ben kaçtım kızlar çok işim var iki gündür evle alakam yok hepinizi öpüyorum.
ay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???
ben bunu soleyım kayınpedere....sırnaşık şeyvalla bez meselesi süper olmuş :)
onun zaten bi su tabancası var
altını değiştirirken sizi baya suluycak söyliym
erkek kardeşimden biliyorum :roflol:
güzellllllll....ilya nın anlamı ne...bildiğimiz yunan mitolojisinden mi geliyo...
manası çok büyük benim için. eşimin adı yalçın benimki ilknur. yalçının ya sı ilknurun il i.
eşimle 7 yıllık bi birlikteliğimiz var 1 yıldır da evliyiz. biz üniversitede aynı sınıftaydık. bi gün sınavda arkamda oturuyodu daha evlenme kararımız ortada bile yokken sınav ortasında bana kızımız olsun bizim adı da ilya olsun olur mu demişti:kedi: ogünden beri benimsedik o ismi mail adresimiz bile o isimle beraber kullanıyoruz.
selamay_she+, naneseker+, idilcan+, İsİs, efselya, il_ya, aydemet26, kontes26+, hatice_48+, tinkerbell09+
selammmm kızlar nasılsınız???
hoşgeldin canım
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
benım canımda hep kıymalı börek pide cekıyodu ama kızım oluyo
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
meyveyi çok yiyorum evet bu doğru olabilri belki bunu ipekte söylemsıtı
sadece meyve yemek sitiyorum fln diyodu onun kızı var :)
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
alakası yok çok su içip içmemene göre idrar rengın değişir hurafee
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
benim ayaklarımda üşüyüyordu kızım oluyo hurafeee
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
bacak kılalrım hiç büyümedi ama sanmıyorum bunun doğru oldugunu güya göbek kıllanırsda
erkek olurmus benım kıllandı maalesef kızım oluyo bu da hurafee
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
bu doğru olabilri işteee
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
burnum bilmem büyümedi sanırım
ayşem burun meselesi biraz karısık ablamın kızı oldu...son aya hatta son 15 gune kadar burnu mınıcıktı...ama dogumdan son 15 gun once patlıcan gibi oldu....:roflol: ya birazda uydurma bunlar...gercı tutanları var da...opuyorumnanaktan
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
bu çok komik ama benim de sağ göğsüm soldakine göre daha büyük kaydirigubbakcemile3
ben bunu soleyım kayınpedere....sırnaşık şey
güzellllllll....
selam
ayşem burun meselesi biraz karısık ablamın kızı oldu...son aya hatta son 15 gune kadar burnu mınıcıktı...ama dogumdan son 15 gun once patlıcan gibi oldu....:roflol: ya birazda uydurma bunlar...gercı tutanları var da...opuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar
ben geldimmm..oku oku bitmedi..amma çene yapmışınızzz...çenelerrrr!!!klava: klava:
selam kızlarrr. nasılsınızz???
ya ben hep tuzlu yedimm
et ve peyniri çok yedim
meyveyi hiç yemedimmm
ama benimde kızım oluyooo
ama tabiii bende bi anormallik olabilir iki kız bir araya gelince dengeler şaştı :1shok:
cinsiyeti merak eden yeni hamişler çin takvimine baktınızmı..ne çıkıyo...yüzde yüz değil ama tuttuğuda oluyomuşş..
hamişler söyleyin bakim..sizde tuttumu???
ben geldimmm..oku oku bitmedi..amma çene yapmışınızzz...çenelerrrr!!!klava: klava:
hoşgeldin superisi naber yavyummm...
HATİCE senin günün nezaman yaaa..sanki aylar geçiyo gibi geliyooo... sempatiksalakcinni
ben iyiyimmm çok şaşkınım hala inanamıyorum. dün ultrasona girdim keseyi gördüm. daha 5.7 mm büyüklüğündeee. mercimek kadar yaaa inanamıyorum. opuyorumnanaktan allahım nazarlardan saklasın ona sağlık versin inşallah yarabbimmmmm.hoşgeldin taze annecikkk..zemuszemus
ben kendi adıma iyiyim canım..asıl sen nasılsın alıştınmı hamile kelimesine nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
hoşgeldin superisi naber yavyummm...
HATİCE senin günün nezaman yaaa..sanki aylar geçiyo gibi geliyooo... sempatiksalakcinni
selam kızlarrr. nasılsınızz???
ben geldim... zemuszemus yemege gitmedinizmi siz a aa aaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?