Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canım azım bal yesin inşallahh bu ay müjdeli haberi veririm size.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de oyle yaptım ne bıleyım hep derlr yaa çocukları çok sevenın çocuğu olmazmış dıyee allahım ben de olemıyım acaba dedım kendı kendımee ..allahıma bınlerce şukrolsun kı sağlıklıyım eşım de ben de bır sıkıntımız yokkkk ve gerçekten bole bır eşe sahıp olduğum için her gun allahıma şukredıorum zatennnn....

ama dediğiniz gbı ınsanız hıç olmadık yerde pat dıe aklıma gelıo benım surat düşüyo... ben zaten normalde de her şeyı kafaya takan bırıyım şimdı bu bebek mevzusunda da aynen ole devm edıo.. hayırlısı tabıkı ALLAHIM ÇOK AMA ÇOK buyuk elbette bızı de gorecek hayırlı sağlıklı bır şekılde tez zamanda bıze bebeiş verecekkk inş.

ben bu ay adet olduğumda dr a gıdıp tedavıye başlamak ıstediğimı soyleyeceğim.. gerçi kendısı bıraz bu konuda katı 1 1.5 yıl beklemelısın dıor ama ben yıne de başlamak ıstediğimı ve pskolojımı anlatacağım dr uma... bakalım ne dıyecek hayırlısı ınş. kızlar dualarınızı eksık etmeyınnnn

canım tabi git dr. anlat durumunu..hayatım zaten ben her namaz arkasına sizler için dua ediyorum sen merak etme..opuyorumnanaktan

kızlar benim biraz cıkmam lazım baş dönmem başladı uzanıcam biraz..sayfa acık kalıcak görüşürüz sonra öptümmm

kızlar meraba...
canım acayip sıkkın..tahmin edemeyeceğiniz kadar üzgünümmm..gözyaşlarımı zor tutyorum..
zonguldaktaki patlamada ölenlerin cesetlerini çıkarmaya başlamışlarr..Allahım çok acı bişey...Rabbim hayırlı ölümler versin.orası benim memleketim biliyomusunuz..ben bizzat tanımasamda babamın tanıdığının hem oğlu hem damadı hem kızkardeşinin kocası göçük altında kalıp ölenlerden...Allahım çok acı bişeyy..dün hüngür hüngür ağladımmm...Allah sabır versin ..çok zor çokkk...

çok acı gerçekten hepimiz çok çok üzgünüz.evet allah ölümünde hayırlısını versin çok acımafoldumben

günaydınnnn kızlarrr

günaydın canım hoşgeldin...

kızlar benim biraz cıkmam lazım baş dönmem başladı uzanıcam biraz..sayfa acık kalıcak görüşürüz sonra öptümmm

tamam canım görüşürz..dikkat et kendine...

Allah rahmet eylesin canım ya gerçekten çok acı Allah sabır versin...insanın üzülmemesi elinde değil gerçekten...

nanem evet stresss çok kötü etkiliyorrr, dediğim gibi hamile kaldığımda yeni tarihimi bile vermemiştim listeye o kadar ki boşvermiştimm ... olursa olur olmazsa olmaz moduna girmiştim o ayy....sen de öyle yapmaya çalış canım...cidden olacağı varsa da stresten olmaz zaten canım...bunu unutmaaa

evet ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben dun agladım yıneee allahım bana nıye bebek vermıosun dıyeeee snra da ısyan mı edıorum dıe düşündum ve tovbe ettımmmmmmmmmmmmm

Hayır canım isyan etmeee....herşeyin bir zamanı var...demekki zamanı değil...gelicekkkk ağlama! lütfen!

kız o zaman ben de çocukları çok severim onlar da beni çok sever...çocuk gibi oturur oynarım çocuklarla....

günaydınnnn kızlarrr

günaydın canım

Evet gerçekten çok acı bir durum....Allah ailelerine sabır versin...çok zor madenci olmak çoook! :1no2:

''Yazgıları kömür gibi
Kazar bitmez yerin dibi
Bir tas yemek biraz ekmek
Güneş görmez hiç yüzleri''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…