Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???

hoşgeldin canım

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

benım canımda hep kıymalı börek pide cekıyodu ama kızım oluyo

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

meyveyi çok yiyorum evet bu doğru olabilri belki bunu ipekte söylemsıtı
sadece meyve yemek sitiyorum fln diyodu onun kızı var :)

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

alakası yok çok su içip içmemene göre idrar rengın değişir hurafee

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

benim ayaklarımda üşüyüyordu kızım oluyo hurafeee

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

bacak kılalrım hiç büyümedi ama sanmıyorum bunun doğru oldugunu güya göbek kıllanırsda
erkek olurmus benım kıllandı maalesef kızım oluyo bu da hurafee

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

bu doğru olabilri işteee

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

burnum bilmem büyümedi sanırım

valla bez meselesi süper olmuş :)

onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:
ben bunu soleyım kayınpedere....sırnaşık şey

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.

bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3

vallahı benım memeler tanıncak gıbı degıl basları nerdeyse ırı bır mandalına kadar buyudu..mantar kafa dıyom ben artık onlara...ya memeler cok tıpsızlesıyo ya.rengı helede:1no2:

ışte bende onu dıyom çoğu hurafe bende hiç kız doğurtupta burnu buyyen kuculen görmedım sositososito

ya ben hep tuzlu yedimm
et ve peyniri çok yedim
meyveyi hiç yemedimmm
ama benimde kızım oluyooo
ama tabiii bende bi anormallik olabilir iki kız bir araya gelince dengeler şaştı :1shok:

ben geldimmm..oku oku bitmedi..amma çene yapmışınızzz...çenelerrrr!!! klava: klava:

cinsiyeti merak eden yeni hamişler çin takvimine baktınızmı..ne çıkıyo...yüzde yüz değil ama tuttuğuda oluyomuşş..
hamişler söyleyin bakim..sizde tuttumu???

hoşgeldin superisi naber yavyummm...
HATıCE senin günün nezaman yaaa..sanki aylar geçiyo gibi geliyooo... sempatiksalakcinni

ben geldim... zemuszemus yemege gitmedinizmi siz a aa aaa lmaz:

ya ben hep tuzlu yedimm
et ve peyniri çok yedim
meyveyi hiç yemedimmm
ama benimde kızım oluyooo
ama tabiii bende bi anormallik olabilir iki kız bir araya gelince dengeler şaştı :1shok:

canım benım son ıkı aydır acaaipp meyve yeme şeysi var böyle
meyve sebze başka hiçbişey olmasın hiçbişi istemıom hatta öyle bi şey ki
göbek marulu elma gibi ısıra ısıra yiyom yaa nası canım istiyo domatesi fln ımmm
gecen manava bi gititm4-5 çeşit meyve yarımşar kilo aldım bissürü oldu :)
2 gün akşamalrı eve gidince yedim bitirdim ohh tek başıma hihoyyyt

arada sırada da canım fena halde dürüm pide kıymalı börek lahmacun fln çekiyo
yiyorum valla dünde canım profiterol çekti bu akşam alıym bari unutamıom :)

bu aylarda aşerme artarmış zaten öle okudum abartmayın dio ama cnaım çekio napiim yani :1ninca:

cinsiyeti merak eden yeni hamişler çin takvimine baktınızmı..ne çıkıyo...yüzde yüz değil ama tuttuğuda oluyomuşş..
hamişler söyleyin bakim..sizde tuttumu???

ben baktım benımkı tuttu :)

ben geldimmm..oku oku bitmedi..amma çene yapmışınızzz...çenelerrrr!!! klava: klava:

hee çok çene yaptık dedik accuk da elifi çekiştirelim ama fırsat bulamamışız anacım Şeniz

hoşgeldin taze annecikkk..zemuszemus
ben kendi adıma iyiyim canım..asıl sen nasılsın alıştınmı hamile kelimesine nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
ben iyiyimmm çok şaşkınım hala inanamıyorum. dün ultrasona girdim keseyi gördüm. daha 5.7 mm büyüklüğündeee. mercimek kadar yaaa inanamıyorum. opuyorumnanaktan allahım nazarlardan saklasın ona sağlık versin inşallah yarabbimmmmm.
hoşgeldin superisi naber yavyummm...
HATİCE senin günün nezaman yaaa..sanki aylar geçiyo gibi geliyooo... sempatiksalakcinni

hoşbuldum elifimm. a.s.

selam kızlarrr. nasılsınızz???

hoşgeldin şekerim :)

anum 5 haftalık daha yaa yaffruum benim :) minnacık

ben geldim... zemuszemus yemege gitmedinizmi siz a aa aaa lmaz:

çaktırmadan yedim geldim :) herkes cuma nazaındaykende yayıldım koltuga
ohh sırtım rahatlasın biraz akşama kadar dik oturmaktan
bütün kemıkleırm birbirine gecıo valla boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…