Su'cum nasılsın?Görüşemiyoruz ne zamandır.Tedavi sürecinin devam ettiğinden ... haberdarım.
Fatoş geldiği gün seninle de görüşelim istedik ama kısmet değilmiş
yaa bende çok kabız oluyom ama hiç doktorra kabız oluyom diye söylemedim
ya niye söylemediysem hangi ilacı verdi sana bende bu akşam ayrıntılı usg
sonucunu vermeye gitcm doktora onu da sorym bari boshayallersmile
kontes26, idilcan+, hatice_48+, tinkerbell09+, ELSON, yaren0144, suozdek, smart_girl
Günaydınn kızlaaarrrrrrrr geç j-kaldım mesaiye özür dilerimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idilcim çok geçmiş olsun....naısl korkmuşsundur kimbilir...ama işte hamilleikte
hep bi sürprizler bekliyo insanı sağlıkla sıhhatle doğururz inşallah bebeklerimizi... :)
pıt pıtları görmüşsün e hadi hayırlı olsun Allah ım uzun yıllar sevgiyle çarpmasını nasib etsin minicik kalbinin :)
günaydın tinkercim yada tünaydın mı demeliyim ?boshayallersmile
uyyakalmışım baktım saate otobüs çoktan gitmiştir uıyym accuk daha dedim :jeyyar: uyudum sonra kalktım
minibüsle geldim :) e beni bekleyen işler varmış onlarıda bitiryim derken bu saat oldu
bi daa olmaz örrttmenim geç kağıdı alayımmı :lepi: :lepi: :lepi:
evet o kzıınkı gercekten superrrAYY KAVAK YELLERİ DİZİSİ VARYA(HANİ ŞU SALAK DİZİ) ORDA Bİ ASLI VAR..ONUN SAÇ RENGİ TAMMMM İSTEDİĞİM SAÇ RENGİ..HARİKA..HEM ABARTI DEĞİL..HEM ACAYİP GÜZEL DURUYO..ONU YAPABİLECEK Bİ KUAFÖR BULSAM ŞİMDİ YİNE GİDER BOYATIRIM HEMENCİKK... delikafadulden İÇİMDE KALACAK... sırnaşık şey
bendede bugün çok ağrı var ya üşüttüm galiba yaz günü göbek çevrem donuyo resmenkızlar dünden belli kasıklarkmda acayip ağrılar ve su gibi akıntım oluyor..üşüttümmüki acaba yaa.
adet olmazsın umarımÇayımı koydum mis gibi içiyorum;hafif hafif regl ağrılarım da başlamış olmasaydı keyfime diyecek olmayacaktı :umursamaz: Biraz sızlama dışında iyiyim
yaa bende çok kabız oluyom ama hiç doktorra kabız oluyom diye söylemedim
ya niye söylemediysem hangi ilacı verdi sana bende bu akşam ayrıntılı usg
sonucunu vermeye gitcm doktora onu da sorym bari boshayallersmile
SELAM KIZLARR zemuszemus
NASILSINIZ :lepi:
Çayımı koydum mis gibi içiyorum;hafif hafif regl ağrılarım da başlamış olmasaydı keyfime diyecek olmayacaktı :umursamaz: Biraz sızlama dışında iyiyim
çayımı koydum mis gibi içiyorum;hafif hafif regl ağrılarım da başlamış olmasaydı keyfime diyecek olmayacaktı :umursamaz: Biraz sızlama dışında iyiyim
SELAM KIZLARR zemuszemus
SMART TESTTE NEGATİF ÇIKTIYSA ADET OLURSUN ÜZÜLME
ÇÜNKÜ GENELDE ADET GEÇİNCE YANILMAZ TESTLER
NASILLL İSTEDİĞİN ŞEKİLDE YORUM YAPTIM :)))))
BELKİDE ÇIKMADI TESTTE BELKİDE TESTİN BOZUK :)))))
Sen ne zamandır istiyorsun çalışıyorsun?
Biz aylardır burdayız ve çoğumuz artık hamiş :) Listemiz de var ve o akdar küçüldü ki hihoyyyt
Görmüşsündür zaten :)[/QUOTE
ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 1,5 yıldır istiyorum tedavi gördüm yumurtlamak için adetlerim düzene girdi son 3 aydır bakalım hayırlısı sen kaç yıllık evlisin
selam cicimm:)
iyiyim ben,sen nasılsınn
selam hoşgeldim sedefimmmmmopuyorumnanaktan
belli olmaz canım ben de adet olcamı düşünmüştüm ama hamile olduğumu öğrendimmm...adet sancısı diyip geçmeee...
olumunekankayizsmile
:1hug: :1hug: vayyy cimcime vayyyy anneye karşılık veriyo haaaa
SELAM KIZLARR zemuszemus
SMART TESTTE NEGATİF ÇIKTIYSA ADET OLURSUN ÜZÜLME
ÇÜNKÜ GENELDE ADET GEÇİNCE YANILMAZ TESTLER
NASILLL İSTEDİĞİN ŞEKİLDE YORUM YAPTIM :)))))
BELKİDE ÇIKMADI TESTTE BELKİDE TESTİN BOZUK :)))))
ilaçsız hallet bnece o ılaclar hep tembellık yapıyo..ya lohusayken napcan...hıc kullanma derım..
bı daha olmasın....
bitkisel bi ilaçdı canım yan etkisi yokmuş hiçç adını bilmiyom şimdi ama yanımda değil doktorunda biliyordur muhakkak
kızlar dünden belli kasıklarkmda acayip ağrılar ve su gibi akıntım oluyor..üşüttümmüki acaba yaa.
ŞÜKÜR GÜLÜM İYİYİM BENDE..ÇOOOK MUTLUYUM BUGÜN :roflol:
BURSANIN UFAK TEFEK TAŞLARI,
KEMAN OLMUŞ GUİZANIN KAŞLARIIII :roflol: :roflol:
HOŞBULDUM GÜZELİM :1hug: NASILSIN BAKİM NE HİSSEDİYOSUN:1hug:
ŞÜKÜR GÜLÜM ıYıYıM BENDE..ÇOOOK MUTLUYUM BUGÜN :roflol:
KEMAN OLMUŞ GUıZANIN KAŞLARIIII :roflol: :roflol:
belli olmaz canım ben de adet olcamı düşünmüştüm ama hamile olduğumu öğrendimmm...adet sancısı diyip geçmeee...
Şu sıralar senin yumurtanın çatlaması gerekmiyor mu o'dur bence.
Gerçi doktor sana yumurtan erken çatladı demişti değil mi!BilmemmCADIARZU Üşütmüş olabilirsind ediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?