ben sana cevap veremicem...oranın sistemini bilmiyorum fisfisfis
Ayşe bu arada resimdeki dün bahsetmiştim sana yiğenim Taylandan onun resmi , bugün ablamla konuştum telefonda ağlaştık yine mafoldumben dayanamıyorum artık yaaa mafoldumben
ya kızlar doğum iznine çıkınca maaşımızı iş yerinden mi alıyoruz skk dan mı
bilen var mı yaaa merak ediyorum
canım sanırım kırmızılar geldi,baya sıkıntı yapmıştın şimdi rahatlamışsındır :) üzüldüm valla hamile olmanı çok isterdim..
hayırlısı olsun ne diyelim:1hug:
Ebru'şum akşama bebişini görmeye gidecekmişsin :)
Hadi güzel haberler getir bize
sağol canım benim inş. güzel haberlerle gelirim bu arada sende hoşgeldin bak şimdi sana ne anlatıcam
bende geçen ay 8 gün gecikmeyle oldum benim adetlerim normalde ağrılı geçer ama o ayki bi başkaydı felaket ağrım oldu kustum tansiyonum düştü resmen işyerimde yerlerde süründüm ve eşim geldi alıp götürdü beni ilk defa bu kadar kötü olmuştum ve kaç saat sonra toıparlanabildim oda ağrı kesiciyleydi hatta o gün çok ağlamıştım yine olmadı diye ve sonbraki ay hamileydim ve bi yerde duydum bugünkü hamileliğimizi geçen ayki adetimize borçluymuşuz ben 9 ayın ağrısı toptan çektim yani o gün bidaha çekmicem için bence o ağrılarım beni hamileliğe hazırladı o ay ben öyle düşünüyorum seninde öyle olmasın keşke bu ayda çalışabilseniz ama kociş yok sanırım bilmiyorumkismile
gördüm canım resmi Allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah sübhnallah
ya rahatszılıgının sebebı bulunamadı mı doktorlar nediyolar dediğine göre çok enteresan bi durum
doğustan fln yada Allah korusun tabii kazadan fln olsa anlarsın da birdenbire nolmuş ya
acaba nazar mı değdi başka bişey mi oldu kafama takıldı cidden....
Allah yardımcınız olsun canım şafii adıyla şifa versin inşallah geçici bi durumdur.
AY EBRU BENıMDE HEP DÜZNLıYDı GEÇEN AY 6-7 GÜN GEÇTı ıLK DEFAÇBENıMDEMı ÖYLE OLACAK ACABA YA.
kzılar benim adet tarih 23 mayıs onu düzeltirseniz sevinirim bide
mafoldumben doktorlar da bilmiyor ki...
epilepsi var dediler ilaç verdiler bir faydası olmadı...sonra beyincik küçülmesi dediler...ama kesin bir şey diyemiyorlar....
doğuştan mı değil mi bilmiyorum
ama şimdi 4 yaşında 3 yaşına kadar koşup oynuyordu...şimdi elden ayaktan düştü iyice....gittikce kötüye gidiyor.
hoşgeldin smart
AY EBRU BENİMDE HEP DÜZNLİYDİ GEÇEN AY 6-7 GÜN GEÇTİ İLK DEFAÇBENİMDEMİ ÖYLE OLACAK ACABA YA.
kzılar benim adet tarih 23 mayıs onu düzeltirseniz sevinirim bide
Ama canımcım bu ayki regl çoktan çatlamış yunurtanın eseri.Haa,regl olduğun gün yeni yumurtan oluşmaya başlıyor o da gümbür gümbür geliyor diyorsan o başka tabiii sempatiksalakcinni
Yok canım;eşim burda döndü.haziran başı gibi olur benim yumurtamın çatlaması artık o da burda olursa bakarız...Esasında onunla da konuştum bebek istemediğimi daha iki gün önce ama o;o kadar çok istiyor ki doktordan randevu bile almış bu hafta sonu için!akannehir
Anlaşılan deneyeceğiz bu ay da...Benim yaş otuz onunki 38 yaaniii!:gitme:
stres yapmamaya çalışıyorum cnm.belirti filan hiç aramıyorum zaten.olmazsa bu ay kontrole gidecm doktora.
tabi doktor dcem 1 yıldır olmuyo.desemki doktora 3 aydr deniyoruz geri gönderir benhi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?