- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
Ben geldİm.. ŞÜkÜr herŞey yolunda kızlar
31 mayısta 2lİ test İÇİn ÇaĞırdı
ah canım sen öyle diyenleri hiç takma kafana :) herseyin bi zamanı var
sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin geleceği zaman sen hayırlısını iste bebiş gelir.
Allah ın hazinesi çok geniş bunlarda birer sınav olucak inşallah bebişin :)
Hatİce eĞer sebep kan pıhtılaŞması İse bebek aspİrİnİ vermesİ lazımdı dr.un
hamİle kalmadan Önce hemde.. Neden hamİlelİĞİ beklİyorkİ anlamadım.
cok sağol canım benim..evet ya herkez aynı soruyu banada soruyor yokmu hala tedavi görüyomusun neden olmuyor gibi bürsürü şey...ama Allahım büyük elbet zamanı varki o zamanı bekliyoruz hepmiz..giden bebişleriminde yicek ekmeği yokmuş olmamışş..ama onlar beni cennet kapısında bekliyor bunu biliyorum ve hiç üzülmüyorum...inşallah Allahım senide cok bekletmez bebişini verir...canım üzüldüm senin adına yaa inşşallah en kısa zmanada hamile kalır ve sağlıklı bebiş doğurursun.ama zor günlerdir o dolu dolu 4 sene bende başındayım ozaman 6 ay felan oldu başlayalı daha yok insan olmayınca üzülüyo kendini kötü hissediyo bide etrafında herkes doğuruyo üstüne üstlük sende yokmu daha diyorlar üzülüyorum bende 2 yıllık evliyim herkes sormaya başladı bende düşünmeye başladık diyorum geçiştiriyorum.ya veren Allah alacak olanda Allah o yüzden kafama takmak istemiyorum. sende takma canım eğer olmuyorsa vardır bi hayır öyle düşün...herşeyin hayırlısını versin rabbim bizlere...
bencede halen yumurtluyo olmassın heralde de ne bu ağrılar o zmana dimi
belkide bebiş yerleşiyodur CADIARZU inşallah öyledir.
ama çok mu ağrıyo ilk başlarda o kadar yerleşme ağrısı olmazki 6-7 haftalarda kendını
çok yorarsan olur bilemedim ki yumurta takibi yaptırmıyo olsan yumurtan kistleşmiştir
dicem ama yumurta takibinde gözükürdü olsaydı....
inşallah bebiştir canım yaa adetine kaç gün vardı ?
canım bu ay benim yumuşlar kendiliğinden catladı..yani iğne olmadım..inşallah canım bende 2 yıllık evliyim klomen tedavisi bende gördüm ama sonuç alamadım.adetlerim düzene girdi adece bide dediğin gibi hissediyorum yumurtlama dönemini kasık ağrısı bide değişik bi sıvı oluyor.çatlama iğnesi olduysan o da kasık ağrısı yapıyo haberin ola
Hatİce eĞer sebep kan pıhtılaŞması İse bebek aspİrİnİ vermesİ lazımdı dr.un
hamİle kalmadan Önce hemde.. Neden hamİlelİĞİ beklİyorkİ anlamadım.
kızlar selam... malesef regl oldum bgn...
(((
6.deneme de başarısız!dr.a gidicem artık... ne zmn gitmeliyim? adetken mi?? gidicem ne dicemmm ? (( çok kötüyüm çok!!! eşimin de gitmesi mi gerek? detaylı bilgi verin nolur..
cok sağol canım benim..evet ya herkez aynı soruyu banada soruyor yokmu hala tedavi görüyomusun neden olmuyor gibi bürsürü şey...ama Allahım büyük elbet zamanı varki o zamanı bekliyoruz hepmiz..giden bebişleriminde yicek ekmeği yokmuş olmamışş..ama onlar beni cennet kapısında bekliyor bunu biliyorum ve hiç üzülmüyorum...inşallah Allahım senide cok bekletmez bebişini verir...
değilmi ayşem ya hala yumurtluyo olalamam tabiki ama dediğin gibide bebek desek daha cok erken..adetime daha cok var 1 haziran..eğer devam ederse giderim dr..yumurtam kistleşmiş olsa dr,um söylerdi catlamış yumurtalar dedi..ne biliyimya anlamadımki nedir neyin nesidir...
kızlar selamlar...nasılsınız...eve yeni geldim...bugün ayrıntılımız vardı...allaha şükürler olsun hersey yolunda...sabah 5 te uyandım dusunun heycandan uyku tutmadı...bebıs super kıpırdaktı herzaman oldugu gıbıay kızlar normal muayenemızde bır esnedı bızımkı anlatamam...3 -4 defa esnedi dilini çıkardı..garibimi uyutmadı annesi hiç ....biz yine çektik videoya...:))ya nasıl tatlı bır yuzu var...erkek oldugu kesınlestı mınıgımın takımlar sağlam ortada yani...:roflol:
bu arada kilomuz maşallah gayet iyi...dr şaşırdı nasıl yani diyo....594gr...haftasına göre epey iyi dedi...iri bir bebek oldugunu söyledi gelişimi açısından da yine 1 hafta öndeymişiz...yani kızlar pek rahatladı içim aldığım kilolar ege me yaramış...ben bunu bıldırcın yumurtasına bağlıyorum vallahi...:)) ole yani sizlerden bi haber var mı
kızlar selamlar...nasılsınız...eve yeni geldim...bugün ayrıntılımız vardı...allaha şükürler olsun hersey yolunda...sabah 5 te uyandım dusunun heycandan uyku tutmadı...bebıs super kıpırdaktı herzaman oldugu gıbıay kızlar normal muayenemızde bır esnedı bızımkı anlatamam...3 -4 defa esnedi dilini çıkardı..garibimi uyutmadı annesi hiç ....biz yine çektik videoya...:))ya nasıl tatlı bır yuzu var...erkek oldugu kesınlestı mınıgımın takımlar sağlam ortada yani...:roflol:
bu arada kilomuz maşallah gayet iyi...dr şaşırdı nasıl yani diyo....594gr...haftasına göre epey iyi dedi...iri bir bebek oldugunu söyledi gelişimi açısından da yine 1 hafta öndeymişiz...yani kızlar pek rahatladı içim aldığım kilolar ege me yaramış...ben bunu bıldırcın yumurtasına bağlıyorum vallahi...:)) ole yani sizlerden bi haber var mı
haticecim sağol cwbın için canım. 1 yıllık evliyim. 6.deneme işte..
dr.da ne ler yapılıo peki? adetken gidince muayene edio mu? nasıl oluo?( hiçbişi bilmiorum
haticecim sağol cwbın için canım. 1 yıllık evliyim. 6.deneme işte..
dr.da ne ler yapılıo peki? adetken gidince muayene edio mu? nasıl oluo?( hiçbişi bilmiorum
hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
hoş geldin sedefçim hamilesin herhalde sen darısı haticeyle benim başıma
hoşgeldin aplacım oh ne güzel maşallah :) inşallah testte de sorun çıkmaz :)
bu arada bende net bi pıhtılaşma tanısı koyulmamıştı ama her ihtimale karşı
kan sulandırıcı hap alman lazım dmeişti doktorum hamile kalınca coraspin verdi
ilk 3 ay kullandım onu ama hamile kalmadan hiçbişi vermediler...
canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
ne güzel bebişin sağlıklıymış allahım nazarlardan saklasınsenin ve bebişin adına cok sevindim canım maşallah güzel büyoyor..erkek olduğu belli yaniiiiguclubacismile
evet yani ama hadi hayırlısı bakalım dayanılmaz gibi olursa ılık bi duş al uzan canım çok iyi geliyo :)
hoşgeldin tinkercim oh maşallah sübhanallah :) içinizde rahatlamıştır hani :)
bu bebişler nekaadaann yaramaz ya anneye babaya dil çıakrtıyo bıızmkı de
öle yaptıydı :) ama ne kadar tatlılar dimi yaa yüzü gözü vücudu
insna ayrıntılı usg ye girdikten sonra böyle daha bi heycanlı oluyo sabırsızlanıyo kucagına
almak için ben gün boyu göbüşmü kucaklayıp durmuştumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağlıklada doğururz inşallah canımm zemuszemus
canım bır tane cektı dr...dıgerlerı karısık ayrıntılıda pek anlaşılmıyor ama muthıs vıdeo var resmen herseyı bellı esneyısı agzı yırtılcak gıbı bır acıyo gormelısın...yuzunu cektı bı de o da pek bellı degıl bulanık cıktı bu sefer cok oynuyodu cunku...canım ben 14 aylık evliyim ve sadece 1 ay korundum aylardır deniyorum ama olmuyor doktora da gittim hiçbir sorunum olmadıgını söyledi testlerimde temiz çıkmıştı...yani bu kesinlikle nasip işi Allah ne zaman ol derse olucak...sakın kendini strese sokup bunaltma...oluruna bırak...rahat ol...doktora da git tamammı canım...
tatlımmmm çok sevindim ya ne güzel görmüşün bebişini oyyy yer onu teyzesiii...hep böyle sağlıklı olur inş canım ve Allah saglıcakla kucagına almayı nasip eder...
resimleri yok mu buraya koysana canımmm opuyorumnanaktan
noldu kiiii...ben bugunu okuyamadım...hayırdır...hoşgeldin canım maşşallahoğluna çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa canım darısı bize inşşş
bende pazartesi girecem bende durumlar biraz farklı bakalım inş bişe çıkmazzz
HOŞBULDUM CANIM SAOL
AMİNN CANIM DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAHHH AMİNNNN
İNŞALLAH GÜLÜM.. EVET BENDE 1AY ÖNCESİNDEN CORASPİRİN İÇMEYE BAŞLAMIŞTIM TUTUNMASINI KOLAYLAŞTIRIYO DİYE.. İNT.DEN ARAŞTIRIN BAK ÇOKÇOK BÜYÜK FAYDALARI VARMIŞ ASPİRİNİN..
ÇOK SEVİNDİM CANIM NE GÜZEL MAŞALLAHHHHhihoyyyt
smart hamilemi bileniniz varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?