ay yerim ben onu gamyoncuiremsu
benim de oğlum olcak:CüvCüv:
canım son adet tarihini söylede sana şöyle mavili bi ticker yapiim yaa :)
16.haftadaydık canım...ne zaman öğrendin cinsiyetini canım?
ne guzel allah bagısladsın canımay yerim ben onu gamyoncuiremsu
benim de oğlum olcak:CüvCüv:
sterilizatör mu ne işe yarıoycakkı o
ayrıca bebeiş o havaya ne kadar alışırsa o kadar iyi çünkü her yere taşıyamazsın
buhar makınasını ve her yerin havasıı ona göre ayarlayamazsın bence bağışıklığı güçlensin
hoşgeldin smartcımm :)
evet canım bencede gelmez olasıca..inşallah canım ya umarım bu ay tuttururum...adetim haziranın 1 canımYA HATİCEE BENCE ÇOK İYİ GİDİYOSUN ATEŞİN ÇATLAMADAN SONRA DÜŞMEMİŞKİ ADET TARİHİN NE ZAMANDI. GELMEZ OLASICA İNŞALLAH
ALLAH YARDIM ETSİN CANIM İNŞ. HAMİLESİNDİR :1hug:
canım benımkı 36.5 37 lerdeydı hep...ama her ınsanın vucut ısısı farklı olabılır...senınkıde gıttıkce artmıs...artacaga da benzıyo hadı hayırlısı...ama devam et..aynı vakıtlerde olç...bırde agzından olç canım dil altından...yataktan kalktıgın gıbı bır sey ıcmeden olç....hadı hayırlısı...:Saruboceq:
ay bende bulantım gecınce ayy yemek kokusunu özlemısım doymayı özlemısım dmeıstım :)
evet hatcecım ya büyyo günden güne valal tickerin da sonuna geliyoruz 2 hafta sonra
7. resme gecıyoruz şaka gibi :lepi: bi bakcam sona gelmişiz :)
bebeiş tekmeledikçe eşim göbeğimi alıyo ellerinin arasına
kızımmmm biraz daha dayan çıkartcaz senı ordan kucagımız aalcaz diyo :roflol:
ölüyom gülmekten :)
kız sen hamile miydin...ben kaçırmışım bunu bilmiyorumkismile
ayy kız korktum bir an akannehir
evet canım bencede gelmez olasıca..inşallah canım ya umarım bu ay tuttururum...adetim haziranın 1 canım
canım bende dil altından ve yataktan cıkmadan ölçüyorum..bakalım şimdilik iyi gibi duruyo inşallah düşmezda yükselir...
kız sen hamile miydin...ben kaçırmışım bunu bilmiyorumkismile
aşkolsun şekercim nasıl kaçırırsın bunu:bbo: şaka şaka uzun zamandır giremiyodum topiğe ondan kaçmıştır.
canım zorlama sonra iyice soğursun...ama 12, haftadan sonra affetmem yiceksin....naniknanik
geçmiş yuppiihihoyyyt
hahah prenses bende öyle diyorum off iyiki bi hamileler be amma naz yapıyolar
amma büyütüyolar bi mide bulantısını diyodum kaydirigubbakcemile3
ama bu mide bulantısı farklıymış anladım yani 16 haftada gaayeet iyi anladım :)
sonra gecti Allah tan şimdi muhteşemım çok şükür :Saruboceq:
ay evet sabah kahvaltımı yapıyorum tamam akşama kadar dönüyo içim
inş. az kalmıştır canım kiminin uzun sürüyomuş ya eyvahedigeldismile
sağol prensesim..canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın...allahım hareketlerinede görmeyide nasip etsin..
ee büyüyo annesi artık sığmıyacak yerine sığmayıncada haraketler daha fazla olucak...maşallah allahım nazardan saklasın..:Saruboceq:
idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016
Hepinize güzel bir günle biten;zevkli bir hafta sonu başlangıcı diliyorum :)
İnşallah böyle devam eder...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ay ne biliyim kız ben de hiç bir şey olmadı...geçenlerde bir gün midem bulandı sadece..sonra geçti...
:1hug: bebişlerimiz iyi olsun da 9 ayyy mide bulantısı çekmeye razıyım
Hoşgeldin tatlım
evet canım bencede gelmez olasıca..inşallah canım ya umarım bu ay tuttururum...adetim haziranın 1 canım
canım bende dil altından ve yataktan cıkmadan ölçüyorum..bakalım şimdilik iyi gibi duruyo inşallah düşmezda yükselir...
16.haftadaydık canım...
aşkolsun şekercim nasıl kaçırırsın bunu:bbo: şaka şaka uzun zamandır giremiyodum topiğe ondan kaçmıştır.
16.haftadaydık canım...
Ne guzel allah bagısladsın canım
sterilizatör...hanı yere dusen emzık bıberon gıbı seylerı kaynatmaya gerek kalmadan dezenfekte edıyor...bebek magzalarında vardır zaten ınbceleyebılırsın...buhar makınasına gelınce ben bıle uyuyamıyom kızın bızım evın nemsız ortamında...gece hep bogazım kuruyo...uyanıyorum ...bebıs nasıl yapsın..kıyamam kuzuma...zaten yılda ıkı ayrılıyom evımdn bı yarıyıl bır de yaz tatılı...uzaktayım ben her tatılde cıkamıyorum yola kar kıs derken hep engel cıkıyo...hele bebekle hıc cıkamam...genelde evde vakıt gecırcez zaten...ki biz bile alalım diyorduk kendi odamıza...bardağın içine su koyalım petege dıye ama o da pek ıse yaramadı...
uuu öğrenmemize daha çok varrr
olumunekankayizsmile adını ne koycaksınız bakıyım
16.haftadaydık canım...
ne guzel allah bagısladsın canım
sterilizatör...hanı yere dusen emzık bıberon gıbı seylerı kaynatmaya gerek kalmadan dezenfekte edıyor...bebek magzalarında vardır zaten ınbceleyebılırsın...buhar makınasına gelınce ben bıle uyuyamıyom kızın bızım evın nemsız ortamında...gece hep bogazım kuruyo...uyanıyorum ...bebıs nasıl yapsın..kıyamam kuzuma...zaten yılda ıkı ayrılıyom evımdn bı yarıyıl bır de yaz tatılı...uzaktayım ben her tatılde cıkamıyorum yola kar kıs derken hep engel cıkıyo...hele bebekle hıc cıkamam...genelde evde vakıt gecırcez zaten...ki biz bile alalım diyorduk kendi odamıza...bardağın içine su koyalım petege dıye ama o da pek ıse yaramadı...
BENDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜM İNŞALLAH :)=)))))
AZ KALDI 7.RESME BAK BEN 3.DEYİM HALA :)))))) 3.RESİM NEYDİ :))))))
KORKMA KORKMA :))))
HAYIRLISI GÜZELİM 10 GÜN KALMIŞ alkisalkisalkis
ayyy yap tabi beeee:ecrin_bebek: 15 şubat
uuu öğrenmemize daha çok varrr
olumunekankayizsmile adını ne koycaksınız bakıyım
kıslarrr benim 2 yaşında yeğenim var 3 gündür halam bebek alcak hemde 2 tane dermiş..sonrada emzircek onları diyomuşş..anneme diyorum malum oluyor cocuğa ney diyorum..hakkımda hayırlısı..:Saruboceq:
5 gün başaldım.sabah namazına kalkınca ölçüyorum..
5.gün...36.2
6.gün....36.2
7.gün....36.4
8.gün....36.1
9.gün....36.2 *
10.gün....36.3
11.gün....36.0
12.gün....36.2 *
13.gün....35.8 *dr.kontrolü yumurtalar catlamış
14.gün....35.9 *
15.gün....36.0
16.gün....36.0 *
17.gün....36.1
18.gün....36.0
19.gün....36.2
20.gün....36.3
21.gün....36.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?