günaydın elifcim kız tets yapsana anauumm :)
günaydın hatceceım :) olcak inşallah bebeiş :) Allah ım sağlıkal versin cümlemzie :)
nanrecım çok gecmıs olsun canım :) günaydın :)
kızlar sizce imkansız değilmi..21.gün kanda yumurtlamaya bakılıyo..yumurtlama yok..3 gün sonra eşim geldi..3 gün içinde yumurta nekadar büyüyecekki döllensin..zaten ondan sonrada görüşmedik eşimle..bu hafta gelmedi..çalışıyodu..
:sinifsinif:
kız niye inat ediyorsun al bitane de yap bizide şu meraktan kurtar kız...klava:
elsoncum hayırlısı olsun...o zaman fazla düşünme rahat bırak kendini...demesi kolay dimikaydirigubbakcemile3
sen bilirsin canım benim inş o zaman hemen gelir kırmızıların da çok geç kalmaz ilaçlarını kullanmaya başlarsın..
kızlar sizce imkansız değilmi..21.gün kanda yumurtlamaya bakılıyo..yumurtlama yok..3 gün sonra eşim geldi..3 gün içinde yumurta nekadar büyüyecekki döllensin..zaten ondan sonrada görüşmedik eşimle..bu hafta gelmedi..çalışıyodu..
evet sallanıyo komik oluyo ya...bazen çin işkencesi gibi...durmuyolar hiç...
ben dün çok kötüydüm..bırde gecende tiroidimi ölçtürürken hadi hemogramda yaptırayım dedım..kanım dusmus...13 tu 11 lerde sımdı...bas donmelerım basladı ani tansiyon düşüklüğü falaan...iş ciddileşiyo ...artık işin eğlencesi bir yana son sıkıntılı dönem yaklaştı...asıl düşünüyom da yaza napcaz...sıcaklarda...ooof allahım...zamanında gelsinler ama bir an evvel sıkıntısız atlatsak...ben iyice telaş yaptım...senin kansızlık falan var mı...ben genc kızkende vardı...ilaç ta alıyom kan hapı ama fayda etniyo herhalde...artık çayı yasakladı hayin kocam...bir de tansiyonum düşünce aynı anda karnıma kramp gırıyo..oluyom o anda gorsen...bilmiyorumkismile
günaydın hatceceım :) olcak inşallah bebeiş :) Allah ım sağlıkal versin cümlemzie :)
nanrecım çok gecmıs olsun canım :) günaydın :)
Kepeleklerim günaydıııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan ay bütün kankilerim burda bu sabah kaydirigubbakcemile5 yerim ben sizi canlarım benim Şeniz
Hemencik bi geçmişi okuyup geliyom yerimseniben
Kepeleklerim günaydıııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan ay bütün kankilerim burda bu sabah kaydirigubbakcemile5 yerim ben sizi canlarım benim Şeniz
hımmm bilmiyorumkismile
evet komik oluyo cidden :)
benim yazları sks ık tansiyonum düşer ama çok hızlı hareket ettiğimden çok sıcaklarda
olan bişey...hiç kansızlık sıkıntım olmadı hatta kan ilacımı da big ün alıyorum bi gün
almıyorum ama kansızlık sorunum yok çok şükür.....ama idrar yollarında iltihap çıktı
idrar testimde doktor erken doğum tehlikesi dedi bu akşam sonuçları vermeye gidicem
inşallah ayrıtnıalrı bu akşam alırım inşallah erken gelmez kızlar zaten vaktınden erken
geliyo bi de erken doğum Allah korusun bilmiyorumkismile
benim ellerim ve ayaklarım fena halde şişiyo tuzu azalttım ama geçmedi onuda sorcam
doktora bacaklarıma kramplarda giriyo bi de ilk haftalardakı gaz sıkıntısı başladı son günlerde
neden anlamadım onu da sorcam evet zor zamanalr yavaş yavaş başlıyo ama doğumda
yaklaşıyo inşallah sağlıkla kucaklarız canım yaa zmanaında gelirler inşallah
has pekmez ye canım ben ilk haftalarda çok çok faydasını gördüm
anam hakaret ede ede kendine dua ettiriyo hatuna baak kaydirigubbakcemile3
Allah ım elifin de karasuyunda diğer bebek isteyen kzıalrında göbüşü bebekle dolsun
ama Allah ım bi dipnot düşmek istiyorum ayırca elif in totosu biraz büyüsün bide
yüzünde sivilceler çıksın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eheheheh bu güzel olduuu
canım sen söyleyince imaknsız gibi olsada Allah için imkansız diye birşey yoktur..
susun bakıyımmm... :mymeka: :mymeka: :mymeka:
benim korkum prolaktin falan çıkmamıştır inşallahhh...yoksa varsın 4-5 gün geciksin..sorun değil...
ona ne şüphe.....
yaaa sokmasana aklıma kızım yaaa... :mymeka: :mymeka:
inşallah hersey yolundadır canım....hayırlısı olsun :)
test yapsanda yapmasanda enınde sonunda gitcen doktora nasılsa öğrencez
çok umutlanmadan bi test yapsan mı acaba diyoruz sadece ama sen bilrisin datlumm muccuuhhh :)
kuru üzüm yiyom ama pekmez iyi geliyomuş ciğer de ole...napalım inşallah senınde ciddi bırdey yoktur...ben hamılelıgın basından berı ıdrar testı yaptırmadım..onu da yaptırayım dur sen...cunku ıkı gundur yanma var...sempatiksalakcinni
ona ne şüphe.....
yaaa sokmasana aklıma kızım yaaa... :mymeka: :mymeka:
ya bende kafana sokmak istemem canım ama ben senden meraklıyım ne yapayım.:lepi:
hoşgeldim datlımmmm :1hug:
senin yokluğunda bu AYŞEYNEN TİNKER cadıları çok üzerime geldilerr...ikimizede beddua ettiler bilüğünnüü...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?