Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senağlama senağlama senağlama senağlama
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

oo canım benim kıyamam yaauuu amanda aman ama hamişsen sivilce basıyo valla

bende bile sivilce çıktıysa herkesde cıkar yanii yapcek bişi yok :)

bende öyle olucam demekki. ay o tekmük atçak demi yaa o günleride görürüm inşallahhhh allahın izniyle.

yok okudum gördümde hani bu kadarda olurmu acaba dedim. oluyo demekki olsun olsun ben razıyımmmm ona bişi olmasında ben ondan korktuğum için soruyorum yoksa ağrı problem değil yani. düşçek diye ödüm kopuyo.

sivilceyi bende duymadım çillere ne dersin

rabbim o günleri nasipetsinde..razıyız hepsinee.. boshayallersmile
kızlar yaaa..söylemeye utanıyorum ama benim adet öncesi bikaç gün öncesinden akıntılarım başlardı..şimdi bende pek yok akıntı..tam klomene başlayacağım ay gecikmesini istemiyorummm... :sinifsinif: :sinifsinif:

kız kocam çekti onları daha çok güzelleri var dergi fotoları gibi oldu ....özellikle siyah beyaz çektirdim...hamilelikten azcık soluk oluyo insan...bunlarda işin tiyolarılaelaelaelaelae

kızz o kadar foton var niye koymuyorsun lmaz: ben bayılırım hamiş fotolarına koy da azıcık gözümüz gönlümüz açılsın demi sonra kaldırırsın. aklinialirimsmile

evet evetalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:1hug: :1hug: :1hug:
oo canım benim kıyamam yaauuu amanda aman ama hamişsen sivilce basıyo valla

bende bile sivilce çıktıysa herkesde cıkar yanii yapcek bişi yok :)

ben de hiç çıkmadı..normalde de çıkmazdı ...ay ben ergenus zamanlarımda hiç sivilcem çıkmıyo diye üzülüyodum...kız arkadaşlarımın hepsinde olurdu ben de olmazdı ...ben büyümüyommu diye üzülürdüm...orta okulda.....aslında ilkokul bittiği yaz regl olmuştum...daha küçücük bir paleyken...ay hiç unutmuyom...çiçekli bi taytım vardı...oynarken anladım...annem hemen orkid taktı...ama ben yine o taytı giydim ısrarla...o zamanın petleri de öbek gibi kalındı....salako arkamdan bakan anlamısdır herhalde....ne manyaklık işte çocuksun bilmiyon bari ananın lafını dinle de mi...aklıma nerden geldi yaaa:roflol:

Kııııııııııııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah canımm :)

hayatım zaten olsa ben burayı ayağa kaldırırım sen merak etme..:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tamam annaştııık :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

banada böyle beddualar edin banada banada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bütün kızlar için diye beddua ettım

ama totosu büyüyeni duydumda sivilceyi pek duymamıştımmm.. senağlama senağlama
ikinizlende bağlarımı koparıyorumm...bitti... :dilcikar: :dilcikar:

koparamassın şekerimm kaydirigubbakcemile

seviyorum deee
hayıırr
seviyorum de hayıırrr
seviyorum dee
seviyorummm
yalaannnnnnn söyluyorsuunnn kaydirigubbakcemile3

kızz o kadar foton var niye koymuyorsun lmaz: ben bayılırım hamiş fotolarına koy da azıcık gözümüz gönlümüz açılsın demi sonra kaldırırsın. aklinialirimsmile

bu kızlar koyma nazar deger dedı...bi de seximişim..halbuki kolsuz tişörtüm var...ama napcan tabi<atım ole herhalde....profilimde bi tanecik var bakarsan...bu bilgisayarda yok...

normal canım rahim geriliyooo....a.s.
öyledir heralde olsun ben o düşçek diye korkuyorum eğer herkes yaşadıysa o zaman hiç önemi yok zemuszemus
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn..siznle bol bol dalga geçicemki başıma gelsinn..aminnnnnnnnnnn.......... delikafadulden
hehehhehehe elifim yaaaa çok alemsin valla kaydirigubbakcemile3 seninde karasununda naneninde totişlerinis büyüsün bebikleriniss ikiz olsun inşallahhhh siviler pörtlesinnn bebişleriniz sağlıklı olsun ama siz şişko olun inşallahhh :lepi:
seksüüü tinkerım benim..o fotoyu kaldır ordan..dinle arkadaşını..nazar olursunnn... Şeniz
evetttttt katılıyoruuuuum tinkerrr kısss kaldır şu fotoyuuuu. nazar değcekkk
sivilceyi bende duymadım çillere ne dersin

heee sen duymadın bende bir sivilce çıktııı oooovvvvvv yaniiii. bide tenim koyulaştıııı.

hadi yaaa sende sivilce çıkmadımı???? bilmiyorumkismile acep senin oğlan ayşenin kızz.....? acaba kızmı olcak benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan allam neler düşünüyorum yaa allah benim iyiliğimi versin hehehehhehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…