bu arada arkadaşı eklemişsin ama hamile zaten :))
kız nıye guleyım ıyı dusunmussun ılerıyı dusunmek lazım tabıkı..ya o renkler dedıgın gıbı rısklı...hemencecık akıyo sureklı tazelemek lazım..ben de hıc ole bırı degılımdır fazla takılmam kuafı-orlerde kendım yaparım saclarımı kasımı fonumu...o nedenle hep kendı rengımı kullanıyom...ıyı etmıssın bı resım cek te gorelım...
yokcanım folik asıdın bı gunahı yok...ama ole bır suphen varsa gece ıc yatmadan...kılo alımın da kotu degıl o kısıden kısıye degısıyo ben de bugun hesapladım toplamda 8 kıloyu bulmusama napayım bebıs saglıklı olsun dıye yıyorum herseyı okadar cevız badem bal muz ..nasıl kılo almayayım dı mı ama...bu arada sen ıstahı 3. aydan sonra gor...sempatiksalakcinni
hmmm anladımbilmiyorumkismile tamam oo zaman listeye eklemeyin.. ama muhabbette de hamile adayları muhabbet edebilir die bi kısıtlama yok di mi sempatiksalakcinni:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadas hamıle lıstesı zannettı smartı yanlıs yonlendırdı de ondan herhalde ....ama lıstemız hamıle adayları ıcın yasmın.....
oo iyiymiş o zaman yaa inşallah en kısa hamiş kalırsam allahım kucağıma almayı nasip ederse bende almayı düşünüyorum..gerci ben sürekli taşınan insanım ama hevesleniyorum işte....canıkom sagol...ayrıyetten nevresım takımı orda resımdekı,kucuk yatagı ve de buyuyunce kullanacagı buyuk yatagı hedıye...hepsı ıcınde muhafazalı duruyor..ya bır de cok dusunerek yapmıslar..mesela dolaplarda fren sıstemı var..elinden kayıp gıtse kapak carpmıyo bebek uyurken kaza olmasın dıye...kendı kendıne yavasca kapanıyo..bır de yataklarının ozellıgı yanmazmıs adamlar ole dedı...ne bıleyım benım cok hosuma gıttı...
günaydın kızlarr :)
smartttttttttttttt bi test daha yapsana hihoyyyt
YA İNAN BANA GÖRE DEĞİL.KUAFÖRLERDE SAATLER GEÇİRMEK..FÖNÜMÜ FALAN BENDE KENDİM YAPARIM DÜZLEŞTİRİCİYLE..ŞİMDİ KENDİ SAÇIMA YAKIN OLDU..AKARSADA ÇOK BELLİ ETMEZZZ..HEM EŞİMDE BEN EN ÇOK DOĞAL HALİNİ BEĞENİYORUM DEDİ... İÇİM RAHATLADI.. AŞKİTOM BEĞENSİN GERİSİ NANAY... :asigim:
CANIM FOTO KOYMAYA ÇALIŞIRIM ... MAKİNE ABLAMDA AMA TELEFOONDAN KOYMAYA ÇALUŞURUMM... boshayallersmile
günaydın biz geldikkkkkk
oo iyiymiş o zaman yaa inşallah en kısa hamiş kalırsam allahım kucağıma almayı nasip ederse bende almayı düşünüyorum..gerci ben sürekli taşınan insanım ama hevesleniyorum işte....
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
günaydın biz geldikkkkkk
günaydın biz geldikkkkkk
ben de bole platın sarısını cok begenırım ama hem cok ıddıalı bana gore...hem d bıraz yas katıyo ınsana bı ara rofle yapmıstım ..bana ne dedıler bılıyonmu...35 lık tazeler gıbı olmussun dedıler hemen bır hafta sonra kendı rengıme dondum..hemde dugun oncesıydı..ne salaklık benımkı nasıl rıske atmısım ...ama kımıne de cok yakısıyo...benım esımde boyamamı ıstemıyo benımkı kudretten boyalıymıs...bahanesı de bu...dogallıgısevıyo o da...bende bazen cok sıkılıyom ama yıne de elletmıyom sacımı cunku bana hıtap eden bı kuafor bulamadım bu gune kadar hep bıldıklerını yapılar....memnun kalamıyom...senağlama
Kızlar tekrar merhaba, doktordan geliyorum şimdi herşey normalmiş. bebek büyüdükce, rahim aynı hızla büyümüyor olabilir dedi, bu lekelenmeler ondanmış....kırmızı lekelenmeler olmadığı sürece korkma dedi doktor bana.........
ve bebişimin kalbini duydum nihayet....çok mutluyum kızlar...çok büyük bir stres yaşadım sabah sabah...henüz bir şey yemedim...evdeyim...biraz dinlenicem....
öpüyorum hepinizi...sizi seviyorum kızlar iyiki varsınız yaaaaa
ayşeeeeeeeeeeeeeee.....bugun nerdesın yahu...
çok sevindim iyi olmana canımm.Dr tehlikeli olabilir demişti dedin telofon görüşmenizde de ben senden daha çok korktum allah korusun devamı gelmesin diye sürekli dua ettim canım dikakt et kendine:CüvCüv:hoşgeldin canım!
evet gittim, doktor olabilir dedi....rahim bebekle aynı hızda büyümüyor olabilirmiş, lekelenmeler ondan olabilirmiş...ama herşey yolunda sağol canım beni merak ettiğin için.
sen nasılsın?
kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl
Günaydınn kızlaaarrrrrrrr geç j-kaldım mesaiye özür dilerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idilcim çok geçmiş olsun....naısl korkmuşsundur kimbilir...ama işte hamilleikte
hep bi sürprizler bekliyo insanı sağlıkla sıhhatle doğururz inşallah bebeklerimizi... :)
pıt pıtları görmüşsün e hadi hayırlı olsun Allah ım uzun yıllar sevgiyle çarpmasını nasib etsin minicik kalbinin :)
günaydın tinkercim yada tünaydın mı demeliyim ?boshayallersmile
uyyakalmışım baktım saate otobüs çoktan gitmiştir uıyym accuk daha dedim :jeyyar: uyudum sonra kalktım
minibüsle geldim :) e beni bekleyen işler varmış onlarıda bitiryim derken bu saat oldu
bi daa olmaz örrttmenim geç kağıdı alayımmı :lepi: :lepi: :lepi:
ben de bole platın sarısını cok begenırım ama hem cok ıddıalı bana gore...hem d bıraz yas katıyo ınsana bı ara rofle yapmıstım ..bana ne dedıler bılıyonmu...35 lık tazeler gıbı olmussun dedıler hemen bır hafta sonra kendı rengıme dondum..hemde dugun oncesıydı..ne salaklık benımkı nasıl rıske atmısım ...ama kımıne de cok yakısıyo...benım esımde boyamamı ıstemıyo benımkı kudretten boyalıymıs...bahanesı de bu...dogallıgısevıyo o da...bende bazen cok sıkılıyom ama yıne de elletmıyom sacımı cunku bana hıtap eden bı kuafor bulamadım bu gune kadar hep bıldıklerını yapılar....memnun kalamıyom...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?