Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım insanlık haliii..bazen hüzünlü oluyoruz..bazen heyecanlı..bazen neşeliii...bizim topiciğimizde herşeye yer var..bzaende çok kuduruk oluyoruz meselaaa...belli olmuyorrr.. boshayallersmile

tabi canım insanlık hali bende de bisürü problem var aslında millet gidyor odadan bi ben kalıyorum işlere bakan düşün 3 kişinin işine bakacam ve 2 haftadırda iki kişiyi idare ediyorum.millet keyfine göre rapor alıyor. bense tedavimi bıraktım aman göze batacam diye çok üzülüyorum ya:gitme:

amin inşallah canım :)

hatceceım gecıcek inşallah hepsi ööle sinirlerim bozuldu gene ağlıcak bişi buldm işte
aman of herşey çok güzel olucak :)

idilcim öyle haklısın ki doğruı söylüyosun yani illa ağlıcaz illa elimizdekilerin kıymetını
bilmicez şükretmıycez...halbuki nelere belere sahişbiz değil mi ama insna oğlu hep
eksiklikleri görüyo işte

Allah ım acil şifalar versinde minik taylan da inşallah eksi sğalığına kavussun canım :Saruboceq:
Allah dayanma gücü versin annesine babasına :Saruboceq:

duygusal dönemdeyim canım biliyorum ondna oluyo ama şişte hafiflemek istedim yazyaım size dedim
dua edelim birbirimiz canım halimizede şükredelimm inşallah :Saruboceq:

ayy bende bazne küfretmöek istiyorum ama hiç küfür bilmiyorum kendiem kıızyorum
bu durumlar için 1-2 küfür öğren diye napim annem babam çevremde kimseden duymadım
öle bişi ancak salak gerizekalı manyaklaar fln diye söylenıyorum olaya bak kızamıyorum bile kaydirigubbakcemile3

prensescim başladı he bulantılar Allah yardımcın olsun senınde kocişler bazen öyle oluyo
sanki kendileri hamiş bi afra bi tafra ama alışıcak zamanla o da baba olma şokunu yaşıyo :)

inşallah canım hersey düzelcek biliyorum :) ama sabretmek laızm tabii

Aminnn!!!..saol canım benim ben elimden geleni yapıyorum zaten...çok sabırlıyımdır...Allah da mükafatını verir biliyorum...
sende sıkma canını olurmu bitanem... :1hug:

tamam nanecim boshayallersmile

KIZLAR ŞU ANDAN İTİBAREN MELANKOLİ OLAYINI BİTİYORUM HEE
VALLA DAHA FAZLA KONUŞURSAK FORUMCAK AĞLIYCAZ HAYIR BİŞİ DĞEİL
BEN KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİCEM BU SEFER HERKES İYİYDİ BEN BOZDUM
DİYE :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: dayak mı istiyosunuz siz, bu ne hal yaa :mymeka:
Hiç yakışmıyo bizim topikimize böyle bunalım haller toparlanın lütfen klava:
Ah ben burda olsaydım size yapacağımı biliyodum ama çok işim var klava: klava: klava:

ohhhh kız ne güzel işteee birazda regl olmayalım her ay her ay sıkıntı gelmişti zaten. sositososito

Amin... mafoldumben mafoldumben

aaa niye sen hep idare ediyosunnn...alıştırma kimseyi öyleee... lmaz: lmaz:

Ayşe mafoldumben mafoldumben yarama tuz bastın...ağlıyorum....
ağlattın beni mafoldumben mafoldumben

idilcim özür dilerim yaa bak ağlama hee bende tam susumuşken gene başlarım
ağlamaya bak başlıyom he.........

idilcan ayşe kenidnize gelin aaaaaaaaaa olmuyo ama benide ağlatmayın

ben hafifledim çok şükür kendiem geldimde bütün negatfi topice bıraktım galiba bilmiyorumkismile

ne kadar kötü bi insanım been diye tekrar başlarmışım şimdi :)

ayşeeeeee tabiki anlattt anlattt biz seni rahatlatalım dakikalr geçemeden at üstünden geçsin gitsinnn evde düşünme ama bi daha olurmuu bizim burdaki terapi yöntemiii buuuu

ahanda benimki gelmişşşşşşşaklinialirimsmile

kızlarr yeter ama içim kalktı ağlamayın artık.lütfen lmaz:
.ben aranıza yeni katıldım ama görüyorumki herkes bunalmış.oysa ben rahatlamak için gelmiştimm:içelim:

AAA hani bizim dedikodu yapan topiğimiz nerde yaaaaalsanaalsanasmile
kızlar baoşverin ağlamayı ağlayınca herşey düzeliyomu hayır:umursamaz:akışına bırakın herşey yoluna girecektir elbet birgün...

aaa niye sen hep idare ediyosunnn...alıştırma kimseyi öyleee... lmaz: lmaz:
ay napim canım biri estetik olmaya gitti yağ aldırmaya bide bana millete yalan söletiyo göbek fıtığı ameliyatı ötekide iki haftalık eğitime gitti sora bi eğitim daha çıktı şef hazırlan haftaya gidiyosun dedi sora tekrardan o arkadaşa deretti. şimdi yanımda çalışan arkadaşta gidecek haftaya ben napım şefim yaparsın yaparsın diyor.of of konuştum mu konuştu oluyorum .
[

ben hafifledim çok şükür kendiem geldimde bütün negatfi topice bıraktım galiba bilmiyorumkismile

ne kadar kötü bi insanım been diye tekrar başlarmışım şimdi :)[/QUOTE]
ya olurmu bak bizde allahtan arıyoduk biri derdimizi deşsede konuşsak diye ne gğzel derdimizi anlattık şimdi daha iyiyiz açıldık birazakannehir

ayy bende nasıl heycanlanıyodum göbekım büyüdükçe naısl olcak acaba diye
kzı hiç farkedemıyon ya o kadar usul usul büyyo ki bi gun bakıyosun uuu kocaman
olmuş diyosun tam şaşırcakken bebeısın bi tekmelıyo o daha çok hoşuan gittiği
için anında göbüşü unutuyosun kaydirigubbakcemile3

ayşeeeeee tabiki anlattt anlattt biz seni rahatlatalım dakikalr geçemeden at üstünden geçsin gitsinnn evde düşünme ama bi daha olurmuu bizim burdaki terapi yöntemiii buuuu

olur şenaycım :lepi: Şeniz Şeniz Şeniz

kızlarr yeter ama içim kalktı ağlamayın artık.lütfen lmaz:
.ben aranıza yeni katıldım ama görüyorumki herkes bunalmış.oysa ben rahatlamak için gelmiştimm:içelim:

aa tmm tmm rahatlıcaz birazdan ay rahatlama deyince direk aklıma sıcak su dolu
bi küvet geldi yaa ördek gibi sudsn cıkmıyom zaten :icecream:

prensescım olcak ne yazıkkı bu bulantılar ama bulantı hapı kullanma tamam mı
sersem gibi yapar senı yoksa hiçbi faydası yok ayrıca gereksiz yere kımyasal girmesın vücuduna
limon ye tuz ye zeytı ye hafif şeyler ye iç hafifler inşallah
12. haftadan sonra gecıyo genelde hoş benım 16. haftadan sonra gectı ama
ama ondan sonrada yok bacak ağrısı yok bel ağrısı anne olmak zor

kocişin napiyo bakalım hemen görelim davasını boshayallersmile

iyi söyledin canım yaaa bende yarın doktoruma söylemeyi planlıyodum ilaç versin diye söylemeyim o zaman gereksiz ilaca gerek yok dediklerini deniycem ama çok zor bişeymiş bu mide bulantısı bu kadar olucanı zannetmiyordum tek tesellim doktorum mide bulantılarının olmasını kötüye yormayın aksine bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir bu demişti o yüzden katlanıcam başka çaresi yok yeterki bebişim iyi olsun hem yarın onu görücez kalp atışlarını duyucaz inş. çok heyecanlıyım
kocişi boşver canım yaaa diyorumya babalık tripleri yapmaya başladı düzelir inş. yoksa gidicem evden doğurana kadar dönmücem yoksa stres topu olucak bizim bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…