Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım benim hoşgeldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın tatttlımmm du seni de öppiimm kız Şeniz

ay evet ya dün bende tv de gördümde çok hoş gercekten de yakışıyoda cadıya
ama dizi evet berbat hatta ekşi sölzükte dalga geçmişler onun gavat yelleri demişler kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın ayŞecİm...

Şeniz

ay ben de memurum kıradayım ev degısıyo sureklı ama napayım hayatımı ona gore endekslersen bı b....k almamam lazım...bosverrr on kere dogurmucaz ya alırsın sen de...

evet haklısın canım bende bu düşüncedeyim.herkezde şu tepki var ee siz taşınan insansınız cok eşya almayın ama ben gencim istiyorum kullanmak şimdi kullanmıcamda yaşlanıncamı kullanıcam...:lepi:

günaydın canımmmm..nasılsın?

evet bence de smart bir test daha yapsın!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:

iyiyim canım sen nasılsın bu arada geçmiş olsun a.s. kalp atışlarını da duymuşsunuz oh çok şükür çok sevindim canım :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadas hamıle lıstesı zannettı smartı yanlıs yonlendırdı de ondan herhalde ....ama lıstemız hamıle adayları ıcın yasmın.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

günaydın biz geldikkkkkk

hoşgeldinizzzzzzzzzopuyorumnanaktan

kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl Günaydınn kızlaaarrrrrrrr

günaydın canım :1hug:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:
günaydın şekerim hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktan

öp kız öpppp bende seni öpüyorum annecik.ŞenizŞenizŞeniz

kıslar ilaçım geldi.....progynex 200 mg (200 mg mikronize progesteron) ama cok uyku yapıyormuş..

hee evet kafa yapiyo hatcecim :) beni de uyutuyodu bi de günde 3 öğün alıyodum
düşün yani kafamçokkarıştı

merhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:

merhaba hoşgeldin canım geç geç buyur...ne olursan ol gene gel kapımız açık kaydirigubbakcemile3

ay evet ya dün bende tv de gördümde çok hoş gercekten de yakışıyoda cadıya
ama dizi evet berbat hatta ekşi sölzükte dalga geçmişler onun gavat yelleri demişler kaydirigubbakcemile3

E DOĞRU SÖZE NE DENİR..CUK OTURMUŞŞŞ.... :roflol:

suozdek+, ay_she+, ELSON+, hatice_48+, zambak2009, smart_girl, cngemn, yaren0144, idilcan+

SELAMMM ... NASILSINIZ ŞEKERLER???

amanınn zaten cok uykucuyum bunuda içince iyice kafayı bulurum heralde...kafamçokkarıştı

çok sevindim iyi olmana canımm.Dr tehlikeli olabilir demişti dedin telofon görüşmenizde de ben senden daha çok korktum allah korusun devamı gelmesin diye sürekli dua ettim canım dikakt et kendine:CüvCüv:

evet canım öyle demiştii ama muayeneden sonra önemli olmadığını söyledi...
çok sağol canım Allah razı olsun.....olumunekankayizsmile

Günaydın canım....nasılsın?
çok sağol canım çok kormuştum ama şimdi geçti allahtan.....
sen nasılsın canım? ne var ne yok

merhaba hoşgeldin canım geç geç buyur...ne olursan ol gene gel kapımız açık kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hoş bulduk canım

Ya bunda ilk başta hiiçç kırmızıya boyanma falan olmadı bekledim bekledim.Sonra ben de yeniden batırdım bu kez kırmızıya boyandı.Benim de aklıma takıldı işte;spordur o dur budur yaptığım yapmak sitediğim şeyler var şimdi test negatif diye güvenip yaparsam ve sonra test yanlışsa sıkıntı olur bana bu gibi şeyler.Sonuçta tutmuş olması çok düşük bir ihtimal hatta yok ama insan yine de strese giriyor.
boshayallersmile hayatım bızde muahbbetın sınırı yok sen hele gel 2.5 3 arası karasu gelınce muhabbetı gor...neler konusulmuyo neler...
Biliyorum biliyorum :) Hepsini okuyorum ben merak etme :))) Derste olup giremediğime bakma;atlamıyorum ayzılanalrı
bence de çok komik olurrr.....inşallahhhhhh yarabbimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Allah hakkımda hayırlısını versin;en azından yoksa üzülmeyeceğim ya en iyi yanıda bu oldu gecikmenin benim hiç ummadığım ayda olmasının. sempatiksalakcinni
günaydın kızlarr :)

smartttttttttttttt bi test daha yapsana hihoyyyt
Dün yaptım şeker çıkmadı bişey...Sporu bıraktım bir iki hafta ve hava değişimi de olunca ondan oldu;vücudun alıştığının dışında çünkü.E,şimdi spora başlayacağım içim rahat etmiyor. akannehir .Ne bahtsızım ben yaaa
bu arada arkadaşı eklemişsin ama hamile zaten :))
Öyleymiş yahuuu sempatiksalakcinni Ne bileyim ekle deyince CADIARZU mart yazmış ben de mayıs demek sited herhalde diye düşündüm. delikafadulden
hosbuldummm zemuszemus tabiki gitmemm hemen haberdar ediim sata gore 7+5 hamileyim ama gec dollenme olabilir gecen hafta doktora gittim wajinal usg ile kalp atıslarını duydum bebişimin.. sonraki kontrol 25 mayıs iple cekiorum :hulya:
Allah ahyırlısıyla kucağına almayı da nasipe tsin inşallah :)

HOŞGELDıN CANIM bende yeni sayılırım ama sanki öğrendim toplu alıntıyı:))
hoşgeldin konteess ikizlerini yerim ben:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…