inşallah canım ya...allah kabul etsin dualarını:Saruboceq:kısslarrr şuan o kadar cok kötüyümki anlatama...başım bu defa acayip dönüyor bu hap beni mahvediyo resmen şarhoşum şuan yazıları dahi zor görüyorum...akannehir..
ya bu kadar zorluğu cektiğime göre meleğim gelse barii.allahım ne olur bu cabalarımı gör meleğimi gönder en kısa zamanda inşallah.:Saruboceq:.kıslarr ne olur dua edin bu ay meleğime kavuşayım.:Saruboceq:..sizleri cok öpüyorum şekerler yarın sabah görüşürüz...opuyorumnanaktan..
günaydın kızlarrr....ya ben çok kötüyüm bu grip beni mahfetti öksürmekten içim dışıma çıktı ya sesim de kısıldı burnum tıkalı of offf( daha sayayımmı:))
haticecim canım benim inşallah bu rahatsızlıklarının karşılıgını alırsın inşallah bebeişin seninledir...bol bol dinlen...dualarım seninle opuyorumnanaktan
günaydın herkeseee...
benim kırmızılar gelmedii hala..çok sinir bozucuu... :umursamaz:
Selam kızlar gÜnaydın......
günaydın cnm . Gecmiş olsun
naneşekerrr geçmiş olsun hayatımmm...
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir herkese günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
inşallah canım ya...allah kabul etsin dualarını:Saruboceq:
geçmiş olsuna.s.
sağol naneşekerim inşallah canım inşallah...:Saruboceq:günaydın kızlarrr....ya ben çok kötüyüm bu grip beni mahfetti öksürmekten içim dışıma çıktı ya sesim de kısıldı burnum tıkalı of offf( daha sayayımmı:))
haticecim canım benim inşallah bu rahatsızlıklarının karşılıgını alırsın inşallah bebeişin seninledir...bol bol dinlen...dualarım seninle opuyorumnanaktan
inşallah canım ya...allah kabul etsin dualarını:Saruboceq:
geçmiş olsuna.s.
günaydın uykucu ööörtmenimmmm....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir herkese günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
günaydın canım....hiç test yapmayı düşünmedinmi canım ya?
...
günaydın uykucu ööörtmenimmmm....
yok hayatım hiç ama hiç ihtimal vermediğim için test yapmakta gelmiyor içimdennn...
bekleyelim bakalımmm.... boshayallersmile
günaydın uykucu ööörtmenimmmm....
yok hayatım hiç ama hiç ihtimal vermediğim için test yapmakta gelmiyor içimdennn...
bekleyelim bakalımmm.... boshayallersmile
naneşeker, ELSON, tinkerbell09, aydemet26, ay_she
günaydın kıslarrrrr hayırlı haftalar...
naneşeker canım cok gecmiş olsun..
Günaydın Milleeettt :)
evet evet ben dünden belli söylüyorum yap diye ama işte dinlemiyo...gunaydın ...okuldan ıyıce sogudum zorla gelıyom ya...bu hafta sınav haftam zaten...oooof
bence bı dene canım su test ısını kaç gun gecıktı
ayşe günaydın....
sana birsey sormak istıyorum...ya benım son ıkı gundur alt karnımın bole etlerı yırtılıyo gıbı gerılıyo...cok rahatsız edıyo...cok mu hızlı buyuyo bu karın ya...sen de de var mı aynı sıkayet ...ben acayip rahatsız oluyorum...ve de bu aralar tekmelerı arttı ve acıtmaya basladı..hanı sen gecende dedın ya rahım cıkısını tekmelıyo dıye...acaba ole mı ya...hıc durmuyo ve acıtıyo tekmelerı...dun karnımı salllıyom nınnı soluyom azcık uyusada oynamasa dıye...esımde manyamıs bu herhalde dıye dusunuyo kı garıp garıp bakıyo banabilmiyorumkismile ama cok gergınım tek tedavısı banyo ve kremlenmek...sen ne alemdesin
günaydın canım....naneşeker, ELSON, tinkerbell09, aydemet26, ay_she
günaydın kıslarrrrr hayırlı haftalar...
naneşeker canım cok gecmiş olsun..
33.gün bugün..yok kızlar yaaa...havalar dengesiz bence onunla alakalı...mevsim geçişi falann...gunaydın ...okuldan ıyıce sogudum zorla gelıyom ya...bu hafta sınav haftam zaten...oooof
bence bı dene canım su test ısını kaç gun gecıktı
günaydın ayşemmm..Günaydın Milleeettt :)
yok hayatım yok..testi yapmam için 10gün falan geçmesi lazım..ki inşallahhh o kadar gecikmezz...valla günü gününe gelmeside büyük nimett...bence bi yap canım ya...hiç belli olmaz...3-4 gün geçti sanırım günün...
...
günaydın canım....
33.gün bugün..yok kızlar yaaa...havalar dengesiz bence onunla alakalı...mevsim geçişi falann...
günaydın ayşemmm..
yok hayatım yok..testi yapmam için 10gün falan geçmesi lazım..ki inşallahhh o kadar gecikmezz...valla günü gününe gelmeside büyük nimett...
ayşe günaydın....
sana birsey sormak istıyorum...ya benım son ıkı gundur alt karnımın bole etlerı yırtılıyo gıbı gerılıyo...cok rahatsız edıyo...cok mu hızlı buyuyo bu karın ya...sen de de var mı aynı sıkayet ...ben acayip rahatsız oluyorum...ve de bu aralar tekmelerı arttı ve acıtmaya basladı..hanı sen gecende dedın ya rahım cıkısını tekmelıyo dıye...acaba ole mı ya...hıc durmuyo ve acıtıyo tekmelerı...dun karnımı salllıyom nınnı soluyom azcık uyusada oynamasa dıye...esımde manyamıs bu herhalde dıye dusunuyo kı garıp garıp bakıyo banabilmiyorumkismile ama cok gergınım tek tedavısı banyo ve kremlenmek...sen ne alemdesin
günaydın canım....
33.gün bugün..yok kızlar yaaa...havalar dengesiz bence onunla alakalı...mevsim geçişi falann...
günaydın ayşemmm..
yok hayatım yok..testi yapmam için 10gün falan geçmesi lazım..ki inşallahhh o kadar gecikmezz...valla günü gününe gelmeside büyük nimett...
evet evet ben dünden belli söylüyorum yap diye ama işte dinlemiyo...klava:
gerci kızcağız almaya cekiniyor testi..bulunduğu yer kücük oldğundan..
günaydın ayşemmmm hoşgeldinnnŞenizŞeniz
günaydın ayşem... opuyorumnanaktan
kızlar sizce imkansız değilmi..21.gün kanda yumurtlamaya bakılıyo..yumurtlama yok..3 gün sonra eşim geldi..3 gün içinde yumurta nekadar büyüyecekki döllensin..zaten ondan sonrada görüşmedik eşimle..bu hafta gelmedi..çalışıyodu..evet evet ben dünden belli söylüyorum yap diye ama işte dinlemiyo...klava:
gerci kızcağız almaya cekiniyor testi..bulunduğu yer kücük oldğundan..
günaydın canım
aynen bendede aynı şikayetler var karnımın alt tarafı bi de yan tarafları gerildiğini hissediyorum
garip bi rahatsızlık veriyo bebe yagı sürüyorum bende ama bazne hiç azaltmıyo
bi süre geriliyo sonra gecıyo sanırım hem göbüş büyümeye çalışıyo hemde bebekler
hareketleri sıklaştıgı için geriliyolar dolaşıyoalr onlar gerdiriyo birazda
benımkıde son zamanlarda çok sert tekmeliyo dün pc den aşkı memnuyu izliyodum
birden bi acı hissettım ahhh dedim böyle karnım gerildi bi baktım ayagı dayamış göbek
deliğinin soluna ittiriyo devamlı yırtcak sankı şaştım kaldım öle durdu bi süre
gıdıkladım ayagını çeksin diye :) sonra başka tarafa döndü de rahatladım
öyle görmek çok güzel oluyo ama acıyo artık çok güçlendiler
çarpıyolar valla acımadan :)
bi ara tekmelkesinler diye bekliyoduk şimdi ay az tekmeleseler acıtmasalar diye bakıyrouz
bizede yaranılmıyoki :) ama dünkü vuruşları nası sertti her vurdugunda göbeğin sallanıyo jöle gibi
eşimde nası gülüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?