Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım zorlama sonra iyice soğursun...ama 12, haftadan sonra affetmem yiceksin....naniknanik

geçmiş yuppiihihoyyyt

Hoşgeldin cicim nasılsın? olumunekankayizsmile
sağaol hayatım iyi diyelim iyi olalım..dün acayip bir bel ağrım vardı sanki ağır birşey kaldırmışımda öyle bir ağrı şuan iyiyim briaz sıcak tutuyırum.sen nasılsın bebiş nasıl..opuyorumnanaktan.
hoşgeldin hatice

sağol canım teşekkürler...opuyorumnanaktan

idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,
hepinize günaydın şekerciklerim...herkez burda galibaaaopuyorumnanaktan

günaydın bitanem hoşgeldin :1hug:

inş canım...benim adet tarihim 25 yada 27si..bende 28-30 günde bir oluyodum 4 aydır 32-34 günde bir olmaya başladım.34.günüm 27si o yüzden listeyede 27si yazdırdım...bakalım canım hayırlısı...

hahah prenses bende öyle diyorum off iyiki bi hamileler be amma naz yapıyolar
amma büyütüyolar bi mide bulantısını diyodum kaydirigubbakcemile3

ama bu mide bulantısı farklıymış anladım yani 16 haftada gaayeet iyi anladım :)
sonra gecti Allah tan şimdi muhteşemım çok şükür :Saruboceq:

sağol AYŞEMMMMM..ŞenizŞeniz
maşallah kızcen hiç durmuyo bakıyorumda kıpır kıpır..

ayşe nivea nın atta çantası çıkmıs,,,,ben altım tasıma çantası artı içinde bebek kozmetıklerı var....hepsini 45 e aldım...ayrıyetten çanta almıcam yani...zatın kozmetıklerı toplam o fiyata denk geliyo...bulursan al canım...ama mıgrosta 58 mı neydı...ben bi yerde 45 e aldım ,,,aklında bulunsun...

ay bizde 23+6 olmuşuzz yaa yarın 24 hafta yazıcak yanii 7.aya girmiş bulunuyoruz vay anasını
sayın seyirciler zaman ne çabuk geçiyo yaa

ay bide bu yaramaz hiç durmuyo son bi haftadır ama kıpırdak oldu eskiden sabahalrı uyyodu
şimdi gece gunduz tekmüklüyoo caduuuuu

sağol şekercimmmmŞeniz

massallah dun bende nolur dur dedim azcık bi askı memnu izletmedı...ama bız anneyle yatıp anneyle kalkıyoz....yataga girdiğim gibi uyuyo ...gece uyanmaları harıç,,,bu arada anne erken yatıp erken kalkarsa hamılelığınde bebek te o duzende gidiyomus doğunca:CüvCüv:

idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,

günaydın canım hoşgeldin

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Hoşbulduk kızlar...Yeni gelenler Günaydın!!
Ben de çok iyiyim! Ne mide bulantısı ne kusmaaa ne baş dönmesi ohhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:

boshayallersmile boshayallersmile

günaydın canım ne güzel sende mide bulantısı yok benimde ilk günler yoktu ama 7. haftaya girmemle beraber başladı bakalım ne zaman biticek

ah canım yaaa bi an önce gelsin istiyorum o günler

sağol canım darısı başına olsun inş.

yok canım geçmez bi ayda tarihi merak etme ben umutluyum senden bu ay sanki bişeyler olucak gibi inş. :1hug:

sağol AYŞEMMMMM..ŞenizŞeniz
maşallah kızcen hiç durmuyo bakıyorumda kıpır kıpır..

:)
valla hatcecım son günlerde hiç durmuyo hele yaa maşallah sübhnallah

sırt çantası şeklind eolanmı yoksa bumu tinkercim aşağıdaki 46 lira
civillim.com da

bide chicco nun var 49 lira

ben bebeiş için ayrı çanta almadım ama annem port bebe takımı almış onun içinde
var çantası bide evet bende niveanınkı gibi atta çantasıo alcam :)

bi tanede büyük bi el çantası alcam hani uzak bi yere giderken kullanıym diye
yakınalrım kullanıolar çok güzel ve rahat oluyo alcam bulunsun :) hepsinin remsını koycam zaten inşallahh
hazırlıkalrım bitsin

kıslarrr ateşimi yazsam bakarmısınız....
tebi ki deeee

kız verdiğim linke girdin mi....:uhm:

maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın.
canımcım bebişinin cinsiyeti neydi....?

ay evet sabah kahvaltımı yapıyorum tamam akşama kadar dönüyo içim
inş. az kalmıştır canım kiminin uzun sürüyomuş ya eyvahedigeldismile

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Hoşbulduk kızlar...Yeni gelenler Günaydın!!
Ben de çok iyiyim! Ne mide bulantısı ne kusmaaa ne baş dönmesi ohhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:

boshayallersmile boshayallersmile

ay süper valla çok şanslısın güzelim :lepi:

günaydın güzelim Şeniz

günaydın gülüm inşallahhhh testin çift çıkar bu kez inşallahhh:1hug:

:1shok: işte korkum da bu ziraa :çok üzgünüm:
şöle sindire sindire yemek yemeyi özledim ben cokacimcoook cokacimcoook

kıslarrr ateşimi yazsam bakarmısınız....

yaz bakalım haticem yardımcı olalım:1hug:

günaydın canım hoşgeldin

:1hug:
sağol prensesim..canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın...allahım hareketlerinede görmeyide nasip etsin..
:)
valla hatcecım son günlerde hiç durmuyo hele yaa maşallah sübhnallah :nazar

/

ee büyüyo annesi artık sığmıyacak yerine sığmayıncada haraketler daha fazla olucak...maşallah allahım nazardan saklasın..:Saruboceq:

bende düzenli yatıp kalkıyorum işe geldiğim için ama benım kızım en başındna beri
sabahları çok uyyodu gece hareketliydi hep :)

şimdi uyudugu zamnala uyandıgı zamanı çok zor farkediyorum
hareketleri öyle sıklaştıkı şaştım kaldım bide sert vuruyo anlatamam

tebi ki deeee

kız verdiğim linke girdin mi....:uhm:

yeeni gördüm linki baktım evet :)

yandan asmalı olanını aldım...45 tl...aynısı migrosta 58 dı....varsa almana gerek yok tabi...benım de oda gelsin hazırlayayım koycam bende...ama daha eksık çoook...buhar makınesı sterılatör...onları alcam ablam çok faydasını gördu...zaten buhar makınası sart,,,ev kalorıferli ve havası kuru oluyo kısın...nevresım setı falan filan ooo masraf daha var...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…