Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok sagolun kızlar.Herlade testte bir anoormallik var
gerçi 3tane farklı marka yaptım:)heralde benimki kimyasal gebelik

Arkadaşlar!Siz de biliyorsunuz ki burda toplanma sebebimiz ;
Arkadaşlık kurmak,iletişimde süreklilik sağlamak,sorularımızı sorduğumuzda karşımızda bizi düşünerek ve az da olsa tanıyan insanların cevap verebilmesini sağlamaktı.

Topiğimizin oluşturulmasından bu yana kimi zaman hep brilikte güldük kimi zaman üzüldük,kimimiz sorularımıza cevap bulduk ve belki bazılarımız da bulamadık;kırıldık,tepki gösterdik;ama hep birlikte herşeye rağmen burdaydık.

Oluşturduğum anketle;topiğimizin ne kadar amacına yönelik devam ettiğini hep birlikte öğrenelim istedim.
Umarım hepiniz gönlünüzden geçtiği gibi oy kullanırsınız...

bencede ustune gorme kanaması gıbı geldı...hayırlısı olsun canım..bı kac gun gecsın bı doktora gorun yaa..bulundugun yer nasıl kı doktora gıtmek ıstemıyosun..hıcmı gıtmeyeceksın?

canım belki yerleşme kanamasıdır,çünkü bazılarının yerleşme kanaması 1 kaç gün ve az az oluyor..bulundugun yer neresi ki?saglık yönünden çok mu kötü???

canım çok güzel bir şey düşünmüşsün,bu topigi iyi ki oluşturmuşsun canım,ne çok şey ögrendik,ne güzel anlar paylaştık sayende,çook teşekkürler opuyorumnanaktan

ılginize teşekkürler kızlar.Dönecegim ama 14gün var.Ama kanamam arttı ve parçacıklı olmaya başladı.Onun dışında agrım sızım yok. Biraz daha sabretmem gerek galiba.Ama düşük oldugunu düşünmeye başladım.Kötü hissediyorum psikolojik olarak eşimde bende çok sevinmiştik senağlama Sizce başka birşey olabilirmi?

canım çok güzel bir şey düşünmüşsün,bu topigi iyi ki oluşturmuşsun canım,ne çok şey ögrendik,ne güzel anlar paylaştık sayende,çook teşekkürler opuyorumnanaktan

Aa!Veda eder gibisin :) Bi dur bakalım,ne çok şey daha paylaşacağız birlikte,hele şu hamişleri bir artıralım da

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

canım inan topiğini cok beğendim..şuana kadarki girdiğim en iyi topik diyebilirim.en azından her arkadaşa cevap yazıp geri dönüyorsun seni tebrik ediyorum..ben kendi adıma cok cok beğendiğimi rahatlıla söylüyorum..kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:enbuyukkk:

ben de bu topikte olmaktan dolayı çok mutluyum..artık o kadar alıştımki giremediğim zamanlar aklım burda kalıyor vallahi :)) sayende bir ailemiz daha oldu smartcım teşekkür ederiz sana a.s. ben de cevabımı vereyim tabiki çok çok çok çok çoooooooooooook beğendimmmmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

bende suözdek e katılıyorum, aklım hp burdaydı bugün...gelir gelmezde pc başına geçtim.
bende çok çok çooook beğendim bu topiki ve paylaşımı...
ayrıca hamileyim demedende gitmeye niyetim yok...opuyorumnanaktan

kızlar selam nasılsınız? kırmızı kartı yıyınce bıkacgun kendıme gelemedım ama sızlerden bırınden guzel haberler alırımda moralım duzelır dıye bakmadanda edemedım.yerimseniben varmı annesıne ceeeee dıyen bebiş haberihihoyyyt

yok be tatlım daha... belkide vardır ama haftasonu diye pek kimseler uğramamış bugün buraya...yarın alırız haberleri sanırım...

aa hamile kalınca gidecek misin yanii lmaz:

ay inşallah bırımızden bırı guzel hbrler verır bıze:Saruboceq: bıde ne dıcem yumurtlama dönemıne yakın kuru ıncır varya ondan yemek gerekıyomus kuzenım ben onu denedım ıse yarıyo dedı bebısı oldu hemde 4 aylık sımdı denemekte fayda var hbrınız olsun sekerler

selam kızlarrrr:)) henüz hamiş haberimiz yok ama dört gözle bekliyoruz delikafadulden

evet canım onu ben de duymuştum ben bu ay yedim aklıma geldikçe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…