Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kurumdan alabileceğin şekilde ayarla bence o halde en mantıklısı o canım...SGK'ya işin kalırsa zor ve yaş!:sinifsinif:

bencede smartcıum öyle yapayım en iyisi ya bi konuşayım ben boshayallersmile

oo onu bekleyemem kı ben taksdımı var acaba iş yerinden rica etsem onlar
her ay maaşımı verseler bende ssk dan alınca toplucana versem olmazmı yaa
bilmiyorumkismile

Ben hamiel kaldıgımda 76 kg idim boyum 1,65 ve kilo vermek istiyodum ama hiçde kilolu göstermiyodum
yılarca hep çok zayıf oldugum ve kilo alamadıgım için hep zayıftım bu zamana kadar
bide bu halim hoşuma gitti böle yüzüme kan geldi :) bütün hastalıkalrım gitti cilt kuruması
ağız yaraları vs vs
sonra hamile kaldım ilk 3 ay 69-68 kg ye düştüm 5. ayıma geldiğimde hala 69 kg idim
şimdi 6. ay bitiyo bu ay bebek çok hızlı gelişti ve o da kilo aldı 74-75 kg idim gecen
hafta tartıldıgımda hamile kaldıgım kiloya yeni geldim ama bacaklarım kalınlaştı yaa
göbeğimde çatlak yok ama bacakalrım çatladı bide bilmiyorumkismile

canım bende öyle düşünüyorum zaten mesela eda ve seda koymak istemem zatenn
belki küçükken bazen aynı giydirirsinde her zamanda yapmam galiba en azından kendilerini bilmeye başladıklarında herşeyleri ayrı olsunn istiyorumm

e iki tane işte birinin adını sen koy diğerini eşin koysun :) illa uyumlu olsun diye
uğraşmayın ya sonucta farklı insnalar onlar :) anlamlı güzel birer isim olsun yeter ki :)
ayşe koyun mesela ayşeden güzel isim mi var şakkıdı delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

ayy eşime diyorum böylee nası gıcık oluyo ayşe koyalım bebegımızın adını aşkım
ayşeden güzel isim mi var diyorum hatun Allah aşkına yapma diyo bana :roflol:

biz ya zeynep koycaz ya şevval :) bakalım

valla canım o senin patronunun vizdanına kalmış ama usul bu toplu olarak izin bitiminde alıyorsun parayıı

bizimde bi erkek bi kız olsaydı bende diyordum eşime kendi isimlerimizi koyalım diyeee:)

bende elvin ve ecmel istiyorumm

bizimde bi erkek bi kız olsaydı bende diyordum eşime kendi isimlerimizi koyalım diyeee:)

bende elvin ve ecmel istiyorumm

anlamları ne acaba :)

benim gördüğüm ikiz isimleri şu zaman akadar şöyle oldu

gaye-duygu - ikiside kız
ayşe-meltem-ikiside kız
maide-ahmet-kız erkek
betül-ensar-kız erkek
merve-sefa-kız erkek

bu kadar ikiz tanıdım bu zamana kadar :lepi:

idilcim canım biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun Allah ablana ve eniştene sabırlar versin kolay değil Allah düşmanımın başına vermesin canım

elvin cennet çiçeği demek
ecmel en güzel çok güzel demek
ecmeli eşim istiyooo hem erkek hem kız ismiii

ozebus_41, karaguuul, silanaz86, prensesss016, hatice_48+, AYSEN74, kontes26+

SeLammmm şekerler....

kızlar yaa bizde daha çoçuk yokken başladık isim kavgasına:))9 eşim anne ve babasının ismini istiyo bende hayır diyorum

Evet şekercim kırmızı kartı yedim :))))
BHcgyi de reglken 1.99 civarında gördüm;sebebini araştıracağım! CADIARZU
Biz birlikte hamiş kalacağız seninle alkisalkisalkis

canım valla benim de içime öyle doğuyor aynı zaman da hamiş kalıcaz gibime geliyor :))
Bhcg'yi ben de anlamadım acaba neden öyle çıktı ki merak ettim valla bilmiyorumkismile

vereliniortak aynen katılıyorum bir de baştan söylüyoruz yani 2 gün gelip gidicekseniz yazdırmayın diye neyse gelmeyenleri sileriz canımolumunekankayizsmile

kimsecikler yok mu ....ben bugün sabahtan yoğundum katılamadım kızlar..bu arada giren olursa profilime yeni fotolar koydum...son halim ...ilgilenenlere duyrulur.......zemuszemus

kimsecikler yok mu ....ben bugün sabahtan yoğundum katılamadım kızlar..bu arada giren olursa profilime yeni fotolar koydum...son halim ...ilgilenenlere duyrulur.......zemuszemus

ben gördüm resimlerini canım :)

çok şeker olmuşsun maşallah elinden geldiğince
göbeğini gizlemeni tavsiye ederim çünkü çok nazar değiyo
onun içinde bak maşallah maşallah diyom he :)

bu arada siyah giyince göbüş daha tatlı gözüküyo sanki dimi bende evde siyah
elbisemi giyyorum çok hoşuma gidiyo :lepi: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…