iidlcan öyle deme kız.kimide daha geç çııyor.beim kuzende hamile.6 haftalık.hiç midem bulnamıyor diiyp duruyodu.şimdi bi başaldı su bile içse çıkarıyo
sağaol hayatım iyi diyelim iyi olalım..dün acayip bir bel ağrım vardı sanki ağır birşey kaldırmışımda öyle bir ağrı şuan iyiyim briaz sıcak tutuyırum.sen nasılsın bebiş nasıl..opuyorumnanaktan.
ay bizde 23+6 olmuşuzz yaa yarın 24 hafta yazıcak yanii 7.aya girmiş bulunuyoruz vay anasını
sayın seyirciler zaman ne çabuk geçiyo yaa
ay bide bu yaramaz hiç durmuyo son bi haftadır ama kıpırdak oldu eskiden sabahalrı uyyodu
şimdi gece gunduz tekmüklüyoo caduuuuu
günaydın canım ne güzel sende mide bulantısı yok benimde ilk günler yoktu ama 7. haftaya girmemle beraber başladı bakalım ne zaman biticek
ay süper valla çok şanslısın güzelim :lepi:
idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016
Hepinize güzel bir günle biten;zevkli bir hafta sonu başlangıcı diliyorum :)
maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın.
canımcım bebişinin cinsiyeti neydi....?
:1shok: işte korkum da bu ziraa :çok üzgünüm:
şöle sindire sindire yemek yemeyi özledim ben cokacimcoook cokacimcoook
yaz bakalım haticem yardımcı olalım:1hug:
sağol prensesim..canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın...allahım hareketlerinede görmeyide nasip etsin..
ee büyüyo annesi artık sığmıyacak yerine sığmayıncada haraketler daha fazla olucak...maşallah allahım nazardan saklasın..:Saruboceq:
idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016
İnşallah böyle devam eder...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ay ne biliyim kız ben de hiç bir şey olmadı...geçenlerde bir gün midem bulandı sadece..sonra geçti...
:1hug: bebişlerimiz iyi olsun da 9 ayyy mide bulantısı çekmeye razıyım
vereliniortak aynen katılıyorum bir de baştan söylüyoruz yani 2 gün gelip gidicekseniz yazdırmayın diyeneyse gelmeyenleri sileriz canımolumunekankayizsmile
sğol canım oğlum olcak...
sağol canımcım....yorumlarınızı bekliyorum..ay evet sabah kahvaltımı yapıyorum tamam akşama kadar dönüyo içim
inş. az kalmıştır canım kiminin uzun sürüyomuş ya eyvahedigeldismile
ay süper valla çok şanslısın güzelim :lepi:
günaydın güzelim Şeniz
günaydın gülüm inşallahhhh testin çift çıkar bu kez inşallahhh:1hug:
:1shok: işte korkum da bu ziraa :çok üzgünüm:
şöle sindire sindire yemek yemeyi özledim ben cokacimcoook cokacimcoook
yaz bakalım haticem yardımcı olalım:1hug:
günaydınn canım hoşgeldin
maşallahh güzelim.. tabikide zaten baştan beri yaşanan mide bulantıları herşeyin yolunda olduğuna işaretmiş.. kesilirse korkacam demekki bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
sğol canım oğlum olcak...
5 gün başaldım.sabah namazına kalkınca ölçüyorum..
5.gün...36.2
6.gün....36.2
7.gün....36.4
8.gün....36.1
9.gün....36.2 *
10.gün....36.3
11.gün....36.0
12.gün....36.2 *
13.gün....35.8 *dr.kontrolü yumurtalar catlamış
14.gün....35.9 *
15.gün....36.0
16.gün....36.0 *
17.gün....36.1
18.gün....36.0
19.gün....36.2
20.gün....36.3
21.gün....36.4
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile öyle mi? ee benim bulantılarım yok yolunda gitmiyor mu eyvahedigeldismile
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile öyle mi? ee benim bulantılarım yok yolunda gitmiyor mu eyvahedigeldismile
yandan asmalı olanını aldım...45 tl...aynısı migrosta 58 dı....varsa almana gerek yok tabi...benım de oda gelsin hazırlayayım koycam bende...ama daha eksık çoook...buhar makınesı sterılatör...onları alcam ablam çok faydasını gördu...zaten buhar makınası sart,,,ev kalorıferli ve havası kuru oluyo kısın...nevresım setı falan filan ooo masraf daha var...:hulya:
ay yerim ben onu gamyoncuiremsu
benim de oğlum olcak:CüvCüv:
5 gün başaldım.sabah namazına kalkınca ölçüyorum..
5.gün...36.2
6.gün....36.2
7.gün....36.4
8.gün....36.1
9.gün....36.2 *
10.gün....36.3
11.gün....36.0
12.gün....36.2 *
13.gün....35.8 *dr.kontrolü yumurtalar catlamış
14.gün....35.9 *
15.gün....36.0
16.gün....36.0 *
17.gün....36.1
18.gün....36.0
19.gün....36.2
20.gün....36.3
21.gün....36.4
yok canım benim. ben de hiç bulantı olmadı. sadece sabah çok aç uyandığımda midem bulanıyodu o kadar. çok şükür herşey de yolunda....
ALLAHIM YARABBİM.. CANIM YAZDIM YA GÖRMEDİNMİ :mymeka:
YANİ BAŞTAN BERİ VARSA BULANTI BİR ANDA KESİLİYOSA
ALLAH KORUSUN KALBİ DURMUŞ OLABİLİRMİŞ V.S.
SENDE HİÇ OLMADI Kİ KESİLSİN :roflol:
HEMENDE KENDİNE PAY ÇIKARDIN YA :mymeka:
ÇOK RAHAT HAMİLELİK GEÇİRİYOSUN ÇOK ŞÜKÜR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?