Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla bez meselesi süper olmuş :)

onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğni versin emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin de oğlan anası tipi var tinkerin dediği gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah mı söyletiyo ne bende çok istiyorum bir oğlum olsun diye... inşallah kızzz :lepi:

ben şimdilik kaçıyorum kızlar yemek vaktıiii...herkese afiyet olsun canlar öpüyorum hepinizi... cokacimcoook

boshayallersmile

kızlar sizce?

canımcım bana da etrafımdaki herkes kız olcak diyodu. belirtilerim ona göreymiş. mesela erkekte tatlı çok yermişsin. ama ben görmek bile istemiyorum. limonu soyup portakal gibi yiyorum. sadece annem oğlun olcak senin dedi. bel ağrısı var bende çok fazla. yatınca kalkamıyorum. bide popom arkaya doğru büyümüş. kızda yanlara doğru genişlermiş.
eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat versin allah'ım.gerisi hiç önemli değil.

ay_she+, naneseker+, idilcan+, ısıs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

aynı bennn canım hep tuzlu şeyler çekiyor şu an

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

ben de canım çok peynir yiyorum söylemiştim size kaydirigubbakcemile3

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

aynen aynennn açık sarı

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

anam benim de ayaklarım üşüyor hatta iki çift çorap giydim iyi mi kaydirigubbakcemile3

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Allah Allahhh akannehir

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

ben de bulantı yok demekkiiii

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

buna dikkat etmedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrr benim oğlum olacak galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hep kız diyordum çünkü eşimin 9 ablası var ailenin tek oğlu...

ben şimdilik kaçıyorum kızlar yemek vaktıiii...herkese afiyet olsun canlar öpüyorum hepinizi... cokacimcoook

afiyet olsun canım benim kaydirigubbakcemile5

ya evet sağlıklı olsun dileğim o...ama insan merak ediyo yaaa kaydirigubbakcemile3

ay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.

bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.

bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3

inşallah canım allahım gönlündeki versin..gerci cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun...

çok eğlencekli tavsiye ederım :lepi:

aaaaaaaaaa benim 7. haftada başladı ama kızmı acabaaaaaaaaaaaa bayanssulusmile

benım 6. haftada başladı

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ne güldüm haaaaaaaa

doğru kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben de yiğenlerimden biliyorumm

kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

inşallah canım allahım gönlündeki versin..gerci cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun...

tabiii canım sağlıklı olsun ne benim için ne eşim için farkeder...yeterki sağlıklı olsun! tek dileğim o... :Saruboceq:

ha bu arada unutmadan sende de oğlan anası tipi var...
tinker yanlış mıyım :jeyyar:

her insnaın göğüs kafesi yapısına göre bir göğsü diğerine göre daha büyüktür canım :)

doğustan olan bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…