Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok sağol canım benim....
gerçekten çok korktum bebeğime bir şey olacak diye...çok ağladım çok moralim bozuldu...ama geçti artık....ikimiz de gayet iyiyiz :CüvCüv:

sen nasılsın gülüm??

bayankarasu, idilcan, ELSON, su1983,
günaydın kızlarrrrrrrr

Günaydın canım nasılsın??

sağol canım ben iyiyim seninde iyi olmana sevindim..bebiş seni üzdü biraz hafta sonu ama iyi gördüm seni...opuyorumnanaktan

geldinizmi bacularrrr....
ben saçımı boyadım..hiç tecrübem olmamasına rağman esti aklıma birden...koyu kestaneye boyadımmm... bayanssulusmile
kociş geldi haftasonu..harikaydı...çok güzel yaa..beraber yemek hazırlamak..beraber oturmak,,beraber kalkmakkkk,sarılıp uyumak.. :asigim: :asigim:
ama sbah gitti... :gitme:
neyse Rabbim kavuşturur bizide...
benden haberler böyle canlarrr... yeni gelen herkese tekrar günaydınnn...

kıslarrrr dr. ilaç yazmıştıya eczacı yanlış ilaç vermiş.dr. hormon ilaçı yazmış eczacı bana mide ilaçı veriyor..iyiki kullanmadım..değiştiricek eşim bugün

sağol canım günaydın...
ah canım benim kıyamamam herşeye rağmen güzel bir hafta sonu gecirmişsin..saclarınıda güle güle kullan cicim....

kızlar ben gerı geldım....herkese selamlar...idilci geçmiş olsun kendıne çok dikkat et....

herkese günaydın kızlar!!!!
nasılsınız? haftasonunuz nasıl geçti?
benim için çok yorucuydu misafirim var acayip yoruldum ve uykusuzum ((

idilim çok korkmuşsun haftasonu Allahtan lekelenmelerin tekrarlamamış çok sevindim canım kendini böyle durumda çok yıpratma direk doktorunla görüş tatlım...bebişinin de kalp atışlarını da duymuşsunuz çok şükür..Allah saglıcakla kucagına almayı da nasip eder inş. canım benim :Saruboceq:

günaydın canım hoşgeldinnnnnn..opuyorumnanaktan

kıslarrrr dr. ilaç yazmıştıya eczacı yanlış ilaç vermiş.dr. hormon ilaçı yazmış eczacı bana mide ilaçı veriyor..iyiki kullanmadım..değiştiricek eşim bugün

gerızekalı bu eczaneler ya...ama emınım eczacı degılde kalfa yapmıstır o hatayı benım de basıma cok gelıyo...

gerızekalı bu eczaneler ya...ama emınım eczacı degılde kalfa yapmıstır o hatayı benım de basıma cok gelıyo...

yok canım eczacının kendisi yaptı..hemde tanıdık bide düşün..valla bundan sonra her aldığım ilaçın acıklamasını okucam..
birgün gec kullanıcam ama heralde sorun olmaz.

kızlar hafta sonu bebısın odasını boyattık....:) yarın cınsıyetı teyıt ettırelım odasını da cagırtcaz...perdesı kaldı sadece...of hıc bıtmıyo masraflar ama cok heycanlı ona bırseyler almak cok mutlu edıyo benı

allah kavustursun canım...saclarını gule gule kullan bu arada ne sık degısıklık yapıyon sacların yıpranmasın

ayy ne güzel ya... onun telaşı da bir başkadır dimi...bana ne kadar uzak geliyor böyle şeyler...
eger bu ay olmazsa da bende ara vermeyi düşünüyorum...her ay beklemekten usandım gerçekten...14 ay olcak nerdeyse evleneli ama olmayınca olmuyor işte...

canım o dusunceyle yaklasma ...ara ver ama sadece dusunmeye ara ver yıne korunma sen..yumurtlamaymıs fazla takılma ..oluruna bırak olmadı...belkı aklını baska seylere yonlendırırsen bı bakmıssın oluvermıs...allah buyuk:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…