Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
naneseker+, il_ya, prensesss016, tinkerbell09+, ELSON, kontes26, anggelll, hatice_48+

HEEYY HERKES BıRDEN NEREYE KAYBOLDU

HOŞBULDUM GÜZELİM NASILSIN
KIZLAR NASIL :1rolleyes:

kızlar bence ikisi de gerekli diye dusunuyorum...sedefin dediği gibi olması lazım buhar makınasının...diğerlerı bakterı üretiyormus...dezenfekte aletı de pratık zırt pırt kaynatmıyon o şeylerı...surekli dusuyo ablamdan tecrubelıyım ...vallahi onumde örnek o tavsiye edıyo bunları hep...

ben burdayııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar gösterdiğiniz setlere bayıldım bende bebekime niveanın setlerini almayı planlıyorum ayrıca çantasıda çok hoşuma gitti bide bişey sorucam kızlar göbeğinize ve göğüslerinize çatlamamsı için ne kullanıyosunuz bana niveanınkini tavsiye ettiler onu kullanmayı düşünüyorum sizin bi öneriniz varmı

kartal efe ....vaaaaaayyyyyyyyy çok baba bi isim olmuş...delikanlı ismi....
bizimki de ege olacak....

cok sağol hayatım evet seninde cok yüksek değilmiş..ateş ölçme topiğinede yazdım listemi orda cok düşük demişlerdi..ama sen böyle söyleyince icime su serptin..cok teşekkürler canımcım..:1hug:
haticecim bencede sende umut var hihoyyyt hihoyyyt
inşallah canım bende öyle umut etmek istiyorum ama dün belim ağrıyınca acaba dedim gelicekmi kırmızılar..
naneseker+, il_ya, prensesss016, tinkerbell09+, ELSON, kontes26, anggelll, hatice_48+

HEEYY HERKES BİRDEN NEREYE KAYBOLDU

canım ben evimi toparlıyorum arada bakıyorum size..birde baş dönmem başladı ama yatmıcam artık ayakta atlatıcam..ne bu bir yatıyorum kalakmıyorum..

canım bende nivea kullunıyom iyi...gecende bitti bende johnson light oil sprey aldım...fıskiyeli...ama inin o daha iyi nemlendiriyo...1 gun de gecmiyo yumusaklığı

birde bebak acı badem sutu varya beyaz sise yesil kapak bademli krem...arada da onu suruyomzemuszemus

ne zaman başladın kullanmaya ??

canım benim bişey değil yardımcı olduysam ne mutlu son günlere doğru yine bi inceleriz şimdi sen yumurtaların çatladığın günden başla saymaya 14 gün sonra adet olman gerek ama tabi inş. olmazsın ve bebek gelir

haydi hatçeeemmmmm, superisinden sonraaa sen de güzel bir sürpriz yappp bizee :dance:

anladım canım ikisinide denerim ben hangisi daha iyi gelirse vücuduma onu kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…