senağlama senağlama senağlama senağlama
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ama totosu büyüyeni duydumda sivilceyi pek duymamıştımmm.. senağlama senağlama
ikinizlende bağlarımı koparıyorumm...bitti... :dilcikar: :dilcikar:
ayyy dur çıkarayım güzelim ama di mi....bayanssulusmile
bende öyle olucam demekki. ay o tekmük atçak demi yaa o günleride görürüm inşallahhhh allahın izniyle.zamanla inandırıyolar kendilerinee kaydirigubbakcemile3
valal abartı gibi gelcek ama teekmelerini hissedene kadar bende tam idrak edemıyodum
hayal gibi geliyodu :) ama şimdi bi tekme sallıyo cadım benım heh evet hamıleydım dımı ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
ağrın kasıkalrındamı canım sana yazmıştım ama görmedın sanırım
bebek yerleşme aşamasında şu anda ağrın olması çok normal ama çok ayakta
kalırsan kendını yorarsan ağrın çoğalır.....fazla ağrıdıgı zmaan kaynar suyla dğeil
ılık suyla duş al ayaklarını az bi yüksege koy uzan bi yarım saat bak hiçbişeyin kalmıycak
yalnız kaynar sudan kaç bu rahım kaslarını fazla gevşetir....
ayyy dur çıkarayım güzelim ama di mi....bayanssulusmile
evet evet evet evettt... olumunekankayizsmile
sivilceyi bende duymadım çillere ne dersin
kız kocam çekti onları daha çok güzelleri var dergi fotoları gibi oldu ....özellikle siyah beyaz çektirdim...hamilelikten azcık soluk oluyo insan...bunlarda işin tiyolarılaelaelaelaelae
kız kocam çekti onları daha çok güzelleri var dergi fotoları gibi oldu ....özellikle siyah beyaz çektirdim...hamilelikten azcık soluk oluyo insan...bunlarda işin tiyolarılaelaelaelaelae
:1hug: :1hug: :1hug:evet evetalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oo canım benim kıyamam yaauuu amanda aman ama hamişsen sivilce basıyo valla
bende bile sivilce çıktıysa herkesde cıkar yanii yapcek bişi yok :)
bende öyle olucam demekki. ay o tekmük atçak demi yaa o günleride görürüm inşallahhhh allahın izniyle.
yok okudum gördümde hani bu kadarda olurmu acaba dedim. oluyo demekki olsun olsun ben razıyımmmm ona bişi olmasında ben ondan korktuğum için soruyorum yoksa ağrı problem değil yani. düşçek diye ödüm kopuyo.
hayatım zaten olsa ben burayı ayağa kaldırırım sen merak etme..:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
banada böyle beddualar edin banada banada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama totosu büyüyeni duydumda sivilceyi pek duymamıştımmm.. senağlama senağlama
ikinizlende bağlarımı koparıyorumm...bitti... :dilcikar: :dilcikar:
kızz o kadar foton var niye koymuyorsunlmaz: ben bayılırım hamiş fotolarına koy da azıcık gözümüz gönlümüz açılsın demi sonra kaldırırsın. aklinialirimsmile
öyledir heralde olsun ben o düşçek diye korkuyorum eğer herkes yaşadıysa o zaman hiç önemi yok zemuszemusnormal canım rahim geriliyooo....a.s.
hehehhehehe elifim yaaaa çok alemsin valla kaydirigubbakcemile3 seninde karasununda naneninde totişlerinis büyüsün bebikleriniss ikiz olsun inşallahhhh siviler pörtlesinnn bebişleriniz sağlıklı olsun ama siz şişko olun inşallahhh :lepi:amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn..siznle bol bol dalga geçicemki başıma gelsinn..aminnnnnnnnnnn.......... delikafadulden
evetttttt katılıyoruuuuum tinkerrr kısss kaldır şu fotoyuuuu. nazar değcekkkseksüüü tinkerım benim..o fotoyu kaldır ordan..dinle arkadaşını..nazar olursunnn... Şeniz
sivilceyi bende duymadım çillere ne dersin
:1hug: :1hug: :1hug:
ben de hiç çıkmadı..normalde de çıkmazdı ...ay ben ergenus zamanlarımda hiç sivilcem çıkmıyo diye üzülüyodum...kız arkadaşlarımın hepsinde olurdu ben de olmazdı ...ben büyümüyommu diye üzülürdüm...orta okulda.....aslında ilkokul bittiği yaz regl olmuştum...daha küçücük bir paleyken...ay hiç unutmuyom...çiçekli bi taytım vardı...oynarken anladım...annem hemen orkid taktı...ama ben yine o taytı giydim ısrarla...o zamanın petleri de öbek gibi kalındı....salako arkamdan bakan anlamısdır herhalde....ne manyaklık işte çocuksun bilmiyon bari ananın lafını dinle de mi...aklıma nerden geldi yaaa:roflol:
ben de hiç çıkmadı..normalde de çıkmazdı ...ay ben ergenus zamanlarımda hiç sivilcem çıkmıyo diye üzülüyodum...kız arkadaşlarımın hepsinde olurdu ben de olmazdı ...ben büyümüyommu diye üzülürdüm...orta okulda.....aslında ilkokul bittiği yaz regl olmuştum...daha küçücük bir paleyken...ay hiç unutmuyom...çiçekli bi taytım vardı...oynarken anladım...annem hemen orkid taktı...ama ben yine o taytı giydim ısrarla...o zamanın petleri de öbek gibi kalındı....salako arkamdan bakan anlamısdır herhalde....ne manyaklık işte çocuksun bilmiyon bari ananın lafını dinle de mi...aklıma nerden geldi yaaa:roflol:
bu kızlar koyma nazar deger dedı...bi de seximişim..halbuki kolsuz tişörtüm var...ama napcan tabi<atım ole herhalde....profilimde bi tanecik var bakarsan...bu bilgisayarda yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?