ayyy kızzzz niye söyledin eşineeeee güzel bir hediye olurdu adamcağızaaa kaydirigubbakcemile3 bir çift patik alırdınnn verirdin eşinee...:)))
kızlaaaarrrr bana yardım ediiiinnnn çok midem bulanıyo yaaaaa mafoldumben hiçççç bulanmadı şimdiye kadar psikolojikmidir nedir anlayamadımmm puffffff yiyemedim sabahtan beri bişey. az önce bi kaşarlı tost yiyim dedim kendimi tutmasam kusçamm
AHHH beende hamiş olsam da kussam ne var
benimde kocişin doğum günü pazar ohaoldumsmile en büyük hediye bebiş tabikiii ama ne yapacağıma daha karar veremedim hihoyyyt
inanki mide bulantısı umurumda değil. ben vitaminsiz kalırım o da kalır diye üzülüyorum tek o yani. yoksa bulansınn ben herşeye razıyım opuyorumnanaktan
kıslar yaaaa bu kasık ağrılarım gecmedi...hala yumurtluyor olamam değilmi..bilmiyorumkismile
canım yumurtalama döneminde kasık ağrısı oluyormu yani kendimi düşünüyorumda bende olmuyo sanki yoksa yumurtlamıyor muyum??
canım genelde yumurtlama döneminde benim ağrım cok olur..gerci şuandaki arı daha şiddetli o ayrı konu ama...her bayanında ağrıcak diye birşey yok...
işimiz zor valla....ama herşeye rağmen güzel yaaaa
inşallah canım...eşim çok şaşıracak bu sürprize....unuttuğumu düşünüyoo :1closedeyes: ama ben unutur muyum yaaa...
sen nasılsın cnaım? ilaçlar etkisini gösteriyo mu hala uykun geliyor mu??
:kedi: yok valla 2 aydır tık yok inan ki...
bilmiyorumkismile sıkıcaz artık dişimizi.....5 ay bekledim ben bu bebeğiii bir bulantı mı beni yıldıracakkk hayırrr durmak yok yola devam :lepi:
evet canım yaaa inan normal bulantılara benzemiyo koyuversem kusucam ama tutuyorum kendimi zaten bişey yiyemiyorum zorla yediklerimde gitmesin Allah hepimizin yardımcısı olsun geçicek bu günlerde ne günlermiş beee dicez sonraa olumunekankayizsmile
Kızlar ben ipeğin bebişini merak ediyorum yaa...
aslında bizim listeye bebişler doğduktan sonra isimlerini yazsak ne güzel olur dimi...Doğan bebişlerimiz diye liste yapsak olmaz mı hııı?
ah ne güzel olurrrr.....çok güzell bir balık ziyafeti çekecem kocişimleee...
kremalı bol soğanlı patatesli domatesli somon balığııı tavsiye ederim kızlarrr....
kızlaaaarrrr bana yardım ediiiinnnn çok midem bulanıyo yaaaaa mafoldumben hiçççç bulanmadı şimdiye kadar psikolojikmidir nedir anlayamadımmm puffffff yiyemedim sabahtan beri bişey. az önce bi kaşarlı tost yiyim dedim kendimi tutmasam kusçamm
kıslar yaaaa bu kasık ağrılarım gecmedi...hala yumurtluyor olamam değilmi..bilmiyorumkismile
heee tamam ozaman bende bi an öyle sandım sen nezamandır uğraşıyosun ?
ya canım benimde kasıklarım arıyo bugün bide karnım donuyo kaç gündür
canım ben evleneli haziranda 5 yıl olucak.aklinialirimsmile.3 kez hamiş kaldım ama bebişlerimi kucağıma alamadım.mafoldumben.sorunumda kan pıhtılaşması eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam..ama 9 aydırda hamile kalamıyorum..daha önce hiç beklemden kalmıştım.boshayallersmile.3 aydır klomen kullanıyorum adetimin 13 günü yumurtladım çalışmalar tam o zamana denk geldi..yani senin anlıcan ben dolu dolu 4 yıldır uğraşıyorum bebiş için..inşallah rabbim daha fazla bekletmez..:Saruboceq:
benim karnım üşümüyo ama pazar günden bu yana kasıklarım acayip ağrı var...inşallah bu ağrılar bebiş ağrısıdır canım..
benim karnım üşümüyo ama pazar günden bu yana kasıklarım acayip ağrı var...inşallah bu ağrılar bebiş ağrısıdır canım..
canım üzüldüm senin adına yaa inşşallah en kısa zmanada hamile kalır ve sağlıklı bebiş doğurursun.ama zor günlerdir o dolu dolu 4 sene bende başındayım ozaman 6 ay felan oldu başlayalı daha yok insan olmayınca üzülüyo kendini kötü hissediyo bide etrafında herkes doğuruyo üstüne üstlük sende yokmu daha diyorlar üzülüyorum bende 2 yıllık evliyim herkes sormaya başladı bende düşünmeye başladık diyorum geçiştiriyorum.ya veren Allah alacak olanda Allah o yüzden kafama takmak istemiyorum. sende takma canım eğer olmuyorsa vardır bi hayır öyle düşün...herşeyin hayırlısını versin rabbim bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?