Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy ben senin bu şekilde hamiş kaldığını biliyodumda...
bukadarını bilmiyodumm..hani bi damla olduğunu falannn... bilmiyorumkismile

hayatım soruyorumda..en basidinden bana dediki ilaca başladıktan 4-5 sonra gel..
bende dedimki..yani adetin dokuzuncu günü.bu soruyu bana 2 kezmi 3 kezmi ne sordurdu...anlamadıı.ya bana deki..bu ilaçla şunu yapıcaz..yumurtaların büyürse
şöyle böyle yapıcaz...ilacı günde bi tane aç veya tok karnına yatmadan şukadar önce iç falan de...ne bilimmm...aY YOK YAAAA...ben özellikle buluyorum bunları... mafoldumben mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız baya kalabalık bugun maşallah maşallahhh

GUNAYDINa.s.

Üzülme aşkım sen buraya yaz, biz bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı oluruz burda olumunekankayizsmile kendim bilmesem bile arar doktoruma sorarım ben senin için kaydirigubbakcemile5

Tinker naber balım olumunekankayizsmile o geçen hafta koyduğun resme bayılmıştım ama kaldırmakla iyi etmişsin, kızlar haklı nazar değerdi valla yerimseniben maşallah sana da oğluşuna da

:dance: DALGA GEÇME KIZLAN YAAAAA.....sırnaşık şey
bak bak..nasılda dalga geçiyoo..topik açmışlar kızım..ben napimm... :dilcikar: :dilcikar:
yaaa çok kötüsünüzzz...içime kurt düşürmeyiniz nitfeeeennnnnnnn... :sinifsinif:

vereliniortak olumunekankayizsmile

evet elif kırcak kemiklerimizi iyisimi ilk kafayı atan biz olalım çaktırma :lepi:

ah elif ah sen bizi oklavalıcan demek hıı çayıra gel çayıraaa klava:
sus kızzz... koca totonu kaldırabilcenmi sende beni alt edicenn..hadi dostummmm...
koca toton,,koca topkeklerin ve koca bi göbeğin varkennn beni alt edemezsin..
laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

Allahın izniyle hiçbişicik olmaz hayatım korkma yerimseniben senin oğlan biraz miskin demek ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız baya kalabalık bugun maşallah maşallahhh

Günaydın canım :) hoşgeldin :)

cidden kız biz hala aklımıza geldikçe şaşırıyoruz yani..ama olunca oluyomuş demekkı
vakti saati gelmiş olsun bi şekilde oluyo :)

bazı doktorları bende anlamıyom canım....banada kanama var diye acilew gittiğimde
ilaç yazan doktor progetsanı yanlış kullandırtmıştı....sırf onun yüzünden belkide
kanamalarım erken bitecekken gec bitti....progestan yani bebek düşebilrdi hersey olabilridi.
o kadar sorumsuz olabiliyolar bazen onun için ben hep devlette hem özelde muayene oluyom
böylece ıkısınden biri yanlış yapınca hemen ortaya çıkıyo yerimseniben

Üzülme aşkım sen buraya yaz, biz bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı oluruz burda olumunekankayizsmile kendim bilmesem bile arar doktoruma sorarım ben senin için kaydirigubbakcemile5

hiiiiiiiiiiiii..canım arkadaşım benimmmmmmmmm........
ben senin gözlerini pörtletmezmiyim şimcikkk...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

valla harikasın ayşeee...çok akıllıca... vereliniortak

Allahın izniyle hiçbişicik olmaz hayatım korkma yerimseniben senin oğlan biraz miskin demek ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş canım sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bi doguralalımda miskin olsun benim miniğim. ay doktor aslında çok hareketli maşallah diyo ama bende mi sorun var anlamıyorum her hafdada doktora gidilmezki

öyle dincimki akıllara zarar veriyorum elüfcüm :lepi:

sadece iş günleri çok yorgun oluyom sırnaşık şey

ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

canım çoktan hareketlenmiştir de sen hissedemiyor olabilrisin ultrasonda görüyosan
hareketlerini
fazla kafaya takma :) 1-2 haftaya kalmaz sen de daha sağlam yersin tekmükleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…