kızlar hafta sonu bebısın odasını boyattık....:) yarın cınsıyetı teyıt ettırelım odasını da cagırtcaz...perdesı kaldı sadece...of hıc bıtmıyo masraflar ama cok heycanlı ona bırseyler almak cok mutlu edıyo benı
sağol canım ben iyiyim seninde iyi olmana sevindim..bebiş seni üzdü biraz hafta sonu ama iyi gördüm seni...opuyorumnanaktan
kıslarrrr dr. ilaç yazmıştıya eczacı yanlış ilaç vermiş.dr. hormon ilaçı yazmış eczacı bana mide ilaçı veriyor..iyiki kullanmadım..değiştiricek eşim bugün
Süppperimmmmmmmmmmm :lepi:
geldinizmi bacularrrr....
ben saçımı boyadım..hiç tecrübem olmamasına rağman esti aklıma birden...koyu kestaneye boyadımmm... bayanssulusmile
kociş geldi haftasonu..harikaydı...çok güzel yaa..beraber yemek hazırlamak..beraber oturmak,,beraber kalkmakkkk,sarılıp uyumak.. :asigim: :asigim:
ama sbah gitti... :gitme:
neyse Rabbim kavuşturur bizide...
benden haberler böyle canlarrr... yeni gelen herkese tekrar günaydınnn...
kızlar ben gerı geldım....herkese selamlar...idilci geçmiş olsun kendıne çok dikkat et....
herkese günaydın kızlar!!!!
nasılsınız? haftasonunuz nasıl geçti?
benim için çok yorucuydu misafirim var acayip yoruldum ve uykusuzum((
idilim çok korkmuşsun haftasonu Allahtan lekelenmelerin tekrarlamamış çok sevindim canım kendini böyle durumda çok yıpratma direk doktorunla görüş tatlım...bebişinin de kalp atışlarını da duymuşsunuz çok şükür..Allah saglıcakla kucagına almayı da nasip eder inş. canım benim :Saruboceq:
ayy ne güzel yaaa rabbim bizlerede yaşatsın bu duyguları...
bebek odanız nasıl nasıl aldınız canım..ve ne kadara mal oldu.
canım o dusunceyle yaklasma ...ara ver ama sadece dusunmeye ara ver yıne korunma sen..yumurtlamaymıs fazla takılma ..oluruna bırak olmadı...belkı aklını baska seylere yonlendırırsen bı bakmıssın oluvermıs...allah buyuk:Saruboceq:
allah kavustursun canım...saclarını gule gule kullan bu arada ne sık degısıklık yapıyon sacların yıpranmasın
ayy ne güzel ya... onun telaşı da bir başkadır dimi...bana ne kadar uzak geliyor böyle şeyler...
eger bu ay olmazsa da bende ara vermeyi düşünüyorum...her ay beklemekten usandım gerçekten...14 ay olcak nerdeyse evleneli ama olmayınca olmuyor işte...
Hoşgeldin nanem...nasılsın??
Evet haftasonu korkunçtu benim için. neyseki herşey yolunda artıkkk olumunekankayizsmile
senden naber?
canım çilek mobilyadan aldık...aslında baska modelını alıyoduk ama erkek olunca erkek modelını ıstedık...2000 tl...ama besıgı buyuyebılıyor...yanı ılkokul 5 e kadar kullanabılecegı bı grup...dolabını da genıs aldık dur lınk atayım da bak
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44
canım çilek mobilyadan aldık...aslında baska modelını alıyoduk ama erkek olunca erkek modelını ıstedık...2000 tl...ama besıgı buyuyebılıyor...yanı ılkokul 5 e kadar kullanabılecegı bı grup...dolabını da genıs aldık dur lınk atayım da bak
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44
inşallah canım benim dediğin gibidir... bir süre düşünmemek en iyisi... farkında olmuyoruz ama ister istemez strese giriyoruz... boshayallersmile
hayatım acele etme sebebim neydi biliyomusun(gülme sakınlmaz: )
bu ay hamiş kalırsam bi daha boyatamam..son boyattığım renkte aktıkça turuncuya dönecek gibiydi..ki hiç sevmm...o yüzden acele ettimmm... bayanssulusmile
hoşbulduk bitanem...iyi sayılırım bende biraz yorgunluk ve uykusuzlugum var o kadar:)
idilcim ivit canım..esti napimmm.. bayanssulusmile
tinkerrr oda çok güzel canım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn..
ayyy gecen bende bakmıştım bunlara koçişle..mağazanın önünden geciyoruz baktık ne içlendim kendi kendime..koçişe diyorum bunlardan alırmıyız bebeiş olunca koçişimde sen hamile kalda doğur ben sana neler alıcam...
Kız öyle demee....sen de bir gün oda hazırlıcaksın eşinle....
tinkerin dediği gibi fazla düşünme...oluruna bırak...ama korunmaaa ara verme! ümitsizliğe kapılmaa...ben hamile kaldığım ay gerçekten bebiş düşünmemiştim, olmazsa evlatlık alırım diye bir muhabbet geçmişti hatta hatırlıyorsan kaydirigubbakcemile3 çörek otuymuş balmışş onlara hazırlanıyordum kiii bi baktım hamileyim.....
yaniiii oluruna bırak, ara verme canım.....:1hug:
inşallah tutar ya smart... hazır değilim falan deme yani :))) tutsunda, bende kasıma bilet aldım...kapanış yapıcammmm opuyorumnanaktan
Smart canım! İnşallah içinden gerçekten nasıl geçiyorsa öyle olsun aklinialirimsmile
Önemli olan senin isteyip istememen; biz her durumda senin için seviniriz nasılsa a.s
Ama inşallah hamilesindir kısss hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bence o test bozuk sempatiksalakcinni
evet aynen öyleeee stresss stress stresss! kafana takma oluruna bırak güzelimmm
bak gör nasıl geliyor bebişş
oy oyyyy kıyamamm...çok mu yordular seni
hoşgeldin smarttt
listeye bakılırsa kırmızlar daha yok...gelmicekmi neeeedelikafaduldendelikafadulden
gunaydıınn kıslar kaydirigubbakcemile2 keyifler nasıl...
aaa liste mi war burda varsa beni de ekler misiniz ? sat 23 mart
hoşgeldin smarttt
listeye bakılırsa kırmızlar daha yok...gelmicekmi neeeedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?