Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün eşimin doğum günüüüüü mor bir gömlek aldımmm...akşam pasta da alıcamm....biraz erken çıkıp güzel bir sofra hazırlıcam....

kızlar benim de midem bulanıyor artık bu sabah başladı ..... kendime nazar ettim :umursamaz:

ee idilcim olcak artık iyiden iyiye hormonalr yükselmeye decvam ediyo :)
zor tabii baya zorluıyo insnaı ama gecıyo çok şükür ki
benim ilk dediğim Allah ım yemegın kokusunu ala ala yemek ne güzelmiş demiştim :)

şimdide sancılarım oluıyo kaıslmalar oluyo doğuma hazırlık kasılmaları
yolda bi geliyo donup kalıyom oldugum yerde tam sabır işi yani :) biri biterken öbürü başlıyo :)

aman canım o bulantı hapını aldıgın an uykun geliyo sersem gibi oluyosun 1 saat gecmıyo
o uyku hali ve mide bulantın flnda kesılmıyo yani sadece uyuttugu için bulantı hissetmıyısun
benım ılk gittiğim bi doktor vardı daha bana sormadna 2 tane farklı bulantı hapı vermişti
bu hamılelıgımde doktor değiştirdim şimdiki doktorum bulantın varmı ilaç yazabilirim ama
hiç önermem demişti...bende istemıyorum dedim istifra ettım çok zorlandım
düşünsene tam 4 ay (16 hafat ) hep öğğ öğğ kustum ama hiçbişey kullanmadım
kraker de çok iyi geliyo he aklında bulunsun :)
normal mide bulantıısna da benzmıyo mubarek resmen insnaın anasını ağlatıyo
çok iyi biliyom o durumu Allahyardımcın olsun :)

Kızlar bugün eşimin doğum günüüüüü mor bir gömlek aldımmm...akşam pasta da alıcamm....biraz erken çıkıp güzel bir sofra hazırlıcam....

ooooaklinialirimsmilene güzel düşünmüşsün canım..inşallah seneyede bebişinizle kutlarsınız..

sonra sonraaa aklinialirimsmile :jeyyar:

selammmm kızlarrrkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım :)

evet ya bahane oldu aman boş verelim hepsi geçici önemli olan sağlık sağlık olsun dimikaydirigubbakcemile5

tabii ki en önemlisi sğalık huzur hihoyyyt

işimiz zor valla....ama herşeye rağmen güzel yaaaa

ooooaklinialirimsmilene güzel düşünmüşsün canım..inşallah seneyede bebişinizle kutlarsınız..

inşallah canım...eşim çok şaşıracak bu sürprize....unuttuğumu düşünüyoo :1closedeyes: ama ben unutur muyum yaaa...
sen nasılsın cnaım? ilaçlar etkisini gösteriyo mu hala uykun geliyor mu??

sonra sonraaa aklinialirimsmile :jeyyar:

:kedi: yok valla 2 aydır tık yok inan ki...

evet caım teyzem öle söledi oda bu yeni doğum yaptı bide çok normal yani olsun bişi olmaz sık dişini eyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile sıkıcaz artık dişimizi.....5 ay bekledim ben bu bebeğiii bir bulantı mı beni yıldıracakkk hayırrr durmak yok yola devam :lepi:

hep zaten unuttu zannederler ama süpriz yapıncada şaşırırlar...
canım valla sorma ilaç cok kötü hemde nasıl uyutuyor anlatamam içki içmişim gibi başım dönüyor yatıyorum ama yatak bilem dönüyo gibi geliyor..valla bu ialçlar bitene kadar böyle canım ne yapalım hamiş kalmak için sıkıcaz dişimizi.....

ahh canım uyku filan diyince benim de uykum geldi kaydirigubbakcemile3

evet canım yaaa inan normal bulantılara benzemiyo koyuversem kusucam ama tutuyorum kendimi zaten bişey yiyemiyorum zorla yediklerimde gitmesin Allah hepimizin yardımcısı olsun geçicek bu günlerde ne günlermiş beee dicez sonraa olumunekankayizsmile

Kızlar ben ipeğin bebişini merak ediyorum yaa...
aslında bizim listeye bebişler doğduktan sonra isimlerini yazsak ne güzel olur dimi...Doğan bebişlerimiz diye liste yapsak olmaz mı hııı?

işin bitince git eve dinlen dicem ama hazırlık yapıcan..neyse yarın dinlenirsin artık..kaydirigubbakcemile3nee olsa bugün özel birgün yaniiiaklinialirimsmile

ah ne güzel olurrrr.....çok güzell bir balık ziyafeti çekecem kocişimleee...
kremalı bol soğanlı patatesli domatesli somon balığııı tavsiye ederim kızlarrr....

benimde kocişin doğum günü pazar ohaoldumsmile en büyük hediye bebiş tabikiii ama ne yapacağıma daha karar veremedim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…