hayatım acele etme sebebim neydi biliyomusun(gülme sakınlmaz: )
bu ay hamiş kalırsam bi daha boyatamam..son boyattığım renkte aktıkça turuncuya dönecek gibiydi..ki hiç sevmm...o yüzden acele ettimmm... bayanssulusmile
Hoşbulduk canım... olumunekankayizsmile
Yok fıstık ya!Dün test yaptım zaten yazmıştım okumuşsundur belki detayları.arip bir test oldu ama yine de olsa çıkardı onda.
ayyy gecen bende bakmıştım bunlara koçişle..mağazanın önünden geciyoruz baktık ne içlendim kendi kendime..koçişe diyorum bunlardan alırmıyız bebeiş olunca koçişimde sen hamile kalda doğur ben sana neler alıcam..
bende şu zürafalı olan varya ona bayıldım..dolabı yatağı ikisimi 2000 tl canım.
GÜNAYDIN kızlarrr
gunaydıınn kıslar kaydirigubbakcemile2 keyifler nasıl...
aaa liste mi war burda varsa beni de ekler misiniz ? sat 23 mart
yok canım komple tum oda duvar askısı bır de dolabı ordakı gıbı degıl uc kapılısını aldık..yatak buyuyen..bırde alt acmalı komodın var...hepsı yaklaşık ıkı bın tuttuyo...
sempatiksalakcinniTatile 5 hafta kalınca bakıyorusempatiksalakcinnim mmuhabbet konuları bakım yolunda ilerler olmuşşşş :)))))kız nıye guleyım ıyı dusunmussun ılerıyı dusunmek lazım tabıkı..ya o renkler dedıgın gıbı rısklı...hemencecık akıyo sureklı tazelemek lazım..ben de hıc ole bırı degılımdır fazla takılmam kuafı-orlerde kendım yaparım saclarımı kasımı fonumu...o nedenle hep kendı rengımı kullanıyom...ıyı etmıssın bı resım cek te gorelım...
evet canım okudum ama o teste inanmak istemiyorum..gecenlerde bir arkadaş 2 aylık hamişmiş idrar testi yapıyor cıkmıyor..sonra süphelenip dr. gidince hamile olduğunu öğrenmiş yani belki bir ihtimal olur diye umudum var içimde senin adına...
sempatiksalakcinniTatile 5 hafta kalınca bakıyorusempatiksalakcinnim mmuhabbet konuları bakım yolunda ilerler olmuşşşş :)))))
Yok canım ya;neden yanlış çıksın.Zaten ufak ufak kırmızılar geliyormuş gibi de bir sızlama başladı
günjaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
idilcan nasıl oldun canım geçtimi lekelenmen dr a gittinmi ne dedi?
smartcım canım ole garıp testlerın sonu da garıp cıkıyo...benımkıde ılk etap yapınca tum ekran kırmızıya boyandı allah allah dedım 5 dk ya ıkıncı cıkmıstı...sen gene de temkınlı davran...ılac falan alayım deme ..spor yapma...su adetın gelene kadar hamıleymıssın gıbı koru kendını ...hayırlısı olsun hakkında...ama eger hamıleysen cok gulerım yaaa...bı kereden bır sey olmaz dıyıp hamıle kalmak .....supppperrrrr
hım o zaman normal fiyatı..ben sadece yatak ve dolapsa pahalıymış dicektim ama bu şekilde gayet normalmiş...güle güle kullansın bebişin...
MErhaba hoşgeldin aramıza.Listeye ekledim seni de ama bizim listeye öyle ad yazdırıp gitmek yok mutlaka durumundan haberdar etmelisin ona göre lülülülülülü
hosbuldummm zemuszemus tabiki gitmemm hemen haberdar ediim sata gore 7+5 hamileyim ama gec dollenme olabilir gecen hafta doktora gittim wajinal usg ile kalp atıslarını duydum bebişimin.. sonraki kontrol 25 mayıs iple cekiorum :hulya:MErhaba hoşgeldin aramıza.Listeye ekledim seni de ama bizim listeye öyle ad yazdırıp gitmek yok mutlaka durumundan haberdar etmelisin ona göre lülülülülülü
hosbuldummm opuyorumnanaktan nasılsınız kıslar keyifler nasılhihoyyyt
yaa bişey sorcm folik asit kullanan arkadaslar foliasit iştahınızı actımıı ? ben 1 ayda 2 kilo aldım folik asittenmidir acababilmiyorumkismile yada benim boğazhattı biraz genişledi mi ne :icecream:
günaydın kızlarr :)
smartttttttttttttt bi test daha yapsana hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?