Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin idilcim amin tabii ki
çok çok eçmiş olsun Allah yardımcıları olsun şaffi adıyla şifa versin inşallah

düşünüyorum hamdediyorum halimize ama çok sorun yapıyorum bunu ya
ne biliyim alışkın değilim sanırım önümü görememeye psikopata bağladım bugun
belkide sadece kendimi üzüyorum :sinifsinif:

böyle insanlara çok sinir oluyorum bir kaşık suda boğasım geliyor ne düşüncesiz insanlar varyaa...sen aldırmamaya çalış canım benim...hayırlısıyla herşey yoluna girecek girene kadar da sabretmelisin bu günleri atlatmalısın canım... en büyük fedakarlıgı yapıyorsun zaten daha fazlası için de kendini zorlayıp yıpratma kendini... :1hug:
biliyormusun benim eşimin durumu gerçekten çok iyi ama kayınvalidem beni bıktırıyor senin kayınvalidenle olan ilişkine o kadar imreniyorumki anlatamam...keşke bu kadar bolluk içinde olmasaydımda kayınvalidem çok iyi biri olsaydı diyorum...zaman zaman sırf kayınvalidem yüzünden bebek yapmaktan bile vazgeçiyorum...o yüzden böyle maddi seyleri sakın sakın kafaya takma muhakkak bir şekilde halledilir...önemli olan eşinin ailesiyle olan ilişkilerin, onların seni seviyor olmaları...sana destek olmaları o kadar önemliki gerçekten...

canımmm.bende seni düşünüyodumm.kız tövbe allahım ama falcının dediği çıktı iyimi... delikafadulden

çıkmadı kızım ne çıkması. hatırlasana falcı dedi ağustosta hamile kalcan kızın olcak dedi. mayısta hamile kaldım ama yani eliff yaa düşünsene ben yani..... yani çok acayip geliyo ama ben hamile kaldım polen karışımımı işe yaradı yoksa fitil kullandım o mu işe yaradı bilmiyorum ama çok enteresan yaaa.... dün hiç uyuyamadım biliyomusun. heyecandan... kafam o kadar doluki. kocişte uyuyamadı tabii.. daha yeni yeni şoktan çıkıyo zaten. bana bu sabah diyoki sen şimdi 9 ay adet olmıcanmı??? allaaaaaa allaaaaaaaaaa çok ilginç ee başka ne oluyo karnında çizgi çıkçakmı diyo hahahahah. dedim saçlarımı boyatamıcam olmazz bakımsız olursun o zaman doktorla konuşuruz diyo çok tatlı yaa

hadi hayırlı olsun kesinleşti he inşallah yakında keseyide kalp atışlarını da görürsün canım :) hayırlı olsun sağlıkla doğurmak nasib etsin Rabbim

doğru diyosun elifcim yaa takmıyım dimi kafaya ama takıyom hele iş yerindekiler kıl ediyo beniii dünyanın en huysuz insnaı oluyorum o zaman :sinifsinif:

canım sanrıım aralıkta gidicek bebekımız 3-4 aylıkken fln ama bilmiyorum belki yüksek
lisans bahanesiyle tecil ettirir bir yıl daha ama ne kadar gec olursa o adar zor bize
hayırlısı olsun inşallah

evet hamilleikten belkide çünkü dün böyle dğeildim :bbo: kafam nasıl dolu anlatamam
stres atmam lazım....
çok şükür ki geçirmişsin canım inşallah bizde geçiririz bu dönemleri..

ben geldim kızlar bugün çok sessizsiniz herkezde bi daralma var sanırım :sinifsinif:

hoşgeldin canım

sana dua ediyorum ayşecimm lütfen sıkmamaya çalış canını herşey yoluna girecek inşallah. allah herşeyin en güzelini biz insanlar için düşünür. herşeyin hayırlısı...

sağol taze anne :) sen dua et kabul olur inşallah Allah razı olsun :)

hafifledim snaki kızlar sağolun yaa olumunekankayizsmile

anladım canım...takma kafana inşallah yolundadır merak etme canım...ne güzel bir duygu ya...Allah hepimize nasip eder inşallah...

tebrik ederim hayırlı olsun.inş en kısa zamanda bizde burda müjde veririz.opuyorumnanaktan
inşallahhhhh hepinizden bekliyoruz bu mutlu haberi ama inanın insan kendini buna şartlayınca olmuyo. unutun gitsin allaha havale edin sen ne zaman hayırlı görürsen olsun inşallah diyin.
canım çok tebrik ederim inş sağlıklı bi bebişin olurr

inşallah çingenem yaaa tek dileğim bu. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ben başka bişey istemiyorumm.

selam kısslar bn geldim...uyudum toparlandım geldim...ayşecim canım yazdıklarını okudum üzüldüm senin işler baya karışık allahım yardımcım olsun canım..en kısa zamanda bu sıkıntılarıda atlatırsınız inşallah...

eder inşallahhh. allahın izniyle herşey olur nanemm. ayşeee dua ediyorum herkeseee. çocuk isteyen herkesin olur inşallahhh sağlıklı ve hayırlı evlatları. bebişi olacak herkesede allahım yardım eder inşallahhhh..

fransadamısın abov çok uzakmış kaç aylık hamilesin.ben hamile kalma yolunda ilerliyorum gibime geliyor sanırsam galiba mesela:)sırnaşık şey

ben 2 aylık hamileyim canımmm....yaaa hemşooo fransadayım ben çok uzak dimiii
aslında o kadar da uzak değil yaaa :)) uçakla 3,5 saat

çok sağol canım....fazla düşünme bunları...düşündükcee üzülürsünn
boşverr hayatta bazı şeyleri takmıcaksınn...ciddiyim...ben de senin gibi herşeyi kafama çok takıyorudm...ama üzüldüğümüzle kalıyoruz değil mi? sen üzülme canım bak biz de üzülürüz yoksa...kızını düşünnn seni seven eşini düşün...borçmuş işmişş onlarrı boşver...herşey zamanla hallolur...inan bana...

ben öyle bir duruma geldim ki...yiğenim için o kadar üzülüyorum ki...artık tek üzüntüm Taylan TAYLAN TAYLAN...gereksiz şeylere kafamı taktığımda hemen onu düşünüyorum...''ya salak mısın'' diyorum kendi kendime...''Taylanı düşün ablanı düşünnn, böyle boktan şeylere niye takıyorsun'' cidden yiğenimin bu durumu beni hayata karşı olan bakış açımı çok değiştirdi....artık halime şükredebiliyorum...eskiden öyle değildim....hep şikayet... isyan ...ama artık yokkk öyle değil Ayşem....
Beni seven bir eşim var, hamileyim de bebeğim olacak... ..... Allah sağlık versinnnn gerisi boş mafoldumben

sende haklısın nanecim yaa...evet belkide hiç böyle düşünmemiştim....
İnşallah Rabbim kayınvalidenle aranızdaki muabbeti arttırır canım dua et yaşlı insnaları
anlamak biraz zor oluyo sabır gerektırıyo...sen alttan al eşinde yanında oldukca
inşallah bi sorun yaşamazsın...Yuvanızın muhabbetini arttırsın Rabbim inşallah :)

falcı fake atmış demekki
yanlış yorum yaptıgına göre demekkı oğlun olck boshayallersmile
sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah :)

eşinin de içi rahat olsun zararsız boyalar var :)
ama 9 ay regl olmamak insnaa çok garip geliyo gercektende düşünsene yıllardır her ay
gördüğün bi olay olmuyo şaka gibi :)

ayşecimmmm canım benim üzme kendini lütfen duygusal bi dönemdesin o yüzden bu kdar takıyorsun
sana diyorum kendimde aynıyım aslında bezen düşüneceklerimin hepsini toplayıp toptan düşünüyomuş gibi hissediyorum ve bıkıyorum artıkk yeterrrrr diyesim geliyooo ne olacaksa olsun bitsin ama olmuyo işteee
herkesin bi sıkıntısı var malum dünya sonuçta allah huzurumuzu bozmasın tadımızı kaçırmasın (aminnnn)

ben ağustos dediğini bilmiyodum datlımm..
kızım uyuyamaz tabi insan ..içnde can taşıdığını öğrendin..hemde eşinle senin parçan...Allahım muhteşem bişey..lütfen artık herşeyin tadını çıkarr...
her anın... çok güzel şeyler düşün....
doğru diyosun elifcim yaa takmıyım dimi kafaya ama takıyom hele iş yerindekiler kıl ediyo beniii dünyanın en huysuz insnaı oluyorum o zaman :sinifsinif:

ayyy..çok iyi anlıyorumm...banada bazen öyle bi geliyolarkiii...b-k herif deyip duruyorum içimden..ağzım bozuk değildir ama başka türlüde sinirimi alamıyorumki..haksızlığa ve cahilliğe tahammüllüm yok... :umursamaz:

duygularımı en güzel ifade eden candan erçetin'in gamsız hayat şarkısı galiba......offfffffffff
ne güzel bir şarkı '' Çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca, çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca''

Son düzenleyen: Moderatör:
valla doğru.keyif yok pekkk...benimde tansiyonummu düştü nedir..öğlen erik tuzlayıp yedim..ondanmıkiii...

benimde midem çok bulanıyo hiç tadım tuzum yok bide kocişimin kaprisleriyle uğraşıyorum benmi hamileyim omu anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım üzme kendini bebeğin gelsin bak nasıl herşey yoluna giricek rızkıyla gelicek yavrunb:ecrin_bebek:

Aminnn!!!..saol canım benim ben elimden geleni yapıyorum zaten...çok sabırlıyımdır...Allah da mükafatını verir biliyorum...
sende sıkma canını olurmu bitanem... :1hug:

canım insanlık haliii..bazen hüzünlü oluyoruz..bazen heyecanlı..bazen neşeliii...bizim topiciğimizde herşeye yer var..bzaende çok kuduruk oluyoruz meselaaa...belli olmuyorrr.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…