kızlar benim de midem bulanıyor artık bu sabah başladı ..... kendime nazar ettim :umursamaz:
kızlar benim de midem bulanıyor artık bu sabah başladı ..... kendime nazar ettim :umursamaz:
dimi bahane oldu kaydirigubbakcemile3
iyi söyledin canım yaaa bende yarın doktoruma söylemeyi planlıyodum ilaç versin diye söylemeyim o zaman gereksiz ilaca gerek yok dediklerini deniycem ama çok zor bişeymiş bu mide bulantısı bu kadar olucanı zannetmiyordum tek tesellim doktorum mide bulantılarının olmasını kötüye yormayın aksine bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir bu demişti o yüzden katlanıcam başka çaresi yok yeterki bebişim iyi olsun hem yarın onu görücez kalp atışlarını duyucaz inş. çok heyecanlıyım
kocişi boşver canım yaaa diyorumya babalık tripleri yapmaya başladı düzelir inş. yoksa gidicem evden doğurana kadar dönmücem yoksa stres topu olucak bizim bebek
Kızlar bugün eşimin doğum günüüüüü mor bir gömlek aldımmm...akşam pasta da alıcamm....biraz erken çıkıp güzel bir sofra hazırlıcam....
geçer inşallah kısa zamanda sade bi soda iç ibde turp öneriyolar mide bulantısına darısı bize:):CüvCüv:
selammmm kızlarrrkaydirigubbakcemile2
Kızlar bugün eşimin doğum günüüüüü mor bir gömlek aldımmm...akşam pasta da alıcamm....biraz erken çıkıp güzel bir sofra hazırlıcam....[/QUOTE
aynı ben bende aynısını yapmıştım ama o hediye almamış sadece yemeğe götürdü sorada A.V.Merkezin kendine bi hediye beğen dedi bende olmas dedim
Kızlar bugün eşimin doğum günüüüüü mor bir gömlek aldımmm...akşam pasta da alıcamm....biraz erken çıkıp güzel bir sofra hazırlıcam....
evet ya bahane oldu aman boş verelim hepsi geçici önemli olan sağlık sağlık olsun dimikaydirigubbakcemile5
ciddi mi?? turp bulantıya iyi mi geliyor..kendimi salıversem kusucakmışım gibi oluyorum bazen...ahh ahhh 2 aydır ne bulantı vardı ne bişey...nerden çıktı bu :umursamaz:
QUOTE]
evet caım teyzem öle söledi oda bu yeni doğum yaptı bide çok normal yani olsun bişi olmaz sık dişini eyvahedigeldismile
ee idilcim olcak artık iyiden iyiye hormonalr yükselmeye decvam ediyo :)
zor tabii baya zorluıyo insnaı ama gecıyo çok şükür ki
benim ilk dediğim Allah ım yemegın kokusunu ala ala yemek ne güzelmiş demiştim :)
şimdide sancılarım oluıyo kaıslmalar oluyo doğuma hazırlık kasılmaları
yolda bi geliyo donup kalıyom oldugum yerde tam sabır işi yani :) biri biterken öbürü başlıyo :)
ooooaklinialirimsmilene güzel düşünmüşsün canım..inşallah seneyede bebişinizle kutlarsınız..
sonra sonraaa aklinialirimsmile :jeyyar:
evet caım teyzem öle söledi oda bu yeni doğum yaptı bide çok normal yani olsun bişi olmaz sık dişini eyvahedigeldismile
işimiz zor valla....ama herşeye rağmen güzel yaaaa
inşallah canım...eşim çok şaşıracak bu sürprize....unuttuğumu düşünüyoo :1closedeyes: ama ben unutur muyum yaaa...
sen nasılsın cnaım? ilaçlar etkisini gösteriyo mu hala uykun geliyor mu??
hep zaten unuttu zannederler ama süpriz yapıncada şaşırırlar...
canım valla sorma ilaç cok kötü hemde nasıl uyutuyor anlatamam içki içmişim gibi başım dönüyor yatıyorum ama yatak bilem dönüyo gibi geliyor..valla bu ialçlar bitene kadar böyle canım ne yapalım hamiş kalmak için sıkıcaz dişimizi.....
aman canım o bulantı hapını aldıgın an uykun geliyo sersem gibi oluyosun 1 saat gecmıyo
o uyku hali ve mide bulantın flnda kesılmıyo yani sadece uyuttugu için bulantı hissetmıyısun
benım ılk gittiğim bi doktor vardı daha bana sormadna 2 tane farklı bulantı hapı vermişti
bu hamılelıgımde doktor değiştirdim şimdiki doktorum bulantın varmı ilaç yazabilirim ama
hiç önermem demişti...bende istemıyorum dedim istifra ettım çok zorlandım
düşünsene tam 4 ay (16 hafat ) hep öğğ öğğ kustum ama hiçbişey kullanmadım
kraker de çok iyi geliyo he aklında bulunsun :)
normal mide bulantıısna da benzmıyo mubarek resmen insnaın anasını ağlatıyo
çok iyi biliyom o durumu Allahyardımcın olsun :)
ahh canım uyku filan diyince benim de uykum geldi kaydirigubbakcemile3
işin bitince git eve dinlen dicem ama hazırlık yapıcan..neyse yarın dinlenirsin artık..kaydirigubbakcemile3nee olsa bugün özel birgün yaniiiaklinialirimsmile
benimde kocişin doğum günü pazar ohaoldumsmile en büyük hediye bebiş tabikiii ama ne yapacağıma daha karar veremedim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?