Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN
elson......................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:

YA ıNAN BANA GÖRE DEĞıL.KUAFÖRLERDE SAATLER GEÇıRMEK..FÖNÜMÜ FALAN BENDE KENDıM YAPARIM DÜZLEŞTıRıCıYLE..ŞıMDı KENDı SAÇIMA YAKIN OLDU..AKARSADA ÇOK BELLı ETMEZZZ..HEM EŞıMDE BEN EN ÇOK DOĞAL HALıNı BEĞENıYORUM DEDı... ıÇıM RAHATLADI.. AŞKıTOM BEĞENSıN GERıSı NANAY... :asigim:
CANIM FOTO KOYMAYA ÇALIŞIRIM ... MAKıNE ABLAMDA AMA TELEFOONDAN KOYMAYA ÇALUŞURUMM... boshayallersmile

yapma yaa bole kilo almaya dewam edersem doguma giderken dusunemiyorum kendimi yuvarlayarak gotururler beni heralde

sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadas hamıle lıstesı zannettı smartı yanlıs yonlendırdı de ondan herhalde ....ama lıstemız hamıle adayları ıcın yasmın.....
hmmm anladımbilmiyorumkismile tamam oo zaman listeye eklemeyin.. ama muhabbette de hamile adayları muhabbet edebilir die bi kısıtlama yok di mi sempatiksalakcinni

oo iyiymiş o zaman yaa inşallah en kısa hamiş kalırsam allahım kucağıma almayı nasip ederse bende almayı düşünüyorum..gerci ben sürekli taşınan insanım ama hevesleniyorum işte....
günaydın kızlarr :)

smartttttttttttttt bi test daha yapsana hihoyyyt

günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan

ben de bole platın sarısını cok begenırım ama hem cok ıddıalı bana gore...hem d bıraz yas katıyo ınsana bı ara rofle yapmıstım ..bana ne dedıler bılıyonmu...35 lık tazeler gıbı olmussun dedıler hemen bır hafta sonra kendı rengıme dondum..hemde dugun oncesıydı..ne salaklık benımkı nasıl rıske atmısım ...ama kımıne de cok yakısıyo...benım esımde boyamamı ıstemıyo benımkı kudretten boyalıymıs...bahanesı de bu...dogallıgısevıyo o da...bende bazen cok sıkılıyom ama yıne de elletmıyom sacımı cunku bana hıtap eden bı kuafor bulamadım bu gune kadar hep bıldıklerını yapılar....memnun kalamıyom...senağlama

ay ben de memurum kıradayım ev degısıyo sureklı ama napayım hayatımı ona gore endekslersen bı b....k almamam lazım...bosverrr on kere dogurmucaz ya alırsın sen de...

evet bende sarı sevenlerdenim ve genelde sarı olmuştur..kızıl kullandım,ketane kullandım,sadece mavi siyah yapmadım ondanda dönmek zor diye boyatmadım ama herkezin söylediği sarı daha cok yakışıyor...hemide koçişimde sarıyı cok seviyor..:kedi:

kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl

Günaydınn kızlaaarrrrrrrr geç j-kaldım mesaiye özür dilerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

idilcim çok geçmiş olsun....naısl korkmuşsundur kimbilir...ama işte hamilleikte
hep bi sürprizler bekliyo insanı sağlıkla sıhhatle doğururz inşallah bebeklerimizi... :)

pıt pıtları görmüşsün e hadi hayırlı olsun Allah ım uzun yıllar sevgiyle çarpmasını nasib etsin minicik kalbinin :)

ayşeeeeeeeeeeeeeee.....bugun nerdesın yahu...

günaydın tinkercim yada tünaydın mı demeliyim ?boshayallersmile

uyyakalmışım baktım saate otobüs çoktan gitmiştir uıyym accuk daha dedim :jeyyar: uyudum sonra kalktım
minibüsle geldim :) e beni bekleyen işler varmış onlarıda bitiryim derken bu saat oldu
bi daa olmaz örrttmenim geç kağıdı alayımmı :lepi: :lepi: :lepi:

çok sevindim iyi olmana canımm.Dr tehlikeli olabilir demişti dedin telofon görüşmenizde de ben senden daha çok korktum allah korusun devamı gelmesin diye sürekli dua ettim canım dikakt et kendine:CüvCüv:

günaydın canım benim hoşgeldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan

AYY KAVAK YELLERİ DİZİSİ VARYA(HANİ ŞU SALAK DİZİ) ORDA Bİ ASLI VAR..ONUN SAÇ RENGİ TAMMMM İSTEDİĞİM SAÇ RENGİ..HARİKA..HEM ABARTI DEĞİL..HEM ACAYİP GÜZEL DURUYO..ONU YAPABİLECEK Bİ KUAFÖR BULSAM ŞİMDİ YİNE GİDER BOYATIRIM HEMENCİKK... delikafadulden İÇİMDE KALACAK... sırnaşık şey

kıslar ilaçım geldi.....progynex 200 mg (200 mg mikronize progesteron) ama cok uyku yapıyormuş..

merhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…