Allah kabul eder inşallah canım ama hepsinin bi zamanı var işte :)
bu arada elifin durumu için şunu söyleyım gercekten olacaksa bi şekilde oluyo
biz bütün ay ama bütün ay korunduk bi kere farkında olmadan son anda farkettık
onuda korunmadna ilişkiye girmişiz ama yani afedersiniz içeriye giren sperm
toplasan bi damla yoktur..o da hemen kalktım lavaboya gittim fln hiç takmadım
kafaya her ay neler yapıyodum olmuyodu çünkü hemde yumrutlama günü geçti diye düşnüyorum falan ama o bi damladan naısl oldu
hala şaşırıp kalıyoruz eşimle ya cidden normalde olsa o bi damlası yumrutaya giden yolda
ölüyodu zaten kaydirigubbakcemile3 ama olacağı varsa oluyo :)
kızım yanımıza gelmek istiyomuş geldi :)
sende sor canım yaa...doktorun atladıgı bişey olursa ben hemen soruyom şöyle şöyle
olmalı dimi ilerki haftalarda böylemi yapcaz falan diye unutabilirler çünkü :)
ara dokotru sor ilac yazmışsınız ama nasıl kullancam de veya eczacıya sor....
sen eczacı değilsinki recete okuyasın hayır yani yanlış da okuyabiliriz Allah korusun
zaten yazıalrı kötü doktorların bi halt anlaşılmıyo :lepi:
günaydın kızlar nasılsınız baya kalabalık bugun maşallah maşallahhh
Kız ne alaka cahil cahil konuşma :mymeka: cinsiyet tamamen spermle alakalı, ne yani senin yumurtan klomenle büyümüşse Y kormozomu taşıyan spermlere gelmeyin üstüme kış kış mı diyecek :roflol: manyak karı :roflol: :roflol:
hayatım soruyorumda..en basidinden bana dediki ilaca başladıktan 4-5 sonra gel..
bende dedimki..yani adetin dokuzuncu günü.bu soruyu bana 2 kezmi 3 kezmi ne sordurdu...anlamadıı.ya bana deki..bu ilaçla şunu yapıcaz..yumurtaların büyürse
şöyle böyle yapıcaz...ilacı günde bi tane aç veya tok karnına yatmadan şukadar önce iç falan de...ne bilimmm...aY YOK YAAAA...ben özellikle buluyorum bunları... mafoldumben mafoldumben
bak bak..nasılda dalga geçiyoo..topik açmışlar kızım..ben napimm... :dilcikar: :dilcikar::dance: DALGA GEÇME KIZLAN YAAAAA.....sırnaşık şey
yaaa çok kötüsünüzzz...içime kurt düşürmeyiniz nitfeeeennnnnnnn... :sinifsinif:evet canım herşey zamanında oluyor..bizler ne kadar kıcımızı yırtsakta olmayınca olmuyor işte..:umursamaz:.inşallah dualarımız kabul olur..:Saruboceq:
ELSON konusunda bende aynı şeyi söylüyorum rabbim ol derse olur bak senin nasıl olmuş birkerede ihtimal vermek bile imkansız derekn allahımın işi...allah ol derse hiçbirşey engel olamaz...
şimdi elson bizi oklavalıcak vallahiilmaz:
sus kızzz... koca totonu kaldırabilcenmi sende beni alt edicenn..hadi dostummmm...vereliniortak olumunekankayizsmile
evet elif kırcak kemiklerimizi iyisimi ilk kafayı atan biz olalım çaktırma :lepi:
ah elif ah sen bizi oklavalıcan demek hıı çayıra gel çayıraaaklava:
ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
ayyy ben senin bu şekilde hamiş kaldığını biliyodumda...
bukadarını bilmiyodumm..hani bi damla olduğunu falannn... bilmiyorumkismile
hayatım soruyorumda..en basidinden bana dediki ilaca başladıktan 4-5 sonra gel..
bende dedimki..yani adetin dokuzuncu günü.bu soruyu bana 2 kezmi 3 kezmi ne sordurdu...anlamadıı.ya bana deki..bu ilaçla şunu yapıcaz..yumurtaların büyürse
şöyle böyle yapıcaz...ilacı günde bi tane aç veya tok karnına yatmadan şukadar önce iç falan de...ne bilimmm...aY YOK YAAAA...ben özellikle buluyorum bunları... mafoldumben mafoldumben
Üzülme aşkım sen buraya yaz, biz bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı oluruz burda olumunekankayizsmile kendim bilmesem bile arar doktoruma sorarım ben senin için kaydirigubbakcemile5
hiiiiiiiiiiiii..canım arkadaşım benimmmmmmmmm........
ben senin gözlerini pörtletmezmiyim şimcikkk...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
cidden kız biz hala aklımıza geldikçe şaşırıyoruz yani..ama olunca oluyomuş demekkı
vakti saati gelmiş olsun bi şekilde oluyo :)
bazı doktorları bende anlamıyom canım....banada kanama var diye acilew gittiğimde
ilaç yazan doktor progetsanı yanlış kullandırtmıştı....sırf onun yüzünden belkide
kanamalarım erken bitecekken gec bitti....progestan yani bebek düşebilrdi hersey olabilridi.
o kadar sorumsuz olabiliyolar bazen onun için ben hep devlette hem özelde muayene oluyom
böylece ıkısınden biri yanlış yapınca hemen ortaya çıkıyo yerimseniben
Allahın izniyle hiçbişicik olmaz hayatım korkma yerimseniben senin oğlan biraz miskin demek ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bak..nasılda dalga geçiyoo..topik açmışlar kızım..ben napimm... :dilcikar: :dilcikar:
yaaa çok kötüsünüzzz...içime kurt düşürmeyiniz nitfeeeennnnnnnn... :sinifsinif:
sus kızzz... koca totonu kaldırabilcenmi sende beni alt edicenn..hadi dostummmm...
koca toton,,koca topkeklerin ve koca bi göbeğin varkennn beni alt edemezsin..
laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
günaydın maşallah.bugün kalabalığız dün kimse yoktu
günaydın maşallah.bugün kalabalığız dün kimse yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?