞıMı'nden olmuş olmasını umuyorum... :S

Son düzenleme:

suuuu smartı yazsana günü geçenler şöyle bi heyecanlandıralım onu :CüvCüv:

Sasğolun beeee!!!akannehir Ciddi ciddi heyecanlandım.... :çok üzgünüm:

Kızlaarrr!Ben bugün de regl olmadım.Yarın olur muyum ki?bilmiyorumkismile
Strese girdim iyice...Ya tuttuysa ne yaparım ben! kafamçokkarıştı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyoksa sen hamişmisin ayy ne güzel olur yaaaa bu sabah bir test alıpta niye yapmadın canım yaaaa..valla ben olsam hiç durmazdım heralde....hayılı haberlerini bekliyorum canımcımmmmopuyorumnanaktan

smartt sana bakmak için girdim adet oldumu diye
e olmamışsın :)))))))
allah hayırlısını nasip etsin senin için
canım inşallah hamilesindir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…