Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bugün tatil yaaa kimsecikler yok ne güzel yaaa bende tatil yapmak istiyorum ama malesef işteyim mafoldumben

ayşecim acıklaman için sağol canım..o zaman ben o dua olan bir kitap alayım..internette var ama ben oturup kendim okumak istiyorum..cok sağol hayatım.opuyorumnanaktan.
idilcim seninde gecen güzel gecmiş ne güzel..ama çalışma olmamışş neyse acık daha dişinizi sıkın 1 ay sonra normale dönersiniz.:kedi:.haa bu arada senin şu soman tarifi denicem bir güzel görünüyodu.cokacimcoook

Hımmmmmmmm :jeyyar: şöyle bir şey yazdım "Sen iyilik et de o zâyi olmaz, darılıp da başa kakıcı olma"

o da güzel :)

huuuu huuuuuu günaydın kızlarrrrr
idilcan,
ay_she,
karaguul,, nasılsınız kızlarrrr

günaydın hatcecım :)

selam kızlar günaydın zemuszemus

günaydın prenses :)

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan

günaydın

bugün tatil yaaa kimsecikler yok ne güzel yaaa bende tatil yapmak istiyorum ama malesef işteyim mafoldumben

valla ya eşimede tatıl bugun bide sınavlara çalışcm diye perşembe ve cuma günleri içinde
izin almış e cumartesi pazar ztaen tatıl memur olmanın gözünü seviym yaa
özel sektörde sürünüyoz valla boshayallersmile hamile mamile demiyolar iş yok
boş boş oturuyorum valla böyle olunca daha çok sinir oluyorum :umursamaz:
iş olsa vakit geçiyo en azından

teşekkür ederim ayşemmmmmmŞenizŞeniz

üzülme prenses birçoğumuz çalışıyoruz:teselli:

ah canım yaaa sizdemi:sinifsinif:

günaydın kıslarrrr hoşgeldiniz...evet bugün memurların tatili olunca memurlar yok.opuyorumnanaktan

günaudın canım evet memur olmak varmış valla oohhh yan gel osman hepsi keyfini çıkarıyolar ne güzel

günaydın canım ay seninki daha kötü kociş evde sen işte Allahtan benim kociş mesai için çalışıyo bugün yoksa daha çok üzülürdüm neyseki 4 de çıkıcam bebeğimi görmeye gidicez kızlar dua edin bizim için kalp atışlarını duyalım bebeğimin sağlıklı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

idilcan bebeiş olsun diye çok çalışmısnızdır.onalrın yeirne say:)
çok komiğiz kızlar he bebek olsun diye aylarca çalışıyoruz çalııyoruz bebete olunca kocamı özledim:)doğru valla

yaa kızlar alakasız biliyorum ama size bişey sorucam.adetime 6 gün var ama 2 gündür inanılmaz başım dönüyo vede göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyo.eğer gebelik varsa bu kadar erken belirti verir mi.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorumbilmiyorumkismile

günaydın herkesee

günaydııınn :)

teşekkür ederim ayşemmmmmmŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet eşim evde ders çalışıyo Allah tan :) içim rahat o da sen gitme bugun ben gidip çalışym
senın yerine diyo güldürüyo beni :)
ay hayır prensescim iş olsa vallahı rahat etcek ıcım ama iş yok boşşş yere bomboş yere
oturuyorum yaa ona kızıyorum ben

canım inşallah görürüsünüz kalp atışalrını :) sağlığıda yerindedir. inşallah :)
ay minicik daha yaa 10. haftadan sonra çok hızlı büyyolar :)

canım her bünyeye göre belirtiler değişir..zaten şöylede birşey varki adet belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı olabiliyor..istersen cok düşünme akışına bırak gitsin..opuyorumnanaktan

kzılar beinm düznei adetler hep 30-31 günde bir olurud.geçen ay şaştığından şimdi hesaplayıca 23 mayıs diyo.35 gün diyo.geçen ay 19 unda olmuştum bu haqfta sonu 23 ü oluyo zaten inş.o zaman kadar olmazda önüümzdeki hafta iş test yaptırmaya kalır ya

hoşbuldk hatice ayşee.daha uyku moduna geçmedin herlade hatice

yok hayatım daha gecemedim..hapımı biraz önce içitim etkisi 2 saat sonra oluyor..2 saat sonra küt giderim yine..:roflol::roflol:
ayşemmm dünden beri sorucam hep unutuyom sen neden kullanmıştın bu hapı..

canım her bünyeye göre belirtiler değişir..zaten şöylede birşey varki adet belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı olabiliyor..istersen cok düşünme akışına bırak gitsin..opuyorumnanaktan

ne bileyim kendimi akndırıyorum herhalde psikolojikte olabilir.neyse düşünmemeye çalışıcam.umutlanmak istemiyorum:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…