Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she sana bişey sorcammm. saç boyama konusunda senin doktorun ne dedi. farklı şeyler söylüyolarmış bu konuda. bide denize girebiliyomuyuz. bi problem varmı yani o konuda.

ohh maşallah 1 2 hafta sonrada inşallah kalp atışlarını duyarsın canım..:1hug:.

ben baktım benımkı tuttu :)

hee çok çene yaptık dedik accuk da elifi çekiştirelim ama fırsat bulamamışız anacım Şeniz

sus kız..hindi geliyo totona tekmük..neyimi çekiştircekmişinizzz....koçişim yok,,sizin gibi yaramazlık yapmıyorum bişey yapmıyorum..uslu uslu ev-iş arası mekik dokuyorummm...
he çok tatlıyım diye bana kafayı taktıysannnn... bilemiycemmm..Allah vergisi... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay_she sana bişey sorcammm. saç boyama konusunda senin doktorun ne dedi. farklı şeyler söylüyolarmış bu konuda. bide denize girebiliyomuyuz. bi problem varmı yani o konuda.

canım hamılleıkte yüzmek kadar iyi bişey yokmuş ama rahim aşağıda ve her zamankınden
daha hassas durumda oldugu için mikrop kapma enfeksiyon kapma riski var
onun için sen gene bi doktoruna sor...ama yüzmek en iyi şey hamilelikte helede

saç boyama hususuna gelince bitkisel özlü boyalarla boyayabilrisin kimisi boya bişey olmaz
fln diyolarmış duyduguma göre ama doktorum boyamamamı söyledi.Çoğu doktorda kullanmasanız daha iyi diyo
bu durumu şöyle düşün bence ne kadar az kimyasal madde o kadar iyi :)

mesela gebelıkte minoset gibi ağrı kesiciler kullanmak serbest günde 2 taneye kadar
izin var hatta ama kullanmasan daha iyi :) hemen bi ağrım odlu diye hapa yapışmıycaksın yani
bu da aynı durum elindne geldiğince kimyasallardan uzak durucaksın bitkisel bazlı boyaları
araştır canım onalrda gayet iyyimiş yada doktoruna sor sende :)

hmmmmm tamam o zaman ben sorayım yinede ama doğrudur yani. bide benim çok ağrım var rahimde kanama hiç yok ama ağrım çok var normalmidir bu?

Kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

buyrun biziz zemuszemus

yaa bizim kociş varda noluyooo bebiş var yaramazlık neym yapamıyoruz
bak şimdi haksızlık etmıyım 2 günde 2 kere oldu bu ara kaydirigubbakcemile3 :kedi:
hakkını yemıym şimdi bebişede suç atmıyım dimi ama yinede eskisi gibi olmuyoki yaa

çok tatlı oldugun hakkında şüphen mi var şekerim Şeniz

aşk olsun aç koynunu kuş konsun kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile artık o kuş uçuyomudur yoksam otobusle mi seyahat ediyodur bilemıcam :jeyyar:

yaaa evettt inanamıyorum hala şaka gibi. oyun gibi geliyo hala bana. doktor bile zor gördü ee ben adet gecikmeden testte çıktı anacım. kendini gösterdi hemen :))))))))

zamanla inandırıyolar kendilerinee kaydirigubbakcemile3

valal abartı gibi gelcek ama teekmelerini hissedene kadar bende tam idrak edemıyodum
hayal gibi geliyodu :) ama şimdi bi tekme sallıyo cadım benım heh evet hamıleydım dımı ben oluyorum kaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiiiii..hain..bide utanmadan bizim varda noluyo diyoo..koca göbekli halinle hala yaramazlık yapıyomuşunuzz..hey dostum senin derdin neee... :mymeka: :mymeka:

hmmmmm tamam o zaman ben sorayım yinede ama doğrudur yani. bide benim çok ağrım var rahimde kanama hiç yok ama ağrım çok var normalmidir bu?

ağrın kasıkalrındamı canım sana yazmıştım ama görmedın sanırım

bebek yerleşme aşamasında şu anda ağrın olması çok normal ama çok ayakta
kalırsan kendını yorarsan ağrın çoğalır.....fazla ağrıdıgı zmaan kaynar suyla dğeil
ılık suyla duş al ayaklarını az bi yüksege koy uzan bi yarım saat bak hiçbişeyin kalmıycak

yalnız kaynar sudan kaç bu rahım kaslarını fazla gevşetir....

karasuuuuuuuuu senin bukdaar uzun süre sustuğun tarihte görülmemiş...hayırdır... bilmiyorumkismile

ohhh tadını çıkar tabi fırsatını buldukça yapmak lazım böyle şeyler... :lepi:

kızzzz nerdesin sen sabahtan beri yoksun... lmaz:

hiiiiiiiiiii..hain..bide utanmadan bizim varda noluyo diyoo..koca göbekli halinle hala yaramazlık yapıyomuşunuzz..hey dostum senin derdin neee... :mymeka: :mymeka:

aynı tadı alamıyosun elifcim şimdi ayrıntılara girmiyim yaanii :lepi: :jeyyar:

selemmmmmm nirdasın yaaaasempatiksalakcinni

aaaaaaaa aşk olsun koca göbek olunca kadın olmuyoz mu....inşallahhhhhhhhh tez zamanda senin ki de şişeeeeeeeeeeerrrrrrr ..:Saruboceq:..sende görürsün o zaman...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…