Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar kızmışsınız günü geçip haber vermeyenlere katılıyorum aynen size bende merakla bakıyorum listeye noldu diye.benim ise şuan için adet olmadım ama hafif sancım var bakalım hayırlısı. haberdar edicem gelişmeleri öptüm hepinizi.bu arada şunuda sölim bir hafta önce 2,3 damla kahverengi böle yapışkan bi akıntım oldu aynı gün geçti umuyorumki yerleşme kanaması olsun. ve ilk kez buay sizlerin tavsiyesiyle arısütü polen bal karışımı aldım eşimde bende yedik inşallah tutturmuşuzdur.

maşallah nasıl büyümüş.elbisede biraz iddialı hani.kısnkanmıyomu enişte:))

iddialı dediğin eşofman altı ve kolsuz badi....bunu kıskanmaz..beni tanıdıyıp sevdiğinde de böle biriydim ben....ama hamilelikten eşofman altı tayt gibi durmuş:)
sağol canım ben aslında bu kıyafetı dışarda giymedim evimiz yani ev halim...o kadar bellı edecek seyler gıymıyorum dısarda elbıse daha cok.... o da saklıyo zaten...ama siyah konusunda katılıyorum...
nekadan güzel nekadan cici hamiş olmuşsun canım..zemuszemus
sağol canımkaydirigubbakcemile3

herkese günaydınn canlarrrr opuyorumnanaktan nasılsınız?

idilim yiğenine çok üzüldüm ya Allah sağlık sıhhat verrsin tez zamanda inşallah :Saruboceq:

günaydın naneşeker..nasılsın canımopuyorumnanaktan

sanada günaydın tatlımmm opuyorumnanaktan iyiyim çok şükür sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim bugün erken kaktım gezmeye gidicem..ilaçımı şimdi içtimki gidene kadar baş dönmem gecsin...çalışmalar bittimi bu ay varmı bir umut..opuyorumnanaktan

sağol canım bende iyiyim bugün erken kaktım gezmeye gidicem..ilaçımı şimdi içtimki gidene kadar baş dönmem gecsin...çalışmalar bittimi bu ay varmı bir umut..opuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim canım...bu ay çalıştık ama yumurtlama döneminde eşim yoktu o yüzden o günleri değerlendiremedik maalesef( bu ay umut yok bende...zaten bu ay olmazsa bende biraz ara vermeyi düşünüyorum 14 ayın sadece 1 ayı korundum hala tık yok..her ay acaba bu ay hamilemiyim diye düşünmekten de bunaldım açıkçası...bakalım hayırlısı tabiki...

gunaydınlar kızlar nasılsınızzzzz bugun de okul olmadığı için sabahtan kalktım hemen geldım yanınızaaaa ne zamandır bole gelemıordum yhaaa

eşinin yumurtlama gününde yanında olmaması kötü olmuşş..evet ya artık iyice yıprandık her ay hamileyiz diye kendimizi ona göre ayarlıyoruz aman kötü birşey yemeyeyim hamileyeimdir belki,aman ilaç kullanmıyayım hamileyimdir belki..artık bende iyice yıprandım acıkcası 6 aydır dr. git gel hiçbirşey yok gerci bu ay dr. emin konuştu bu ay olucak dedi ama benim içimde yine umut yok..neyse hakkımızda hayırlısı canım..zaten bizim haziranın ilk haftası 20 günlük iznimiz var koçişimle birgüzel tatil yaparım..bende ara vericem ama tabikide korunmucam günde hesaplamıcam..allahım inşallah daha fazla bekletmez bizleri..:Saruboceq:

gunaydınlar kızlar nasılsınızzzzz bugun de okul olmadığı için sabahtan kalktım hemen geldım yanınızaaaa ne zamandır bole gelemıordum yhaaa

günaydın gökceci hoşgeldin canım...evet uzun zamandır seni göremiyoruz burlarda nasılsın bakalım.opuyorumnanaktan

günaydın gökçecim hoşgeldin...valla iyi yapmıssın ne zamandır yoktun yada sen geldiğinde ben olmuyordum...

aylardır bu topikteyim öğrendiğim en önemli şey stres yapınca her ay beklenti içine girdiğin zaman olmuyor bir türlü en iyisi stresten uzak kafayı başka yönlere dağıtmak o zaman gerçekten hamile kalındıgını gördüm...bende öyle yapıcam düşünmücem gün hesaplamıcam...eminimki o zaman Allahın izniyle bende hamile kalacagım...
haticecim biliyormusun benim içimde çok güçlü bir his var senin bu ay hamile kalacagına dair nedense bilemiyorum...inşallah da öyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…