Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim gitme vaktim gelmiş oh ya sonunda bitti bugünde ve yarın tatilll süpperrr iyi bir dinlenicem ohhh hihoyyyt hihoyyyt
canlarım hepinizi öpüyorum kocaman kocaman kendinize iyi bakın perşembe görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan

yok canım bugün olan bişe merak etmeee
benimkilerin ilerlemeler 20.haftadan sonra aynı olmak zorundaymışda o kafama takılıyo tek yumurta ikizleri olduklarından kan dağılımları aynı olmayabilirmişş o yüzden merakdayımmmm

ya dün aradım açmadı dönmedi de hala merak ettim valla bakalım hayırlısı

güle güle canım...iyi tatiller görüşürüz canım başşş başşşş

canım kendini sıkma içini ferah tut allah korusun bebişleri....hep içimiz de bu var ya...öğrendiğimiz ilk günden bu yana annelik işte kolay değil..dr dan çıktım bı yerde oturuyoz esımle bı aglamaya başladım duygulandım bayaa....ya ona bırsey olursa ben onu cok sevıyorum falan fılan...hersey yolunda olsa bıle ıcımızden atamıyoz o duyguyu...allahıma dua et sureklı...ınsallah sen de rahatlarsın ıkı haftaya....:Saruboceq:

ay bende bana öle biri denk gelcek diye çok korktum ama çokşükür konuskandı
bizim periantolog monitorude bana cevırdı gayet rahattık...ama o kendi bakan
konusmayanlara varyaaa naısl kıl oluyorum hayır sen gunde kactane goruyosun kendı codugu değil bişi dğeil
cevrıde bakalım dimi yanııı merak edıyoruz alla alla klava:

bizimkide plasentaya ellerini dayamış geriniyodu yaa içerde ayy ya deidğin gibi insnaın
içine sokası geliyo ama zaten içimzide :lepi: kaydirigubbakcemile3

bi doğsalar kucaklasak amanda aman desek yavyum desek gülümseseler beşiğine bakınca
biz üç kişi mi olduk şimdi desek ay çok duygulandım ya :gitme: Allah ım hepimize nasib etsin o günleri

hoşgeldin canım maşşallah oğluna çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa canım darısı bize inşşş
bende pazartesi girecem bende durumlar biraz farklı bakalım inş bişe çıkmazzz

kontescim hayrıdır bişe mi var bende okumadım bugun öle bişi hep forumdaydım :bbo:

GÜLE GÜLE CANIM :)

ay bize persembe de tatıl yupppiiiii...çalışmaktan nefret ediyorum ...yı tatıller

evet haklısın canım hiç gitmiyo düşünceler kafadan ya biri bitiyo biri başlıyo sanırım ölene kadarda böyle düşüncez arkalarındannn
hayırlıısııı inşşş rabbim sağlık versinnn

bende çıkayım canlar artıkkkk çok öpüyorum hepiniziiiiiii
yarın çalışıyoz bizzz inş boş kalmaz burasııı

hakketten içimiz de amam ben onmu koklaya koklaya sokmak istiyom....
bu arada bugun yazdıklarınıza bakıyodum bıraz bunalım takılmıssın ama bende aynı sen gıbıyım...çalışmak istemiyorum..hevesım bıttı hep bebegımle olmak ıstıyom...seneye bıraz kullancam ucretsız ızın ama 6 aydan sonra mecbur tek maasla cok zor ya....sızın askerlık kotu olmus...ama gecer bebegınle anlamazsın nasıl gectıgını...sıkma kendını...ama para durumu bızdede cok sıkısık ...ama allah yardım eder be...bebekler kısmetlerıyle gelırlermıs ole dusun rahatlat kendını...kaydirigubbakcemile3

canım şu an gelişimleri iyise inşallah bundan sonrada sorun çıkmaz
korkma inşallah bişey olmıycak canım :)

kız bu arada sen maşallah ne cabuk 18 haftalık oldn ya herkesın hamileliği ne cabuk
gecıyo kardesım benımkı kaplumbaga hızıyla gecti yada bana mı öle geliyo :lepi:

ayy valla doğsalar okula gitseler ay yemek yedımı ay yolda bişi olurmu
okuyup iş yaşamına girseler bakım naıslmış işleri sabah aceleyle cıkmsıtı yetişebilmişmi fln
evlense gitse bi arıym bakım ne yemek yapmış kocişi gelmiş mi anlaşabiliyolarmı

annelık babalık çok zor bişey yaa valla hiç bitmeyen sorumluluk :)

sen bide bana sorrr nasıl geçtiğiniiii benimde gözüm senin tickerdaaa:1ninca:
buu kız amma büyümüş diyommm kendim sanki geri kalmış gibi hissediyomkaydirigubbakcemile3

bende çıkayım canlar artıkkkk çok öpüyorum hepiniziiiiiii
yarın çalışıyoz bizzz inş boş kalmaz burasııı

güle güle canım :)

canım öyle bişeyki evlenmedne önce askeer gitseydi eğer daha yenı atanmıstı
asaleti tasdiklenmemişti hemde okuyorum dedi okul bitince giderim...1 yıl sonra
saleti tasdiklendi ama okul vardı hala bitince giderim naıslsa işim garanti dedi
hem okul bitincede kısa dönem yaparım dedi....e okul bitiyo az kaldı finallere girdi mi
mezun inşallah alttan dersi yok vize gayet iyi düşük notu yok inşallah finallerde de
güzel notlar alırsa meuzn olck vee askerlık yolu gözükcek 5 ay yada ücretli 12 ay
yapck ücretli iyi maaşı iyi çünkü ama 12 ayy ksokoca 12 ay...5 ay yapsa sıkıntıı
ceksekde idare edicez bi şekilde ama 5 ay veya ücretli olup olmıycanın garantisi yok
hangisi olck bilmiyoruz yani bu belirsilzilkde benım canımı sıkıyo :)
Ayy Allah yardımcımız olsn ya bebısler rızıklarıyla gelriler gün doğmadan neler doğar :)

canımmmm.çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..ayşeyle sen böyle ayrıntılı anlatınca daha bi aşka geliyorummmm... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…