Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Su'cum nasılsın?Görüşemiyoruz ne zamandır.Tedavi sürecinin devam ettiğinden ... haberdarım.
Fatoş geldiği gün seninle de görüşelim istedik ama kısmet değilmiş

iyiyim canım sağoll sen nasılsınnn evet canım yakında yakılcak yara biliyorsun onu bekliyorum :)

evet canım maalesef ben burda değildim fatoşa da söylemiştim zaten gelmeden önceyasakkelime siz naptınız eğlendiniz mii :)

SELAM KIZLARR zemuszemus
NASILSINIZ :lepi:

SMART TESTTE NEGATıF ÇIKTIYSA ADET OLURSUN ÜZÜLME
ÇÜNKÜ GENELDE ADET GEÇıNCE YANILMAZ TESTLER
NASILLL ıSTEDıĞıN ŞEKıLDE YORUM YAPTIM :)))))
BELKıDE ÇIKMADI TESTTE BELKıDE TESTıN BOZUK :)))))

ilaçsız hallet bnece o ılaclar hep tembellık yapıyo..ya lohusayken napcan...hıc kullanma derım..

bı daha olmasın....

evet o kzıınkı gercekten superrr

kızlar dünden belli kasıklarkmda acayip ağrılar ve su gibi akıntım oluyor..üşüttümmüki acaba yaa.
bendede bugün çok ağrı var ya üşüttüm galiba yaz günü göbek çevrem donuyo resmen
Çayımı koydum mis gibi içiyorum;hafif hafif regl ağrılarım da başlamış olmasaydı keyfime diyecek olmayacaktı :umursamaz: Biraz sızlama dışında iyiyim
adet olmazsın umarım

bitkisel bi ilaçdı canım yan etkisi yokmuş hiçç adını bilmiyom şimdi ama yanımda değil doktorunda biliyordur muhakkak

selam hoşgeldim sedefimmmmmopuyorumnanaktan

:CüvCüv:

hoşgeldınız efeemmm :)

ilaçsız hallet bnece o ılaclar hep tembellık yapıyo..ya lohusayken napcan...hıc kullanma derım..

bı daha olmasın....

tembellık mı yapıyo boshayallersmile hiç kullanamöıdm kabız için ilaç
bilemiyorum ama zorluyo beni wc de yaa kafamçokkarıştı naapsam bilemedim şimdi

bitkisel bi ilaçdı canım yan etkisi yokmuş hiçç adını bilmiyom şimdi ama yanımda değil doktorunda biliyordur muhakkak

hımmm tinkerda kullanma diyo emme naapsam kı yau kafamçokkarıştı

kızlar dünden belli kasıklarkmda acayip ağrılar ve su gibi akıntım oluyor..üşüttümmüki acaba yaa.

Şu sıralar senin yumurtanın çatlaması gerekmiyor mu o'dur bence.
Gerçi doktor sana yumurtan erken çatladı demişti değil mi!BilmemmCADIARZU Üşütmüş olabilirsind ediğin gibi.

evet evetalkisalkisalkisalkisalkisalkisfenerlilere iyi oldu bu cok emindiler kendilerinden..:roflol::roflol:
canım daha birşey hissetmek için erken galiba..muhakkak üşüttüm kasıklarım ondan ağrıyor...ama inşallah bebiş habercisidir..:Saruboceq:

HoŞbuldum mınık efemmm :)))) nabersın
ayrıntılı nasıl geÇtı canım ıı dımı herŞey

en büyük eğlencemiz fenevvbahçe :lepi: :lepi: :lepi:

hakettiler valla maç yapılmadan şampiyonluk ilan edilirmi
azizE hanım bi hafta önceden şampiyonuz diye konuşma yapiyodu noolduu yavvrıımm kaydirigubbakcemile3

belli olmaz canım ben de adet olcamı düşünmüştüm ama hamile olduğumu öğrendimmm...adet sancısı diyip geçmeee...

Canım yok!İnsan kendini bilmez mi...Bugün en geç yarın regl olurum ben.
Hava değişimi artı spora ara vermeden geciktiğine eminim.

Şu sıralar senin yumurtanın çatlaması gerekmiyor mu o'dur bence.
Gerçi doktor sana yumurtan erken çatladı demişti değil mi!BilmemmCADIARZU Üşütmüş olabilirsind ediğin gibi.

evet canım benim yumuşlar cok erkenci..
adetimin 13 günü yumurtladım ben ateş ölçme yönteminide deniyorumya ordan bildim eşimede demiştim ben catlıyorum galiba hemen çalışalım:kedi::kedi:
bencede bu ağrılar üşütmeden diye düşünüyorum..CADIARZU

sedef hoşgeldin canım bursalımısın??:)) az önce haberlerde fenerin sanal alemde dile düştüğü geyikleri okuyodum fb li olarak çok güldüm yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…