Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım evet herşeyin hayırlısı olsun insanın her istediği olmuyo ki haytta. herşey dört dörtlük olmuyo illla ki bir şey eksik oluyo bugun bebek isteriz bebek olur yarın başka birşey... insanoğlunun doğası işte bu hep istiyoz doymak bilmiyoz...ama çok şükür halimize...

Ben geldİm.. ŞÜkÜr herŞey yolunda kızlar
31 mayısta 2lİ test İÇİn ÇaĞırdı

Hatİce eĞer sebep kan pıhtılaŞması İse bebek aspİrİnİ vermesİ lazımdı dr.un
hamİle kalmadan Önce hemde.. Neden hamİlelİĞİ beklİyorkİ anlamadım.

hoşgeldin aplacım oh ne güzel maşallah :) inşallah testte de sorun çıkmaz :)

bu arada bende net bi pıhtılaşma tanısı koyulmamıştı ama her ihtimale karşı
kan sulandırıcı hap alman lazım dmeişti doktorum hamile kalınca coraspin verdi
ilk 3 ay kullandım onu ama hamile kalmadan hiçbişi vermediler...

cok sağol canım benim..evet ya herkez aynı soruyu banada soruyor yokmu hala tedavi görüyomusun neden olmuyor gibi bürsürü şey...ama Allahım büyük elbet zamanı varki o zamanı bekliyoruz hepmiz..giden bebişleriminde yicek ekmeği yokmuş olmamışş..ama onlar beni cennet kapısında bekliyor bunu biliyorum ve hiç üzülmüyorum...inşallah Allahım senide cok bekletmez bebişini verir...

değilmi ayşem ya hala yumurtluyo olalamam tabiki ama dediğin gibide bebek desek daha cok erken..adetime daha cok var 1 haziran..eğer devam ederse giderim dr..yumurtam kistleşmiş olsa dr,um söylerdi catlamış yumurtalar dedi..ne biliyimya anlamadımki nedir neyin nesidir...

kızlar selam... malesef regl oldum bgn...
(((
6.deneme de başarısız! dr.a gidicem artık... ne zmn gitmeliyim? adetken mi?? gidicem ne dicemmm ? (( çok kötüyüm çok!!! eşimin de gitmesi mi gerek? detaylı bilgi verin nolur..

canım bu ay benim yumuşlar kendiliğinden catladı..yani iğne olmadım..
Hatİce eĞer sebep kan pıhtılaŞması İse bebek aspİrİnİ vermesİ lazımdı dr.un
hamİle kalmadan Önce hemde.. Neden hamİlelİĞİ beklİyorkİ anlamadım.

canım ne bilim ya hamile kalırsan hemen iğneye başlıcaz dedi.hem burdaki dr. hem ankardaki dr,um aynı şeyi söyledi hamile kaldığını öğrendiğin zaman iğneye başlanıcak...ya zaten kesin bir tanı yok sadece ondan şüpheleniyolar..tahlillerde herhangi birşey cıkmadı..

hoşgeldin canım...
üzülme allahım elbet birgün vericektir..yerimseniben
ben adetimin 3 günü gittim canım 3 gün gidince yumurtaların catlamışmı çatlamamış diye bakıyor...bu arada sen kac yıllık evlisin dr öncelikle 1 yıllık evli olursan tedaviye başlıyor onuda sölüyeyim..
eşininde gidicek eşinede sperm testi yapıyolar sorun sendemi ondamı diye bilinmesi gerekiyor..sen dr. gidince zaten dr,un seni yönlendiriyor..hakkında hayırlısı canım

haticecim sağol cwbın için canım. 1 yıllık evliyim. 6.deneme işte..
dr.da ne ler yapılıo peki? adetken gidince muayene edio mu? nasıl oluo? ( hiçbişi bilmiorum

kızlar selamlar...nasılsınız...eve yeni geldim...bugün ayrıntılımız vardı...allaha şükürler olsun hersey yolunda...sabah 5 te uyandım dusunun heycandan uyku tutmadı...bebıs super kıpırdaktı herzaman oldugu gıbı ay kızlar normal muayenemızde bır esnedı bızımkı anlatamam...3 -4 defa esnedi dilini çıkardı..garibimi uyutmadı annesi hiç ....biz yine çektik videoya...:))ya nasıl tatlı bır yuzu var...erkek oldugu kesınlestı mınıgımın takımlar sağlam ortada yani...:roflol:

bu arada kilomuz maşallah gayet iyi...dr şaşırdı nasıl yani diyo....594gr...haftasına göre epey iyi dedi...iri bir bebek oldugunu söyledi gelişimi açısından da yine 1 hafta öndeymişiz...yani kızlar pek rahatladı içim aldığım kilolar ege me yaramış...ben bunu bıldırcın yumurtasına bağlıyorum vallahi...:)) ole yani sizlerden bi haber var mı

evet yani ama hadi hayırlısı bakalım dayanılmaz gibi olursa ılık bi duş al uzan canım çok iyi geliyo :)

hoşgeldin tinkercim oh maşallah sübhanallah :) içinizde rahatlamıştır hani :)
bu bebişler nekaadaann yaramaz ya anneye babaya dil çıakrtıyo bıızmkı de
öle yaptıydı :) ama ne kadar tatlılar dimi yaa yüzü gözü vücudu
insna ayrıntılı usg ye girdikten sonra böyle daha bi heycanlı oluyo sabırsızlanıyo kucagına
almak için ben gün boyu göbüşmü kucaklayıp durmuştumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağlıklada doğururz inşallah canımm zemuszemus

canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
ne güzel bebişin sağlıklıymış allahım nazarlardan saklasın senin ve bebişin adına cok sevindim canım maşallah güzel büyoyor..erkek olduğu belli yaniiiiguclubacismile

dr.da ne ler yapılıo peki? adetken gidince muayene edio mu? nasıl oluo? ( hiçbişi bilmiorum

canım ben 14 aylık evliyim ve sadece 1 ay korundum aylardır deniyorum ama olmuyor doktora da gittim hiçbir sorunum olmadıgını söyledi testlerimde temiz çıkmıştı...yani bu kesinlikle nasip işi Allah ne zaman ol derse olucak...sakın kendini strese sokup bunaltma...oluruna bırak...rahat ol...doktora da git tamammı canım...

tatlımmmm çok sevindim ya ne güzel görmüşün bebişini oyyy yer onu teyzesiii...hep böyle sağlıklı olur inş canım ve Allah saglıcakla kucagına almayı nasip eder...
resimleri yok mu buraya koysana canımmm opuyorumnanaktan

canım dr. gidince ilk öncelikle hormon testi yapıyor oda adetliyken oluyoz zaten..eğer idrara sıkışık gidersen karnından ultrasonla bakıyor yumurtların catlamışmı yoksa kistleşmi diye...bundan sobrasınıda dr. nasıl bir tedavi uygular orasını bilemiyorum

hoşgeldin canım maşşallah oğluna çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa canım darısı bize inşşş
bende pazartesi girecem bende durumlar biraz farklı bakalım inş bişe çıkmazzz

hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

HOŞBULDUM CANIM SAOL

hoş geldin sedefçim hamilesin herhalde sen darısı haticeyle benim başıma

AMİNN CANIM DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAHHH AMİNNNN

İNŞALLAH GÜLÜM.. EVET BENDE 1AY ÖNCESİNDEN CORASPİRİN İÇMEYE BAŞLAMIŞTIM TUTUNMASINI KOLAYLAŞTIRIYO DİYE.. İNT.DEN ARAŞTIRIN BAK ÇOKÇOK BÜYÜK FAYDALARI VARMIŞ ASPİRİNİN..

ÇOK SEVİNDİM CANIM NE GÜZEL MAŞALLAHHHHhihoyyyt

sağol canım nasıl yorgunum ama çok ta huzurluyum allaha şükür...

inşallah canım ya...
öle içime sokasım geldi yine... hanı anlatmıstım ya ayrıntılı ya gırdıgım adam pek uyuz konusmuyo dıye...ben ekranı goremedım bırde bız de vıdeoya cektık ..kendı dr umunkınde gordum bol bol...adamın agzından cımbızla laf alırsın ya...bır de tepkısız bır ıfadesı var...ya bole sonunda saglıklı bebegımız dedı bı oh cektım..adamın ıfadeye bakınca zannedersın kotu bır sey var...neyse atlattım ya...bu arada hakketten yaramaz...ultrason cıhazı deydıgı gıbı tekmelıyo ..o gun kalp atıslarını da dınletmedı...beyfendı rahatsız oluyo...laelaelaelaelae

canım bır tane cektı dr...dıgerlerı karısık ayrıntılıda pek anlaşılmıyor ama muthıs vıdeo var resmen herseyı bellı esneyısı agzı yırtılcak gıbı bır acıyo gormelısın...yuzunu cektı bı de o da pek bellı degıl bulanık cıktı bu sefer cok oynuyodu cunku...

hoşgeldin canım maşşallah oğluna çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa canım darısı bize inşşş
bende pazartesi girecem bende durumlar biraz farklı bakalım inş bişe çıkmazzz
noldu kiiii...ben bugunu okuyamadım...hayırdır...

sagol canımkaydirigubbakcemile3

smart hamilemi bileniniz varmııı

hoşgeldin fatoşummmmm opuyorumnanaktan sanırım hamile değil en son Allahtan hayırlısını istemiştim demekki hayırlısı buymuş diye birşey yazmıştı..sanırım kırmızıları görmüş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…