İdilcim büyük bi korku atlatmışsın canım, geçmiş olsun ama sonu güzel olmuş neyseki :1hug: çok sevindim iyi olmana bitanem, kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür :Saruboceq: inşallah hep böyle gider canım benim olumunekankayizsmile
bayankarasu, idilcan, ELSON, su1983,
günaydın kızlarrrrrrrr
çok sağol canım benim....
gerçekten çok korktum bebeğime bir şey olacak diye...çok ağladım çok moralim bozuldu...ama geçti artık....ikimiz de gayet iyiyiz :CüvCüv:
sen nasılsın gülüm??
Günaydın canım nasılsın??
bayankarasu, idilcan, ELSON, su1983,
günaydın kızlarrrrrrrr
Sana da günaydın canıııııııııııııım opuyorumnanaktan
çok sağol canım benim....
gerçekten çok korktum bebeğime bir şey olacak diye...çok ağladım çok moralim bozuldu...ama geçti artık....ikimiz de gayet iyiyiz :CüvCüv:
sen nasılsın gülüm??
geldinizmi bacularrrr....
ben saçımı boyadım..hiç tecrübem olmamasına rağman esti aklıma birden...koyu kestaneye boyadımmm... bayanssulusmile
kociş geldi haftasonu..harikaydı...çok güzel yaa..beraber yemek hazırlamak..beraber oturmak,,beraber kalkmakkkk,sarılıp uyumak.. :asigim: :asigim:
ama sbah gitti... :gitme:
neyse Rabbim kavuşturur bizide...
benden haberler böyle canlarrr... yeni gelen herkese tekrar günaydınnn...
kızlar ben gerı geldım....herkese selamlar...idilci geçmiş olsun kendıne çok dikkat et....
herkese günaydın kızlar!!!!
nasılsınız? haftasonunuz nasıl geçti?
benim için çok yorucuydu misafirim var acayip yoruldum ve uykusuzum((
idilim çok korkmuşsun haftasonu Allahtan lekelenmelerin tekrarlamamış çok sevindim canım kendini böyle durumda çok yıpratma direk doktorunla görüş tatlım...bebişinin de kalp atışlarını da duymuşsunuz çok şükür..Allah saglıcakla kucagına almayı da nasip eder inş. canım benim :Saruboceq:
kıslarrrr dr. ilaç yazmıştıya eczacı yanlış ilaç vermiş.dr. hormon ilaçı yazmış eczacı bana mide ilaçı veriyor..iyiki kullanmadım..değiştiricek eşim bugün
gerızekalı bu eczaneler ya...ama emınım eczacı degılde kalfa yapmıstır o hatayı benım de basıma cok gelıyo...
sağol canım günaydın...
ah canım benim kıyamamam herşeye rağmen güzel bir hafta sonu gecirmişsin..saclarınıda güle güle kullan cicim....
günaydın canım hoşgeldinnnnnn..opuyorumnanaktan
geldinizmi bacularrrr....
ben saçımı boyadım..hiç tecrübem olmamasına rağman esti aklıma birden...koyu kestaneye boyadımmm... bayanssulusmile
kociş geldi haftasonu..harikaydı...çok güzel yaa..beraber yemek hazırlamak..beraber oturmak,,beraber kalkmakkkk,sarılıp uyumak.. :asigim: :asigim:
ama sbah gitti... :gitme:
neyse Rabbim kavuşturur bizide...
benden haberler böyle canlarrr... yeni gelen herkese tekrar günaydınnn...
kızlar hafta sonu bebısın odasını boyattık....:) yarın cınsıyetı teyıt ettırelım odasını da cagırtcaz...perdesı kaldı sadece...of hıc bıtmıyo masraflar ama cok heycanlı ona bırseyler almak cok mutlu edıyo benı
ayy ne güzel ya... onun telaşı da bir başkadır dimi...bana ne kadar uzak geliyor böyle şeyler...
eger bu ay olmazsa da bende ara vermeyi düşünüyorum...her ay beklemekten usandım gerçekten...14 ay olcak nerdeyse evleneli ama olmayınca olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?