elifcim yalnız hamişsen bak var ya cuma günü ettiğim dualar kabul oldu diye düşüncem
he valla bak kendımı bebsıın vaftiz anası ilan ederim ona göre :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee evet aynen öyle tinkerla devriye gezip beddua ediyikkk sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
ne kadar beddua denirse tabii :)
dün akşam hafif bi kahve akıntı gelmiş..çok çok az..oh dedim geliyoo..hala tık yokk..ama gelecek bak gör.öbürüne ihtimal vermiyorum hayatımm...düşünmeyelim artıkk..
hee bide şu geldi aklıma..beren dedi,,ebru falanda onayladı yaaa..hamile kalmadan önce gecikme yaşanırmışş..vücut hazırlarmış kendini...öyle olduğunu düşününce moral oluyor biraz..bu ay gecikme var...önümüzdeki ayada bebişşş Allahın izniyleee... :lepi:
haNİ şu sivilce çıksın,,,burnu büyüsün diye ettiğin dualarmı.... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
günaydın herkese
inşallah canım :)
yok o diil göbüşü bebekle dolsunlu dualar sen istesende istemesende sivilcede çıkıcak
totoda büyüycek zaten ben hani bi yanlışlık olmasın diye ayrıca belirttim sadece :lepi:
dün akşam hafif bi kahve akıntı gelmiş..çok çok az..oh dedim geliyoo..hala tık yokk..ama gelecek bak gör.öbürüne ihtimal vermiyorum hayatımm...düşünmeyelim artıkk..
hee bide şu geldi aklıma..beren dedi,,ebru falanda onayladı yaaa..hamile kalmadan önce gecikme yaşanırmışş..vücut hazırlarmış kendini...öyle olduğunu düşününce moral oluyor biraz..bu ay gecikme var...önümüzdeki ayada bebişşş Allahın izniyleee... :lepi:
selam kızlar herkese günaydın hamiş varmıııııııııııııııııııııı ??????
hoşgeldim datlımmmm :1hug:
senin yokluğunda bu AYŞEYNEN TİNKER cadıları çok üzerime geldilerr...ikimizede beddua ettiler bilüğünnüü...???
hee evet aynen öyle tinkerla devriye gezip beddua ediyikkk sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
ne kadar beddua denirse tabii :)
yerim kız ben seniii...
sen hep et bize bedduaaa... :lepi: olumunekankayizsmile
evet canım bu gecikme işini annemde söylemişti bana kendini hazırlar vücut diye..eskiler hep öyle derrmiş...
taman artık bu konuda sana baskı yapmıcam hakkında hayırlısı...
haNİ şu sivilce çıksın,,,burnu büyüsün diye ettiğin dualarmı.... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
banada banada edin kısssssss...:Saruboceq:
Edin balım edin :lepi: böyle bedduaya can kurban kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bilüğüm bilüğüm kaydirigubbakcemile3 amin dedim ben de :lepi:
Burda da bi arkadaş var, son haftasına girdi artık, doğurdu doğuracak, hatta doğum sırasında çekim yapacam, doktorumuzdan izin aldık yerimseniben onunla hep dalga geçiyom, deniz topu gibi oldun, heryerin şişti çok komiksin diye, o da bana "BETER OL" diyo ben de Aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyom :roflol: :roflol: :roflol:
olaaarr olumunekankayizsmile Şeniz
bandıra bandıra ye beni aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
günaydın prenses :)
aa kız benımde gecikmişti şimdi hatırladım hatta hersey kokuyodu midem bulanıyodu annem demişti test
yapsana hamilemisin diyede 2 gün sonra adet olmuştum bi dahakı ayda
hamile kaldım zaten entresaaannn bilmiyorumkismile
canım ben ayırmadan herkese etmiştim dua hepde diyorum zaten
inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelsin otursun göbüşlerinize melekleriniz
amiin amiin amiin :)
:lepi:
aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn..... :roflol:
karasu gelelim bana...cumartesi prıogesteron sonucunu gösterdim..okumuşundur...yumurtlama yok dedii...serophenemi ne..
öyle bişey vermiş..ve günde birtane yazmışş..niye bi tane dediki..
az değilmi senceee... bilmiyorumkismile
demekki eskiler bu işi biliyor biliyor..
ELSON o zaman önümüzdeki ay senden güzel haber alabilme ihtamalimiz varr:lepi:
yok datlımmm...hatice için ümitli bi beklemedeyizzz... :CüvCüv:
günaydın ebrucum hoşgeldin..şimdilik bir hamiş haberi yok inşallah 1 hafta sonra ben veririm...sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım..
olaaarr olumunekankayizsmile Şeniz
bandıra bandıra ye beni aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
günaydın prenses :)
aa kız benımde gecikmişti şimdi hatırladım hatta hersey kokuyodu midem bulanıyodu annem demişti test
yapsana hamilemisin diyede 2 gün sonra adet olmuştum bi dahakı ayda
hamile kaldım zaten entresaaannn bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?