Tatlım bana da doktor en başında senephone vermişti, günde 1 yerimseniben eczanede yokmuş, muadili diye klomen aldım ben de, onu da günde 1 içtim, doktorum bana iki ay da günde 1 olarak içirdi, arttırmak istemedi, çünkü arttırırsam karnın üzüm salkımına döner, birsürü yumurtan olur, ama hiçbiri yeterli büyüklüğe gelmez dedi yerimseniben bizim amacımız bir ya da iki tane sağlıklı yumurta dedi, bu da bu dozla olur zaten dedi korkma sen aynen doktorunun dediği şekilde kullan yerimseniben bana sabah yarım akşam yarım şeklinde almamı önermişti, sana nasıl söyledi ki, tek seferde bi tane mi???
Tatlım bana da doktor en başında senephone vermişti, günde 1 yerimseniben eczanede yokmuş, muadili diye klomen aldım ben de, onu da günde 1 içtim, doktorum bana iki ay da günde 1 olarak içirdi, arttırmak istemedi, çünkü arttırırsam karnın üzüm salkımına döner, birsürü yumurtan olur, ama hiçbiri yeterli büyüklüğe gelmez dedi yerimseniben bizim amacımız bir ya da iki tane sağlıklı yumurta dedi, bu da bu dozla olur zaten dedi korkma sen aynen doktorunun dediği şekilde kullan yerimseniben bana sabah yarım akşam yarım şeklinde almamı önermişti, sana nasıl söyledi ki, tek seferde bi tane mi???
inş. gğzel haberler alıcaz ondan bu arada bakıyorum sen kendini hiç hesaba katmıyosun unutma adet olmadığın her gün bi umut vardır kaydirigubbakcemile5
canım benim yengeminde yumurtlama problemi vardı.oda klomen mi ne kullanmışş.dr. yumurtlara bircok olsunki o zaman hamile kalma ihtimali daha yüksek demiş hatta anneme sormuş haticenin kac yumurtası oldu diye annemde 2 demiş gecen ay.o zaman demiş kalmaz..onun bircok olduğu ay kaldı şimdi allah bağışlasın kızı var.ne bilim bazıları tek yumurtayla kalıyor.
.bu şans işi allahım kime bu şansı vermişse tekte olsa cokta olsa kalıyor...
inş. gğzel haberler alıcaz ondan bu arada bakıyorum sen kendini hiç hesaba katmıyosun unutma adet olmadığın her gün bi umut vardır kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canım inş. canım senden umutluyuz bu ay ben iyiyim yaaa bu mide bulantılarıyla başım dertte akannehir
günaydın canım opuyorumnanaktan
canım benim yengeminde yumurtlama problemi vardı.oda klomen mi ne kullanmışş.dr. yumurtlara bircok olsunki o zaman hamile kalma ihtimali daha yüksek demiş hatta anneme sormuş haticenin kac yumurtası oldu diye annemde 2 demiş gecen ay.o zaman demiş kalmaz..onun bircok olduğu ay kaldı şimdi allah bağışlasın kızı var.ne bilim bazıları tek yumurtayla kalıyor.
.bu şans işi allahım kime bu şansı vermişse tekte olsa cokta olsa kalıyor...
klomenle kalanların çoğunun kızı olduğunu duyuyorumm..öyle bi topikte vardıı..doğrumukiii... boshayallersmile
Valla hayatım benim doktorum tam tersini söyledi, ne kadar çok yumurta olursa gebelik ihtimali okadar düşer, kist ihtimali de okadar artar dedi bilmiyorumkismile ve ben doktoruma çok güveniyorum biliyosun, bu zamana kadar hiç yanıltmadı beni yerimseniben
Ama tabi her doktorun yoğurt yiyişi farklı olabilir yerimseniben
klomenle kalanların çoğunun kızı olduğunu duyuyorumm..öyle bi topikte vardıı..doğrumukiii... boshayallersmile
sağol ayşemmmm senin dualarına nedense içimden cok güveniyorum...inşallah canım..
banada böyle açıklayan bi müslüman olsaaa... kötükedihüso
sağolsun bişey söylemedi..bitane içeceğimide reçeteden anladımm..ilaca başladıktan üç dört gün sonra gel dediii... ay sinir oluyorum yaa..güyaa özele gidiyorumm..yok anacım yokk..devletteki bi dr.bile daha güzel ilgilenmişti... :umursamaz:
valla ne bili arkadaşım hiç dikkat etmedim.:umursamaz:.kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun gerisi önemli değil..opuyorumnanaktan
evet canım her dr. farklı şey söylüyor ne bilim....benimde bu ay bircok yumurta oluştu olmucakmı acaba kısssssakannehir
Kız ne alaka cahil cahil konuşma :mymeka: cinsiyet tamamen spermle alakalı, ne yani senin yumurtan klomenle büyümüşse Y kormozomu taşıyan spermlere gelmeyin üstüme kış kış mı diyecek :roflol: manyak karı :roflol: :roflol:
Kız ne alaka cahil cahil konuşma :mymeka: cinsiyet tamamen spermle alakalı, ne yani senin yumurtan klomenle büyümüşse Y kormozomu taşıyan spermlere gelmeyin üstüme kış kış mı diyecek :roflol: manyak karı :roflol: :roflol:
Allah kabul eder inşallah canım ama hepsinin bi zamanı var işte :)
bu arada elifin durumu için şunu söyleyım gercekten olacaksa bi şekilde oluyo
biz bütün ay ama bütün ay korunduk bi kere farkında olmadan son anda farkettık
onuda korunmadna ilişkiye girmişiz ama yani afedersiniz içeriye giren sperm
toplasan bi damla yoktur..o da hemen kalktım lavaboya gittim fln hiç takmadım
kafaya her ay neler yapıyodum olmuyodu çünkü hemde yumrutlama günü geçti diye düşnüyorum falan ama o bi damladan naısl oldu
hala şaşırıp kalıyoruz eşimle ya cidden normalde olsa o bi damlası yumrutaya giden yolda
ölüyodu zaten kaydirigubbakcemile3 ama olacağı varsa oluyo :)
kızım yanımıza gelmek istiyomuş geldi :)
sende sor canım yaa...doktorun atladıgı bişey olursa ben hemen soruyom şöyle şöyle
olmalı dimi ilerki haftalarda böylemi yapcaz falan diye unutabilirler çünkü :)
ara dokotru sor ilac yazmışsınız ama nasıl kullancam de veya eczacıya sor....
sen eczacı değilsinki recete okuyasın hayır yani yanlış da okuyabiliriz Allah korusun
zaten yazıalrı kötü doktorların bi halt anlaşılmıyo :lepi:
Öyle düşünme hayatım, burda sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz olumunekankayizsmile kaldı ki ben bu ay senin hamileliğine kesin gözüyle bakıyorum yerimseniben
evet canım herşey zamanında oluyor..bizler ne kadar kıcımızı yırtsakta olmayınca olmuyor işte..:umursamaz:.inşallah dualarımız kabul olur..:Saruboceq:
ELSON konusunda bende aynı şeyi söylüyorum rabbim ol derse olur bak senin nasıl olmuş birkerede ihtimal vermek bile imkansız derekn allahımın işi...allah ol derse hiçbirşey engel olamaz...
şimdi elson bizi oklavalıcak vallahiilmaz:
ay ne bilim...bi topikte bahsetmişlerde öyleee..
tesadüfmü diye düşüniyo insan...
utandımö şimdikkk... :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?