su arada bir gel sohbete katıl kız sadece listeyi yapıştırıp gidiyonn :))
kız hergün burdayım ya zaten :)
tam geldim işim çıktı içeri gittim ondan katılamadım canım :)
öpüyorummmmopuyorumnanaktan
Elsoncum bence oku o duayı Çok gÜzel bİ dua ben hamİle kaldıĞım ay her gÜn yatsı namazından sonra okudum o duayı hemde tÜrkÇe anlamını anlaya anlaya okudum mÜkafatınıda aldım allah Çok bÜyÜk dualarımız karŞılıksız kalmıyo
suu nasılsın canım..geldimi kırmızılar..opuyorumnanaktan
cnm ne duası o bilmiyorumkismile
ah ben namaz kılmıyorumkiii...kaç defa başladım bıraktımm....
cnm ne duası o bilmiyorumkismile
iyiyim canım sağol sancım var ama henüz gelmedi..bekliyorum ya gelmez artık:))
sen nasılsınnnn:)
bende iyiyim canım sağol sadece kasıklarımda ağrı var nedir neyin nesidir anlamıyorum...seninde kırmızılar biran önce gelsede sende işine baksan..
evet canım ya ben de işte hemen gelse de gitsem diye bekliyorum ama her an gelebilir ağrım var çünkü,bakalım:)
acaba bebişten mi canım yaa inşallah öyledirrrrrrrr :Saruboceq:
veya kullandığın ilacın yan etkisi falan mı kiCADIARZU
canım galiba bende ilaçtan dolayı olduğunu düşünüyorum..ne yapalım idare edicez dayanıcaz sabredicezki meleklerimiz gelsin...opuyorumnanaktan
birde birşey sorucam ya ben bu kenzül arş duasını kuran,da bulamadım..kendim okumak istiyordum..
evet canımcım onlara herşey feda :) inşallah bekletmeden gelirler:Saruboceq:
canım ben de çıkıyorum sofra falan kurucam yemek saati geliyor :)
kendine iyi bak canımm görüşmek üzere opuyorumnanaktan
canım bilmiyorum ki benim dua kitabım var ordan okuyorum ben de istersen internetten bak canım..
güle güle hayatım..afiyet olsun.cokacimcoook
hıı anladım canım sağol..:1hug:
kızlar selammmmm...
e_pack aydemet çiçeğim ozebus angel smartımmm naneşekerimmmm hepinizi çok seviyorummm. güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim ağlattınız beni bu topic çok çokkkk güzelll söz veriyorummm asla bırakmıycam yakanızı :)))))
berenimmm test yaptırmak için sabah sağlık ocağına gittim idrarda test yaptığımı söyledim kanda istedim kanda gerek yok idrarda çıkmış zaten dedi. tekrar idrarda baktı sonra tarttı tansyonumu ölçtü filan perşembe günüde testler için gitçez işte. hala inanamıyorum yaaa hayal gibi........ yani herkes yazardı bunu ben yazamazdım sanki öyle gibi geliyo. çok enteresan yaaa.
Kızlar merhaba!..Bişi sorcam ben.Hani bebek için çalışmalar yapıyoruz ya ihtimalin en yüksek olduğu günlerde.İşte o çalışmalar bittiktan sonra adet gününü bekleyene kadar ilişkiye girsek bi sakıncası olurmu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?