Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bizim de oğlumuz olursaaa ismini demir koycazzz nasılll demir gibi sapasağlam olsunnn

bence harikaa bir isim...benimde kızlık soyadımdı o yüzden çok sevdim:)))

inşallah canım bende öyle umut etmek istiyorum ama dün belim ağrıyınca acaba dedim gelicekmi kırmızılar..

aklına olumsuz şeyler getirme canım...oluruna bırak...bu ay senden güzel haberler alıcaz gibi geliyor bana inşallah da öyledir. hihoyyyt

kızlar benim yaklaşık 2 saattir falan karnıma sanki bıçak saplanıyo gibi oluyo normalmidir sizce telaş yapmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyo

kızlar benim yaklaşık 2 saattir falan karnıma sanki bıçak saplanıyo gibi oluyo normalmidir sizce telaş yapmak istemiyorum ama insan ister istemez korkuyo

benim pek bir bilgim yok ama belki bebekten dolayı karnın kasılıyordur batmalar meydana geliyordur

prensscim ben nivea bebe yağı kullanıyorum :)
bacaklarıma sürmüyodum bacaklarım çatladı artık bacaklarımada sürüyorum
göbeğimde hiç çatlak yok ama
bide göbekın büyümeye başladıgı zaman hep bi gergin rahatsız hissediyo insan
kaşınıyo fln ama bebe yağı sürünce hhopp hemmen rahatlatıyo :)

ben burdayımmmm
ayşe geçende benim göğüslerimden de azcık bişe bişeler geldi bende sıkmadım ama daha yokk sende geliyomu hala

hala geliyo şenaydım beyaz beyaz geliyo artık :)

ama sıktırmıyorum sakıncalıymış çünküü :)

gerçektenmiii?? daha neler öğrenicez kimbilir..şimdiden tecrübelerden yararlanmak lazım dimiii :))

evet nanecım hatta meraktan sıktırdıgım gün kasıkalrımda çok sancım oldu yattıım hep

ertesi gün öğrendim meğerki doğumu tetıklıyomus yaa bi da da sıkmıom onun için :)

HOŞBULDUM GÜZELİM NASILSIN
KIZLAR NASIL :1rolleyes:

ben iyiyim kızlarımla artık sakin hamileyim sadece saçlarımı çıkıyo ne yanma varrr
artık kıpırdıyolar teyzesiiii

ben jhonson almıştım bana badem yağı kullan dediler bi ara kullanadım ama oda tüylenme yapıyo diye bıraktımm şimdi doktorum bi krem verdi nemli tutmak içinmiş onu sürüyorumm
bide bu setlerden sebamed i öneriyolarrr ben ondan alıcam sanırım

3.ayın sonunda...

sakın sıkma ....doğumu tetıklermis

yok burda duyduğumdan sıkmadım

canım ilk aylar adet günelrine yakın felan çok ağrın olabilir yada ara ara kişiden kişiye farkediyo

bence harikaa bir isim...benimde kızlık soyadımdı o yüzden çok sevdim:)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seni seniii

idilcim sadece erkek ismi belirlemişsiniz erkek istiyoruz biraz galiba aklinialirimsmile

yok kız benim için farketmez...erkek isimlerinden bahsediyorduk o yüzden söyledim...
ama kız olursa da bahar ismini çok seviyorum

inşallah inşallah canım AMıNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq:

anladım canım bende onu alıcam ilk önce şu 12. haftayı atlatayım başlarım kullanmaya memnun kalırsam hep onu kullanırım şuana kadar kimden duyduysam memnun kalmış çünkü

:CüvCüv: :CüvCüv: acaba oğlum mu olacakkkk kızım mıııı çok sabırsızlanıyorum
bence senin erkek...bana ole geliyo...
anladım canım ikisinide denerim ben hangisi daha iyi gelirse vücuduma onu kullanırım
sprey bana daha iyi geldi birde batırmıyo heryeri...ama en önemlisi bol su içmek canım...benim ksrnım büyüdü baya ama allahtan daha biryerim çatlamadı...inşallah iyi geliyordur...
canım rahim genişliyo...olur o...hapşırınca ökşürünce ani harekette gülünce...olur...derin nefes al...gecer...agır ıs yapmıyon di mi...akın ha...3. ay bitene kadar cok dıkkat et...

gerçektenmiii?? daha neler öğrenicez kimbilir..şimdiden tecrübelerden yararlanmak lazım dimiii :))

tabiki de...ben de senden çok önemli bilgiler almıştım zamanında...aksamına da işe yaramıstı....bayanssulusmile

badem yağını bende duydum ama pek memnun kalan olmamış semamedide evet iyi diyolar
anladım canım çok takmamaya çalışıcam dinlemeye çalışıyorum

belkide canım ondandır kötü şeyler düşünmek istemiyorum artık ama işte...... eyvahedigeldismile

bencede düşünme canım kötü şeyler....eger uzun bir süre geçmezse o zaman doktoruna danış derim ben...o seni rahatlatıcaktır eminim...

evet nanecım hatta meraktan sıktırdıgım gün kasıkalrımda çok sancım oldu yattıım hep

ertesi gün öğrendim meğerki doğumu tetıklıyomus yaa bi da da sıkmıom onun için :)

:)) illa deniycen dimi hiç rahat durmazsın:)) ama gerçi senin için tecrübe olmuştur :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seni senii

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

maşallah nazar değmesin bebişlerine
ben de hep dua ettim ikiz olsun diye ama olmadı hayırlısı:CüvCüv:
ben de burnum artık geçsin istiyorum yaaa eşim de kızıp duruyodu bana bakmıyosun kendine vitaminsiz kalıyosun diye şimdi o da anladı onla alakası olmadıınıkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seni seniii

yok kız benim için farketmez...erkek isimlerinden bahsediyorduk o yüzden söyledim...
ama kız olursa da bahar ismini çok seviyorum

:Saruboceq: :Saruboceq:

bahar ismi çok güzelmiş hayırlısı olsun canım

canım ben bu aralar pek su içemiyorum mide bulantılarımdan yoksa direk çıkarıyorum bi geçsin başlıcam bol bol içmeye
yok canım ağır iş hiç yapmıyorum iş yerinde bütün gün oturuyorum zaten eve gidincede bi yatıyorum sbaha kadar öyle çok uyuyorumki anlatamam hatta akşam aşkı memnunu sonunu bile göremedim anlatın bakalım kızlar nasıl bitti sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…