Çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.Yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..En son dün test yaptımFakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.Agrım yok.Parçacıklıda degil.Normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.Napabilirim???
Çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.Yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..En son dün test yaptımFakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.Agrım yok.Parçacıklıda degil.Normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.Napabilirim???
Arkadaşlar!Siz de biliyorsunuz ki burda toplanma sebebimiz ;
Arkadaşlık kurmak,iletişimde süreklilik sağlamak,sorularımızı sorduğumuzda karşımızda bizi düşünerek ve az da olsa tanıyan insanların cevap verebilmesini sağlamaktı.
Topiğimizin oluşturulmasından bu yana kimi zaman hep brilikte güldük kimi zaman üzüldük,kimimiz sorularımıza cevap bulduk ve belki bazılarımız da bulamadık;kırıldık,tepki gösterdik;ama hep birlikte herşeye rağmen burdaydık.
Oluşturduğum anketle;topiğimizin ne kadar amacına yönelik devam ettiğini hep birlikte öğrenelim istedim.
Umarım hepiniz gönlünüzden geçtiği gibi oy kullanırsınız...
canım çok güzel bir şey düşünmüşsün,bu topigi iyi ki oluşturmuşsun canım,ne çok şey ögrendik,ne güzel anlar paylaştık sayende,çook teşekkürler opuyorumnanaktan
Arkadaşlık kurmak,iletişimde süreklilik sağlamak,sorularımızı sorduğumuzda karşımızda bizi düşünerek ve az da olsa tanıyan insanların cevap verebilmesini sağlamaktı.
Topiğimizin oluşturulmasından bu yana kimi zaman hep brilikte güldük kimi zaman üzüldük,kimimiz sorularımıza cevap bulduk ve belki bazılarımız da bulamadık;kırıldık,tepki gösterdik;ama hep birlikte herşeye rağmen burdaydık.
Oluşturduğum anketle;topiğimizin ne kadar amacına yönelik devam ettiğini hep birlikte öğrenelim istedim.
Aa!Veda eder gibisin :) Bi dur bakalım,ne çok şey daha paylaşacağız birlikte,hele şu hamişleri bir artıralım da
ben de bu topikte olmaktan dolayı çok mutluyum..artık o kadar alıştımki giremediğim zamanlar aklım burda kalıyor vallahi :)) sayende bir ailemiz daha oldu smartcım teşekkür ederiz sana a.s. ben de cevabımı vereyim tabiki çok çok çok çok çoooooooooooook beğendimmmmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan
kızlar selam nasılsınız? kırmızı kartı yıyınce bıkacgun kendıme gelemedım ama sızlerden bırınden guzel haberler alırımda moralım duzelır dıye bakmadanda edemedım.yerimseniben varmı annesıne ceeeee dıyen bebiş haberihihoyyyt
bende suözdek e katılıyorum, aklım hp burdaydı bugün...gelir gelmezde pc başına geçtim.
bende çok çok çooook beğendim bu topiki ve paylaşımı...
ayrıca hamileyim demedende gitmeye niyetim yok...opuyorumnanaktan
ay inşallah bırımızden bırı guzel hbrler verır bıze:Saruboceq: bıde ne dıcem yumurtlama dönemıne yakın kuru ıncır varya ondan yemek gerekıyomus kuzenım ben onu denedım ıse yarıyo dedı bebısı oldu hemde 4 aylık sımdı denemekte fayda var hbrınız olsun sekerler
evet canım onu ben de duymuştum ben bu ay yedim aklıma geldikçe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?