Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar benım felaket uykum var bıraz kestıreyım olur mu hadı çok öptüm sizleri....

hadi uyu sen canım :)

sen bide bana sorrr nasıl geçtiğiniiii benimde gözüm senin tickerdaaa:1ninca:
buu kız amma büyümüş diyommm kendim sanki geri kalmış gibi hissediyomkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işte herkesinki kendine zor şenaycım naparsın :)

ayy valla ya kızçem çok büyüdü teyzesi maşallah :)
2 hafta sonra 7. resme geçiyoruz şaka gibi doğuma adım adım
30. haftaya geldikmi tamam zaten ayy heycaan oldum eyvahedigeldismile
göbüşde kocaman tepkide veryo artık :) babası öpüyo okşuyo onu dedim senı duyyo ve sesin
hafızasıan işleniyo artık daha çok konuşmmız lazım dedim öyle yapıyoruz bişzde :)
göüşün büyüdümü senın naısl oldu şimdi iki tane yaa daha büyük olmuştıur :)

Kız cidden 2 aydır tık yok....korkuyorum işte ya napıyım...3 ayı bi atlatalım dedik sonra bakarız çaresine...

Şimdi canım balık somon balığı olacak...
Fırın tepsisine en alta diziyorsun balıkları, sonra anacımmm soğanları halka halka doğruyorsun balığın üzerine diziyorsun, patatesler aynı şekilde soğanların üzerine diziyorsun sonra domatesler aynı şekilde patateslerin üzerine....en son limonları kabuklarıyla birlikte halka halka diziyorsun...en son isteğe göre acı sivri biber de ekleyebilirsin (ben ilave ediyorum)
sonra üzerine krema döküyorsun hazır kremalar var ya ben ondan kullanıyorum, 1 paket yeterli....hiç karıştırmıyorsun ama! tuz ve sıvıyağ ekliyorsun...üzerine folya kağıdı öyle fırına koyuyorsun...sonra afiyetle yiyorsun yanına pirinç pilavı iyi gider böyle balığın altta sosu kalıyor pilavı üzerine dökebilirsin...

işte böyleeee birazdan işten çıktığımda bu yemeği yapıcamm cokacimcoook

bak internette araştırdım şuna benzer bir şey ama baharatsız ve sarımsaksız :

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmmm.çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..ayşeyle sen böyle ayrıntılı anlatınca daha bi aşka geliyorummmm... boshayallersmile

elifcim valla hamişken bile yani o durumu yaşayan kişiyken bile nasıl heycanlanıyosun
hep merak ediyosun snei anlayabiliyorum yani :)

sizde yaşıycaksınzı inşallah canım yaşarkende görüceksin inşallah
ne kadar anlatsanda anlatılamadıgını :)

Bana gelince;Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin demiştim.Demek ki buymuş

canım sanırım kırmızılar geldi,baya sıkıntı yapmıştın şimdi rahatlamışsındır :) üzüldüm valla hamile olmanı çok isterdim..
hayırlısı olsun ne diyelim:1hug:

canım gözün aydın çok sevindim herşey yolunda ege de iyi maşallah :) bundan sonrası da inşallah hep böyle güzel geçer ve sağlıcakla oğluşunu kucağına alırsın opuyorumnanaktan

hayırlısı bakalım bişi daha su ne zmn operasyon olacaktı ayy çok kopmuşum ben yaa :gitme:

canım bugün yarın regl olmam lazım bekliyorum o bitince de inşallah hemen gidicem az kaldı yani haber veririm sana merak etme :)

canım yanlış hatırlamıyosam adeti bittikten sonra gidicekti...

vereliniortak :)

kız korkma o kadar bişey olcagı yok kendını sıkma bide çok sarsmayın bebişi (anladın sen onu ) bişey olmaz inşallah
ama bak 4. aydan sonra cok daha zor oluyo senın sımdı 8 haftalık kalp atışı varsa kese varsa bi sorun yoktur
genede içim rahat etsin istersen doktoruna sor :) en uufak ufacık bi sorun varsa bile yaskalıyolar cunku kendımden bılıorm :)

ımmhhh kulağa hoş geliyoo :) ama balıkta krema hiç kullanmadım ben
yani sürpriz yaşamam değilmi lezzzet hususunda :) bide ne kadar süre pişiricez

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

doğrudur canım..ne diyebilirimmm.inşallahh olur yakındaaa bizimdee...
ayşe sen kenzül arş duasını duydunmu..ebru söylemişti..bende ondan duydum..internetten buldum..okıycam..karşıda müftülük var bizim..oraya sordum..peygamber efendimiz yapmış o duayı...anlamı çok güzel...

ımmhhh kulağa hoş geliyoo :) ama balıkta krema hiç kullanmadım ben
yani sürpriz yaşamam değilmi lezzzet hususunda :) bide ne kadar süre pişiricez

annem bir türk lokantasında görmüştü bu yemeği , evde çok yapardık ve çok lezzetli inan bana.....tabi karar senin kaydirigubbakcemile3
pişirme süresine gelince tam olrak bilmiyorum yani kremasını iyice çekene kadar ve özellikle patatesler iyi pişicek üzerindeki domatesler kızaracak...

tabii zevkler ve renklerrr tartışılmaz dimi :))) yemeği pişirip de beğenmezsenn bana kızma haaa kaydirigubbakcemile3

kız aslında sorucaktım daha doğrusu eşim sor sor filan dedi utandım soramadım...kız doktora nasıl sorucann eeee eşimleeeee yatabilir miyim...izin ister gibi :kaydirigubbakcemile3
ama eşimi çok özledim yaw :kedi:

bende hiç duymadım kremalı balık..kremayı tamaen çekiyomu balıkk...????

bende hiç duymadım kremalı balık..kremayı tamaen çekiyomu balıkk...????

evetttt !!!! yaptığım yemeğin resmini çekip göstericem sizeee yarın inanmıyorsunuz yemeğimin ne kadar lezzetli olduğuna HIH :umursamaz: yarım saat sonra çıkıyorum kızlar şimdiden vedalaşayım sizlerle öpüyorum hepinizii...
Ayşe bir daha üzülme tatlım....
su arada bir gel sohbete katıl kız sadece listeyi yapıştırıp gidiyonn :))
Elson ,prenses superisi öpüyorummm sizi
diğer arkadaşları da

Son düzenleyen: Moderatör:
Elsoncum bence oku o duayı Çok gÜzel bı dua ben hamıle kaldıĞım ay her gÜn yatsı namazından sonra okudum o duayı hemde tÜrkÇe anlamını anlaya anlaya okudum mÜkafatınıda aldım allah Çok bÜyÜk dualarımız karŞılıksız kalmıyo

canım ilk kez duydum bu duayı arastırdım çok güzelmiş anlamı gercektende :)
okuyalım inşallah

estf. canım evdekı yemek bitsin balık aliym yapim bende somonu severım :)
ıkea food da somon füme yemiştim onda da vardı krema sanırım şimdi hatırladım
gayetde guzeldı :)

yuh diyebilir miyim kaydirigubbakcemile3 öyle sormıcan kız
ıı şey ilişkiye girmrmızde bi sakınca var mı yani bebek bi arar görmez değil mi
bu konuda çok tedirginiz de falan :) ben hiç zorlanmadım aynen direk böyle sordum :)
gayet güzelde cevapladılar...kimse gülüp alay etmedi :)

ah ben namaz kılmıyorumkiii...kaç defa başladım bıraktımm....

Evet fransızlar özellikle balık yemeklerinde kremayı çok kullanırlar...
Kız ben de dayanamıyorum artık ilk başlarda iyi geliyordu biraz kafamı dinliyordum kaydirigubbakcemile3 ama artık dayanamıyorummmmmm özlüyorummm kocamı yaaaa :kedi: bir ara sorarımm doktoruma cesaretimi toplayıppp

Tamam tatlım :)

bi keresinde kremalı brüksel lahanası pişridim öğğ oldu nımet yaa
kociş bi hafta yemek yiyemedı ehehehehe :roflol:

kız sor sor şimdi canında ister sonradan cnaında istemıyo kendını eksık gibi hisseidyosun :)

bi kaç ay sonra hak vercen bana bak yazdım buraya :)

kızlar ben kaçarrr..mucuk mucukkk..

gülee gülee :)

kızlar ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güle güle canım bende kaçtım byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…