Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy ne güzel yaaa rabbim bizlerede yaşatsın bu duyguları...
bebek odanız nasıl nasıl aldınız canım..ve ne kadara mal oldu.

sağol canım ben iyiyim seninde iyi olmana sevindim..bebiş seni üzdü biraz hafta sonu ama iyi gördüm seni...opuyorumnanaktan

evet iyiyim tatlım

kıslarrrr dr. ilaç yazmıştıya eczacı yanlış ilaç vermiş.dr. hormon ilaçı yazmış eczacı bana mide ilaçı veriyor..iyiki kullanmadım..değiştiricek eşim bugün

yaa nasıl olur böyle bir şey yaaaa...manyak bunlar....hormon ilacı diye mide ilacı ha...iyiki kullanmamışsın canım....

Süppperimmmmmmmmmmm :lepi:

olumunekankayizsmile

Kızzz geçenlerde boyatmadın mı kız saçını??

kızlar ben gerı geldım....herkese selamlar...idilci geçmiş olsun kendıne çok dikkat et....

hoşgeldin canım...çok sağol.dikkat etmeye çalışıyorum

Hoşgeldin nanem...nasılsın??
Evet haftasonu korkunçtu benim için. neyseki herşey yolunda artıkkk olumunekankayizsmile
senden naber?

ayy ne güzel yaaa rabbim bizlerede yaşatsın bu duyguları...
bebek odanız nasıl nasıl aldınız canım..ve ne kadara mal oldu.

canım çilek mobilyadan aldık...aslında baska modelını alıyoduk ama erkek olunca erkek modelını ıstedık...2000 tl...ama besıgı buyuyebılıyor...yanı ılkokul 5 e kadar kullanabılecegı bı grup...dolabını da genıs aldık dur lınk atayım da bak

http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44

inşallah canım benim dediğin gibidir... bir süre düşünmemek en iyisi... farkında olmuyoruz ama ister istemez strese giriyoruz... boshayallersmile

allah kavustursun canım...saclarını gule gule kullan bu arada ne sık degısıklık yapıyon sacların yıpranmasın

hayatım acele etme sebebim neydi biliyomusun(gülme sakın lmaz: )
bu ay hamiş kalırsam bi daha boyatamam..son boyattığım renkte aktıkça turuncuya dönecek gibiydi..ki hiç sevmm...o yüzden acele ettimmm... bayanssulusmile

Kız öyle demee....sen de bir gün oda hazırlıcaksın eşinle....
tinkerin dediği gibi fazla düşünme...oluruna bırak...ama korunmaaa ara verme! ümitsizliğe kapılmaa...ben hamile kaldığım ay gerçekten bebiş düşünmemiştim, olmazsa evlatlık alırım diye bir muhabbet geçmişti hatta hatırlıyorsan kaydirigubbakcemile3 çörek otuymuş balmışş onlara hazırlanıyordum kiii bi baktım hamileyim.....
yaniiii oluruna bırak, ara verme canım.....:1hug:

Hoşgeldin nanem...nasılsın??
Evet haftasonu korkunçtu benim için. neyseki herşey yolunda artıkkk olumunekankayizsmile
senden naber?

hoşbulduk bitanem...iyi sayılırım bende biraz yorgunluk ve uykusuzlugum var o kadar:)

idilcim ivit canım..esti napimmm.. bayanssulusmile
tinkerrr oda çok güzel canım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn..

ayyy gecen bende bakmıştım bunlara koçişle..mağazanın önünden geciyoruz baktık ne içlendim kendi kendime..koçişe diyorum bunlardan alırmıyız bebeiş olunca koçişimde sen hamile kalda doğur ben sana neler alıcam..
bende şu zürafalı olan varya ona bayıldım..dolabı yatağı ikisimi 2000 tl canım.

Son düzenleme:

çok güzelmiş canımmmm!!

inşallah canım benim dediğin gibidir... bir süre düşünmemek en iyisi... farkında olmuyoruz ama ister istemez strese giriyoruz... boshayallersmile

evet aynen öyleeee stresss stress stresss! kafana takma oluruna bırak güzelimmm
bak gör nasıl geliyor bebişş

seni seniiiiii kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bitanem...iyi sayılırım bende biraz yorgunluk ve uykusuzlugum var o kadar:)

oy oyyyy kıyamamm...çok mu yordular seni

idilcim ivit canım..esti napimmm.. bayanssulusmile
tinkerrr oda çok güzel canım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn..

-tatlicadiarzu-

benimki de çok heyecanlanıyor böyle şeylere...şunları alırız bunları alırız benden daha heyecanlı adam kaydirigubbakcemile3

inşallah canım ya...korunmadan ara vericem ama takip yapmayacam... hayırlısı olur inşallah ne diyeyim...
saol canım benim... :1hug:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
y.a. s.m.i.n......................23 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22)................8 HAZıRAN
elson......................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
hoşgeldin smarttt
listeye bakılırsa kırmızlar daha yok...gelmicekmi neeeedelikafaduldendelikafadulden

inşallah tutar ya smart... hazır değilim falan deme yani :))) tutsunda, bende kasıma bilet aldım...kapanış yapıcammmm opuyorumnanaktan

Niye Kasım...?Çok geç değil mi? bilmiyorumkismile

Canım sağol ilgilendiğin için.Dediğim gibi muhtemelen bişey yok hava değişimi ve spora ara vermiş olmamdan kaynaklı br durum.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

evet aynen öyleeee stresss stress stresss! kafana takma oluruna bırak güzelimmm
bak gör nasıl geliyor bebişş

ewet kafaya takmamak en iyisi canım boshayallersmile

oy oyyyy kıyamamm...çok mu yordular seni

hem de nasılll...3 gündür uyku bilmedi gözlerim( aman bugün melankolik takılmıcam yaa offf... kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin smarttt
listeye bakılırsa kırmızlar daha yok...gelmicekmi neeeedelikafaduldendelikafadulden

Hoşbulduk canım... olumunekankayizsmile
Yok fıstık ya!Dün test yaptım zaten yazmıştım okumuşsundur belki detayları.arip bir test oldu ama yine de olsa çıkardı onda.

hoşgeldin smarttt

Hoşbulduk canım... olumunekankayizsmile
Yok fıstık ya!Dün test yaptım zaten yazmıştım okumuşsundur belki detayları.Garip bir test oldu ama yine de olsa çıkardı onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…