birde birşey sorucam ya ben bu kenzül arş duasını kuran,da bulamadım..kendim okumak istiyordum..
Ayşe selam canım :)))))
aleyykümselam ay dedim kimse gelmicek galiba boshayallersmile
kenzül arş duası canım..
gelirler yavaş yavaşşş nasılsın??? moralin düzeldi mi biraz???
biraz temizlik yapıyım geliyorumm, müşterilerin ayak izlerinden bıktım
a iyiym iyiym canım sağol :) dünçıkışta çok yorgundum eve gider gitmez
direk yattık kocişle dinlendik uyudukk :jeyyar: gecenın bi vakti uyanmışız
e aç aç yattıgımız için tabi o saate yemek yedık :) sonra sabaha kadar film izledik :lepi:
sabahta zar zor geldım işe hayalet gibiyim hee bide gece istifra edip durdum bebiş rahat durmadı
gece çok hareket ediyo zilli gene yüzümde o kırmızlıklardan çıktı istifra edince
ama napalım kısmet :)
ee sizin doğum gününüz nasıl geçti ?
ayyy canım cimcimeyle işin zor kaydirigubbakcemile3 kırmızılıklar istifra edince mi çıkıyo? yoksa durup dururken de çıkıyor mu??
ayy doğum günü çok güzeldii, balığımı yaptım, çeşit çeşit salatalar mezeler hazırladım..pasta filan...çok şaşırdı... :asigim: sonra öpüp koklaştık, ileriye gidemedik kaydirigubbakcemile3 o da çekiniyo ben de ...:kedi: ay ne olacak bu halimiz bilmiyorum...
canım istifra ederken zorladığım için cilt altı hafif kanama oluyomuş bu da leke leke gözüküyomuş
öyle söyledi doktorcum :) normalde çıkmıyo hep istifra ettikten sonra cıkıyo
valla ya cimcime zorlıycak bizi baya :)
oh canım ellerine sağlık iyi yapmışın :) afiyet olsun :)
haha yasak olan zamanlar bizde öyle yapıyoduk...hayır insan o zaman daha çok gaza geliyo
kendını tutmak daha zor oluyo ama o sınırda kalıyoduk sende sorarsın doktoruna o zaman
için rahatlar sahalara dönerisniz inşallah kaydirigubbakcemile3
selamm kızlar günaydınnn
selamm kızlar günaydınnn
allah allah böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum kız!
evet yaaa bayağı gaza gelmiştik ama olmadı napalımmmm
Kız bir şey sorucamm, bir kuzenim ablama yaptığı iyiliği şimdi başına kalkıyor, msn'de ona güzel bir özlü söz yazmak istiyorum ama bulamıyorum yaaa....iyiliği başa kalkma dercesine...var mı senin bildiğin güzel sözlerr :1rolleyes:
günaydın canım hoşgeldin :)
ımmm durumu tam anladımmı bilemiyorum ama şu nasıl olur.
"Kendi omzuna tırman başka nasıl yükselebilirsn ki ! " nietzsche
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?