Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kız nıye guleyım ıyı dusunmussun ılerıyı dusunmek lazım tabıkı..ya o renkler dedıgın gıbı rısklı...hemencecık akıyo sureklı tazelemek lazım..ben de hıc ole bırı degılımdır fazla takılmam kuafı-orlerde kendım yaparım saclarımı kasımı fonumu...o nedenle hep kendı rengımı kullanıyom...ıyı etmıssın bı resım cek te gorelım...

Hoşbulduk canım... olumunekankayizsmile
Yok fıstık ya!Dün test yaptım zaten yazmıştım okumuşsundur belki detayları.arip bir test oldu ama yine de olsa çıkardı onda.

evet canım okudum ama o teste inanmak istemiyorum..gecenlerde bir arkadaş 2 aylık hamişmiş idrar testi yapıyor cıkmıyor..sonra süphelenip dr. gidince hamile olduğunu öğrenmiş yani belki bir ihtimal olur diye umudum var içimde senin adına...

yok canım komple tum oda duvar askısı bır de dolabı ordakı gıbı degıl uc kapılısını aldık..yatak buyuyen..bırde alt acmalı komodın var...hepsı yaklaşık ıkı bın tuttuyo...

gunaydıınn kıslar kaydirigubbakcemile2 keyifler nasıl...

aaa liste mi war burda varsa beni de ekler misiniz ? sat 23 mart

MErhaba hoşgeldin aramıza.Listeye ekledim seni de ama bizim listeye öyle ad yazdırıp gitmek yok mutlaka durumundan haberdar etmelisin ona göre lülülülülülü

yok canım komple tum oda duvar askısı bır de dolabı ordakı gıbı degıl uc kapılısını aldık..yatak buyuyen..bırde alt acmalı komodın var...hepsı yaklaşık ıkı bın tuttuyo...

hım o zaman normal fiyatı..ben sadece yatak ve dolapsa pahalıymış dicektim ama bu şekilde gayet normalmiş...güle güle kullansın bebişin...

sempatiksalakcinniTatile 5 hafta kalınca bakıyorusempatiksalakcinnim mmuhabbet konuları bakım yolunda ilerler olmuşşşş :)))))

Yok canım ya;neden yanlış çıksın.Zaten ufak ufak kırmızılar geliyormuş gibi de bir sızlama başladı

smartcım canım ole garıp testlerın sonu da garıp cıkıyo...benımkıde ılk etap yapınca tum ekran kırmızıya boyandı allah allah dedım 5 dk ya ıkıncı cıkmıstı...sen gene de temkınlı davran...ılac falan alayım deme ..spor yapma...su adetın gelene kadar hamıleymıssın gıbı koru kendını ...hayırlısı olsun hakkında...ama eger hamıleysen cok gulerım yaaa...bı kereden bır sey olmaz dıyıp hamıle kalmak .....supppperrrrr

boshayallersmile hayatım bızde muahbbetın sınırı yok sen hele gel 2.5 3 arası karasu gelınce muhabbetı gor...neler konusulmuyo neler...

günjaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

hosbuldummm opuyorumnanaktan nasılsınız kıslar keyifler nasılhihoyyyt

yaa bişey sorcm folik asit kullanan arkadaslar foliasit iştahınızı actımıı ? ben 1 ayda 2 kilo aldım folik asittenmidir acababilmiyorumkismile yada benim boğazhattı biraz genişledi mi ne :icecream:

idilcan nasıl oldun canım geçtimi lekelenmen dr a gittinmi ne dedi?

hoşgeldin canım!
evet gittim, doktor olabilir dedi....rahim bebekle aynı hızda büyümüyor olabilirmiş, lekelenmeler ondan olabilirmiş...ama herşey yolunda sağol canım beni merak ettiğin için.
sen nasılsın?

bence de çok komik olurrr.....inşallahhhhhh yarabbimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

hım o zaman normal fiyatı..ben sadece yatak ve dolapsa pahalıymış dicektim ama bu şekilde gayet normalmiş...güle güle kullansın bebişin...

canıkom sagol...ayrıyetten nevresım takımı orda resımdekı,kucuk yatagı ve de buyuyunce kullanacagı buyuk yatagı hedıye...hepsı ıcınde muhafazalı duruyor..ya bır de cok dusunerek yapmıslar..mesela dolaplarda fren sıstemı var..elinden kayıp gıtse kapak carpmıyo bebek uyurken kaza olmasın dıye...kendı kendıne yavasca kapanıyo..bır de yataklarının ozellıgı yanmazmıs adamlar ole dedı...ne bıleyım benım cok hosuma gıttı...

MErhaba hoşgeldin aramıza.Listeye ekledim seni de ama bizim listeye öyle ad yazdırıp gitmek yok mutlaka durumundan haberdar etmelisin ona göre lülülülülülü
hosbuldummm zemuszemus tabiki gitmemm hemen haberdar ediim sata gore 7+5 hamileyim ama gec dollenme olabilir gecen hafta doktora gittim wajinal usg ile kalp atıslarını duydum bebişimin.. sonraki kontrol 25 mayıs iple cekiorum :hulya:

yokcanım folik asıdın bı gunahı yok...ama ole bır suphen varsa gece ıc yatmadan...kılo alımın da kotu degıl o kısıden kısıye degısıyo ben de bugun hesapladım toplamda 8 kıloyu bulmus ama napayım bebıs saglıklı olsun dıye yıyorum herseyı okadar cevız badem bal muz ..nasıl kılo almayayım dı mı ama...bu arada sen ıstahı 3. aydan sonra gor...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…