ben iyiyimmm çok şaşkınım hala inanamıyorum. dün ultrasona girdim keseyi gördüm. daha 5.7 mm büyüklüğündeee. mercimek kadar yaaa inanamıyorum. opuyorumnanaktan allahım nazarlardan saklasın ona sağlık versin inşallah yarabbimmmmm.
hoşbuldum elifimm. a.s.
ben baktım benımkı tuttu :)
hee çok çene yaptık dedik accuk da elifi çekiştirelim ama fırsat bulamamışız anacım Şeniz
hoşgeldin şekerim :)
anum 5 haftalık daha yaa yaffruum benim :) minnacık
yaaa evettt inanamıyorum hala şaka gibi. oyun gibi geliyo hala bana. doktor bile zor gördü ee ben adet gecikmeden testte çıktı anacım. kendini gösterdi hemen :))))))))
Kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay_she sana bişey sorcammm. saç boyama konusunda senin doktorun ne dedi. farklı şeyler söylüyolarmış bu konuda. bide denize girebiliyomuyuz. bi problem varmı yani o konuda.
ohh maşallah1 2 hafta sonrada inşallah kalp atışlarını duyarsın canım..:1hug:.
Kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o kadar çabuk duyuluyomu ki akannehir ayyyy çok heyecan yaparım ben eyvahedigeldismile
canım hamılleıkte yüzmek kadar iyi bişey yokmuş ama rahim aşağıda ve her zamankınden
daha hassas durumda oldugu için mikrop kapma enfeksiyon kapma riski var
onun için sen gene bi doktoruna sor...ama yüzmek en iyi şey hamilelikte helede
saç boyama hususuna gelince bitkisel özlü boyalarla boyayabilrisin kimisi boya bişey olmaz
fln diyolarmış duyduguma göre ama doktorum boyamamamı söyledi.Çoğu doktorda kullanmasanız daha iyi diyo
bu durumu şöyle düşün bence ne kadar az kimyasal madde o kadar iyi :)
mesela gebelıkte minoset gibi ağrı kesiciler kullanmak serbest günde 2 taneye kadar
izin var hatta ama kullanmasan daha iyi :) hemen bi ağrım odlu diye hapa yapışmıycaksın yani
bu da aynı durum elindne geldiğince kimyasallardan uzak durucaksın bitkisel bazlı boyaları
araştır canım onalrda gayet iyyimiş yada doktoruna sor sende :)
sus kız..hindi geliyo totona tekmük..neyimi çekiştircekmişinizzz....koçişim yok,,sizin gibi yaramazlık yapmıyorum bişey yapmıyorum..uslu uslu ev-iş arası mekik dokuyorummm...
he çok tatlıyım diye bana kafayı taktıysannnn... bilemiycemmm..Allah vergisi... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
yaaa evettt inanamıyorum hala şaka gibi. oyun gibi geliyo hala bana. doktor bile zor gördü ee ben adet gecikmeden testte çıktı anacım. kendini gösterdi hemen :))))))))
yaa bizim kociş varda noluyooo bebiş var yaramazlık neym yapamıyoruz
bak şimdi haksızlık etmıyım 2 günde 2 kere oldu bu ara kaydirigubbakcemile3 :kedi:
hakkını yemıym şimdi bebişede suç atmıyım dimi ama yinede eskisi gibi olmuyoki yaa
çok tatlı oldugun hakkında şüphen mi var şekerim Şeniz
aşk olsun aç koynunu kuş konsun kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile artık o kuş uçuyomudur yoksam otobusle mi seyahat ediyodur bilemıcam :jeyyar:
hmmmmm tamam o zaman ben sorayım yinede ama doğrudur yani. bide benim çok ağrım var rahimde kanama hiç yok ama ağrım çok var normalmidir bu?
hoşgeldin şekerim :)
anum 5 haftalık daha yaa yaffruum benim :) minnacık
çaktırmadan yedim geldim :) herkes cuma nazaındaykende yayıldım koltuga
ohh sırtım rahatlasın biraz akşama kadar dik oturmaktan
bütün kemıkleırm birbirine gecıo valla boshayallersmile
hiiiiiiiiiii..hain..bide utanmadan bizim varda noluyo diyoo..koca göbekli halinle hala yaramazlık yapıyomuşunuzz..hey dostum senin derdin neee... :mymeka: :mymeka:
aynı tadı alamıyosun elifcim şimdi ayrıntılara girmiyim yaanii :lepi: :jeyyar:
selemmmmmm nirdasın yaaaasempatiksalakcinniKıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hiiiiiiiiiii..hain..bide utanmadan bizim varda noluyo diyoo..koca göbekli halinle hala yaramazlık yapıyomuşunuzz..hey dostum senin derdin neee... :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?