bencede düşünme canım kötü şeyler....eger uzun bir süre geçmezse o zaman doktoruna danış derim ben...o seni rahatlatıcaktır eminim...
:)) illa deniycen dimi hiç rahat durmazsın:)) ama gerçi senin için tecrübe olmuştur :))
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlar yeni doğan cildine gerçekten de sebamet çok iyi geliyormus özlellikle pişik kremini tavsiye ediliyo...ben nivea set aldım ama en çok çantası için...çünkü çantalar ole tek 40.50 mılyon hep burda...bunları da kullancam ama ılk dogdugunda pişik kremini sebamet alcam...malum erkeklerde fazlalık var..iyice pişmesin benim olan ...erkek bebeklerde daha cok olurmus pişik...
bu arada gecen de neye guldum..benım kayınpederım marketı var...bana prımanın bezını ayırmıs...yenı dogan...bir de oğlana su tabancası almış ne zaman oynucaksa ...çok güldüm...hevese bakar mısınız...
Ben burdayım :)
il_ya kartal güzel isimmmmmmm :) biz de beşiktaşlıyızzzz heheeeee
kızlar yeni doğan cildine gerçekten de sebamet çok iyi geliyormus özlellikle pişik kremini tavsiye ediliyo...ben nivea set aldım ama en çok çantası için...çünkü çantalar ole tek 40.50 mılyon hep burda...bunları da kullancam ama ılk dogdugunda pişik kremini sebamet alcam...malum erkeklerde fazlalık var..iyice pişmesin benim olan ...erkek bebeklerde daha cok olurmus pişik...
bu arada gecen de neye guldum..benım kayınpederım marketı var...bana prımanın bezını ayırmıs...yenı dogan...bir de oğlana su tabancası almış ne zaman oynucaksa ...çok güldüm...hevese bakar mısınız...
kızlar zaten son 15 günde çatlıyomuşunuz haberiniz olsunnn arkadaşım öyle söyledi
bencede düşünme canım kötü şeyler....eger uzun bir süre geçmezse o zaman doktoruna danış derim ben...o seni rahatlatıcaktır eminim...
:)) illa deniycen dimi hiç rahat durmazsın:)) ama gerçi senin için tecrübe olmuştur :))
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ilya nın anlamı ne...bildiğimiz yunan mitolojisinden mi geliyo...beğendinizmi...?
eşimin arkadaşları beğenmemiş o yüzden tereddüt yaşıyo. kızımız olursa da adı ilya olcak
kaydirigubbakcemile3 kayınpederin ne hoş ya.
beğendinizmi...?
eşimin arkadaşları beğenmemiş o yüzden tereddüt yaşıyo. kızımız olursa da adı ilya olcak
valla bez meselesi süper olmuş :)
onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:
idil bu arada bende başından beri seninn oğlun olucak diye düşünüyorum içime öyle doğuyo benim içinde herkes kız diyo ama sadece beni içime erkek doğuyo Allah hayırlısını versin inş.
banada hep kız olucak gibi geliyor idilim ya boshayallersmile
beğendinizmi...?
bence kartal efe ismi çok güzel ama ilyanın anlamı varmı canım bi bebeğe anlamlı anlamı güzel olan bi isim koymak çok önemliymiş ben ilk defa duydum ilya ismini
valla denemesem alkım kalırdı...ben daha önce hard diskin içinde ne var diye merak
ettiğim için pense ile hard disk parçaladığımı söyelmişmiydim :lepi:
aynısını disketler içinde yapmıştım ama onlar için penseye gerek yok elle hemen açılıyo zaten kaydirigubbakcemile3
he bide küçükken atari kasedının içini merake tmıstım tabıı onuda parçalamıştım
en son vakamda halen kullandıgım elektirik süpürgesi bozuldu söktüm tamir ettim topladım
artık daha iyi çalışıyo şakkıdı Allah tan bozulmadı yoksa eşlim çok pis dalga gecerdi kaydirigubbakcemile3
kzılar cinsiyet meselesine gelince gecen gun dr.kağan kocatepenın sitesınde okudum
erken haftalardan beri devam edern bulantılar kız çocugu belirtisiymiş ve bu bilimsel olarakda
kanıtlanmış ve bakıyorum kım öle çok bulantı şoolduysa kız bekliyo :)
ayşeee banada doktor nemlendiriciyle bi krem önerdi krem 50 tlden fazlaaa
ben alamdım eczacı arkadaşım dediki ne yaparsan yap çatlarsın heleki senin karnın dahada büyüebilirrr
bide annede felan varsa daha çok çatlıyomuşunn
bizim şimdiden nemli tutmamız grekiyomuşşş
ilya nın anlamı ne...bildiğimiz yunan mitolojisinden mi geliyo...
bence kartal efe ismi çok güzel ama ilyanın anlamı varmı canım bi bebeğe anlamlı anlamı güzel olan bi isim koymak çok önemliymiş ben ilk defa duydum ilya ismini
manası çok büyük benim için. eşimin adı yalçın benimki ilknur. yalçının ya sı ilknurun il i.
eşimle 7 yıllık bi birlikteliğimiz var 1 yıldır da evliyiz. biz üniversitede aynı sınıftaydık. bi gün sınavda arkamda oturuyodu daha evlenme kararımız ortada bile yokken sınav ortasında bana kızımız olsun bizim adı da ilya olsun olur mu demişti:kedi: ogünden beri benimsedik o ismi mail adresimiz bile o isimle beraber kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?