günaydın canımmmm..nasılsın?
evet bence de smart bir test daha yapsın!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:
al benden de o kadar çoklu alıntı yapamıyorum toptan hoş bulduk opuyorumnanaktan
GÜnaydın teyzoŞlarrrr bİz İyyİyİİzzz sİz nasılsınızzzz
paradıes kontes hoşgeldiniz
Dün yaptım şeker çıkmadı bişey...Sporu bıraktım bir iki hafta ve hava değişimi de olunca ondan oldu;vücudun alıştığının dışında çünkü.E,şimdi spora başlayacağım içim rahat etmiyor. akannehir .Ne bahtsızım ben yaaa
Öyleymiş yahuuu sempatiksalakcinni Ne bileyim ekle deyince CADIARZU mart yazmış ben de mayıs demek sited herhalde diye düşündüm. delikafadulden
günaydın canımmmm..nasılsın?
evet bence de smart bir test daha yapsın!!!!!!!!!!!!!!!! :lepi:
günaydın biz geldikkkkkk
merhaba hanımlar topiğinizi okudumda öle belli başlı konu yok ne güzel hoşuma gitti insan kafa dağıtır burda malum belirti delisi olduk:
suozdek+, ay_she+, ELSON+, hatice_48+, zambak2009, smart_girl, cngemn, yaren0144, idilcan+
SELAMMM ... NASILSINIZ ŞEKERLER???
evet canım öyle demiştii ama muayeneden sonra önemli olmadığını söyledi...
çok sağol canım Allah razı olsun.....olumunekankayizsmile
Günaydın canım....nasılsın?
çok sağol canım çok kormuştum ama şimdi geçti allahtan.....
sen nasılsın canım? ne var ne yok
Allah ahyırlısıyla kucağına almayı da nasipe tsin inşallah :)
suozdek+, ay_she+, ELSON+, hatice_48+, zambak2009, smart_girl, cngemn, yaren0144, idilcan+
SELAMMM ... NASILSINIZ ŞEKERLER???
kızlarrrr bende bu aralar kabızlık durumu varda doktor bi ilaç verdi sabah aç karnına içiliyooo bende çok rahatsız olduğum zamanlarda içiyorumm bugünde aynı sorunla karşılaştımmm işe gelemden önce içtimm anında rahatlatıyooo:)
ama ne olsa beğenirsiniz iş yerine geldimm ve tuvalettlerde sorun varmışşş :)))))
Çoklu alıntı nasıl yapılıyo bİlmİyorum ama ben toptan hoŞbulduk dİyeyİm:))
al benden de o kadar çoklu alıntı yapamıyorum toptan hoş bulduk opuyorumnanaktan
Alıntı yapın yanındaki NQ ya basıyorsunuz seçmek istediğiniz yazılarda en sonuncusundakine de Alıntı yapa tıklıyorsunuz ve cevap paneli açıldığında aralara yazıyorsunuz. olumunekankayizsmile
Biz belirti aramayan bir topluluğuz burda.Kafayı yemiyoruz da yediirmiyoruz da :)
Hoşgeldin
Yok kız bişey;sızılar başladı ufak ufak;olurum bugün yarın muhtemelen.
hoşbulduk idilcim::)
hoşgeldin canım hamdoslun :)
Günaydın idilcim geçmesine sevindim bi daha yaşamazsın inşallah :)
ben iyiyim hamdolsun bebişde iyi artık daha çok çok çok tekmeliyo hele dün elimi
vuruyorum hafif çekiyorum hemen vuruyo gene vuruyom o da vuruyo caduuuuu sempatiksalakcinni
büyüdüğünü hissetiriyo valla 23+2 olduk :) maşallah sübhanallah
zaten rüyamdada doğum yapıyodum sancım yok bişeyim yok açılmam var diye
doğurtuyolardı benii bide evde doğuruyodum yanii neyime güveniyosam ama
tam doğum başlıcakken uyandım :)
hoşgeldin kontescim kızlar napiyo şimdi ikisi bi arada ya altıngünü falan yaparlarmış kaydirigubbakcemile3
yada göbek bağıyla ip atlamasınlar olurmu olur bence sempatiksalakcinni
hoşbuldukkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?