Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende çok üzüldüm canım yaaa hiçbirini tanımadıgım halde Allah rahmet eylesin kalanlara Allah sabır versin canım

ya kızlar beni neden yazmıyosunuz. paraladım kendimi beni de yazın die ama....
benim de göbüşümde bi bebek var :ecrin_bebek:

gerçekten çok acı. allah geride kalanlara sabırlar versin. ben izleyemiyorum. orda feryad edenlere yüreğim dayanmıyo. tanımadığım halde kahroluyorum, tanıdıkları olanları düşünemiyorum bile başları sağ olsun allah yardımcıları olsun senağlama

bende geriye doğru saymaya başladım.eveeeeet son 5 gün ( allah ım kırmızı kart görmek istemiyorummafoldumben)

kesinlikle canım sana katılıyorum...bende artık boşverdim gün felanda takip etmicem hiç...günü geldiği zaman olucak nasılsa...o yüzden insanın kendini boşuna yıpratmasına hiç gerek yok...

ben yogunum biraz yazamayabilirim...işlerim bitince dönücem size zemuszemus

kesinlikle canım sana katılıyorum...bende artık boşverdim gün felanda takip etmicem hiç...günü geldiği zaman olucak nasılsa...o yüzden insanın kendini boşuna yıpratmasına hiç gerek yok...

boşver takip etme canım......stres yapmadığın ay bak nasıl da geliyo bebişş

ben burdayım keyifle çayımı yudumluyorum.hava kapalı biraz da sıkıcı .böyle havalarda iş hiç çekilmiyo yaw:hulya:

ohhh afiyet olsunnn canım...ben de çok acıktım yawwww cokacimcoook

arkadslar bn bı soru sormak ıstıyorum. Hani Sarımsağı ezip saçımıza surunce saç cıkarlmasnda baya bi etkısı oluyo... Bn sarımsagı ezsem temiz bi rimel ucuna bandırıp sürsem sizce çoğalmasında etki yapar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…