Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yeni doğan cildine gerçekten de sebamet çok iyi geliyormus özlellikle pişik kremini tavsiye ediliyo...ben nivea set aldım ama en çok çantası için...çünkü çantalar ole tek 40.50 mılyon hep burda...bunları da kullancam ama ılk dogdugunda pişik kremini sebamet alcam...malum erkeklerde fazlalık var..iyice pişmesin benim olan ...erkek bebeklerde daha cok olurmus pişik...

bu arada gecen de neye guldum..benım kayınpederım marketı var...bana prımanın bezını ayırmıs...yenı dogan...bir de oğlana su tabancası almış ne zaman oynucaksa ...çok güldüm...hevese bakar mısınız...

çok sağol canım umarım uzun sürmez

idil bu arada bende başından beri seninn oğlun olucak diye düşünüyorum içime öyle doğuyo benim içinde herkes kız diyo ama sadece beni içime erkek doğuyo Allah hayırlısını versin inş.

kaydirigubbakcemile3 kayınpederin ne hoş ya.

oooooooooooooohhhhhhhh bezler beleşe geldi desene tınker valla en masraflı şeyden yırtmışsınız ah canım kıyamam yaaaaaaaaa demekki ne kadar hevesliler olumunekankayizsmile

kızlar zaten son 15 günde çatlıyomuşunuz haberiniz olsunnn arkadaşım öyle söyledi

yaa kontes bende nerdeyse 50 kişiden duydum aynı şeyi yaaa eyvahedigeldismile

herkes dio 9 ay boyunca tek çatlağım yoktu son bi haftada çatladı diyolar yaa

ama krem sera diye bi krem varmış geçiriyomuş çok kişi memnun inşallah onu denriz

doğumdan sonra ooff ooff anne olmak ne zor iş yaa akannehir

valla denemesem alkım kalırdı...ben daha önce hard diskin içinde ne var diye merak
ettiğim için pense ile hard disk parçaladığımı söyelmişmiydim :lepi:
aynısını disketler içinde yapmıştım ama onlar için penseye gerek yok elle hemen açılıyo zaten kaydirigubbakcemile3

he bide küçükken atari kasedının içini merake tmıstım tabıı onuda parçalamıştım

en son vakamda halen kullandıgım elektirik süpürgesi bozuldu söktüm tamir ettim topladım
artık daha iyi çalışıyo şakkıdı Allah tan bozulmadı yoksa eşlim çok pis dalga gecerdi kaydirigubbakcemile3

ilahi yaaa :roflol: çok güldüm. alemmiş senin kayınpeder. yazık yaa kıyamam kimbilir nasıl bekliyolarsırnaşık şey

beğendinizmi...?
eşimin arkadaşları beğenmemiş o yüzden tereddüt yaşıyo. kızımız olursa da adı ilya olcak

bence kartal efe ismi çok güzel ama ilyanın anlamı varmı canım bi bebeğe anlamlı anlamı güzel olan bi isim koymak çok önemliymiş ben ilk defa duydum ilya ismini

valla bez meselesi süper olmuş :)

onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:

ayşeee banada doktor nemlendiriciyle bi krem önerdi krem 50 tlden fazlaaa
ben alamdım eczacı arkadaşım dediki ne yaparsan yap çatlarsın heleki senin karnın dahada büyüebilirrr
bide annede felan varsa daha çok çatlıyomuşunn
bizim şimdiden nemli tutmamız grekiyomuşşş

kzılar cinsiyet meselesine gelince gecen gun dr.kağan kocatepenın sitesınde okudum
erken haftalardan beri devam edern bulantılar kız çocugu belirtisiymiş ve bu bilimsel olarakda
kanıtlanmış ve bakıyorum kım öle çok bulantı şoolduysa kız bekliyo :)

idil bu arada bende başından beri seninn oğlun olucak diye düşünüyorum içime öyle doğuyo benim içinde herkes kız diyo ama sadece beni içime erkek doğuyo Allah hayırlısını versin inş.

Ay benim de içime kız doğuyo ama herkes erkek diyo kaydirigubbakcemile3

banada hep kız olucak gibi geliyor idilim ya boshayallersmile

boshayallersmile
senin de oğlan anası tipi var tinkerin dediği gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beğendinizmi...?
eşimin arkadaşları beğenmemiş o yüzden tereddüt yaşıyo. kızımız olursa da adı ilya olcak

evet güzel isim canım!!! ben çok beğendim...

bence kartal efe ismi çok güzel ama ilyanın anlamı varmı canım bi bebeğe anlamlı anlamı güzel olan bi isim koymak çok önemliymiş ben ilk defa duydum ilya ismini

ben de ilk defa duydum anlamı ne?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende benim kardeşim gibisin he o da küçüklüğünden beri böyle senin gibi herşeyin içini açar bakardı ne var diye...şuan kendi kendine icatlar yapıyor valla hayret ediyorum:))

süpürgeyede çok güldüm he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama helal olsun yapmışsın zemuszemus zemuszemus

aaaaaaaaaa benim 7. haftada başladı ama kızmı acabaaaaaaaaaaaa bayanssulusmile

evet canım enınde sonunda çatlıyomuş da işte çatlakın haricinde büyürken geriliyo kasınıyo
ya o kasıntıları azlatsa yetıyo valla hayır yani iş yerinde göbeğimi açıp hart hurt kaşıyamam kı kaydirigubbakcemile3
aa ne ayıp
ben bol bol su içtim bi de nivea bebe yagı sürdüm o kadar fazlada bşey yapamam :) napim çatlıcak naıslsa

hem anneme baktım annemde var bendede olcak biliyorum inşallah gecirmenın bi yolunu
bulurus sonradan...anneme diyorum çatlak annende varsa sendede oluyomuş diyorum
bilseydin az tepinirdin içerde diyo bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…