günaydın canım benim hoşgeldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
AYY KAVAK YELLERİ DİZİSİ VARYA(HANİ ŞU SALAK DİZİ) ORDA Bİ ASLI VAR..ONUN SAÇ RENGİ TAMMMM İSTEDİĞİM SAÇ RENGİ..HARİKA..HEM ABARTI DEĞİL..HEM ACAYİP GÜZEL DURUYO..ONU YAPABİLECEK Bİ KUAFÖR BULSAM ŞİMDİ YİNE GİDER BOYATIRIM HEMENCİKK... delikafadulden İÇİMDE KALACAK... sırnaşık şey
GÜnaydın ayŞecİm...
ay ben de memurum kıradayım ev degısıyo sureklı ama napayım hayatımı ona gore endekslersen bı b....k almamam lazım...bosverrr on kere dogurmucaz ya alırsın sen de...
günaydın canımmmm..nasılsın?
evet bence de smart bir test daha yapsın!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadas hamıle lıstesı zannettı smartı yanlıs yonlendırdı de ondan herhalde ....ama lıstemız hamıle adayları ıcın yasmın.....
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
günaydın biz geldikkkkkk
kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl Günaydınn kızlaaarrrrrrrr
günaydın şekerim hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktanmerhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:
günaydın tatttlımmm du seni de öppiimm kız Şeniz
ay evet ya dün bende tv de gördümde çok hoş gercekten de yakışıyoda cadıya
ama dizi evet berbat hatta ekşi sölzükte dalga geçmişler onun gavat yelleri demişler kaydirigubbakcemile3
Şeniz
kıslar ilaçım geldi.....progynex 200 mg (200 mg mikronize progesteron) ama cok uyku yapıyormuş..
merhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:
ama dizi evet berbat hatta ekşi sölzükte dalga geçmişler onun gavat yelleri demişler kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın bu arada geçmiş olsun a.s. kalp atışlarını da duymuşsunuz oh çok şükür çok sevindim canım:1hug:
günaydın canım :1hug:
günaydın şekerim hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktan
öp kız öpppp bende seni öpüyorum annecik.ŞenizŞenizŞeniz
hee evet kafa yapiyo hatcecim :) beni de uyutuyodu bi de günde 3 öğün alıyodum
düşün yani kafamçokkarıştı
merhaba hoşgeldin canım geç geç buyur...ne olursan ol gene gel kapımız açık kaydirigubbakcemile3
çok sevindim iyi olmana canımm.Dr tehlikeli olabilir demişti dedin telofon görüşmenizde de ben senden daha çok korktum allah korusun devamı gelmesin diye sürekli dua ettim canım dikakt et kendine:CüvCüv:
kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl
Günaydınn kızlaaarrrrrrrr geç j-kaldım mesaiye özür dilerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idilcim çok geçmiş olsun....naısl korkmuşsundur kimbilir...ama işte hamilleikte
hep bi sürprizler bekliyo insanı sağlıkla sıhhatle doğururz inşallah bebeklerimizi... :)
pıt pıtları görmüşsün e hadi hayırlı olsun Allah ım uzun yıllar sevgiyle çarpmasını nasib etsin minicik kalbinin :)
i:
suozdek+, ay_she+, ELSON+, hatice_48+, zambak2009, smart_girl, cngemn, yaren0144, idilcan+
SELAMMM ... NASILSINIZ ŞEKERLER???
suozdek+, ay_she+, ELSON+, hatice_48+, zambak2009, smart_girl, cngemn, yaren0144, idilcan+
SELAMMM ... NASILSINIZ ŞEKERLER???
Çoklu alıntı nasıl yapılıyo bİlmİyorum ama ben toptan hoŞbulduk dİyeyİm:))
Ya bunda ilk başta hiiçç kırmızıya boyanma falan olmadı bekledim bekledim.Sonra ben de yeniden batırdım bu kez kırmızıya boyandı.Benim de aklıma takıldı işte;spordur o dur budur yaptığım yapmak sitediğim şeyler var şimdi test negatif diye güvenip yaparsam ve sonra test yanlışsa sıkıntı olur bana bu gibi şeyler.Sonuçta tutmuş olması çok düşük bir ihtimal hatta yok ama insan yine de strese giriyor.smartcım canım ole garıp testlerın sonu da garıp cıkıyo...benımkıde ılk etap yapınca tum ekran kırmızıya boyandı allah allah dedım 5 dk ya ıkıncı cıkmıstı...sen gene de temkınlı davran...ılac falan alayım deme ..spor yapma...su adetın gelene kadar hamıleymıssın gıbı koru kendını ...hayırlısı olsun hakkında...ama eger hamıleysen cok gulerım yaaa...bı kereden bır sey olmaz dıyıp hamıle kalmak .....supppperrrrr
Biliyorum biliyorum :) Hepsini okuyorum ben merak etme :))) Derste olup giremediğime bakma;atlamıyorum ayzılanalrıboshayallersmile hayatım bızde muahbbetın sınırı yok sen hele gel 2.5 3 arası karasu gelınce muhabbetı gor...neler konusulmuyo neler...
bence de çok komik olurrr.....inşallahhhhhh yarabbimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Dün yaptım şeker çıkmadı bişey...Sporu bıraktım bir iki hafta ve hava değişimi de olunca ondan oldu;vücudun alıştığının dışında çünkü.E,şimdi spora başlayacağım içim rahat etmiyor. akannehir .Ne bahtsızım ben yaaagünaydın kızlarr :)
smartttttttttttttt bi test daha yapsana hihoyyyt
Öyleymiş yahuuu sempatiksalakcinni Ne bileyim ekle deyince CADIARZU mart yazmış ben de mayıs demek sited herhalde diye düşündüm. delikafaduldenbu arada arkadaşı eklemişsin ama hamile zaten :))
Allah ahyırlısıyla kucağına almayı da nasipe tsin inşallah :)hosbuldummm zemuszemus tabiki gitmemm hemen haberdar ediim sata gore 7+5 hamileyim ama gec dollenme olabilir gecen hafta doktora gittim wajinal usg ile kalp atıslarını duydum bebişimin.. sonraki kontrol 25 mayıs iple cekiorum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?