mafoldumben doktorlar da bilmiyor ki...
epilepsi var dediler ilaç verdiler bir faydası olmadı...sonra beyincik küçülmesi dediler...ama kesin bir şey diyemiyorlar....
doğuştan mı değil mi bilmiyorum
ama şimdi 4 yaşında 3 yaşına kadar koşup oynuyordu...şimdi elden ayaktan düştü iyice....gittikce kötüye gidiyor.
Sen normalde elden mi alıyorsun maaşını?
Yani muhasebe işlerinizi(maaş o bu...) kim yapıyorsa o bilir bu sorunun tam cevabını.
Özel sektörü bilmiyorum;ne desem yalan olur.Biz de aynen kurum maaş hesabımıza yatırmaya devam ediyor.Sizin de muhtemelen öyle olmalı.
günaydın kontescim
e ama sneın iki tane canım tabii kocamn olmuştur benımınıde gecmıstır belkıde :)
benım göbüş normal ilerliyo ne çok ne az kiloda almadım öyle bariz ama popom büyüdü
kız bebekte büyürmüş ya bacakalrım kalınlaştı ama üst tarfımda hiçbişi yok kollarım
inccecik kaburga kemıklerım çok rahat sayılabiliyo yani :)
armut gibiyim üstü ince altı şişko lülülülülülü
canım 2. veya 3. gebeliğini yaşayanlarda göbüş daha cabuk cıkar :) belki kilosu vardı belki
iç karnı geniş dğeil belki şişlik gaz o bilemezsin ki ama 8. haftada kocaman göbek normal değil canım hep söylüyorum istersen doktorunada sorabilrisin yani :)
birde ben söylemedende etrafımdan hamile oldugumu anlamışlardı dğeişiyomuşuz
bakışlar fln değişiyomuş iş yerimde bi abla varda o diyo....yengemde mesela daha kadının
haberi yokken hamile olup olmadıgından yürüyüşünden bu kadın hamiel diyo ve adeti
geçiyo ki kadın hamiel öyle bi göz işte :) anlaşılıyo demekkı :)
kontes isim düşündünüzmü
Listede adı olup sanı olmayan arkadaşlar var;onalara kızıyorum aslında.Örneğin civelek adı sanırım;günü geçmiş ama sesi soluğu çıkmıor.İnsan bir oldu ya da olmadı der yaa,bu akdar mı zor!O zaman neden yazdırıyorsun kia dını sanki15 kişi bişey kalmışız kızlar ya hamile kalmaya çalışn
canım sana tavsiyem çalışın bence çünkü yaşınız geçmeye başlamış inan yıllar geçtikçe daha zor olur hem ne yani çocuğunuz genç delikanlı olunca siz bastonlamı dolaşmak istiyonuz geç bile kalmışsınız bence Allah aratmadan daha çok doktor kapılarını aşındırmadan kal sen hamile ben çok üzülüyorum yoksa öyle olunca Rabbim kimseyi aratmasın
bende 25 yaşındayım eşimde aynı
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah tedavisi falan bulunur bi derman bulunur imnşallah
dua edin canım :gitme:
smartcım muhasebeye ben bakıyorum 2 yıldır çalışıyorum burada boshayallersmile
ama şöyle bi durum var daha önce hiç hamile olupta doğum izni kullanan olmadı benden öncede olmamış
ilk ben olucam yaniii...e benim bide özel sektör özelde heryerde hersey değişebiliyo bi sürü katakulli dönüyo .....memur olunca hesaba yatar tabii de
özel sektörde nasıl işliyo durum bilemiyorum heryerde farklı ben genelde nasılmış acaba
onu öğeneyım diye sordum çünkü nasılsa onu yapıcam
bi doğsun karar verir eşin o zaman kontes
bi an çnce başla bencede smart sen.sen çalışmaı yap tabik sonraki iş Allahın bileceği.
evt ya merak ediyoruz günü geçenlerin varmı yokmu diye
aslında ben biraz baskın çıkıyorumda o yüzden sesini çıkarmıyo garibimmmm
Karnında taşıyan sıkıntısını çeken sensin;tabiki İsim hakkı da sende olacaaakkkk! hihoyyyt
karışmamalı erkekler bence.
Çok mu feministim neee! :sinifsinif:
arkadaşlar ya merhabalar hepinize, Rabbim hepimize hayırlı zamanda bebek nasip etsin inş. benim adet olmam gerekiyordur iki gün önce olmadım, adet olmam geren gün test yaptım negatif çıktı, bugün üçüncü gün test yapsam mı çatlayacağım
Yazık yaaa... :sinifsinif: Küçücük çocuk...
Allah şifa versin bir an önce inşallah....
Ablanın eşiyle arasında bir akraba ilişkisi gibi bişey var mıydı?
sağol cnm.idilcan çok kötü ya.rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah tedavisi falan bulunur bi derman bulunur imnşallah
dua edin canım :gitme:
eşimin koymasına bişe dememde başkasına karışıırımm
isimlerimiz hazırdı bizim ben şimdi ikiside kız olunca uyumlu bişeler istiyorum
ben ona demiştimki daha önce erkek olursa sen koy kız olursa ben koyarımm (şakasına) şimdi isim sorunca ona oda bana diyoki hani sen koyacaktın ciddiye almış beniii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?