ee neler var bakalım...
bu sefer kaçtım..yarın görüşürüzzz..öpüyorummm...
ne olsun canım işteyim belimdede bi ağrı var.elbistandan canının istediği bişi varsa yollim:CüvCüv:
bugündemi çalışıyosun sen...
sağol canım istedeğim birşey yok canın sağlığı..
sende bu ay dr. gidicekmişsin hadi hayırlı haberlerle git gel..
gecen benimde belim acayip ağrıdı ama eşime ovdurunca gecti şimcik iyi..
]
evet canım bugünde çalışıyorum.napim iş çok pazartesi zorlanacağıma.haticecim tedaviylemi hamile kalmıştın ve kaç haftalık oldu:CüvCüv:
CANIM BEN HAMİLE DEĞİLİM...
3 kez hamile kaldım ama olmadı..o hamileliklerime normal hiç beklemeden kalmıştım..
şimdide korunmuyorum ama 10 aydır olmuyor..4 yıllıkta evliyim haziranın 10. 5 yıl olucak...
şuanda klomen kullanıyorum..bakalım haziranın 1,inde adet günüm gelirsede gelmessede hayırlısı...
kusura bakma cevabını gec verdim komşu gelmişti...
ay canım karıştırdım heralde kusura bakma belkide hamile olacan bu ay içimemi doğdu ne, benimde evliliğime ağustosta iki yıl bitiyor. ve hiç hamile kalamadım. klomen kullandım üç ay güzel yumurtladım ama yinede olmadı. eşin görünsün dedi doktor.bu ayda bi bel ağrısı başladı bende haziraın ikisinde regl olacam.bilmiyorum yumurtlama günlerinide değerlendiremedik bu ay hiç çç ümidim yok
slm kızlar zemuszemus
çok sıkıcı bir gün zaman geçmiyo sankii.ve galiba regl olucam çok gerginim
allah ım lütfen olmasınn
günaydın kızlarrr....ya ben çok kötüyüm bu grip beni mahfetti öksürmekten içim dışıma çıktı ya sesim de kısıldı burnum tıkalı of offf( daha sayayımmı:))
haticecim canım benim inşallah bu rahatsızlıklarının karşılıgını alırsın inşallah bebeişin seninledir...bol bol dinlen...dualarım seninle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?