Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım daha erken bende 2 haziranda hasta olacağım sabret hele hayırlısı hemen yapma olsada çıkmaz sora moralin bozulur benim canım arkadaşım ayşenin 7 günü geçmiş daha o bile yapmıyo opuyorumnanaktan

haaa evet canım onu sorucaktımm....sen kaç aydır uğraşıyordun??
canının pide çekmesi boşuna değilmiş seni seniiii bizi ayakta uyuttunnnnnn

canım daha erken bende 2 haziranda hasta olacağım sabret hele hayırlısı hemen yapma olsada çıkmaz sora moralin bozulur benim canım arkadaşım ayşenin 7 günü geçmiş daha o bile yapmıyo opuyorumnanaktan

canım biraz önce sormuştum ama görmedin galiba....sen maraşın neresindensin ben de maraşlıyım...hemşeriyiz yaniii hemşo

Canım sen ne sormuştun, ben kaçırdım galiba bilmiyorumkismile

arkadaşım adetime rahat 10 var ama 1 haftadır müthiş bel kasık ağrım var 2 gün önce çok küçük pembelik vardı çamaşırımda bide 2 gündür belirgin mavi damarlar çıktı göğsümde göğüs uçlarımda hafif acıyo sence hamilemiyim daha erken diye test de yapmadım yapsam çıkarmı arkadaşım

haaa evet canım onu sorucaktımm....sen kaç aydır uğraşıyordun??
canının pide çekmesi boşuna değilmiş seni seniiii bizi ayakta uyuttunnnnnn

dördüncü aydı bu. çok olmadı biliyorum ama biz geçen senede böyle 3 4 ay uğraşıp sonra aynı bu ayki gibi vazgeçmiştik. bu ayda benim eşim vazgeçmişti ama oldu yakaladı bu defa treni kaydirigubbakcemile3

bence daha çok erken canım yaaa keşke biraz daha beklesen. yani o dönemlerde belirti olmaz benimde göğüs ağrılarım olmaya başladı iki gündür şiştiler yani biraz daha bekle ben ne belirtiler yaşadım geçen aylarda hep psikolojik... inşallah hamilesindirr ve sağlıkla mutlulukla alırsın bebeğini kucağına

belirtinmi var meltemcim??? görmemişiz kusura bakma canım yaaa benim yüzümden hep. noldu testmi yaptın bi daha yazarmısın???

arkadaşım test yapmadım bel kasık ağrım var 1 haftadır pembelikte geldi göğsümdede 2gündür mavi damarla belirgin oldu göğüs uçlarımda acıyo sence hamişmiyim test yapsam çıkarmı 10 gün var napim umutlanıyorum anlarsınya

slm kızlar kutlama varmış bende geldim hemen hamiş arkadaşımızı tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Kim hamiş :CüvCüv: peki

aynen elifimmmm dualarım sizinle inşallahhhh en kısa zamanda sizinde hamiş haberlerinizi alırızz.. :CüvCüv:
inşallah bitanemmm...inşallahhh...bizde bu ay çalışcaz...klomenle...inş gelir bebiş...
a.s.

amin canımbenimmm...çok sağol..... olumunekankayizsmile
Ben yazın tatilde patlatıcam bombayı :lepi: :lepi: :lepi:
hadi inşallahh..bende haziran sonu gibi versem müjdeyiii...Allahım inşşş... boshayallersmile
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım aminn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olumunekankayizsmile

yhaaa ay_she evet yaaa ben yakamoz test yaptım dedi ya hemen dedimki beş dakkada yapıvereyim nolcak çıkmıcak nasılsa en azından antibiyotik ilacıma başlarım negatifse çok idrar yanması var bende neyse aldım yaptım çıkınca çok şaşırdım inanamadım. ama canım cuma gününden beri tavuk çekiyodu ne yalan söölim.

arkadaşım kimse cvp yazmadı bari sen yaz acaba bende hamilemiyim napim umutlanıyorum işte yardımcı ol bana

canım adetine ne kadar var belirtin var mı ne zmandır denıyosun ne kadarlık evlisin :)
herhangi bi ilaç kullandınmı bu zamana kadar nasıl korundun bi anlat bakalım :)

canım biraz önce sormuştum ama görmedin galiba....sen maraşın neresindensin ben de maraşlıyım...hemşeriyiz yaniii hemşo

idilciiimm tickerini sormuştuunnnn yazdım ama görmedin sanırım :)
gene yazıyorum
"ben neredeyse bir inch ım(2,5 cm) ve bir gram ağırlığındayım.minik kulaklarımda
gözle görülür bi gelişme var. 8 haftalık ve 1 günlüğüm 223 gün sonra
geliyorum diyo canım :) "

canım olabildiğince normal devam et ne hamıleyım diye çok ye ne de az
meyve ye bol bol su iç çok önemli su folik aside başlarsın zaten :)

ondna çok bundna az ye olayı olmasın ben mesela her gördüğm meyveden değişik şeyden yiyorum
şu vitamındende alayım diyorum böyle düşün çeşitli ve dengeli beslen :)
bulantıların başlayana kadar belki hiç başlamaz ama başlarsa pek bişey yiyemezsin :)
başlayana kadar ye onun için :) iş yeri yemeklerine güvenıyosan getırme evden
ama guvenmıyosan sen bilirsin :)

saol canım inşlh allah sesini duysun allah isteyen herkese versin
sende bebişini sağsalim kucağına alırsın

döllenme belirtisi çıksa bile adete en fazla 7 gün varken çıkar
bel kasık ağrısı birçok sebepten oluşabilir.
ama pembe akıntı dediğin gercekten pembe miydi yoksa kahverengimiydi
daha sonra gördün mü o akıntıdan
implantasyon yani yerleşme kanaması olabilri. ama yerleşme kanamsı adete 7 veya
3 gün varken görülür bir keer olur ve kahverengidir.
göğüste veya vajinal bölgece belirgin damalrların olması bir belirti değildir.
umarım aydınlatabilmişimdir.

heheheh :) bebeişte hemen öle tavukmu istemıss yaa :) benım canım da profiterol istemsıtı kızz :)

hehehehe erkek milleti hep böyle yaaa. bide istemiyodu sözzzdeeee kaydirigubbakcemile3 annesini aramış babaanne olcaksın demiş hemen akannehir

canım sen sabah yazınca aklıma kendim geldimm benim eşimde bebk istediğini pek belli
etmiyordu bende nasıl haber veririm nasıl tepki verir diye düşünüp duruyordum ama çok güzel bi tepkiyle karşılaşmıştım gözleri ışıl ışıldııı sende boşuna korkmuşsun
ama ben şunu anladım babalar anneler kadar çabuk öğrenemiycekler babalığı sanırım ellerine alsalar bile

cnm 3 senelik evliyim hapla korundum geçen ay bıraktım bebk için 29 nisan adetimin ilk günüydü 3mayısta bitti 8 mayısta ilişkimiz oldu korunmadan 10 mayıstan beri belim kasıklarım aralıklı ağrıyo 15 mayısta pembelik geldi 2 güdür göğüs uçlarım acıyo bide mavi damarlar çıktı yorumlarını bekliyorum arkadaşım

gözün aydın cnm tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inş. :Saruboceq: kucağınıda al sağlıkla.Mayıstan ilk annemisin sen şimdi bu topikte olumunekankayizsmile

evet canım ya görmemişim galiba......çok sağolll ayyy bebişim 2,5 cm mi olmuşşşşşşşşşş
maşallah annesininnn kuzusunaaaaa hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…