evet evetalkisalkisalkisalkisalkisalkisfenerlilere iyi oldu bu cok emindiler kendilerinden..:roflol::roflol:
canım daha birşey hissetmek için erken galiba..muhakkak üşüttüm kasıklarım ondan ağrıyor...ama inşallah bebiş habercisidir..:Saruboceq:
:roflol::roflol::lepi:
canım ayaklarını sıcak tut mutlaka geçer.Ama inşallah bebiş habercisidir.evet evetalkisalkisalkisalkisalkisalkisfenerlilere iyi oldu bu cok emindiler kendilerinden..:roflol::roflol:
canım daha birşey hissetmek için erken galiba..muhakkak üşüttüm kasıklarım ondan ağrıyor...ama inşallah bebiş habercisidir..:Saruboceq:
Canım yok!İnsan kendini bilmez mi...Bugün en geç yarın regl olurum ben.
Hava değişimi artı spora ara vermeden geciktiğine eminim.
sedef hoşgeldin canım bursalımısın??:)) az önce haberlerde fenerin sanal alemde dile düştüğü geyikleri okuyodum fb li olarak çok güldüm yani:))
HoŞbuldum mİnİk efemmm :)))) nabersİn
ayrıntılı nasıl geÇtİ canım İİ dİmİ herŞey
YOK Bİ TANEM BEN İZMİRLİYİM VE G.S LİYİM..
SADECE FENERBAHÇEYİ HİÇ SEVMİYORUM
YAZIKLAR OLSUN FENERLİLERE
STADYUMU YAKACAK KADAR KİN NEFRET OLURMU SPORDA
İŞTE BU YÜZDEN SEVMİYORUM FENERBAHÇEYİ...:1hug:
evet canım benim yumuşlar cok erkenci..
adetimin 13 günü yumurtladım ben ateş ölçme yönteminide deniyorumya ordan bildim eşimede demiştim ben catlıyorum galiba hemen çalışalım:kedi::kedi:
bencede bu ağrılar üşütmeden diye düşünüyorum..CADIARZU
tebrikler bursaspora da:hooray:.Hep üç büyükler kupa alacak diye birşeymi var ohh birkezde bir anadolu takımı kupa aldı işte helal nede olsa teknik direktörü benim eski aşkım ertuğrul sağlam:roflol:
YOK Bİ TANEM BEN İZMİRLİYİM VE G.S LİYİM..
SADECE FENERBAHÇEYİ HİÇ SEVMİYORUM
YAZIKLAR OLSUN FENERLİLERE
STADYUMU YAKACAK KADAR KİN NEFRET OLURMU SPORDA
İŞTE BU YÜZDEN SEVMİYORUM FENERBAHÇEYİ...:1hug:
canım ayaklarını sıcak tut mutlaka geçer.Ama inşallah bebiş habercisidir.
:roflol: :roflol: :lepi: EN BÜYÜK G.S :lepi:
canım zaten bu sıcakta bilem ben patikle dolaşıyorum evde ayapımdan terlik hiç cıkmaz..bakalım ayın sonunda görücez bebiş habercisimi ney olduğunu...bende bu ay olmassa bırakıyorum çalışmaları..korunmucam ama takipte etmicem..zaten haziranda iznmiz var güzel bir tatil yaparım ne yapim...
Sazan yaz , 1907 ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler hihoyyythihoyyyt
Sazan yaz , 1907 ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler hihoyyythihoyyyt
tebrikler bursaspora da:hooray:.Hep üç büyükler kupa alacak diye birşeymi var ohh birkezde bir anadolu takımı kupa aldı işte helal nede olsa teknik direktörü benim eski aşkım ertuğrul sağlam:roflol:
YOK Bı TANEM BEN ıZMıRLıYıM VE G.S LıYıM..
SADECE FENERBAHÇEYı HıÇ SEVMıYORUM
YAZIKLAR OLSUN FENERLıLERE
STADYUMU YAKACAK KADAR KıN NEFRET OLURMU SPORDA
ıŞTE BU YÜZDEN SEVMıYORUM FENERBAHÇEYı...:1hug:
beren hoşgeldin gülümmmm
zambak bu arada maraşın neresinden benim hemşerimsinnnn
iyiyim aplacımm ayy çok şükür ayrıntılı usg süpper geçti kızımızı başını kaşırken
parmağını emerken gördüük :) bi de dil çıkarttı bize caadııı kaydirigubbakcemile3
o hep rahim çıkışını tekmükleyen ayakcıklarını ellerini gördük ayyy yumuk yumuk yaa
maşallah sübhanallah çok güzeldi hiçbisorunu yokmuş bebekimin :)
sağlıklıymış çok hareketliymiş....bide güzel pozlar vermş bize öyle dedi doktor
herkesde bu kadar güzel görüntüler yakalayamıyoruz diyo ayhhh naparsın anamcım falan oldum bende bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
çok şükür herşey yolunda ablacım sen naıslsın bebeişin naısl ?
artık bu haftadan sonra ultrasodnda ellerini kollarını hareekt ettiriken
görebilrisin bebşını sende :)
aynen canım stadı yakmaları hiç hoş olmadı yenilgiyi kabullenmek gerekiyor.. daha ne diye zarar veriyosun ki
ÇARŞI ASLAA AFFETMEEZZZ :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?