Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dur kız ..şaka yaaptımmm...21.gün yumurtalama yok gibi bişeydii..ondan sonrama hayır gelmez artıkıkn bendennn..ama niye gecikti merak ediyorum doğrusu...

bence aklında şüphe kalıcanı al yap...sankim ne olucak en olsa 5 tl cöpe gitmiş olur cıkarsada büyük bir süpriz olurrra.s....ee belki daha önce yumurtladın belli olur..ben 13. gün yumurtlamıştım bu ay...
bence yap sen bu testii aklında soru işareti kalmasın..:lepi:.

öylemi diyosunnn...
of burası küçük yer..
dedikodu yaparlar bide... :umursamaz:

kızlar bn çıkıyorummm..gideyimm..ütü falan yapıcam...öpüyorum haticecim seniii..zambak seniideee...

kızlar bn çıkıyorummm..gideyimm..ütü falan yapıcam...öpüyorum haticecim seniii..zambak seniideee...

güle güle canım dikkat et kendine..sen yine kendini yorma..alabilirsen al şu testde yap...
bende seni öpüyorum canım görüşürüz yarına...opuyorumnanaktan

yok canım..hastalanmadımm.ama bian önce gelsin istiyorumm.ilaca başlıycaammm...

bende bian önce gelsin diyorum bu ay doktora gidecem maraş merkeze eşimle birlikte kapsamlı bir muayeneden geçecem o da tahlil verecek doktor istemişti

ya bişey söyliycem..ben saçımı boyamıştım yaa..koyu kestaneye..beğenmiştim onu..ama dört dörtlük her tarafını boyayamamıştım..dedim bi kere daha boyıyım tam otursun renk..bu sefer ben salak gittim kadife kahve aldımm.oda bi koyu olduuu...yine renk araçtırıyorummm.bi oturtamadım şu saç rengimiii....saçlarımın zarar görmesindende korkuyorummm...

ben kestirip çikolata kahve yaptım önce sarı röfleydi.yeni yeni beğenmeye başladım şeklini ve rengini saç işi zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…