ahhh canımmm...merak etme herşey eninde sonunda yoluna girecek...
Allah daha büyük acılar dertler vermesin gülüm....
Benim ablamın oğlu 4 yaşında, 1 yıldır hasta...hastalığının ne olduğunu doktorlar bilemiyor...3 yaşına kadar koşup oynayan çocuk artık ne yürüyor ne konuşuyor.........
böyle insanları düşün mesela......:1no2: Allah çaresiz dermansız dert vermesin canım....
Eşin askerliğini yapar gelir 5 ay dediğin ne ki...biliyorum belki konuşması kolay diyceksin ama dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin....üzülme herşey yoluna girecek... :teselli:
evet nanecim birazda hamile oldugumdan kaynaklanıyo ama 1 saattır gizli gizli ağlıyorum iş yerinde çalışcak durumda değilim ama çalışmaya çalışıyorum....
patron karsısına çağırmış alacaklıları tele bağlarsan üzerim diyo koca göbeğimle duruyorum karsısında bi dakka durupta nasıl konusmam lazım acaba diye düşünümüyo
of ne bılıyım...biliyorum Allah yardım eder inşallah güzel şeyler olck ama
bunaldım işte :çok üzgünüm:
canımmm.bende seni düşünüyodumm.kız tövbe allahım ama falcının dediği çıktı iyimi... delikafadulden
kızlar selammmmm...
e_pack aydemet çiçeğim ozebus angel smartımmm naneşekerimmmm hepinizi çok seviyorummm. güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim ağlattınız beni bu topic çok çokkkk güzelll söz veriyorummm asla bırakmıycam yakanızı :)))))
berenimmm test yaptırmak için sabah sağlık ocağına gittim idrarda test yaptığımı söyledim kanda istedim kanda gerek yok idrarda çıkmış zaten dedi. tekrar idrarda baktı sonra tarttı tansyonumu ölçtü filan perşembe günüde testler için gitçez işte. hala inanamıyorum yaaa hayal gibi........ yani herkes yazardı bunu ben yazamazdım sanki öyle gibi geliyo. çok enteresan yaaa.
canımm sağol...inşallah hepsi peş peşe olurrr...:Saruboceq:
canım benmmm..teselli etmeyi hiç beceremem ama Allah herrkese farklı uğraşlar veriyo..bunlarda senin sınavın..üzülme lütfenn...yeryüzünde yaşanabilcek en güzel duyguyu tadacaksın sen yakındaa...bunu düşün..gerisini koyverr...yerimseniben
ay güzelim yaa ne kadar atmışsın içine öle atma içine o kadar anlat tabi biz burda herşeyimiz paylaşmıyormuyuz bitanem. ne güzel bak eşine kısa dönem çıkmış hayırlısı ile gider gelir canım peki tatlım ne zaman gidecek bellimi
canım rabbim yardımcınız olurm merak etme
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler
sen hamilelikten dolayı böyle düşünüyosundur muhtemelen
ve eminin yarın daha farklı düşünceksin
ben 2 yıldır neler neler çektim anlatsam ohooowww dersin
ben geldim kızlar bugün çok sessizsiniz herkezde bi daralma var sanırım :sinifsinif:
sana dua ediyorum ayşecimm lütfen sıkmamaya çalış canını herşey yoluna girecek inşallah. allah herşeyin en güzelini biz insanlar için düşünür. herşeyin hayırlısı...
nanemmm tek belirtim o da 3-4 gündür var zaten göğüslerim değişik şişti. yani adetteki gibi değil böyle ağırlaşmış gibi hemen fark anlaşılıyo zaten. yani bana tek hamile olduğumu hissettiren şey o. ve bugün mide bulantım oldu o kadar başkada yok . inşallah sağlıklıdır en önemlisi o benim için. eşimde kronik sarılık olduğu için biraz tedirginiz ama inşallah herşey yolundadır.
inşallahhhhh hepinizden bekliyoruz bu mutlu haberi ama inanın insan kendini buna şartlayınca olmuyo. unutun gitsin allaha havale edin sen ne zaman hayırlı görürsen olsun inşallah diyin.tebrik ederim hayırlı olsun.inş en kısa zamanda bizde burda müjde veririz.opuyorumnanaktan
canım çok tebrik ederim inş sağlıklı bi bebişin olurr
fransadamısın abov çok uzakmış kaç aylık hamilesin.ben hamile kalma yolunda ilerliyorum gibime geliyor sanırsam galiba mesela:)sırnaşık şey
amin idilcim amin tabii ki
çok çok eçmiş olsun Allah yardımcıları olsun şaffi adıyla şifa versin inşallah
düşünüyorum hamdediyorum halimize ama çok sorun yapıyorum bunu ya
ne biliyim alışkın değilim sanırım önümü görememeye psikopata bağladım bugun
belkide sadece kendimi üzüyorum :sinifsinif:
böyle insanlara çok sinir oluyorum bir kaşık suda boğasım geliyor ne düşüncesiz insanlar varyaa...sen aldırmamaya çalış canım benim...hayırlısıyla herşey yoluna girecek girene kadar da sabretmelisin bu günleri atlatmalısın canım... en büyük fedakarlıgı yapıyorsun zaten daha fazlası için de kendini zorlayıp yıpratma kendini... :1hug:
biliyormusun benim eşimin durumu gerçekten çok iyi ama kayınvalidem beni bıktırıyor senin kayınvalidenle olan ilişkine o kadar imreniyorumki anlatamam...keşke bu kadar bolluk içinde olmasaydımda kayınvalidem çok iyi biri olsaydı diyorum...zaman zaman sırf kayınvalidem yüzünden bebek yapmaktan bile vazgeçiyorum...o yüzden böyle maddi seyleri sakın sakın kafaya takma muhakkak bir şekilde halledilir...önemli olan eşinin ailesiyle olan ilişkilerin, onların seni seviyor olmaları...sana destek olmaları o kadar önemliki gerçekten...
çıkmadı kızım ne çıkması. hatırlasana falcı dedi ağustosta hamile kalcan kızın olcak dedi. mayısta hamile kaldım ama yani eliff yaa düşünsene ben yani..... yani çok acayip geliyo ama ben hamile kaldım polen karışımımı işe yaradı yoksa fitil kullandım o mu işe yaradı bilmiyorum ama çok enteresan yaaa.... dün hiç uyuyamadım biliyomusun. heyecandan... kafam o kadar doluki. kocişte uyuyamadı tabii.. daha yeni yeni şoktan çıkıyo zaten. bana bu sabah diyoki sen şimdi 9 ay adet olmıcanmı??? allaaaaaa allaaaaaaaaaa çok ilginç ee başka ne oluyo karnında çizgi çıkçakmı diyo hahahahah. dedim saçlarımı boyatamıcam olmazz bakımsız olursun o zaman doktorla konuşuruz diyoçok tatlı yaa
ben ağustos dediğini bilmiyodum datlımm..çıkmadı kızım ne çıkması. hatırlasana falcı dedi ağustosta hamile kalcan kızın olcak dedi. mayısta hamile kaldım ama yani eliff yaa düşünsene ben yani..... yani çok acayip geliyo ama ben hamile kaldım polen karışımımı işe yaradı yoksa fitil kullandım o mu işe yaradı bilmiyorum ama çok enteresan yaaa.... dün hiç uyuyamadım biliyomusun. heyecandan... kafam o kadar doluki. kocişte uyuyamadı tabii.. daha yeni yeni şoktan çıkıyo zaten. bana bu sabah diyoki sen şimdi 9 ay adet olmıcanmı??? allaaaaaa allaaaaaaaaaa çok ilginç ee başka ne oluyo karnında çizgi çıkçakmı diyo hahahahah. dedim saçlarımı boyatamıcam olmazz bakımsız olursun o zaman doktorla konuşuruz diyoçok tatlı yaa
doğru diyosun elifcim yaa takmıyım dimi kafaya ama takıyom hele iş yerindekiler kıl ediyo beniii dünyanın en huysuz insnaı oluyorum o zaman :sinifsinif:
valla doğru.keyif yok pekkk...benimde tansiyonummu düştü nedir..öğlen erik tuzlayıp yedim..ondanmıkiii...
hoşgeldin canım
sende haklısın nanecim yaa...evet belkide hiç böyle düşünmemiştim....
İnşallah Rabbim kayınvalidenle aranızdaki muabbeti arttırır canım dua et yaşlı insnaları
anlamak biraz zor oluyo sabır gerektırıyo...sen alttan al eşinde yanında oldukca
inşallah bi sorun yaşamazsın...Yuvanızın muhabbetini arttırsın Rabbim inşallah :)
ben 2 aylık hamileyim canımmm....yaaa hemşooo fransadayım ben çok uzak dimiii
aslında o kadar da uzak değil yaaa :)) uçakla 3,5 saat
evet canım uzak değil hem olsa bile maksat gönüller bir olsun ya ben bugün kimi görsem dertli forum dada bi dert keder var kafa dağıtım diye girmiştim ama Allah herkese hakkında hayırlısını versinopuyorumnanaktan
evet canım uzak değil hem olsa bile maksat gönüller bir olsun ya ben bugün kimi görsem dertli forum dada bi dert keder var kafa dağıtım diye girmiştim ama Allah herkese hakkında hayırlısını versinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?