Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah canım ya...allah kabul etsin dualarını:Saruboceq:

geçmiş olsuna.s.

sağol naneşekerim inşallah canım inşallah...:Saruboceq:
inşallah canım ya...allah kabul etsin dualarını:Saruboceq:

geçmiş olsuna.s.

tinkerbell cok sağol canım..inşallah allahım dualarımı geri cevirmez..:Saruboceq:

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir herkese günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
günaydın uykucu ööörtmenimmmm....
günaydın canım....hiç test yapmayı düşünmedinmi canım ya?
...

yok hayatım hiç ama hiç ihtimal vermediğim için test yapmakta gelmiyor içimdennn...
bekleyelim bakalımmm.... boshayallersmile

ayşe günaydın....
sana birsey sormak istıyorum...ya benım son ıkı gundur alt karnımın bole etlerı yırtılıyo gıbı gerılıyo...cok rahatsız edıyo...cok mu hızlı buyuyo bu karın ya...sen de de var mı aynı sıkayet ...ben acayip rahatsız oluyorum...ve de bu aralar tekmelerı arttı ve acıtmaya basladı..hanı sen gecende dedın ya rahım cıkısını tekmelıyo dıye...acaba ole mı ya...hıc durmuyo ve acıtıyo tekmelerı...dun karnımı salllıyom nınnı soluyom azcık uyusada oynamasa dıye...esımde manyamıs bu herhalde dıye dusunuyo kı garıp garıp bakıyo banabilmiyorumkismile ama cok gergınım tek tedavısı banyo ve kremlenmek...sen ne alemdesin

naneşeker, ELSON, tinkerbell09, aydemet26, ay_she
günaydın kıslarrrrr hayırlı haftalar...
naneşeker canım cok gecmiş olsun..

yok hayatım hiç ama hiç ihtimal vermediğim için test yapmakta gelmiyor içimdennn...

gunaydın ...okuldan ıyıce sogudum zorla gelıyom ya...bu hafta sınav haftam zaten...oooof

bence bı dene canım su test ısını kaç gun gecıktı

bence bi yap canım ya...hiç belli olmaz...3-4 gün geçti sanırım günün...

sanada günaydın şekerim...çok saol...

gunaydın ...okuldan ıyıce sogudum zorla gelıyom ya...bu hafta sınav haftam zaten...oooof

evet evet ben dünden belli söylüyorum yap diye ama işte dinlemiyo...klava:
gerci kızcağız almaya cekiniyor testi..bulunduğu yer kücük oldğundan..

Günaydın Milleeettt :)

günaydın ayşemmmm hoşgeldinnnŞenizŞeniz

gunaydın okudun mumafoldumben

günaydın canım....

33.gün bugün..yok kızlar yaaa...havalar dengesiz bence onunla alakalı...mevsim geçişi falann...

günaydın ayşemmm..

bence bi yap canım ya...hiç belli olmaz...3-4 gün geçti sanırım günün...

...
yok hayatım yok..testi yapmam için 10gün falan geçmesi lazım..ki inşallahhh o kadar gecikmezz...valla günü gününe gelmeside büyük nimett...

kız niye inat ediyorsun al bitane de yap bizide şu meraktan kurtar kız... klava:

elsoncum hayırlısı olsun...o zaman fazla düşünme rahat bırak kendini...demesi kolay dimikaydirigubbakcemile3

günaydın canım

aynen bendede aynı şikayetler var karnımın alt tarafı bi de yan tarafları gerildiğini hissediyorum
garip bi rahatsızlık veriyo bebe yagı sürüyorum bende ama bazne hiç azaltmıyo
bi süre geriliyo sonra gecıyo sanırım hem göbüş büyümeye çalışıyo hemde bebekler
hareketleri sıklaştıgı için geriliyolar dolaşıyoalr onlar gerdiriyo birazda

benımkıde son zamanlarda çok sert tekmeliyo dün pc den aşkı memnuyu izliyodum
birden bi acı hissettım ahhh dedim böyle karnım gerildi bi baktım ayagı dayamış göbek
deliğinin soluna ittiriyo devamlı yırtcak sankı şaştım kaldım öle durdu bi süre
gıdıkladım ayagını çeksin diye :) sonra başka tarafa döndü de rahatladım
öyle görmek çok güzel oluyo ama acıyo artık çok güçlendiler
çarpıyolar valla acımadan :)

bi ara tekmelkesinler diye bekliyoduk şimdi ay az tekmeleseler acıtmasalar diye bakıyrouz
bizede yaranılmıyoki :) ama dünkü vuruşları nası sertti her vurdugunda göbeğin sallanıyo jöle gibi
eşimde nası gülüyo :)

günaydın elifcim kız tets yapsana anauumm :)

günaydın ayşemmmm hoşgeldinnnŞenizŞeniz

günaydın hatceceım :) olcak inşallah bebeiş :) Allah ım sağlıkal versin cümlemzie :)

günaydın ayşem... opuyorumnanaktan

nanrecım çok gecmıs olsun canım :) günaydın :)

kızlar sizce imkansız değilmi..21.gün kanda yumurtlamaya bakılıyo..yumurtlama yok..3 gün sonra eşim geldi..3 gün içinde yumurta nekadar büyüyecekki döllensin..zaten ondan sonrada görüşmedik eşimle..bu hafta gelmedi..çalışıyodu..
:sinifsinif:

evet sallanıyo komik oluyo ya...bazen çin işkencesi gibi... durmuyolar hiç...
ben dün çok kötüydüm..bırde gecende tiroidimi ölçtürürken hadi hemogramda yaptırayım dedım..kanım dusmus...13 tu 11 lerde sımdı...bas donmelerım basladı ani tansiyon düşüklüğü falaan...iş ciddileşiyo ...artık işin eğlencesi bir yana son sıkıntılı dönem yaklaştı...asıl düşünüyom da yaza napcaz...sıcaklarda...ooof allahım...zamanında gelsinler ama bir an evvel sıkıntısız atlatsak...ben iyice telaş yaptım...senin kansızlık falan var mı...ben genc kızkende vardı...ilaç ta alıyom kan hapı ama fayda etniyo herhalde...artık çayı yasakladı hayin kocam...bir de tansiyonum düşünce aynı anda karnıma kramp gırıyo..oluyom o anda gorsen...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…