Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım alakasız fln değil herseyi konusuyoruz biz :) rahat ol

adete 6 gün kala belirti çıkması veya çıkmaması tamamen kişinin bünyesine bağlı bir durumdur
hamilelik ve regl belirtileri birbirine çok benzer...Oınun için bu tip belirtilere pek takılmamanı
tavsiye ederim.Adete 7 veya 3 gün kala implantasyon kanaması yani yerleşme kanamsı görülebilir ki
bu bariz bir gebelik belirtisidir.Her gebelikte böyle bir yerleşme kanaması görülcek
diye bir kaide de yok
sanırım tek çare beklemek az kalmış canım 6 gün sık dişini :) Hamilesindir inşallah

yok hayatım daha gecemedim..hapımı biraz önce içitim etkisi 2 saat sonra oluyor..2 saat sonra küt giderim yine..:roflol::roflol:
ayşemmm dünden beri sorucam hep unutuyom sen neden kullanmıştın bu hapı..

canım benım 5 haftalıkken kanamam başladı böle bi gece uyandım aniden afedersin
şarıl şarıl kanamayla gecenın bi vakti hastaneye koşturduk arabadada bebeğim öldü diye
hem ağlıyorum hem bayılıyorum kanamdan sonra gene ayılılıyorum gene bayılıyorum gene ağla şeklinde hastaneye gittim yatırdılar ilk önce serum şeklinde verdiler
sonrada hapını kullandım 14. haftanın sonuna kadar...bebeğimin kesesinin etrafında
kanama vardı...neyseki atlattık çok şükür :) şimdidde çok sağlıklı maşallah
çok korkuyodum sorun yaşarız diye ama öyle olmadı çok şükür :)
doktorum bile şaşkın hala nasıl oldu da buralara geldi vay bee diyerekten elmalar
pekmezler işe yaradı :lepi: ama tabii en başta bunları yaşadığım için benim kasık bel
ve rahim ağrıalrım 2 kat olurmuş doktor öyle söyledi..

huuuu huuuuuu günaydın kızlarrrrr
idilcan,
ay_she,
karaguul,, nasılsınız kızlarrrr

günaydın canımmmmm

selam kızlar günaydın zemuszemus

günaydınnnnnn prensesimmm

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn

evet çok güzeldii canımmmm çok lezzetliydi yemeklerrrr afiyetle yedikkkkk... :kedi:

:1rolleyes:

günaydın herkesee

idilcan bebeiş olsun diye çok çalışmısnızdır.onalrın yeirne say:)
çok komiğiz kızlar he bebek olsun diye aylarca çalışıyoruz çalııyoruz bebete olunca kocamı özledim:)doğru valla

günaydınnn canımmmm..... evet onlara sayalım daaa dayanamıyoruzzzzz artık

dur daha iidlcan yolun başındaısnzı daha şimdiden dayanamıyoruz deme.doktor diyouş doğuma kadar yok:)

hııı anldım canım..cok cok gecmiş olsun ogünleri atlaşmışsınız...maşallah maşallahacaba bana niye verdiki bu ilacı onu anlamadım.neyse bide bunu kullanayım zaten iyice hap kolik oldum birde ben hiç sevmem hap kullanmayı ama meleğim için kullanıcamki tez zamanda gelsin..zemuszemus

canım bu topik birbirimizin sorularını yanıtlamak sorunlarını paylaşmak için var tabiki sorucaksın bilenlerde cevaplıcak bu kadar erken belirti olurmu bilmiyorum ama benim göğüslerim yumurtlamamdan hemen sonra ağrımaya başladı normalde sadece adet zamanımda ağrırdı ama bu sefer farklı olmuştu dokunduğum an acımaya başlıyodu ve bende bundan şüphelenmiştim ama baş dönmem falan olmadı ama bunlar bu kadar erken başlamaz diye düşünüyorum mide bulantılarım bile yeni başladı bünyeden bünyeye değişir ama bence ilk zamanlar tamamen psikolojik inş. hamilesindir canım

evet yaa daha minicik bakalım bu akşam görücez inş. ah canım yaaa şuan zaman hiç geçmiyo ayşe senin karnın ne zaman çıkmaya başladı ben hemen çıksın istiyorum

KIZLAR YA BıŞı SORUCAM hamile kalamıyorum diye doktora gittiğinde alttan mı muayene oluyorsun yoksa tathlil felan mı yapıyo hastanede doktorun yapacağı ilk işlemler ne oluyo kızlar ??

KIZLAR YA BİŞİ SORUCAM hamile kalamıyorum diye doktora gittiğinde alttan mı muayene oluyorsun yoksa tathlil felan mı yapıyo hastanede doktorun yapacağı ilk işlemler ne oluyo kızlar ??

canım hastaneye gittiğin zaman zaten drler cok fazla ilgilenmiyor..sadece hormon testi yapıyp gönderiyor ama özel muayananesine gidersen daha iyiilgileniyolar..

prensescim iç karnının geniş olup olmamasına bağlı bi durum :)
benim iç karnım geniş ve göbeğimde yoktu yani kilolu değildim..11-12. haftadan sonra minik
minik belli olmaya başladı ama kimisi 9. haftasında karnının çıktıgını iddia ediyo
ama imkansız bişey çünkü çok küçük o zaman karın çıkmaz ha şöyle bi durum
oluyo çook gazın oluyo o ara acayip şişiyo karnın onu bazıları bebek zannediyo :)
sonrada foruma yazıyolar göbeğim çıktı ama sabah kalktıgımda küçülmüş gibiydi nednedir
acaba fln diye :) halbukisem gaz o yani ehehehe
ama tabii insan heves ediyo anlıyorum ama o koca göbüşün keyfını doya doya sürüyosun
zaten sadece accık sabretmek gerekıyo en kötü ihtimalle 12. haftadan sonra oluyo göbüş
hele hele bebek erkekse daha belli oluyo çünkü kzı bebekler daha yayvan duruyo
erkek bebek oldugu zaman göbüş daha sivri ve önde oluyo hayırlısı lsn inşalah ay amma uzun yazıyorum yaa :bbo:

ay ben yanlış mı hatırlıyorum sen progestan kullanıyrodun değil mi ?
bana progestan verdiler ondan bahseettim yani öel uzun uzun :)
yoksa başka ilaçmı kullanıyosun sen.....progestan bebegın tutunmaısnı kolaylaştırıyo
canım

canım hastaneye gittiğin zaman zaten drler cok fazla ilgilenmiyor..sadece hormon testi yapıyp gönderiyor ama özel muayananesine gidersen daha iyiilgileniyolar..

canım peki özel de ki doktor ilk olarak alttan mı bakıyo?? ya çok çekiniyorumda o yüzden soruyorum.ilçede bayan doktor da yok (

canım benim hapım (progynex 200 mg) mikronize progesteron yazıyo canım kutusunda..inşallah hamiş kalırımda bebişimde tutunurrr:Saruboceq:

canım peki özel de ki doktor ilk olarak alttan mı bakıyo?? ya çok çekiniyorumda o yüzden soruyorum.ilçede bayan doktor da yok (

valla canım benim dr her defasında alttan bakıyor..attan bakma sebebide daha iyi görünüyor yumurtalar..ama eğer idrara sıkışık gidersemde karnımdan bakıyor..tabi her dr. farklıdır..

KIZLAR YA BıŞı SORUCAM hamile kalamıyorum diye doktora gittiğinde alttan mı muayene oluyorsun yoksa tathlil felan mı yapıyo hastanede doktorun yapacağı ilk işlemler ne oluyo kızlar ??

doktorun ilk bakacağı şey yara iltihap fln var mı diye kontrol eder çünkü rahim ağzındaki
yara gebe kalmayı engeller birçok tanıdıgım sadece yarası iyileştikten sonra 2 ay ıcınde hamile kaldılar :)
yara ve iltihapa doktor ultrasonla da bakıyor kendisi alttan bakarak da muayene ediyor
bi aletleri var onla bakıyolar...eğer gerek görürlewrse smear testi istiyrolar ve bu test
sonucu koydukları tanıya göre ilaç yazıyrlar

sonra yumurtalıklara ve rahme bakar tabii ki alttan ultrasonla herhangi bir sorun gözükmüyorsa
hormon kan idrar tahlilleri yaparlar mesela troid de hamiel kalmayı engeller prolaktin gibi
bazı hormonalrın dengesizliği de hepsi etkiler bunları gözden geçirirp değerleri normale
getirmeye çalışırlar değrlerde değilde yumrutlamada veya yumrutada bi sorun varsa yumurta
kalitesını arttırıcı amaçla tedavi uygularlar diye biliyorum böyle gözlemledim yani bu zamana kadar

canım ben seni geçmişimdir kesinnn koca bi göbeğim varrr
annemde sanki daha şişmiycekmişim gibi bol bol kıyafetler almış bana oluyom onlarla 7 yada 8 aylıkk gibiii:))))

günaydınnnnnnnnnn

dur daha iidlcan yolun başındaısnzı daha şimdiden dayanamıyoruz deme.doktor diyouş doğuma kadar yok:)

ayy eyvahedigeldismile

yengemin karnı kocaman olduuu hiç küçülmüyo valla kız....annem bazen bana bakıyo ''kalk bakıyım karnına ,,aaaa hiç bişey yoookkk'' diyo kaydirigubbakcemile3
ama dayımın düğününde herkes farketti ben de anlamadım neremden anladılar herkes sordu hamile misin hamile misin. diye... :CüvCüv: göbüşümde yok amaaa

canım benim hapım (progynex 200 mg) mikronize progesteron yazıyo canım kutusunda..inşallah hamiş kalırımda bebişimde tutunurrr:Saruboceq:

evet doğru hatırlıyomuşum progesteron :) bebekin kolay tutunması için :)
progesteran hormonunun dengelenmesi için bi ilaç
inşallah canım hamiş olrusunda bebeiş tutunur inşallah :)

kızzz çekinmeeee bir şey olmazz...ben de çok çekiniyordum canımmm hiç doktora gitmemiştim...ilk gittiğimde çokkk utandım kızardım kıpkırmızı oldum :kedi: ama insan alışıyo....hem doktor günde kaç tane hasta muayene ediyoo...sana özel bir durum yok yaniii merak etme ilk gittiğinde utanırsın sonra geçer...benim doktorum da erkek, o işini yapıyo utanma sen :CüvCüv:

günaydın kızlarrrrr bende çalışıyorummmmmmmmmm

günaydın canımm.....

valla canım benim dr her defasında alttan bakıyor..attan bakma sebebide daha iyi görünüyor yumurtalar..ama eğer idrara sıkışık gidersemde karnımdan bakıyor..tabi her dr. farklıdır..
hmmmm anladım canım ilk olacağı için çekimserlik var ama onuda atlatırım diye düşünüyorum da braz daha beklemem lazım biraz daha uğraşıcam olmazsa öyle gidicem.. 1sene felan olsun bakalım...

canım sağol verdiğin bilgiler için.inşallah doktora kalmadan gebe kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…