Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne zaman öğrendin cinsiyetini canım?
16.haftadaydık canım...
ay yerim ben onu gamyoncuiremsu
benim de oğlum olcak:CüvCüv:
ne guzel allah bagısladsın canım

sterilizatör...hanı yere dusen emzık bıberon gıbı seylerı kaynatmaya gerek kalmadan dezenfekte edıyor...bebek magzalarında vardır zaten ınbceleyebılırsın...buhar makınasına gelınce ben bıle uyuyamıyom kızın bızım evın nemsız ortamında...gece hep bogazım kuruyo...uyanıyorum ...bebıs nasıl yapsın..kıyamam kuzuma...zaten yılda ıkı ayrılıyom evımdn bı yarıyıl bır de yaz tatılı...uzaktayım ben her tatılde cıkamıyorum yola kar kıs derken hep engel cıkıyo...hele bebekle hıc cıkamam...genelde evde vakıt gecırcez zaten...ki biz bile alalım diyorduk kendi odamıza...bardağın içine su koyalım petege dıye ama o da pek ıse yaramadı...

YA HATİCEE BENCE ÇOK İYİ GİDİYOSUN ATEŞİN ÇATLAMADAN SONRA DÜŞMEMİŞKİ ADET TARİHİN NE ZAMANDI. GELMEZ OLASICA İNŞALLAH
ALLAH YARDIM ETSİN CANIM İNŞ. HAMİLESİNDİR :1hug:
evet canım bencede gelmez olasıca..inşallah canım ya umarım bu ay tuttururum...adetim haziranın 1 canım

canım bende dil altından ve yataktan cıkmadan ölçüyorum..bakalım şimdilik iyi gibi duruyo inşallah düşmezda yükselir...

BENDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜM İNŞALLAH :)=)))))
AZ KALDI 7.RESME BAK BEN 3.DEYİM HALA :)))))) 3.RESİM NEYDİ :))))))

kız sen hamile miydin...ben kaçırmışım bunu bilmiyorumkismile

ayy kız korktum bir an akannehir

KORKMA KORKMA :))))

HAYIRLISI GÜZELİM 10 GÜN KALMIŞ alkisalkisalkis

kıslarrr benim 2 yaşında yeğenim var 3 gündür halam bebek alcak hemde 2 tane dermiş..sonrada emzircek onları diyomuşş..anneme diyorum malum oluyor cocuğa ney diyorum..hakkımda hayırlısı..:Saruboceq:

canım zorlama sonra iyice soğursun...ama 12, haftadan sonra affetmem yiceksin....naniknanik

geçmiş yuppiihihoyyyt

evet canım doktorumda öyle dedi şuan sadece kendini ayakta tutcak kadar ye ama 3. aydan sonra mecburen dikkat ediceksin artık yediklerine dedi

ah bende o muhteşem günleri görmek istiyorum bi an önce

ay evet sabah kahvaltımı yapıyorum tamam akşama kadar dönüyo içim
inş. az kalmıştır canım kiminin uzun sürüyomuş ya eyvahedigeldismile

inş. uzun sürmez canım ama yinede bebeğime bişey olmasında ben her şeyi çekmeye razıyım o yeterki beni bırakmsın

çok sağol canım Allah sanada tez zamanda nasip etsin inş. :Saruboceq:

idilcan+, kontes26, ay_she, hatice_48+, Sedef35, yaren0144, il_ya, naneseker+, tinkerbell09, ELSON, prensesss016
Hepinize güzel bir günle biten;zevkli bir hafta sonu başlangıcı diliyorum :)

hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

demekki sen hafif geçiriceksin canım sakın şikayet etme bebeğin iyi olduktan sonra mide bulantısı çekmesende olur ne güzel işte ben daha ağız tadıyla bişey yiyemedim

inşallah canım ....:Saruboceq:

dr.lar su buhar makinesini tavsiye etmiyolar
adını bilmiyorum ama başka bi buhar mak. Var
böle beyaz beyaz çıkıyo buhar
almadan önce mutlaka sorun bence
boşa para vermeyin.

uuu öğrenmemize daha çok varrr

olumunekankayizsmile adını ne koycaksınız bakıyım

bi bu kadardaha geçmesi lazım ama cinsiyetini öğrenene kadar zaman geçmek bilmiyor...ama öğrendikten sonra hızlıca akıp gidiyi ben bir şey anlayamadım...kaydirigubbakcemile5

AY YıNE KAÇIRIYOM SıZı YAVAŞ GıDıN BEN ÜÇ CANLIYIM KOŞAMIYOM PEŞıNıZDEMM
SEDEF HOŞGELDıN CANIMMMMM
ıLYA CANIM BENDE HAMıLELıĞıMıN BAŞINDAN BERı BURUN TIKANIKLIĞI YAŞADIMM NELER DENEMEDıMKı AMA NAFıLEEE ÜÇ GÜNDÜR GEÇTı BENDEDE ARTIK RAHAT UYUYORUM VALLA

canım pek çok anne blogunda sterilizator un çok gereksiz oldugunu ve almamayı
tavsiye ettiğini okumutum ama sen bilrisin tabii
ben bu konularda bira zözgürlükçüyüm ve çocugu ne kadar erken
mkiroba alıştırısan o kadar mikroba karsı güçlü bir çocuk olur diye düşünüyorum
tabii ki pisliğin içine salmıycaz ama çok didiklememk lazım bu meseleyi bence herkesin kendi bileceği şey tabii :)

BENDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜM İNŞALLAH :)=)))))
AZ KALDI 7.RESME BAK BEN 3.DEYİM HALA :)))))) 3.RESİM NEYDİ :))))))

KORKMA KORKMA :))))

HAYIRLISI GÜZELİM 10 GÜN KALMIŞ alkisalkisalkis

:roflol:

ayyy yap tabi beeee:ecrin_bebek: 15 şubat

canım 22 kasım tahmını doğum tarihi

ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev325pb___.png kopyalıyosun
yukarıdan kullanıcı paneline sonra en soldan
profil düzenleye tıklayıp aşağılarda kilo takip çizelgesi kısmına yapıştırıyosun
ve kaydedıyosun bu kdar :)

kıslarrr benim 2 yaşında yeğenim var 3 gündür halam bebek alcak hemde 2 tane dermiş..sonrada emzircek onları diyomuşş..anneme diyorum malum oluyor cocuğa ney diyorum..hakkımda hayırlısı..:Saruboceq:

ay hadi hayırlısı inşallah canımm :)

eğer günü birlik bulaşık makinası çalıştırıyorsanız kızlar gerek yok o aletlere atın makinaya gitsin ama buhar makinasını bende düşünüyorum çünkü bende uyuyamıyorum geceleri kışın

canım ateşin süper gidiyo bak ben sana örnek olarak kendi tablomu koyayım bi gör olurmu biz sabah çok erken ölçtüğümüz için çok yüksek çıkmıyo ateşimiz benimde hep bu civarlardaydı umut var yani hadi hayırlısı canım

http://www.fertilityfriend.com/home/2e3091

haticecim gördüysen 17. gün yumurtlamam 28. günde yerleşme düşüşüm olmuş hatta adet olacağım zaman ateşim düşüşe geçmiş ama son test yapıcağım gün yeniden yükselmiş inş. sana yardımcı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…