Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016
Hepinize güzel bir günle biten;zevkli bir hafta sonu başlangıcı diliyorum :)

iidlcan öyle deme kız.kimide daha geç çııyor.beim kuzende hamile.6 haftalık.hiç midem bulnamıyor diiyp duruyodu.şimdi bi başaldı su bile içse çıkarıyo

ınşallah böyle devam eder...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın canım ne güzel sende mide bulantısı yok benimde ilk günler yoktu ama 7. haftaya girmemle beraber başladı bakalım ne zaman biticek

Ay ne biliyim kız ben de hiç bir şey olmadı...geçenlerde bir gün midem bulandı sadece..sonra geçti...

ay süper valla çok şanslısın güzelim :lepi:

:1hug: bebişlerimiz iyi olsun da 9 ayyy mide bulantısı çekmeye razıyım

idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016

Hoşgeldin tatlım

:1shok: işte korkum da bu ziraa :çok üzgünüm:
şöle sindire sindire yemek yemeyi özledim ben cokacimcoook cokacimcoook

yaz bakalım haticem yardımcı olalım:1hug:

ay bende bulantım gecınce ayy yemek kokusunu özlemısım doymayı özlemısım dmeıstım :)

evet hatcecım ya büyyo günden güne valal tickerin da sonuna geliyoruz 2 hafta sonra
7. resme gecıyoruz şaka gibi :lepi: bi bakcam sona gelmişiz :)

bebeiş tekmeledikçe eşim göbeğimi alıyo ellerinin arasına
kızımmmm biraz daha dayan çıkartcaz senı ordan kucagımız aalcaz diyo :roflol:
ölüyom gülmekten :)

günaydınn canım hoşgeldin

maşallahh güzelim.. tabikide zaten baştan beri yaşanan mide bulantıları herşeyin yolunda olduğuna işaretmiş.. kesilirse korkacam demekki bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

5 gün başaldım.sabah namazına kalkınca ölçüyorum..
5.gün...36.2
6.gün....36.2
7.gün....36.4
8.gün....36.1
9.gün....36.2 *
10.gün....36.3
11.gün....36.0
12.gün....36.2 *
13.gün....35.8 *dr.kontrolü yumurtalar catlamış
14.gün....35.9 *
15.gün....36.0
16.gün....36.0 *
17.gün....36.1
18.gün....36.0
19.gün....36.2
20.gün....36.3
21.gün....36.4

vereliniortak aynen katılıyorum bir de baştan söylüyoruz yani 2 gün gelip gidicekseniz yazdırmayın diye neyse gelmeyenleri sileriz canımolumunekankayizsmile

Evet şekercim öyle yapalım;şurda ne kaldı ki bizim kızların bitmesine :)

sağol canımcım....yorumlarınızı bekliyorum..

günaydın canım hoşgeldin.....
bu arada herkeze hayırlı cumalar..

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile öyle mi? ee benim bulantılarım yok yolunda gitmiyor mu eyvahedigeldismile

YA HATİCEE BENCE ÇOK İYİ GİDİYOSUN ATEŞİN ÇATLAMADAN SONRA DÜŞMEMİŞKİ ADET TARİHİN NE ZAMANDI. GELMEZ OLASICA İNŞALLAH
ALLAH YARDIM ETSİN CANIM İNŞ. HAMİLESİNDİR :1hug:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile öyle mi? ee benim bulantılarım yok yolunda gitmiyor mu eyvahedigeldismile

ALLAHIM YARABBİM.. CANIM YAZDIM YA GÖRMEDİNMİ :mymeka:
YANİ BAŞTAN BERİ VARSA BULANTI BİR ANDA KESİLİYOSA
ALLAH KORUSUN KALBİ DURMUŞ OLABİLİRMİŞ V.S.
SENDE HİÇ OLMADI Kİ KESİLSİN :roflol:
HEMENDE KENDİNE PAY ÇIKARDIN YA :mymeka:
ÇOK RAHAT HAMİLELİK GEÇİRİYOSUN ÇOK ŞÜKÜR..

sterilizatör mu ne işe yarıoycakkı o
ayrıca bebeiş o havaya ne kadar alışırsa o kadar iyi çünkü her yere taşıyamazsın
buhar makınasını ve her yerin havasıı ona göre ayarlayamazsın bence bağışıklığı güçlensin

hoşgeldin smartcımm :)

ay yerim ben onu gamyoncuiremsu
benim de oğlum olcak:CüvCüv:

canım benımkı 36.5 37 lerdeydı hep...ama her ınsanın vucut ısısı farklı olabılır...senınkıde gıttıkce artmıs...artacaga da benzıyo hadı hayırlısı...ama devam et..aynı vakıtlerde olç...bırde agzından olç canım dil altından...yataktan kalktıgın gıbı bır sey ıcmeden olç....hadı hayırlısı...:Saruboceq:

teşekkür ederiz smartcımmm...nbr nasılsın?

yok canım benim. ben de hiç bulantı olmadı. sadece sabah çok aç uyandığımda midem bulanıyodu o kadar. çok şükür herşey de yolunda....

kız sen hamile miydin...ben kaçırmışım bunu bilmiyorumkismile

ayy kız korktum bir an akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…