hmmmmm tamam o zaman ben sorayım yinede ama doğrudur yani. bide benim çok ağrım var rahimde kanama hiç yok ama ağrım çok var normalmidir bu?
sus kız..hindi geliyo totona tekmük..neyimi çekiştircekmişinizzz....koçişim yok,,sizin gibi yaramazlık yapmıyorum bişey yapmıyorum..uslu uslu ev-iş arası mekik dokuyorummm...
he çok tatlıyım diye bana kafayı taktıysannnn... bilemiycemmm..Allah vergisi... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
aaaaaaaa aşk olsun koca göbek olunca kadın olmuyoz mu....inşallahhhhhhhhh tez zamanda senin ki de şişeeeeeeeeeeerrrrrrr ..:Saruboceq:..sende görürsün o zaman...:bbo:
:dilcikar:
anlıyorum canımmmm...sabır sabır sabııııııııırrrrrr...senin kociş çatlamasa barimmm.. kaydirigubbakcemile3
selemmmmmm nirdasın yaaaasempatiksalakcinni
aaaaaaaa aşk olsun koca göbek olunca kadın olmuyoz mu....inşallahhhhhhhhh tez zamanda senin ki de şişeeeeeeeeeeerrrrrrr ..:Saruboceq:..sende görürsün o zaman...:bbo:
Amiiinn yareeepiiimmmm şişsin de görsün inşallahh :) ama bebekle şişsin
duayı yanlış yapmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...
karasuyada bi beddua alıyım sizi gidi koca totolu koca göbekli hatunlar.. bayanssulusmile bayanssulusmile
bilmem ki hatçenin kız gibi geliyo banatabiii canım sağlıklı olsun ne benim için ne eşim için farkeder...yeterki sağlıklı olsun! tek dileğim o... :Saruboceq:
ha bu arada unutmadan sende de oğlan anası tipi var...
tinker yanlış mıyım :jeyyar:
ah aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhboshayallersmileaynı tadı alamıyosun elifcim şimdi ayrıntılara girmiyim yaanii :lepi: :jeyyar:
hangini beeee..neyim sexi yaaaaa.....bayanssulusmileseksüüü tinkerım benim..o fotoyu kaldır ordan..dinle arkadaşını..nazar olursunnn... Şeniz
yok kız ben ona çok güzel çözümler buldum hayatından memnun aklinialirimsmile :jeyyar: aklinialirimsmile
Amiiinn yareeepiiimmmm şişsin de görsün inşallahh :) ama bebekle şişsin
duayı yanlış yapmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hiiiiiiiiiiii....gıcıkk..sivillceleri karıştırmak zorundamıydınnn... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:anam hakaret ede ede kendine dua ettiriyo hatuna baak kaydirigubbakcemile3
Allah ım elifin de karasuyunda diğer bebek isteyen kzıalrında göbüşü bebekle dolsun
ama Allah ım bi dipnot düşmek istiyorum ayırca elif in totosu biraz büyüsün bide
yüzünde sivilceler çıksın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eheheheh bu güzel olduuu
anam hakaret ede ede kendine dua ettiriyo hatuna baak kaydirigubbakcemile3
Allah ım elifin de karasuyunda diğer bebek isteyen kzıalrında göbüşü bebekle dolsun
ama Allah ım bi dipnot düşmek istiyorum ayırca elif in totosu biraz büyüsün bide
eheheheh bu güzel olduuu
hiiiiiiiiiiii....gıcıkk..sivillceleri karıştırmak zorundamıydınnn... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bilmem ki hatçenin kız gibi geliyo bana
ah aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhboshayallersmile
hangini beeee..neyim sexi yaaaaa.....bayanssulusmile
tabi ben onu dedim zatennboshayallersmile
burnu du patlıcan gibi şişsin allahımmmmm ama tabi hamilelikten...sırnaşık şey
kızzz durun daha hamiş bilem kalmadım..kız oğlan diyonuz..hani bende isterim kız olsun aklinialirimsmilekoçişim cok seviyo kızları..allahım sağlıklı versin kız erkek hiç fark etmez yeterki olsun..:lepi:
totosu büyüsün diyorum kafaya takmıyosun da sivlceleri mi takıyosun kız bravo yani :hulya:
burnu du patlıcan gibi şişsin allahımmmmm ama tabi hamilelikten...sırnaşık şey
totosu büyüsün diyorum kafaya takmıyosun da sivlceleri mi takıyosun kız bravo yani :hulya:
anam hakaret ede ede kendine dua ettiriyo hatuna baak kaydirigubbakcemile3
eheheheh bu güzel olduuu
TİNKERRR şuan avatarındaki fotoyu diyom yavyummm...kaldır bence...nazar değer...
okuyunca bende şaşırdım diyom Allah allah hatce hamılemıymişki kı ben mı kaçrıdım diyom
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?