AY YİNE KAÇIRIYOM SİZİ YAVAŞ GİDİN BEN ÜÇ CANLIYIM KOŞAMIYOM PEŞİNİZDEMM
SEDEF HOŞGELDİN CANIMMMMM
İLYA CANIM BENDE HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ BURUN TIKANIKLIĞI YAŞADIMM NELER DENEMEDİMKİ AMA NAFİLEEE ÜÇ GÜNDÜR GEÇTİ BENDEDE ARTIK RAHAT UYUYORUM VALLA
naneseker+, il_ya, prensesss016, tinkerbell09+, ELSON, kontes26, anggelll, hatice_48+
HEEYY HERKES BİRDEN NEREYE KAYBOLDU
kartal efe ....vaaaaaayyyyyyyyy çok baba bi isim olmuş...delikanlı ismi....
bizimki de ege olacak....
cok sağol hayatım evet seninde cok yüksek değilmiş..ateş ölçme topiğinede yazdım listemi orda cok düşük demişlerdi..ama sen böyle söyleyince icime su serptin..cok teşekkürler canımcım..:1hug:haticecim gördüysen 17. gün yumurtlamam 28. günde yerleşme düşüşüm olmuş hatta adet olacağım zaman ateşim düşüşe geçmiş ama son test yapıcağım gün yeniden yükselmiş inş. sana yardımcı olur canım
inşallah canım bende öyle umut etmek istiyorum ama dün belim ağrıyınca acaba dedim gelicekmi kırmızılar..haticecim bencede sende umut var hihoyyyt hihoyyyt
naneseker+, il_ya, prensesss016, tinkerbell09+, ELSON, kontes26, anggelll, hatice_48+
kızlar gösterdiğiniz setlere bayıldım bende bebekime niveanın setlerini almayı planlıyorum ayrıca çantasıda çok hoşuma gitti bide bişey sorucam kızlar göbeğinize ve göğüslerinize çatlamamsı için ne kullanıyosunuz bana niveanınkini tavsiye ettiler onu kullanmayı düşünüyorum sizin bi öneriniz varmı
canım bende nivea kullunıyom iyi...gecende bitti bende johnson light oil sprey aldım...fıskiyeli...ama inin o daha iyi nemlendiriyo...1 gun de gecmiyo yumusaklığı
birde bebak acı badem sutu varya beyaz sise yesil kapak bademli krem...arada da onu suruyomzemuszemus
bizim de oğlumuz olursaaa ismini demir koycazzz nasılll demir gibi sapasağlam olsunnn
cok sağol hayatım evet seninde cok yüksek değilmiş..ateş ölçme topiğinede yazdım listemi orda cok düşük demişlerdi..ama sen böyle söyleyince icime su serptin..cok teşekkürler canımcım..:1hug:
inşallah canım bende öyle umut etmek istiyorum ama dün belim ağrıyınca acaba dedim gelicekmi kırmızılar..
canım ben evimi toparlıyorum arada bakıyorum size..birde baş dönmem başladı ama yatmıcam artık ayakta atlatıcam..ne bu bir yatıyorum kalakmıyorum..
cok sağol hayatım evet seninde cok yüksek değilmiş..ateş ölçme topiğinede yazdım listemi orda cok düşük demişlerdi..ama sen böyle söyleyince icime su serptin..cok teşekkürler canımcım..:1hug:
inşallah canım bende öyle umut etmek istiyorum ama dün belim ağrıyınca acaba dedim gelicekmi kırmızılar..
canım ben evimi toparlıyorum arada bakıyorum size..birde baş dönmem başladı ama yatmıcam artık ayakta atlatıcam..ne bu bir yatıyorum kalakmıyorum..
:lepi:
:lepi: güzel son moda isimlerden...
canım bende nivea kullunıyom iyi...gecende bitti bende johnson light oil sprey aldım...fıskiyeli...ama inin o daha iyi nemlendiriyo...1 gun de gecmiyo yumusaklığı
birde bebak acı badem sutu varya beyaz sise yesil kapak bademli krem...arada da onu suruyomzemuszemus
3.ayın sonunda...ne zaman başladın kullanmaya ??
ben burdayımmmm
ayşe geçende benim göğüslerimden de azcık bişe bişeler geldi bende sıkmadım ama daha yokk sende geliyomu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?