- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
kızlar meraba...
canım acayip sıkkın..tahmin edemeyeceğiniz kadar üzgünümmm..gözyaşlarımı zor tutyorum..
zonguldaktaki patlamada ölenlerin cesetlerini çıkarmaya başlamışlarr..Allahım çok acı bişey...Rabbim hayırlı ölümler versin.orası benim memleketim biliyomusunuz..ben bizzat tanımasamda babamın tanıdığının hem oğlu hem damadı hem kızkardeşinin kocası göçük altında kalıp ölenlerden...Allahım çok acı bişeyy..dün hüngür hüngür ağladımmm...Allah sabır versin ..çok zor çokkk...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
anggelll.......................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
yaren0144....................23 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
kızlar meraba...
canım acayip sıkkın..tahmin edemeyeceğiniz kadar üzgünümmm..gözyaşlarımı zor tutyorum..
zonguldaktaki patlamada ölenlerin cesetlerini çıkarmaya başlamışlarr..Allahım çok acı bişey...Rabbim hayırlı ölümler versin.orası benim memleketim biliyomusunuz..ben bizzat tanımasamda babamın tanıdığının hem oğlu hem damadı hem kızkardeşinin kocası göçük altında kalıp ölenlerden...Allahım çok acı bişeyy..dün hüngür hüngür ağladımmm...Allah sabır versin ..çok zor çokkk...
kızlarrrrrrrrrrr neredesiniz niye yazmıyorsunuzzzzzzzzz
nanem evet stresss çok kötü etkiliyorrr, dediğim gibi hamile kaldığımda yeni tarihimi bile vermemiştim listeye o kadar ki boşvermiştimm ... olursa olur olmazsa olmaz moduna girmiştim o ayy....sen de öyle yapmaya çalış canım...cidden olacağı varsa da stresten olmaz zaten canım...bunu unutmaaa
kesinlikle canım sana katılıyorum...bende artık boşverdim gün felanda takip etmicem hiç...günü geldiği zaman olucak nasılsa...o yüzden insanın kendini boşuna yıpratmasına hiç gerek yok...
ben burdayım keyifle çayımı yudumluyorum.hava kapalı biraz da sıkıcı .böyle havalarda iş hiç çekilmiyo yaw:hulya:
kızlarr bu gün neyiniz var.neden herkes çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?