Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evt ebru 11 aydır evliyiz.şubatın sonunda bırakıtk cnm işte korunmayı.
genel kontrol için gidecem cnm.öyle iltihap enfeksiyon giib bişey vamrı yokmu diye.yoksa diğer tedaviler için erken daha biliyorum
karar veirlince hemen olsun bebiş istwniyo ya

Canım Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah tedavisi falan bulunur bi derman bulunur imnşallah
dua edin canım :gitme:

smartcım muhasebeye ben bakıyorum 2 yıldır çalışıyorum burada boshayallersmile
ama şöyle bi durum var daha önce hiç hamile olupta doğum izni kullanan olmadı benden öncede olmamış
ilk ben olucam yaniii...e benim bide özel sektör özelde heryerde hersey değişebiliyo bi sürü katakulli dönüyo .....memur olunca hesaba yatar tabii de
özel sektörde nasıl işliyo durum bilemiyorum heryerde farklı ben genelde nasılmış acaba
onu öğeneyım diye sordum çünkü nasılsa onu yapıcam

canım ben 69 kilo olmuşum ama sadece göbek var nere gitti bu kilolar anlamadım:)

bu arada doğum parası nı sormuşsun ya canım iznin bitince ssk dan alıyorsun doğumdan önce mali müşavirinize izin raporunu veriyorsun o teslim ediyo ssk ya
4.ay bitiminde toplu alarak alıyosun parayıı

15 kişi bişey kalmışız kızlar ya hamile kalmaya çalışn
Listede adı olup sanı olmayan arkadaşlar var;onalara kızıyorum aslında.Örneğin civelek adı sanırım;günü geçmiş ama sesi soluğu çıkmıor.İnsan bir oldu ya da olmadı der yaa,bu akdar mı zor!O zaman neden yazdırıyorsun kia dını sanki

Ya,ben hiç sıcak bakmadım bebek olayına baştan beri.En çok uğraştığımz ay bile içimden hiç hamile kalmak ciddi ciddi geçmedi.O yüzden regl olduğum zamanlarda da hiçç üzülmedim şimdiye kadar.Eşime de açık açık söyledim zaman zaman istemediğimi ama en açığı iki gün önceki konuşmamız oldu.Baktım ki o ciddi ciddi istiyor. CADIARZU Bu ay da onun için denemeli miyim diye düşünüyorum. :S Çünkü tahminime göre en fazla 1.5 ay falan daha yanımda olabilir;Sonrasında yine gitmesi gerekir.4-6 ya da 8 ay civarı ibi hem de :sinifsinif:

Allah büyük!Vermek istiyorsa verecektir.Benim ekstra düşünmem oturup üzülmem... hepsi hikaye.

bende 25 yaşındayım eşimde aynı

3 ay çok yeni be canım.Yaşın da genç 25 ne ki...Ben 25 olsam 5 yıl daha yapmammmmm :lepi:
Sıkıntı etme mutlaka gelecektir bebeğin.
Benim boş geçen bir kaç ayı çıkarsan nerdeyse 10 ay oldu tık yok sempatiksalakcinni

bi an çnce başla bencede smart sen.sen çalışmaı yap tabik sonraki iş Allahın bileceği.
evt ya merak ediyoruz günü geçenlerin varmı yokmu diye

Kurumdan alabileceğin şekilde ayarla bence o halde en mantıklısı o canım...SGK'ya işin kalırsa zor ve yaş!:sinifsinif:

bi an çnce başla bencede smart sen.sen çalışmaı yap tabik sonraki iş Allahın bileceği.
evt ya merak ediyoruz günü geçenlerin varmı yokmu diye

angell haber verir mutlaka ama civeleği ben hiç görmedim buralarda.
Sizler gördünz mü___?
Bana gelince ; hayırlısı yaaa;ciddi ciddi hayırlısı başka bişey istemiyorum.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
anggelll.......................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144....................23 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

aslında ben biraz baskın çıkıyorumda o yüzden sesini çıkarmıyo garibimmmm

Karnında taşıyan sıkıntısını çeken sensin;tabiki İsim hakkı da sende olacaaakkkk! hihoyyyt
karışmamalı erkekler bence.
Çok mu feministim neee! :sinifsinif:

arkadaşlar ya merhabalar hepinize, Rabbim hepimize hayırlı zamanda bebek nasip etsin inş. benim adet olmam gerekiyordur iki gün önce olmadım, adet olmam geren gün test yaptım negatif çıktı, bugün üçüncü gün test yapsam mı çatlayacağım

Karnında taşıyan sıkıntısını çeken sensin;tabiki İsim hakkı da sende olacaaakkkk! hihoyyyt
karışmamalı erkekler bence.
Çok mu feministim neee! :sinifsinif:

eşimin koymasına bişe dememde başkasına karışıırımm
isimlerimiz hazırdı bizim ben şimdi ikiside kız olunca uyumlu bişeler istiyorum
ben ona demiştimki daha önce erkek olursa sen koy kız olursa ben koyarımm (şakasına) şimdi isim sorunca ona oda bana diyoki hani sen koyacaktın ciddiye almış beniii:))))

Eğer regllerin düzenliyse;yumurtlama gnünü tam saptayabildiysen ve üzerine 14 gün ekleyerek regl gününü tespit etmişsen ;tüm bunlara rağmen testin negatif çıktıysa muhtemelen hamile değilsindir canım!Ama tabi bu söylediklerimi parmak hesabına göre aptıysan neden olmasın elinde test avrsa tekrarla.

Yazık yaaa... :sinifsinif: Küçücük çocuk...
Allah şifa versin bir an önce inşallah....
Ablanın eşiyle arasında bir akraba ilişkisi gibi bişey var mıydı?

sağol cnm.idilcan çok kötü ya.rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Canım Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah tedavisi falan bulunur bi derman bulunur imnşallah
dua edin canım :gitme:

sağolun canlarım....

Canımcım tamam işte ne güzel.Koy gitsinnnnn sempatiksalakcinni
Ben olsam kesinlikle bu hakkı ona bırakmaaaammmmm :))) Düşünsün düşünmesine ama yine de karar senin olsunnnn :kedi:
Esasında isimleri uyumlu koyma;çocuklar doğar doğmaz konuşmaya başlar başlamaz varlıklarını birbirlerinin tamamladığı hissine kapışlmasın.İkisi de ayrı ayrı kendi ayakları üzerinde dursun...Başka ilişkilieri arkadaşlıkları da sağlam olsun.İkizlere çünkü bu tarz duygular genelde verilemiyor;Allah onun doğuştan arkadaşını da verdi gözüyle bakılıyor.İsimle,kıyafetle,davranışla aynı kalıba sokulmaya çalışılıyorlar.
Tabi bu benim nacizane fikrim ...Saçma da bulabilirisniz haliyle sempatiksalakcinni

çok ince hesap yapmadım ama , son üç aydır düzenli adet görüyorum, hesaplarıma göre yumurtlama günüm nisanın sonu ve mayısın beşi arası gibi, beklesem mi bir kaçgün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…