canım insanlık haliii..bazen hüzünlü oluyoruz..bazen heyecanlı..bazen neşeliii...bizim topiciğimizde herşeye yer var..bzaende çok kuduruk oluyoruz meselaaa...belli olmuyorrr.. boshayallersmile
eder inşallahhh. allahın izniyle herşey olur nanemm. ayşeee dua ediyorum herkeseee. çocuk isteyen herkesin olur inşallahhh sağlıklı ve hayırlı evlatları. bebişi olacak herkesede allahım yardım eder inşallahhhh..
selam kısslar bn geldim...uyudum toparlandım geldim...ayşecim canım yazdıklarını okudum üzüldüm senin işler baya karışık allahım yardımcım olsun canım..en kısa zamanda bu sıkıntılarıda atlatırsınız inşallah...
ben 2 aylık hamileyim canımmm....yaaa hemşooo fransadayım ben çok uzak dimiii
aslında o kadar da uzak değil yaaa :)) uçakla 3,5 saat
çok sağol canım....fazla düşünme bunları...düşündükcee üzülürsünn
boşverr hayatta bazı şeyleri takmıcaksınn...ciddiyim...ben de senin gibi herşeyi kafama çok takıyorudm...ama üzüldüğümüzle kalıyoruz değil mi? sen üzülme canım bak biz de üzülürüz yoksa...kızını düşünnn seni seven eşini düşün...borçmuş işmişş onlarrı boşver...herşey zamanla hallolur...inan bana...
ben öyle bir duruma geldim ki...yiğenim için o kadar üzülüyorum ki...artık tek üzüntüm Taylan TAYLAN TAYLAN...gereksiz şeylere kafamı taktığımda hemen onu düşünüyorum...''ya salak mısın'' diyorum kendi kendime...''Taylanı düşün ablanı düşünnn, böyle boktan şeylere niye takıyorsun'' cidden yiğenimin bu durumu beni hayata karşı olan bakış açımı çok değiştirdi....artık halime şükredebiliyorum...eskiden öyle değildim....hep şikayet... isyan ...ama artık yokkk öyle değil Ayşem....
Beni seven bir eşim var, hamileyim de bebeğim olacak... ..... Allah sağlık versinnnn gerisi boş mafoldumben
ayşecimmmm canım benim üzme kendini lütfen duygusal bi dönemdesin o yüzden bu kdar takıyorsun
sana diyorum kendimde aynıyım aslında bezen düşüneceklerimin hepsini toplayıp toptan düşünüyomuş gibi hissediyorum ve bıkıyorum artıkk yeterrrrr diyesim geliyooo ne olacaksa olsun bitsin ama olmuyo işteee
herkesin bi sıkıntısı var malum dünya sonuçta allah huzurumuzu bozmasın tadımızı kaçırmasın (aminnnn)
ben ağustos dediğini bilmiyodum datlımm..
kızım uyuyamaz tabi insan ..içnde can taşıdığını öğrendin..hemde eşinle senin parçan...Allahım muhteşem bişey..lütfen artık herşeyin tadını çıkarr...
her anın... çok güzel şeyler düşün....
ayyy..çok iyi anlıyorumm...banada bazen öyle bi geliyolarkiii...b-k herif deyip duruyorum içimden..ağzım bozuk değildir ama başka türlüde sinirimi alamıyorumki..haksızlığa ve cahilliğe tahammüllüm yok... :umursamaz:
benimde midem çok bulanıyo hiç tadım tuzum yok bide kocişimin kaprisleriyle uğraşıyorum benmi hamileyim omu anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım üzme kendini bebeğin gelsin bak nasıl herşey yoluna giricek rızkıyla gelicek yavrunb:ecrin_bebek:
Aminnn!!!..saol canım benim ben elimden geleni yapıyorum zaten...çok sabırlıyımdır...Allah da mükafatını verir biliyorum...
sende sıkma canını olurmu bitanem... :1hug:
falcı fake atmış demekki
yanlış yorum yaptıgına göre demekkı oğlun olck boshayallersmile
sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah :)
eşinin de içi rahat olsun zararsız boyalar var :)
ama 9 ay regl olmamak insnaa çok garip geliyo gercektende düşünsene yıllardır her ay
gördüğün bi olay olmuyo şaka gibi :)
idilcim öyle haklısın ki doğruı söylüyosun yani illa ağlıcaz illa elimizdekilerin kıymetını
bilmicez şükretmıycez...halbuki nelere belere sahişbiz değil mi ama insna oğlu hep
eksiklikleri görüyo işte
Allah ım acil şifalar versinde minik taylan da inşallah eksi sğalığına kavussun canım :Saruboceq:
Allah dayanma gücü versin annesine babasına :Saruboceq:
tabi canım insanlık hali bende de bisürü problem var aslında millet gidyor odadan bi ben kalıyorum işlere bakan düşün 3 kişinin işine bakacam ve 2 haftadırda iki kişiyi idare ediyorum.millet keyfine göre rapor alıyor. bense tedavimi bıraktım aman göze batacam diye çok üzülüyorum ya:gitme:
Ayşe mafoldumben mafoldumben yarama tuz bastın...ağlıyorum....
ağlattın beni mafoldumben mafoldumben
idilcan ayşe kenidnize gelin aaaaaaaaaa olmuyo ama benide ağlatmayın
ohhhh kız ne güzel işteee birazda regl olmayalım her ay her ay sıkıntı gelmişti zaten. sositososito
Amin... mafoldumben mafoldumben
ben ağustos dediğini bilmiyodum datlımm..
kızım uyuyamaz tabi insan ..içnde can taşıdığını öğrendin..hemde eşinle senin parçan...Allahım muhteşem bişey..lütfen artık herşeyin tadını çıkarr...
her anın... çok güzel şeyler düşün....
ayyyy elifff yaaaaa çok heyecan yapıyorum herşey geliyo aklıma varya inanamazsın asla kafama takmayacağım şeyleri düşünüyorum gece neler düşündüm neler hangi hastaneye gideriz nasıl testler olcak ultrasonda görcemmi göbüşüm büyüdüğünde havalar serinliycek oh iyi diyorum denize giremiycem diyorum neler neler geliyo aklıma anlatamam hahahaahaa çok komik oldum yhaaaa
idilcim özür dilerim yaa bak ağlama hee bende tam susumuşken gene başlarım
ağlamaya bak başlıyom he.........
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: dayak mı istiyosunuz siz, bu ne hal yaa :mymeka:
Hiç yakışmıyo bizim topikimize böyle bunalım haller toparlanın lütfenklava:
Ah ben burda olsaydım size yapacağımı biliyodum ama çok işim varklava: klava: klava:
evet canım yaaa iki gündür fgelaketim ne bişey yiyebiliyorum nede canım istiyo hep bulantım var hemde sadece sabahları değil günün her saat, ve hep uyumak istiyorum. kocişi sorma yaaa bi kaprisler görme delirtiyo beni bugünlerde aslında çok yanlış yapıyo beni bu kadar strese sokmakla ama işte anlatamıyorum 10 aydır deliriyoduk bebek diye şimdi kıymetimizi bilmiyo Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
ay napim canım biri estetik olmaya gitti yağ aldırmaya bide bana millete yalan söletiyo göbek fıtığı ameliyatı ötekide iki haftalık eğitime gitti sora bi eğitim daha çıktı şef hazırlan haftaya gidiyosun dedi sora tekrardan o arkadaşa deretti. şimdi yanımda çalışan arkadaşta gidecek haftaya ben napım şefim yaparsın yaparsın diyor.of of konuştum mu konuştu oluyorum .aaa niye sen hep idare ediyosunnn...alıştırma kimseyi öyleee...lmaz: lmaz:
ayyyy elifff yaaaaa çok heyecan yapıyorum herşey geliyo aklıma varya inanamazsın asla kafama takmayacağım şeyleri düşünüyorum gece neler düşündüm neler hangi hastaneye gideriz nasıl testler olcak ultrasonda görcemmi göbüşüm büyüdüğünde havalar serinliycek oh iyi diyorum denize giremiycem diyorum neler neler geliyo aklıma anlatamam hahahaahaa çok komik oldum yhaaaa
ayşeeeeee tabiki anlattt anlattt biz seni rahatlatalım dakikalr geçemeden at üstünden geçsin gitsinnn evde düşünme ama bi daha olurmuu bizim burdaki terapi yöntemiii buuuu
kızlarr yeter ama içim kalktı ağlamayın artık.lütfenlmaz:
.ben aranıza yeni katıldım ama görüyorumki herkes bunalmış.oysa ben rahatlamak için gelmiştimm:içelim:
evet canım yaaa iki gündür fgelaketim ne bişey yiyebiliyorum nede canım istiyo hep bulantım var hemde sadece sabahları değil günün her saat, ve hep uyumak istiyorum. kocişi sorma yaaa bi kaprisler görme delirtiyo beni bugünlerde aslında çok yanlış yapıyo beni bu kadar strese sokmakla ama işte anlatamıyorum 10 aydır deliriyoduk bebek diye şimdi kıymetimizi bilmiyo Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
prensescım olcak ne yazıkkı bu bulantılar ama bulantı hapı kullanma tamam mı
sersem gibi yapar senı yoksa hiçbi faydası yok ayrıca gereksiz yere kımyasal girmesın vücuduna
limon ye tuz ye zeytı ye hafif şeyler ye iç hafifler inşallah
12. haftadan sonra gecıyo genelde hoş benım 16. haftadan sonra gectı ama
ama ondan sonrada yok bacak ağrısı yok bel ağrısı anne olmak zor
kocişin napiyo bakalım hemen görelim davasını boshayallersmile
ya olurmu bak bizde allahtan arıyoduk biri derdimizi deşsede konuşsak diye ne gğzel derdimizi anlattık şimdi daha iyiyiz açıldık birazakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?