kimsecikler yok mu ....ben bugün sabahtan yoğundum katılamadım kızlar..bu arada giren olursa profilime yeni fotolar koydum...son halim ...ilgilenenlere duyrulur.......zemuszemus
maşallah nasıl büyümüş.elbisede biraz iddialı hani.kısnkanmıyomu enişte:))
sağol canım ben aslında bu kıyafetı dışarda giymedim evimiz yani ev halim...o kadar bellı edecek seyler gıymıyorum dısarda elbıse daha cok.... o da saklıyo zaten...ama siyah konusunda katılıyorum...ben gördüm resimlerini canım :)
çok şeker olmuşsun maşallah elinden geldiğince
göbeğini gizlemeni tavsiye ederim çünkü çok nazar değiyo
onun içinde bak maşallah maşallah diyom he :)
bu arada siyah giyince göbüş daha tatlı gözüküyo sanki dimi bende evde siyah
elbisemi giyyorum çok hoşuma gidiyo :lepi: :CüvCüv:
sağol canımkaydirigubbakcemile3nekadan güzel nekadan cici hamiş olmuşsun canım..zemuszemus
günaydın naneşeker..nasılsın canımopuyorumnanaktan
herkese günaydınn canlarrrr opuyorumnanaktan nasılsınız?
idilim yiğenine çok üzüldüm ya Allah sağlık sıhhat verrsin tez zamanda inşallah :Saruboceq:
sanada günaydın tatlımmm opuyorumnanaktan iyiyim çok şükür sen nasılsın?
sağol canım bende iyiyim bugün erken kaktım gezmeye gidicem..ilaçımı şimdi içtimki gidene kadar baş dönmem gecsin...çalışmalar bittimi bu ay varmı bir umut..opuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim canım...bu ay çalıştık ama yumurtlama döneminde eşim yoktu o yüzden o günleri değerlendiremedik maalesef( bu ay umut yok bende...zaten bu ay olmazsa bende biraz ara vermeyi düşünüyorum 14 ayın sadece 1 ayı korundum hala tık yok..her ay acaba bu ay hamilemiyim diye düşünmekten de bunaldım açıkçası...bakalım hayırlısı tabiki...
gunaydınlar kızlar nasılsınızzzzz bugun de okul olmadığı için sabahtan kalktım hemen geldım yanınızaaaa ne zamandır bole gelemıordum yhaaa
günaydın gökceci hoşgeldin canım...evet uzun zamandır seni göremiyoruz burlarda nasılsın bakalım.opuyorumnanaktan[/QU
evet canım okuldayım çalışıorum ama her gun okuyorum gecelerı ben sızı zemuszemus ve kesınlıklee bılgılerımı aylık gunluk yazıorum vs lülülülülülü benden tık yok bunu kafama çok takıorum ben yaaaa offffffffffffffff valla bılomıorummmmm:bbo::bbo::bbo:
kızlar günüm 5 gün geçti test yaptım belli olurmuydu
gunaydınlar kızlar nasılsınızzzzz bugun de okul olmadığı için sabahtan kalktım hemen geldım yanınızaaaa ne zamandır bole gelemıordum yhaaa
eşinin yumurtlama gününde yanında olmaması kötü olmuşş..evet ya artık iyice yıprandık her ay hamileyiz diye kendimizi ona göre ayarlıyoruz aman kötü birşey yemeyeyim hamileyeimdir belki,aman ilaç kullanmıyayım hamileyimdir belki..artık bende iyice yıprandım acıkcası 6 aydır dr. git gel hiçbirşey yok gerci bu ay dr. emin konuştu bu ay olucak dedi ama benim içimde yine umut yok..neyse hakkımızda hayırlısı canım..zaten bizim haziranın ilk haftası 20 günlük iznimiz var koçişimle birgüzel tatil yaparım..bende ara vericem ama tabikide korunmucam günde hesaplamıcam..allahım inşallah daha fazla bekletmez bizleri..:Saruboceq:
günaydın gökçecim hoşgeldin...valla iyi yapmıssın ne zamandır yoktun yada sen geldiğinde ben olmuyordum...
evet ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dun agladım yıneee allahım bana nıye bebek vermıosun dıyeeee snra da ısyan mı edıorum dıe düşündum ve tovbe ettımmmmmmmmmmmmm
kızlar günüm 5 gün geçti test yaptım belli olurmuydu
günaydın gökçecim hoşgeldin...valla iyi yapmıssın ne zamandır yoktun yada sen geldiğinde ben olmuyordum...
evet ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dun agladım yıneee allahım bana nıye bebek vermıosun dıyeeee snra da ısyan mı edıorum dıe düşündum ve tovbe ettımmmmmmmmmmmmm
zamanı var canım böyle düşün ve en önemlisi stres yaptıkça kendimizi bunalıma soktukça hiçbir şekilde olmuyor unutma...kafanı böyle şeylerle meşgul etme gün felan da hesaplama herşeyi oluruna bırak ben de artık öyle yapıcam...ve sakın ama sakın en son başvuracagın şey bile olmasın isyan etmeklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?