canım ben seni geçmişimdir kesinnn koca bi göbeğim varrr
annemde sanki daha şişmiycekmişim gibi bol bol kıyafetler almış bana oluyom onlarla 7 yada 8 aylıkk gibiii:))))
günaydınnnnnnnnnn
ayy eyvahedigeldismile
yengemin karnı kocaman olduuu hiç küçülmüyo valla kız....annem bazen bana bakıyo ''kalk bakıyım karnına ,,aaaa hiç bişey yoookkk'' diyo kaydirigubbakcemile3
ama dayımın düğününde herkes farketti ben de anlamadım neremden anladılar herkes sordu hamile misin hamile misin. diye... :CüvCüv: göbüşümde yok amaaa
kızzz çekinmeeee bir şey olmazz...ben de çok çekiniyordum canımmm hiç doktora gitmemiştim...ilk gittiğimde çokkk utandım kızardım kıpkırmızı oldum :kedi: ama insan alışıyo....hem doktor günde kaç tane hasta muayene ediyoo...sana özel bir durum yok yaniii merak etme ilk gittiğinde utanırsın sonra geçer...benim doktorum da erkek, o işini yapıyo utanma sen :CüvCüv:
tabiii söylemesi kolay:))) ama bende geçer diye ümit ediyorum. ilk utanırım sonra alışırım:))) ya ben bekarken bel ağrılarım felan oldu bütün doktorlara felan gittim annem dediki bi de kadın doğumcuya gidelim. neyse gittik adetliyim o gün 1.yada 2. gün olsa gerek ultrason la baktı kasıklarımdan yumurtalıkların çatlamış dedi o zamanlar tabi bu konudalarda pek bi bilgim yok şimdileride pek yok ama bu çatlama adetin oldugu zaman oluyo demi yani çatladıgı zaman adetsin demi
kızzz çekinmeeee bir şey olmazz...ben de çok çekiniyordum canımmm hiç doktora gitmemiştim...ilk gittiğimde çokkk utandım kızardım kıpkırmızı oldum :kedi: ama insan alışıyo....hem doktor günde kaç tane hasta muayene ediyoo...sana özel bir durum yok yaniii merak etme ilk gittiğinde utanırsın sonra geçer...benim doktorum da erkek, o işini yapıyo utanma sen :CüvCüv:
günaydın canımm.....
hmmmm anladım canım ilk olacağı için çekimserlik var ama onuda atlatırım diye düşünüyorum da braz daha beklemem lazım biraz daha uğraşıcam olmazsa öyle gidicem.. 1sene felan olsun bakalım...
canım sağol verdiğin bilgiler için.inşallah doktora kalmadan gebe kalırım.
günaydın kontescim
e ama sneın iki tane canım tabii kocamn olmuştur benımınıde gecmıstır belkıde :)
benım göbüş normal ilerliyo ne çok ne az kiloda almadım öyle bariz ama popom büyüdü
kız bebekte büyürmüş ya bacakalrım kalınlaştı ama üst tarfımda hiçbişi yok kollarım
inccecik kaburga kemıklerım çok rahat sayılabiliyo yani :)
armut gibiyim üstü ince altı şişko lülülülülülü
canım 2. veya 3. gebeliğini yaşayanlarda göbüş daha cabuk cıkar :) belki kilosu vardı belki
iç karnı geniş dğeil belki şişlik gaz o bilemezsin ki ama 8. haftada kocaman göbek normal değil canım hep söylüyorum istersen doktorunada sorabilrisin yani :)
birde ben söylemedende etrafımdan hamile oldugumu anlamışlardı dğeişiyomuşuz
bakışlar fln değişiyomuş iş yerimde bi abla varda o diyo....yengemde mesela daha kadının
haberi yokken hamile olup olmadıgından yürüyüşünden bu kadın hamiel diyo ve adeti
geçiyo ki kadın hamiel öyle bi göz işte :) anlaşılıyo demekkı :)
kıslarrrr ben gidiyom...uyku ve baş dönbmesi moduna girdim...1 saat kestireyim daha sonra görüşürüz...
tabiii söylemesi kolay:))) ama bende geçer diye ümit ediyorum. ilk utanırım sonra alışırım:))) ya ben bekarken bel ağrılarım felan oldu bütün doktorlara felan gittim annem dediki bi de kadın doğumcuya gidelim. neyse gittik adetliyim o gün 1.yada 2. gün olsa gerek ultrason la baktı kasıklarımdan yumurtalıkların çatlamış dedi o zamanlar tabi bu konudalarda pek bi bilgim yok şimdileride pek yok ama bu çatlama adetin oldugu zaman oluyo demi yani çatladıgı zaman adetsin demi
erkek doktorlar daha iyi oluyo bence kadın doktorların % 50 si cadı cadı cadı başka
işleri yok insnaın morlini bozuyoalr ultrasona yatıyosun deikodu yapıyolar telefonda
senle ilgilenmıyo fln ama erkek doktorlar hiiç öle değil anlayışlılar çok ve edebliler
benim doktorum kadın ama çoook şekeeerrr bayılıyovum ona :)
Safa Hastanesi Nihan Tosun kızkardeşimde ona gidiyo hee diyo beraber büyütceksınız he ne tatlıı diyoo :)
Fransa'da genelde, (özel) doktorların muayenehanesinde ultrason yok...ben bu doktoru ultrason var diye seçtimm yengem de ona gidiyo...
çok gıcık bir durum, her ay jinekoloğa gidiyorsun zaten, bir de ultrasonda bebişi görmek için ayrı bir randevu alman lazım radyolojiden...her randevuda bebişimi görebilmem için bu doktoru seçtim... :CüvCüv:
aaa çok enteresaann :1ninca:
burda her doktorun var ultrason aleti devlet hastanelerinde bile var hatta 3 boyutlusu
fln var devlet hastanelerinde....sağlıkocaklarının bazılarındada ultrason var ama
çoğunda ultrasonsuz muayene ediyolar eski usul :)
Slm kızlar;bayramınız kutlu olsun öncelikle :)
Hayırdır ne işniz var bayram bayram burada?Çalışıyor musunuz yoksa?
Ben bayramı bitirip geldim... :)
düzenli bir adett döndüsünde yumurtlama son adet tarihinden itibaren 12 ve 16. günler
arasında olur ve sonrasında çatlar eğer hali hazırda kaliteli sperm varsa ve başka hiçbi engel yoksa (hormonal) :) yumurta döllenir...aksi takdirde yumurta döllenmez rahimden pis kan şeklinde atılr
yumurtan çatlamış ve rahimde gebeliğe hazırlık şeklidne hiçbi işaret yoksa adet olcksın
demektir.
yaaa evet öyleeee....gıcık bir sistem
bize bayram filan yokk :umursamaz:
Kızlar!Dün çok rahatsızdım.Reglim bayağı zorladı beni bu ay...Normalde pek ağrım sızım olmazdı.
Doktora gitim.Kan testi falan da yaptı.BHcg yi de istemiş hormonların yanı sıra.Hayatımda ilk kez BHcg değerim1.99 mu öyle bişey çıktı.Oysa hep sıfır çıkardı benimki. bilmiyorumkismile Acaba diyorum yumurta döllenmişti de tutunamayınca mı reglim iki gün geç geldi.!Ya da oluyor mudur ki böyle reglken BHcgsi yükselen durduk yere?
Kızlar!Dün çok rahatsızdım.Reglim bayağı zorladı beni bu ay...Normalde pek ağrım sızım olmazdı.
Doktora gitim.Kan testi falan da yaptı.BHcg yi de istemiş hormonların yanı sıra.Hayatımda ilk kez BHcg değerim1.99 mu öyle bişey çıktı.Oysa hep sıfır çıkardı benimki. bilmiyorumkismile Acaba diyorum yumurta döllenmişti de tutunamayınca mı reglim iki gün geç geldi.!Ya da oluyor mudur ki böyle reglken BHcgsi yükselen durduk yere?
Ne kötüüüü!guclubacismile bayram yaaa bu!Herkes yaşamalı...
Gerçi şuna da kızıyorum;bayramlar herkese tatil ama biz öğretmenler her zaman bayram kutlamaya gidiyoruz.Oysa Atatürk bu bayramalrı sadece öğrenci ve öğretmenlere hediye etmemişki!Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar,özel sektörde olanalr...Herkes katılmalı ki coşkulu kutlanabilsin!olumunekankayizsmile
ŞİMDİ ANLADIM CANIM SAĞOL ÖPÜYORUM HEPİNİZİ yemek yiyeyim mucuk mucukolumunekankayizsmile
ya kızlar doğum iznine çıkınca maaşımızı iş yerinden mi alıyoruz skk dan mı
bilen var mı yaaa merak ediyorum
hoşgeldin smartcım
evet yaa boş boş geldik işe vallahi işe yok boş boş oturuyorum sabahtan beri
geçmiş olsun da regl oldunmu ki sen...bhcg durduk yere yükselmez sanırım belki tam
döllencekti döllenemdi belkide...döllendi ama tutunamadı kimyasal gebelık oldu
ama o zaman bhcg daha yüksek oluyodu snaırım tam bilemiyorum ki :bbo:
geçmiş oslun belkide kistleşmitşi yumurtan ondan böyle oldu cunku o zamn hem gecıkır hem çok ağrır
Araştıracağım aslında bu durumu.hani istemiyordum ya ben;bebek de anlayıp vaz mı eçti küsüp de acaba kafamçokkarıştıgeçmiş olsun canım...vallahi bilmiyorum ki neden böyle bir şey oldu acaba???
:umursamaz: :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?