ilya nın anlamı ne...bildiğimiz yunan mitolojisinden mi geliyo...
manası çok büyük benim için. eşimin adı yalçın benimki ilknur. yalçının ya sı ilknurun il i.
eşimle 7 yıllık bi birlikteliğimiz var 1 yıldır da evliyiz. biz üniversitede aynı sınıftaydık. bi gün sınavda arkamda oturuyodu daha evlenme kararımız ortada bile yokken sınav ortasında bana kızımız olsun bizim adı da ilya olsun olur mu demişti:kedi: ogünden beri benimsedik o ismi mail adresimiz bile o isimle beraber kullanıyoruz.
çok romantikkk:asigim: :asigim: :asigim:
valla bez meselesi süper olmuş :)
onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:
senin de oğlan anası tipi var tinkerin dediği gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
manası çok büyük benim için. eşimin adı yalçın benimki ilknur. yalçının ya sı ilknurun il i.
eşimle 7 yıllık bi birlikteliğimiz var 1 yıldır da evliyiz. biz üniversitede aynı sınıftaydık. bi gün sınavda arkamda oturuyodu daha evlenme kararımız ortada bile yokken sınav ortasında bana kızımız olsun bizim adı da ilya olsun olur mu demişti:kedi: ogünden beri benimsedik o ismi mail adresimiz bile o isimle beraber kullanıyoruz.
anladım canım madem sizin için çok önemli dicek bişey yok ama ben tamin etmiştim sizin isimlerinizin baş harfi olduğunu seninkinin ilknur eşininda ya yalçın yada yavuz demiştim doğru tahmin etmişim hayılısı olsun canım
bencede çok rumantikkkk opuyorumnanaktan
boshayallersmile
kızlar sizce?
boshayallersmile
kızlar sizce?
bencede çok rumantikkkk opuyorumnanaktan
:kedi:
anladım canım madem sizin için çok önemli dicek bişey yok ama ben tamin etmiştim sizin isimlerinizin baş harfi olduğunu seninkinin ilknur eşininda ya yalçın yada yavuz demiştim doğru tahmin etmişim hayılısı olsun canım
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
ay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???
ben şimdilik kaçıyorum kızlar yemek vaktıiii...herkese afiyet olsun canlar öpüyorum hepinizi... cokacimcoook
canımcım bana da etrafımdaki herkes kız olcak diyodu. belirtilerim ona göreymiş. mesela erkekte tatlı çok yermişsin. ama ben görmek bile istemiyorum. limonu soyup portakal gibi yiyorum. sadece annem oğlun olcak senin dedi. bel ağrısı var bende çok fazla. yatınca kalkamıyorum. bide popom arkaya doğru büyümüş. kızda yanlara doğru genişlermiş.
eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat versin allah'ım.gerisi hiç önemli değil.
ay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???
ben şimdilik kaçıyorum kızlar yemek vaktıiii...herkese afiyet olsun canlar öpüyorum hepinizi... cokacimcoook
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende benim kardeşim gibisin he o da küçüklüğünden beri böyle senin gibi herşeyin içini açar bakardı ne var diye...şuan kendi kendine icatlar yapıyor valla hayret ediyorum:))
süpürgeyede çok güldüm he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama helal olsun yapmışsın zemuszemus zemuszemus
aaaaaaaaaa benim 7. haftada başladı ama kızmı acabaaaaaaaaaaaa bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne güldüm haaaaaaaa
doğru kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben de yiğenlerimden biliyorumm
inşallah canım allahım gönlündeki versin..gerci cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun...
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3
her insnaın göğüs kafesi yapısına göre bir göğsü diğerine göre daha büyüktür canım :)
doğustan olan bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?