yaa kızlar alakasız biliyorum ama size bişey sorucam.adetime 6 gün var ama 2 gündür inanılmaz başım dönüyo vede göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyo.eğer gebelik varsa bu kadar erken belirti verir mi.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorumbilmiyorumkismile
uyyucak uyucak sonrada bi prensese hamile olacak..içimden böyle geldi vala hatice:)
yok hayatım daha gecemedim..hapımı biraz önce içitim etkisi 2 saat sonra oluyor..2 saat sonra küt giderim yine..:roflol::roflol:
ayşemmm dünden beri sorucam hep unutuyom sen neden kullanmıştın bu hapı..
huuuu huuuuuu günaydın kızlarrrrr
idilcan,
ay_she,
karaguul,, nasılsınız kızlarrrr
selam kızlar günaydın zemuszemus
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
ayşecim acıklaman için sağol canım..o zaman ben o dua olan bir kitap alayım..internette var ama ben oturup kendim okumak istiyorum..cok sağol hayatım.opuyorumnanaktan.
idilcim seninde gecen güzel gecmiş ne güzel..ama çalışma olmamışş neyse acık daha dişinizi sıkın 1 ay sonra normale dönersiniz.:kedi:.haa bu arada senin şu soman tarifi denicem bir güzel görünüyodu.cokacimcoook
o da güzel :)
günaydın herkesee
idilcan bebeiş olsun diye çok çalışmısnızdır.onalrın yeirne say:)
çok komiğiz kızlar he bebek olsun diye aylarca çalışıyoruz çalııyoruz bebete olunca kocamı özledim:)doğru valla
canım benım 5 haftalıkken kanamam başladı böle bi gece uyandım aniden afedersin
şarıl şarıl kanamayla gecenın bi vakti hastaneye koşturduk arabadada bebeğim öldü diye
hem ağlıyorum hem bayılıyorum kanamdan sonra gene ayılılıyorum gene bayılıyorum gene ağla şeklinde hastaneye gittim yatırdılar ilk önce serum şeklinde verdiler
sonrada hapını kullandım 14. haftanın sonuna kadar...bebeğimin kesesinin etrafında
kanama vardı...neyseki atlattık çok şükür :) şimdidde çok sağlıklı maşallah
çok korkuyodum sorun yaşarız diye ama öyle olmadı çok şükür :)
doktorum bile şaşkın hala nasıl oldu da buralara geldi vay bee diyerekten elmalar
pekmezler işe yaradı :lepi: ama tabii en başta bunları yaşadığım için benim kasık bel
ve rahim ağrıalrım 2 kat olurmuş doktor öyle söyledi..
yaa kızlar alakasız biliyorum ama size bişey sorucam.adetime 6 gün var ama 2 gündür inanılmaz başım dönüyo vede göğüslerim patlıcakmış gibi ağrıyo.eğer gebelik varsa bu kadar erken belirti verir mi.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorumbilmiyorumkismile
günaydııınn :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet eşim evde ders çalışıyo Allah tan :) içim rahat o da sen gitme bugun ben gidip çalışym
senın yerine diyo güldürüyo beni :)
ay hayır prensescim iş olsa vallahı rahat etcek ıcım ama iş yok boşşş yere bomboş yere
oturuyorum yaa ona kızıyorum ben
canım inşallah görürüsünüz kalp atışalrını :) sağlığıda yerindedir. inşallah :)
ay minicik daha yaa 10. haftadan sonra çok hızlı büyyolar :)
KIZLAR YA BİŞİ SORUCAM hamile kalamıyorum diye doktora gittiğinde alttan mı muayene oluyorsun yoksa tathlil felan mı yapıyo hastanede doktorun yapacağı ilk işlemler ne oluyo kızlar ??
canım bu topik birbirimizin sorularını yanıtlamak sorunlarını paylaşmak için var tabiki sorucaksın bilenlerde cevaplıcak bu kadar erken belirti olurmu bilmiyorum ama benim göğüslerim yumurtlamamdan hemen sonra ağrımaya başladı normalde sadece adet zamanımda ağrırdı ama bu sefer farklı olmuştu dokunduğum an acımaya başlıyodu ve bende bundan şüphelenmiştim ama baş dönmem falan olmadı ama bunlar bu kadar erken başlamaz diye düşünüyorum mide bulantılarım bile yeni başladı bünyeden bünyeye değişir ama bence ilk zamanlar tamamen psikolojik inş. hamilesindir canım
evet yaa daha minicik bakalım bu akşam görücez inş. ah canım yaaa şuan zaman hiç geçmiyo ayşe senin karnın ne zaman çıkmaya başladı ben hemen çıksın istiyorum
hııı anldım canım..cok cok gecmiş olsun ogünleri atlaşmışsınız...maşallah maşallahacaba bana niye verdiki bu ilacı onu anlamadım.neyse bide bunu kullanayım zaten iyice hap kolik oldum birde ben hiç sevmem hap kullanmayı ama meleğim için kullanıcamki tez zamanda gelsin..zemuszemus
canım hastaneye gittiğin zaman zaten drler cok fazla ilgilenmiyor..sadece hormon testi yapıyp gönderiyor ama özel muayananesine gidersen daha iyiilgileniyolar..
prensescim iç karnının geniş olup olmamasına bağlı bi durum :)
benim iç karnım geniş ve göbeğimde yoktu yani kilolu değildim..11-12. haftadan sonra minik
minik belli olmaya başladı ama kimisi 9. haftasında karnının çıktıgını iddia ediyo
ama imkansız bişey çünkü çok küçük o zaman karın çıkmaz ha şöyle bi durum
oluyo çook gazın oluyo o ara acayip şişiyo karnın onu bazıları bebek zannediyo :)
sonrada foruma yazıyolar göbeğim çıktı ama sabah kalktıgımda küçülmüş gibiydi nednedir
acaba fln diye :) halbukisem gaz o yani ehehehe
ama tabii insan heves ediyo anlıyorum ama o koca göbüşün keyfını doya doya sürüyosun
zaten sadece accık sabretmek gerekıyo en kötü ihtimalle 12. haftadan sonra oluyo göbüş
hele hele bebek erkekse daha belli oluyo çünkü kzı bebekler daha yayvan duruyo
erkek bebek oldugu zaman göbüş daha sivri ve önde oluyo hayırlısı lsn inşalah ay amma uzun yazıyorum yaa :bbo:
ay ben yanlış mı hatırlıyorum sen progestan kullanıyrodun değil mi ?
bana progestan verdiler ondan bahseettim yani öel uzun uzun :)
yoksa başka ilaçmı kullanıyosun sen.....progestan bebegın tutunmaısnı kolaylaştırıyo
canım
canım peki özel de ki doktor ilk olarak alttan mı bakıyo?? ya çok çekiniyorumda o yüzden soruyorum.ilçede bayan doktor da yok(
KIZLAR YA BıŞı SORUCAM hamile kalamıyorum diye doktora gittiğinde alttan mı muayene oluyorsun yoksa tathlil felan mı yapıyo hastanede doktorun yapacağı ilk işlemler ne oluyo kızlar ??
hadi uyu sen canım :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işte herkesinki kendine zor şenaycım naparsın :)
ayy valla ya kızçem çok büyüdü teyzesi maşallah :)
2 hafta sonra 7. resme geçiyoruz şaka gibi doğuma adım adım
30. haftaya geldikmi tamam zaten ayy heycaan oldum eyvahedigeldismile
göbüşde kocaman tepkide veryo artık :) babası öpüyo okşuyo onu dedim senı duyyo ve sesin
hafızasıan işleniyo artık daha çok konuşmmız lazım dedim öyle yapıyoruz bişzde :)
göüşün büyüdümü senın naısl oldu şimdi iki tane yaa daha büyük olmuştıur :)
Günaydın diycem ma kimse yok yaa bi ben mi çalışıyorum bugün ?
canım kenzül arş duası bir sure değildir. duadır.
kurandakı surelerden ayetlerin seçilip birleştirilmeisyle oluştuurlmuş bir duadır.
mesela ayetel kürsi bakara suresının 255. ayetınden itibarenki ayetler bütünüdür
ayetel kürsiye bunun için sure diyemeyiz.ama surenin parçası ayetler bütünü oldugu için dua deriz buna
kuranda yeri vardır.bu terkip düzenleme asr-ı saadetten günümüze kadar
ehli beytin rivayeti yoluyla gelmiştir.
dur daha iidlcan yolun başındaısnzı daha şimdiden dayanamıyoruz deme.doktor diyouş doğuma kadar yok:)
prensescim iç karnının geniş olup olmamasına bağlı bi durum :)
benim iç karnım geniş ve göbeğimde yoktu yani kilolu değildim..11-12. haftadan sonra minik
minik belli olmaya başladı ama kimisi 9. haftasında karnının çıktıgını iddia ediyo
ama imkansız bişey çünkü çok küçük o zaman karın çıkmaz ha şöyle bi durum
oluyo çook gazın oluyo o ara acayip şişiyo karnın onu bazıları bebek zannediyo :)
sonrada foruma yazıyolar göbeğim çıktı ama sabah kalktıgımda küçülmüş gibiydi nednedir
acaba fln diye :) halbukisem gaz o yani ehehehe
ama tabii insan heves ediyo anlıyorum ama o koca göbüşün keyfını doya doya sürüyosun
zaten sadece accık sabretmek gerekıyo en kötü ihtimalle 12. haftadan sonra oluyo göbüş
hele hele bebek erkekse daha belli oluyo çünkü kzı bebekler daha yayvan duruyo
erkek bebek oldugu zaman göbüş daha sivri ve önde oluyo hayırlısı lsn inşalah ay amma uzun yazıyorum yaa :bbo:
ay ben yanlış mı hatırlıyorum sen progestan kullanıyrodun değil mi ?
bana progestan verdiler ondan bahseettim yani öel uzun uzun :)
yoksa başka ilaçmı kullanıyosun sen.....progestan bebegın tutunmaısnı kolaylaştırıyo
canım
canım benim hapım (progynex 200 mg) mikronize progesteron yazıyo canım kutusunda..inşallah hamiş kalırımda bebişimde tutunurrr:Saruboceq:
canım peki özel de ki doktor ilk olarak alttan mı bakıyo?? ya çok çekiniyorumda o yüzden soruyorum.ilçede bayan doktor da yok(
günaydın kızlarrrrr bende çalışıyorummmmmmmmmm
hmmmm anladım canım ilk olacağı için çekimserlik var ama onuda atlatırım diye düşünüyorum da braz daha beklemem lazım biraz daha uğraşıcam olmazsa öyle gidicem.. 1sene felan olsun bakalım...valla canım benim dr her defasında alttan bakıyor..attan bakma sebebide daha iyi görünüyor yumurtalar..ama eğer idrara sıkışık gidersemde karnımdan bakıyor..tabi her dr. farklıdır..
doktorun ilk bakacağı şey yara iltihap fln var mı diye kontrol eder çünkü rahim ağzındaki
yara gebe kalmayı engeller birçok tanıdıgım sadece yarası iyileştikten sonra 2 ay ıcınde hamile kaldılar :)
yara ve iltihapa doktor ultrasonla da bakıyor kendisi alttan bakarak da muayene ediyor
bi aletleri var onla bakıyolar...eğer gerek görürlewrse smear testi istiyrolar ve bu test
sonucu koydukları tanıya göre ilaç yazıyrlar
sonra yumurtalıklara ve rahme bakar tabii ki alttan ultrasonla herhangi bir sorun gözükmüyorsa
hormon kan idrar tahlilleri yaparlar mesela troid de hamiel kalmayı engeller prolaktin gibi
bazı hormonalrın dengesizliği de hepsi etkiler bunları gözden geçirirp değerleri normale
getirmeye çalışırlar değrlerde değilde yumrutlamada veya yumrutada bi sorun varsa yumurta
kalitesını arttırıcı amaçla tedavi uygularlar diye biliyorum böyle gözlemledim yani bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?