selam kızlar günaydın zemuszemus
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
Hımmmmmmmm :jeyyar: şöyle bir şey yazdım "Sen iyilik et de o zâyi olmaz, darılıp da başa kakıcı olma"
huuuu huuuuuu günaydın kızlarrrrr
idilcan,
ay_she,
karaguul,, nasılsınız kızlarrrr
selam kızlar günaydın zemuszemus
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
bugün tatil yaaa kimsecikler yok ne güzel yaaa bende tatil yapmak istiyorum ama malesef işteyim mafoldumben
o da güzel :)
günaydın hatcecım :)
günaydın prenses :)
günaydın
valla ya eşimede tatıl bugun bide sınavlara çalışcm diye perşembe ve cuma günleri içinde
izin almış e cumartesi pazar ztaen tatıl memur olmanın gözünü seviym yaa
özel sektörde sürünüyoz valla boshayallersmile hamile mamile demiyolar iş yok
boş boş oturuyorum valla böyle olunca daha çok sinir oluyorum :umursamaz:
iş olsa vakit geçiyo en azından
üzülme prenses birçoğumuz çalışıyoruz:teselli:
günaydın kıslarrrr hoşgeldiniz...evet bugün memurların tatili olunca memurlar yok.opuyorumnanaktan
günaydın prenses :)
valla ya eşimede tatıl bugun bide sınavlara çalışcm diye perşembe ve cuma günleri içinde
izin almış e cumartesi pazar ztaen tatıl memur olmanın gözünü seviym yaa
özel sektörde sürünüyoz valla boshayallersmile hamile mamile demiyolar iş yok
boş boş oturuyorum valla böyle olunca daha çok sinir oluyorum :umursamaz:
iş olsa vakit geçiyo en azından
günaydın herkesee
günaydın herkesee
günaydın canım hoşgeldin çalışanlar kervanına sende çalışıyosun sanırsamsenağlama
günaydın herkesee
teşekkür ederim ayşemmmmmmŞenizŞeniz
ah canım yaaa sizdemi:sinifsinif:
günaudın canım evet memur olmak varmış valla oohhh yan gel osman hepsi keyfini çıkarıyolar ne güzel
günaydın canım ay seninki daha kötü kociş evde sen işte Allahtan benim kociş mesai için çalışıyo bugün yoksa daha çok üzülürdüm neyseki 4 de çıkıcam bebeğimi görmeye gidicez kızlar dua edin bizim için kalp atışlarını duyalım bebeğimin sağlıklı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yaa kızlar alakasız biliyorum ama size bişey sorucam.adetime 6 gün var ama 2 gündür inanılmaz başım dönüyo vede göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyo.eğer gebelik varsa bu kadar erken belirti verir mi.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorumbilmiyorumkismile
hoşbuldk hatice ayşee.daha uyku moduna geçmedin herlade hatice
canım her bünyeye göre belirtiler değişir..zaten şöylede birşey varki adet belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı olabiliyor..istersen cok düşünme akışına bırak gitsin..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?