Kurumdan alabileceğin şekilde ayarla bence o halde en mantıklısı o canım...SGK'ya işin kalırsa zor ve yaş!:sinifsinif:
canım ben 69 kilo olmuşum ama sadece göbek var nere gitti bu kilolar anlamadım:)
bu arada doğum parası nı sormuşsun ya canım iznin bitince ssk dan alıyorsun doğumdan önce mali müşavirinize izin raporunu veriyorsun o teslim ediyo ssk ya
4.ay bitiminde toplu alarak alıyosun parayıı
Canımcım tamam işte ne güzel.Koy gitsinnnnn sempatiksalakcinni
Ben olsam kesinlikle bu hakkı ona bırakmaaaammmmm :))) Düşünsün düşünmesine ama yine de karar senin olsunnnn :kedi:
Esasında isimleri uyumlu koyma;çocuklar doğar doğmaz konuşmaya başlar başlamaz varlıklarını birbirlerinin tamamladığı hissine kapışlmasın.İkisi de ayrı ayrı kendi ayakları üzerinde dursun...Başka ilişkilieri arkadaşlıkları da sağlam olsun.İkizlere çünkü bu tarz duygular genelde verilemiyor;Allah onun doğuştan arkadaşını da verdi gözüyle bakılıyor.İsimle,kıyafetle,davranışla aynı kalıba sokulmaya çalışılıyorlar.
Tabi bu benim nacizane fikrim ...Saçma da bulabilirisniz haliyle sempatiksalakcinni
eşimin koymasına bişe dememde başkasına karışıırımm
isimlerimiz hazırdı bizim ben şimdi ikiside kız olunca uyumlu bişeler istiyorum
ben ona demiştimki daha önce erkek olursa sen koy kız olursa ben koyarımm (şakasına) şimdi isim sorunca ona oda bana diyoki hani sen koyacaktın ciddiye almış beniii:))))
bencede smartcıum öyle yapayım en iyisi ya bi konuşayım ben boshayallersmile
oo onu bekleyemem kı ben taksdımı var acaba iş yerinden rica etsem onlar
her ay maaşımı verseler bende ssk dan alınca toplucana versem olmazmı yaa
bilmiyorumkismile
Ben hamiel kaldıgımda 76 kg idim boyum 1,65 ve kilo vermek istiyodum ama hiçde kilolu göstermiyodum
yılarca hep çok zayıf oldugum ve kilo alamadıgım için hep zayıftım bu zamana kadar
bide bu halim hoşuma gitti böle yüzüme kan geldi :) bütün hastalıkalrım gitti cilt kuruması
ağız yaraları vs vs
sonra hamile kaldım ilk 3 ay 69-68 kg ye düştüm 5. ayıma geldiğimde hala 69 kg idim
şimdi 6. ay bitiyo bu ay bebek çok hızlı gelişti ve o da kilo aldı 74-75 kg idim gecen
hafta tartıldıgımda hamile kaldıgım kiloya yeni geldim ama bacaklarım kalınlaştı yaa
göbeğimde çatlak yok ama bacakalrım çatladı bide bilmiyorumkismile
valla canım o senin patronunun vizdanına kalmış ama usul bu toplu olarak izin bitiminde alıyorsun parayıı
e iki tane işte birinin adını sen koy diğerini eşin koysun :) illa uyumlu olsun diye
uğraşmayın ya sonucta farklı insnalar onlar :) anlamlı güzel birer isim olsun yeter ki :)
ayşe koyun mesela ayşeden güzel isim mi var şakkıdı delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
ayy eşime diyorum böylee nası gıcık oluyo ayşe koyalım bebegımızın adını aşkım
ayşeden güzel isim mi var diyorum hatun Allah aşkına yapma diyo bana :roflol:
biz ya zeynep koycaz ya şevval :) bakalım
bizimde bi erkek bi kız olsaydı bende diyordum eşime kendi isimlerimizi koyalım diyeee:)
bende elvin ve ecmel istiyorumm
anlamları ne acaba :)
benim gördüğüm ikiz isimleri şu zaman akadar şöyle oldu
gaye-duygu - ikiside kız
ayşe-meltem-ikiside kız
maide-ahmet-kız erkek
betül-ensar-kız erkek
merve-sefa-kız erkek
bu kadar ikiz tanıdım bu zamana kadar :lepi:
Evet şekercim kırmızı kartı yedim :))))
BHcgyi de reglken 1.99 civarında gördüm;sebebini araştıracağım! CADIARZU
Biz birlikte hamiş kalacağız seninle alkisalkisalkis
Listede adı olup sanı olmayan arkadaşlar var;onalara kızıyorum aslında.Örneğin civelek adı sanırım;günü geçmiş ama sesi soluğu çıkmıor.İnsan bir oldu ya da olmadı der yaa,bu akdar mı zor!O zaman neden yazdırıyorsun kia dını sanki
kimsecikler yok mu ....ben bugün sabahtan yoğundum katılamadım kızlar..bu arada giren olursa profilime yeni fotolar koydum...son halim ...ilgilenenlere duyrulur.......zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?