canım bır tane cektı dr...dıgerlerı karısık ayrıntılıda pek anlaşılmıyor ama muthıs vıdeo var resmen herseyı bellı esneyısı agzı yırtılcak gıbı bır acıyo gormelısın...yuzunu cektı bı de o da pek bellı degıl bulanık cıktı bu sefer cok oynuyodu cunku...
noldu kiiii...ben bugunu okuyamadım...hayırdır...
sagol canımkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin fatoşummmmm opuyorumnanaktan sanırım hamile değil en son Allahtan hayırlısını istemiştim demekki hayırlısı buymuş diye birşey yazmıştı..sanırım kırmızıları görmüş olabilir...
smart hamilemi bileniniz varmııı
canım galiba değil..listeden adını silmiş...
benim gitme vaktim gelmiş oh ya sonunda bitti bugünde ve yarın tatilll süpperrr iyi bir dinlenicem ohhh hihoyyyt hihoyyyt
canlarım hepinizi öpüyorum kocaman kocaman kendinize iyi bakın perşembe görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan
yok canım bugün olan bişe merak etmeee
benimkilerin ilerlemeler 20.haftadan sonra aynı olmak zorundaymışda o kafama takılıyo tek yumurta ikizleri olduklarından kan dağılımları aynı olmayabilirmişş o yüzden merakdayımmmm
hayırlısı bakalım bişi daha su ne zmn operasyon olacaktı ayy çok kopmuşum ben yaa :gitme:
sağol canım nasıl yorgunum ama çok ta huzurluyum allaha şükür...
inşallah canım ya...
öle içime sokasım geldi yine... hanı anlatmıstım ya ayrıntılı ya gırdıgım adam pek uyuz konusmuyo dıye...ben ekranı goremedım bırde bız de vıdeoya cektık ..kendı dr umunkınde gordum bol bol...adamın agzından cımbızla laf alırsın ya...bır de tepkısız bır ıfadesı var...ya bole sonunda saglıklı bebegımız dedı bı oh cektım..adamın ıfadeye bakınca zannedersın kotu bır sey var...neyse atlattım ya...bu arada hakketten yaramaz...ultrason cıhazı deydıgı gıbı tekmelıyo ..o gun kalp atıslarını da dınletmedı...beyfendı rahatsız oluyo...laelaelaelaelae
hoşgeldin canım maşşallahoğluna çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa canım darısı bize inşşş
bende pazartesi girecem bende durumlar biraz farklı bakalım inş bişe çıkmazzz
benim gitme vaktim gelmiş oh ya sonunda bitti bugünde ve yarın tatilll süpperrr iyi bir dinlenicem ohhh hihoyyyt hihoyyyt
canlarım hepinizi öpüyorum kocaman kocaman kendinize iyi bakın perşembe görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan
canım kendini sıkma içini ferah tut allah korusun bebişleri....hep içimiz de bu var ya...öğrendiğimiz ilk günden bu yana annelik işte kolay değil..dr dan çıktım bı yerde oturuyoz esımle bı aglamaya başladım duygulandım bayaa....ya ona bırsey olursa ben onu cok sevıyorum falan fılan...hersey yolunda olsa bıle ıcımızden atamıyoz o duyguyu...allahıma dua et sureklı...ınsallah sen de rahatlarsın ıkı haftaya....:Saruboceq:
ay bende bana öle biri denk gelcek diye çok korktum ama çokşükür konuskandı
bizim periantolog monitorude bana cevırdı gayet rahattık...ama o kendi bakan
konusmayanlara varyaaa naısl kıl oluyorum hayır sen gunde kactane goruyosun kendı codugu değil bişi dğeil
cevrıde bakalım dimi yanııı merak edıyoruz alla allaklava:
bizimkide plasentaya ellerini dayamış geriniyodu yaa içerde ayy ya deidğin gibi insnaın
içine sokası geliyo ama zaten içimzide :lepi: kaydirigubbakcemile3
bi doğsalar kucaklasak amanda aman desek yavyum desek gülümseseler beşiğine bakınca
biz üç kişi mi olduk şimdi desek ay çok duygulandım ya :gitme: Allah ım hepimize nasib etsin o günleri
kontescim hayrıdır bişe mi var bende okumadım bugun öle bişi hep forumdaydım :bbo:
GÜLE GÜLE CANIM :)
yok canım bugün olan bişe merak etmeee
benimkilerin ilerlemeler 20.haftadan sonra aynı olmak zorundaymışda o kafama takılıyo tek yumurta ikizleri olduklarından kan dağılımları aynı olmayabilirmişş o yüzden merakdayımmmm
evet haklısın canım hiç gitmiyo düşünceler kafadan ya biri bitiyo biri başlıyo sanırım ölene kadarda böyle düşüncez arkalarındannn
hayırlıısııı inşşş rabbim sağlık versinnn
kızlar benım felaket uykum var bıraz kestıreyım olur mu hadı çok öptüm sizleri....
canım şu an gelişimleri iyise inşallah bundan sonrada sorun çıkmaz
korkma inşallah bişey olmıycak canım :)
kız bu arada sen maşallah ne cabuk 18 haftalık oldn ya herkesın hamileliği ne cabuk
gecıyo kardesım benımkı kaplumbaga hızıyla gecti yada bana mı öle geliyo :lepi:
ayy valla doğsalar okula gitseler ay yemek yedımı ay yolda bişi olurmu
okuyup iş yaşamına girseler bakım naıslmış işleri sabah aceleyle cıkmsıtı yetişebilmişmi fln
evlense gitse bi arıym bakım ne yemek yapmış kocişi gelmiş mi anlaşabiliyolarmı
annelık babalık çok zor bişey yaa valla hiç bitmeyen sorumluluk :)
bende çıkayım canlar artıkkkk çok öpüyorum hepiniziiiiiii
yarın çalışıyoz bizzz inş boş kalmaz burasııı
hakketten içimiz de amam ben onmu koklaya koklaya sokmak istiyom....
bu arada bugun yazdıklarınıza bakıyodum bıraz bunalım takılmıssın ama bende aynı sen gıbıyım...çalışmak istemiyorum..hevesım bıttı hep bebegımle olmak ıstıyom...seneye bıraz kullancam ucretsız ızın ama 6 aydan sonra mecbur tek maasla cok zor ya....sızın askerlık kotu olmus...ama gecer bebegınle anlamazsın nasıl gectıgını...sıkma kendını...ama para durumu bızdede cok sıkısık ...ama allah yardım eder be...bebekler kısmetlerıyle gelırlermıs ole dusun rahatlat kendını...kaydirigubbakcemile3
kızlar selamlar...nasılsınız...eve yeni geldim...bugün ayrıntılımız vardı...allaha şükürler olsun hersey yolunda...sabah 5 te uyandım dusunun heycandan uyku tutmadı...bebıs super kıpırdaktı herzaman oldugu gıbıay kızlar normal muayenemızde bır esnedı bızımkı anlatamam...3 -4 defa esnedi dilini çıkardı..garibimi uyutmadı annesi hiç ....biz yine çektik videoya...:))ya nasıl tatlı bır yuzu var...erkek oldugu kesınlestı mınıgımın takımlar sağlam ortada yani...:roflol:
bu arada kilomuz maşallah gayet iyi...dr şaşırdı nasıl yani diyo....594gr...haftasına göre epey iyi dedi...iri bir bebek oldugunu söyledi gelişimi açısından da yine 1 hafta öndeymişiz...yani kızlar pek rahatladı içim aldığım kilolar ege me yaramış...ben bunu bıldırcın yumurtasına bağlıyorum vallahi...:)) ole yani sizlerden bi haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?