Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaaaarrrr bana yardım ediiiinnnn çok midem bulanıyo yaaaaa mafoldumben hiçççç bulanmadı şimdiye kadar psikolojikmidir nedir anlayamadımmm puffffff yiyemedim sabahtan beri bişey. az önce bi kaşarlı tost yiyim dedim kendimi tutmasam kusçamm

ayyy kızzzz niye söyledin eşineeeee güzel bir hediye olurdu adamcağızaaa kaydirigubbakcemile3 bir çift patik alırdınnn verirdin eşinee...:)))

yaaa kuşum öyle yapçaktım ama ben o kadar sabredemezdimkiii. üstelik ben söylemeseydim bu sefer ona kızcaktı neden söylemedin daha önceden öğrendin madem dicekti. bide biz bu ay vazgeçmiştik bebekten yani kociş istemiyodu artık ne tepki vereceğini bilemezdim öyle büyük bi sürprizden sonra hayal kırıklığına uğrama riskini düşününce bunu kaldıramazdım heralde. allahtan benden daha çok sevindi :kedi:

AHHH beende hamiş olsam da kussam ne var

kıslar yaaaa bu kasık ağrılarım gecmedi...hala yumurtluyor olamam değilmi..bilmiyorumkismile

inanki mide bulantısı umurumda değil. ben vitaminsiz kalırım o da kalır diye üzülüyorum tek o yani. yoksa bulansınn ben herşeye razıyım opuyorumnanaktan

canımmm yaaa annelik bu olsa gerek bebişini düşünüyo hemen. inşallah rabbim bana ve benim gibi bebişisteyenlerede bu duyguyu tatdırsın..

canım yumurtalama döneminde kasık ağrısı oluyormu yani kendimi düşünüyorumda bende olmuyo sanki yoksa yumurtlamıyor muyum??

canım genelde yumurtlama döneminde benim ağrım cok olur..gerci şuandaki arı daha şiddetli o ayrı konu ama...her bayanında ağrıcak diye birşey yok...

TABıı Kı CANIM ÇOK GÜZEL BıŞEY :)

:kedi: yok valla 2 aydır tık yok inan ki...

bilmiyorumkismile sıkıcaz artık dişimizi.....5 ay bekledim ben bu bebeğiii bir bulantı mı beni yıldıracakkk hayırrr durmak yok yola devam :lepi:

O kadarda şaapmayın canım :) ileriki aylarda daha ımkansız oluyo sımıddıden yapın yanıı :jeyyar:

evet aynen öle diyo insna canım ama gelip gecen gunler tabı kı :)

ayy ipekin bebısı bende cok merak eıdyorum canım yaa keşke görebilsek :)

bu arada nasıl yapiuosun balıkı tarfini versene ben pek balık pişirmeyi bilmem
ama yemem lazım şu ara vitamın açısındna boshayallersmile

canım 4 haftalıkken bulantı başlamaz ama psikolojiktir belkı belkıde hamılleık dısı bı sebebten dolayı anlık
bulanmıstır mıden :) ama gercekten hamılleık bulantısısıysa yandın anam yandın
benımde 5 haftalıkken başlamıştı annem bana hamıleyken onunda
erkenden başlamış annene sor bakalım sana hamıleyken naıslmış bulantıları
annenın hamıllegııne çok benzıyo canım onu tecrube ettım ben :)

heee tamam ozaman bende bi an öyle sandım sen nezamandır uğraşıyosun ?

canım ben evleneli haziranda 5 yıl olucak.aklinialirimsmile.3 kez hamiş kaldım ama bebişlerimi kucağıma alamadım.mafoldumben.sorunumda kan pıhtılaşması eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam..ama 9 aydırda hamile kalamıyorum..daha önce hiç beklemden kalmıştım.boshayallersmile.3 aydır klomen kullanıyorum adetimin 13 günü yumurtladım çalışmalar tam o zamana denk geldi..yani senin anlıcan ben dolu dolu 4 yıldır uğraşıyorum bebiş için..inşallah rabbim daha fazla bekletmez..:Saruboceq:

canım üzüldüm senin adına yaa inşşallah en kısa zmanada hamile kalır ve sağlıklı bebiş doğurursun.ama zor günlerdir o dolu dolu 4 sene bende başındayım ozaman 6 ay felan oldu başlayalı daha yok insan olmayınca üzülüyo kendini kötü hissediyo bide etrafında herkes doğuruyo üstüne üstlük sende yokmu daha diyorlar üzülüyorum bende 2 yıllık evliyim herkes sormaya başladı bende düşünmeye başladık diyorum geçiştiriyorum.ya veren Allah alacak olanda Allah o yüzden kafama takmak istemiyorum. sende takma canım eğer olmuyorsa vardır bi hayır öyle düşün...herşeyin hayırlısını versin rabbim bizlere...

benim karnım üşümüyo ama pazar günden bu yana kasıklarım acayip ağrı var...inşallah bu ağrılar bebiş ağrısıdır canım..

bencede halen yumurtluyo olmassın heralde de ne bu ağrılar o zmana dimi
belkide bebiş yerleşiyodur CADIARZU inşallah öyledir.

ama çok mu ağrıyo ilk başlarda o kadar yerleşme ağrısı olmazki 6-7 haftalarda kendını
çok yorarsan olur bilemedim ki yumurta takibi yaptırmıyo olsan yumurtan kistleşmiştir
dicem ama yumurta takibinde gözükürdü olsaydı....

inşallah bebiştir canım yaa adetine kaç gün vardı ?

benim karnım üşümüyo ama pazar günden bu yana kasıklarım acayip ağrı var...inşallah bu ağrılar bebiş ağrısıdır canım..

inşallah canım bende 2 yıllık evliyim klomen tedavisi bende gördüm ama sonuç alamadım.adetlerim düzene girdi adece bide dediğin gibi hissediyorum yumurtlama dönemini kasık ağrısı bide değişik bi sıvı oluyor.çatlama iğnesi olduysan o da kasık ağrısı yapıyo haberin ola

Ben geldım.. ŞÜkÜr herŞey yolunda kızlar
31 mayısta 2lı test ıÇın ÇaĞırdı

Hatıce eĞer sebep kan pıhtılaŞması ıse bebek aspırını vermesı lazımdı dr.un
hamıle kalmadan Önce hemde.. Neden hamılelıĞı beklıyorkı anlamadım.

ah canım sen öyle diyenleri hiç takma kafana :) herseyin bi zamanı var
sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin geleceği zaman sen hayırlısını iste bebiş gelir.
Allah ın hazinesi çok geniş bunlarda birer sınav olucak inşallah bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…