Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elifcim yalnız hamişsen bak var ya cuma günü ettiğim dualar kabul oldu diye düşüncem

he valla bak kendımı bebsıın vaftiz anası ilan ederim ona göre :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haNİ şu sivilce çıksın,,,burnu büyüsün diye ettiğin dualarmı.... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hee evet aynen öyle tinkerla devriye gezip beddua ediyikkk sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ne kadar beddua denirse tabii :)

öyle bedduaya can kurban babommmm..... Şeniz
loğ loğ mahsuuunnnn...
kroya bağladım sabah sabahhh... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

inşallah canım :)

haNİ şu sivilce çıksın,,,burnu büyüsün diye ettiğin dualarmı.... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

yok o diil göbüşü bebekle dolsunlu dualar sen istesende istemesende sivilcede çıkıcak
totoda büyüycek zaten ben hani bi yanlışlık olmasın diye ayrıca belirttim sadece :lepi:

inşallah canım :)

yok o diil göbüşü bebekle dolsunlu dualar sen istesende istemesende sivilcede çıkıcak
totoda büyüycek zaten ben hani bi yanlışlık olmasın diye ayrıca belirttim sadece :lepi:

yerim kız ben seniii...
sen hep et bize bedduaaa... :lepi: olumunekankayizsmile

evet canım bu gecikme işini annemde söylemişti bana kendini hazırlar vücut diye..eskiler hep öyle derrmiş...
taman artık bu konuda sana baskı yapmıcam hakkında hayırlısı...

hoşgeldim datlımmmm :1hug:
senin yokluğunda bu AYŞEYNEN TİNKER cadıları çok üzerime geldilerr...ikimizede beddua ettiler bilüğünnüü...???

Bilüğüm bilüğüm kaydirigubbakcemile3 amin dedim ben de :lepi:
Burda da bi arkadaş var, son haftasına girdi artık, doğurdu doğuracak, hatta doğum sırasında çekim yapacam, doktorumuzdan izin aldık yerimseniben onunla hep dalga geçiyom, deniz topu gibi oldun, heryerin şişti çok komiksin diye, o da bana "BETER OL" diyo ben de Aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyom :roflol: :roflol: :roflol:

yerim kız ben seniii...
sen hep et bize bedduaaa... :lepi: olumunekankayizsmile

olaaarr olumunekankayizsmile Şeniz

bandıra bandıra ye beni aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkese günaydın hamiş varmıııııııııııııııııııııı ??????

günaydın prenses :)

evet canım bu gecikme işini annemde söylemişti bana kendini hazırlar vücut diye..eskiler hep öyle derrmiş...
taman artık bu konuda sana baskı yapmıcam hakkında hayırlısı...

aa kız benımde gecikmişti şimdi hatırladım hatta hersey kokuyodu midem bulanıyodu annem demişti test
yapsana hamilemisin diyede 2 gün sonra adet olmuştum bi dahakı ayda
hamile kaldım zaten entresaaannn bilmiyorumkismile

banada banada edin kısssssss...:Saruboceq:

canım ben ayırmadan herkese etmiştim dua hepde diyorum zaten
inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelsin otursun göbüşlerinize melekleriniz
amiin amiin amiin :)

Edin balım edin :lepi: böyle bedduaya can kurban kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi:

aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn..... :roflol:
karasu gelelim bana...cumartesi prıogesteron sonucunu gösterdim..okumuşundur...yumurtlama yok dedii...serophenemi ne..
öyle bişey vermiş..ve günde birtane yazmışş..niye bi tane dediki..
az değilmi senceee... bilmiyorumkismile

demekki eskiler bu işi biliyor biliyor..
ELSON o zaman önümüzdeki ay senden güzel haber alabilme ihtamalimiz varr:lepi:

canım ben ayırmadan herkese etmiştim dua hepde diyorum zaten
inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelsin otursun göbüşlerinize melekleriniz
amiin amiin amiin :)

:lepi:

sağol ayşemmmm senin dualarına nedense içimden cok güveniyorum...inşallah canım..

Tatlım bana da doktor en başında senephone vermişti, günde 1 yerimseniben eczanede yokmuş, muadili diye klomen aldım ben de, onu da günde 1 içtim, doktorum bana iki ay da günde 1 olarak içirdi, arttırmak istemedi, çünkü arttırırsam karnın üzüm salkımına döner, birsürü yumurtan olur, ama hiçbiri yeterli büyüklüğe gelmez dedi yerimseniben bizim amacımız bir ya da iki tane sağlıklı yumurta dedi, bu da bu dozla olur zaten dedi korkma sen aynen doktorunun dediği şekilde kullan yerimseniben bana sabah yarım akşam yarım şeklinde almamı önermişti, sana nasıl söyledi ki, tek seferde bi tane mi???

demekki eskiler bu işi biliyor biliyor..
ELSON o zaman önümüzdeki ay senden güzel haber alabilme ihtamalimiz varr:lepi:

aaaaaaaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn işallah rabbimmmm...
kenzül arşıda okudumm..geçen cuma okudum bikeredee...
vesile olur o dua belkiii...ama ben ilaca başlasamm..ümitliyimm inşallaaahh..
inşallah yanılmıyorumdur... boshayallersmile

yok datlımmm...hatice için ümitli bi beklemedeyizzz... :CüvCüv:

inş. gğzel haberler alıcaz ondan bu arada bakıyorum sen kendini hiç hesaba katmıyosun unutma adet olmadığın her gün bi umut vardır kaydirigubbakcemile5

günaydın ebrucum hoşgeldin..şimdilik bir hamiş haberi yok inşallah 1 hafta sonra ben veririm...sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım..

hoşbulduk canım inş. canım senden umutluyuz bu ay ben iyiyim yaaa bu mide bulantılarıyla başım dertte akannehir

günaydın canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…