Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım ben seni geçmişimdir kesinnn koca bi göbeğim varrr
annemde sanki daha şişmiycekmişim gibi bol bol kıyafetler almış bana oluyom onlarla 7 yada 8 aylıkk gibiii:))))

günaydınnnnnnnnnn

günaydın kontescim
e ama sneın iki tane canım tabii kocamn olmuştur benımınıde gecmıstır belkıde :)
benım göbüş normal ilerliyo ne çok ne az kiloda almadım öyle bariz ama popom büyüdü
kız bebekte büyürmüş ya bacakalrım kalınlaştı ama üst tarfımda hiçbişi yok kollarım
inccecik kaburga kemıklerım çok rahat sayılabiliyo yani :)
armut gibiyim üstü ince altı şişko lülülülülülü

canım 2. veya 3. gebeliğini yaşayanlarda göbüş daha cabuk cıkar :) belki kilosu vardı belki
iç karnı geniş dğeil belki şişlik gaz o bilemezsin ki ama 8. haftada kocaman göbek normal değil canım hep söylüyorum istersen doktorunada sorabilrisin yani :)

birde ben söylemedende etrafımdan hamile oldugumu anlamışlardı dğeişiyomuşuz
bakışlar fln değişiyomuş iş yerimde bi abla varda o diyo....yengemde mesela daha kadının
haberi yokken hamile olup olmadıgından yürüyüşünden bu kadın hamiel diyo ve adeti
geçiyo ki kadın hamiel öyle bi göz işte :) anlaşılıyo demekkı :)

kıslarrrr ben gidiyom...uyku ve baş dönbmesi moduna girdim...1 saat kestireyim daha sonra görüşürüz...

erkek doktorlar daha iyi oluyo bence kadın doktorların % 50 si cadı cadı cadı başka
işleri yok insnaın morlini bozuyoalr ultrasona yatıyosun deikodu yapıyolar telefonda
senle ilgilenmıyo fln ama erkek doktorlar hiiç öle değil anlayışlılar çok ve edebliler
benim doktorum kadın ama çoook şekeeerrr bayılıyovum ona :)
Safa Hastanesi Nihan Tosun kızkardeşimde ona gidiyo hee diyo beraber büyütceksınız he ne tatlıı diyoo :)

Rica ederim canım inşallah gerek kalmadan hamiş kalrısın ama çok korkma doktordan çekinme
sonucta insna herseye alışıyo kzıkardeşimde öyleydi bu konuları konsumuyodu bile
o derece tırsıyodu gecen diyo ay hiç utanmıyom artık çok normal hiçbişeyde olmuyomuş
diyo..ben dedima am dinlemedin ki diyorum hı hıı diyo :lepi: abla olmanın dayanılmaz hafifliği

he birde bariz bir tedaviye 1 yıllık düzenli ilişki sonrasında hamile kalınamamışsa başlıyoalr.
1 yıldan erken gidince gerisin geriye yolluyolar :) bak bende en uffak ama en ufak bi sorun olmamasına rağmen
ilk hamılelıgımde evlılıgımızın 10. ayında hamile kalmıştım yani vücudun belli bi düzene alışamsı var ilişki sıklığı vırt zırt bisürü şey :)

Son düzenleme:

CADIARZU anlıyorlar vallahii....

kıslarrrr ben gidiyom...uyku ve baş dönbmesi moduna girdim...1 saat kestireyim daha sonra görüşürüz...

iyi geceler kaydirigubbakcemile3

vallahi bilmiyorum canım bilmiyorumkismile

Fransa'da genelde, (özel) doktorların muayenehanesinde ultrason yok...ben bu doktoru ultrason var diye seçtimm yengem de ona gidiyo...
çok gıcık bir durum, her ay jinekoloğa gidiyorsun zaten, bir de ultrasonda bebişi görmek için ayrı bir randevu alman lazım radyolojiden...her randevuda bebişimi görebilmem için bu doktoru seçtim... :CüvCüv:

düzenli bir adett döndüsünde yumurtlama son adet tarihinden itibaren 12 ve 16. günler
arasında olur ve sonrasında çatlar eğer hali hazırda kaliteli sperm varsa ve başka hiçbi engel yoksa (hormonal) :) yumurta döllenir...aksi takdirde yumurta döllenmez rahimden pis kan şeklinde atılr

yumurtan çatlamış ve rahimde gebeliğe hazırlık şeklidne hiçbi işaret yoksa adet olcksın
demektir.

aaa çok enteresaann :1ninca:

burda her doktorun var ultrason aleti devlet hastanelerinde bile var hatta 3 boyutlusu
fln var devlet hastanelerinde....sağlıkocaklarının bazılarındada ultrason var ama
çoğunda ultrasonsuz muayene ediyolar eski usul :)

Slm kızlar;bayramınız kutlu olsun öncelikle :)
Hayırdır ne işniz var bayram bayram burada?Çalışıyor musunuz yoksa?
Ben bayramı bitirip geldim... :)

yaaa evet öyleeee....gıcık bir sistem

Slm kızlar;bayramınız kutlu olsun öncelikle :)
Hayırdır ne işniz var bayram bayram burada?Çalışıyor musunuz yoksa?
Ben bayramı bitirip geldim... :)

bize bayram filan yokk :umursamaz:

Kızlar!Dün çok rahatsızdım.Reglim bayağı zorladı beni bu ay...Normalde pek ağrım sızım olmazdı.
Doktora gitim.Kan testi falan da yaptı.BHcg yi de istemiş hormonların yanı sıra.Hayatımda ilk kez BHcg değerim1.99 mu öyle bişey çıktı.Oysa hep sıfır çıkardı benimki. bilmiyorumkismile Acaba diyorum yumurta döllenmişti de tutunamayınca mı reglim iki gün geç geldi.!Ya da oluyor mudur ki böyle reglken BHcgsi yükselen durduk yere?

ŞİMDİ ANLADIM CANIM SAĞOL ÖPÜYORUM HEPİNİZİ yemek yiyeyim mucuk mucukolumunekankayizsmile

yaaa evet öyleeee....gıcık bir sistem

bize bayram filan yokk :umursamaz:

Ne kötüüüü!guclubacismile bayram yaaa bu!Herkes yaşamalı...
Gerçi şuna da kızıyorum;bayramlar herkese tatil ama biz öğretmenler her zaman bayram kutlamaya gidiyoruz.Oysa Atatürk bu bayramalrı sadece öğrenci ve öğretmenlere hediye etmemişki!Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar,özel sektörde olanalr...Herkes katılmalı ki coşkulu kutlanabilsin!olumunekankayizsmile

hoşgeldin smartcım
evet yaa boş boş geldik işe vallahi işe yok boş boş oturuyorum sabahtan beri

geçmiş olsun da regl oldunmu ki sen...bhcg durduk yere yükselmez sanırım belki tam
döllencekti döllenemdi belkide...döllendi ama tutunamadı kimyasal gebelık oldu
ama o zaman bhcg daha yüksek oluyodu snaırım tam bilemiyorum ki :bbo:

geçmiş oslun belkide kistleşmitşi yumurtan ondan böyle oldu cunku o zamn hem gecıkır hem çok ağrır

geçmiş olsun canım...vallahi bilmiyorum ki neden böyle bir şey oldu acaba???

:umursamaz: :umursamaz:

ya kızlar doğum iznine çıkınca maaşımızı iş yerinden mi alıyoruz skk dan mı

bilen var mı yaaa merak ediyorum

ya kızlar doğum iznine çıkınca maaşımızı iş yerinden mi alıyoruz skk dan mı

bilen var mı yaaa merak ediyorum

ben sana cevap veremicem...oranın sistemini bilmiyorum fisfisfis

Ayşe bu arada resimdeki dün bahsetmiştim sana yiğenim Taylandan onun resmi , bugün ablamla konuştum telefonda ağlaştık yine mafoldumben dayanamıyorum artık yaaa mafoldumben

Ben de anlayamadım;kadın doğuma gitmediğim için de doktora sormadım da nedir bu diye!
2 gün gecikmeli oldum çok değil;ama bende gecikme pek olmaz o yüzden garip gelmişti bana.
BHcgyi de 1.99 civarı görünce muhtemelen döllendi ama tutunamadı diye düşündüm ama tabi tıbbi boyutunu bilmiyorum.Belki de başka bişeyden yükselmiştir.Ağrı da öyle çok şiddetli değildi ama normal regllerime göre biraz daha sancılıydı ve aşırı halsizlik baş dönmesi falan oldu ben de doktorda buldum kendimi... bilmiyorumkismile

Nedeni nedir anlayamadım ben de CADIARZU

geçmiş olsun canım...vallahi bilmiyorum ki neden böyle bir şey oldu acaba???

:umursamaz: :umursamaz:
Araştıracağım aslında bu durumu.hani istemiyordum ya ben;bebek de anlayıp vaz mı eçti küsüp de acaba kafamçokkarıştı
sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…