inş canım sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bi doguralalımda miskin olsun benim miniğim. ay doktor aslında çok hareketli maşallah diyo ama bende mi sorun var anlamıyorum her hafdada doktora gidilmezki
Haftasonları genelde sakin olur bizim topik yerimseniben kendimizi tamamen kocişlerimize veriyoruz hafta sonu :kedi: :kedi: :kedi:
dimi kızlar :roflol: :roflol: :roflol:
kıslarrr ben uçuşa gectim yine..:roflol::roflol::roflol:
öyle dincimki akıllara zarar veriyorum elüfcüm :lepi:
sadece iş günleri çok yorgun oluyom sırnaşık şey
canım çoktan hareketlenmiştir de sen hissedemiyor olabilrisin ultrasonda görüyosan
hareketlerini
fazla kafaya takma :) 1-2 haftaya kalmaz sen de daha sağlam yersin tekmükleri :)
Haftasonları genelde sakin olur bizim topik yerimseniben kendimizi tamamen kocişlerimize veriyoruz hafta sonu :kedi: :kedi: :kedi:
dimi kızlar :roflol: :roflol: :roflol:
ya doktor sana progestan diye yannışlıkla extacy falan mı verdi acaba kaydirigubbakcemile3
Kızlaaaaaaaaaar benim yumoşlar şişmeye ve acımaya başladı yine, bu da demek oluyor ki yumurtam çatlayalı 2-3 gün oldu, hep o günlerde başlar ve adete kadar gider çünkü yerimseniben
Demek ki 4-5 Haziran gibi adet olucam hade hayırlısı bakalım :Saruboceq:
kociş olsa .... senağlama senağlama
hayırlısı olsun canım inş. ama ben inanıyorum bu taopikde ki herkes hamiş müjdesinşi verecek artık konularmız bbek büyütmek falan olacak inş..
ya doktor sana progestan diye yannışlıkla extacy falan mı verdi acaba kaydirigubbakcemile3
Tüüühhhhh elifin bam teline bastık gene bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Amaaaaaaaaaaaaaaaaan boşver be güzelim, az kaldı sizin de kavuşmanıza yerimseniben nasılsa bidahaki seneye berabersiniz inşallah :Saruboceq:
sonra daaaaaaaaaaaaa "ARABADA 5, EVDE 15... " :roflol: :roflol: :roflol:
evet o zaman adet olckalar listesini değiştiririz
bebeği yürüyenler diş çıkaranlar flan yaparızz :lepi:
kız sen hamıle olmayasın ..ben de adetten 1 hafta once aynı sen gıbıydım havalarda ucuyodum tansıyon dusuklugunden...ilaç mı gercekten sebep acabaopuyorumnanaktankıslarrr ben uçuşa gectim yine..:roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim...korktum ben de ole dedıklerı ıcın kaldırdım...elemtere fiş kem gözlere şişkötükedihüsoTinker naber balım olumunekankayizsmile o geçen hafta koyduğun resme bayılmıştım ama kaldırmakla iyi etmişsin, kızlar haklı nazar değerdi valla yerimseniben maşallah sana da oğluşuna da
canım kimi bebek yaratılışı gereği az hareket edebılırmıs...daha dun kagan kocatepede okudum..kimisi de benimki gibi kıçına motor takmış gibi hiç durmayabilir...ama ben biliyom başıma geleceği problem çocuk 2 geliyo...cok yaramaz olcak belli...daha 16.haftadan belli ettı kerata ama ben cok kurcalıyodum cok dınlıyodum kendımı...birde senın yapınlada alakalı olabılır belkı o çevre kalınsa gec hıssetme nedenın o olabılır...daha sabret 20.haftaya kadar baslar senınkı...zaten normalı de o...sıkma canını ..oynadımı da yakında ...ey yeter azcık dur dıcen...boshayallersmileya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
Tüüühhhhh elifin bam teline bastık gene bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Amaaaaaaaaaaaaaaaaan boşver be güzelim, az kaldı sizin de kavuşmanıza yerimseniben nasılsa bidahaki seneye berabersiniz inşallah :Saruboceq:
sonra daaaaaaaaaaaaa "ARABADA 5, EVDE 15... " :roflol: :roflol: :roflol:
evet o zaman adet olckalar listesini değiştiririz
bebeği yürüyenler diş çıkaranlar flan yaparızz :lepi:
günaydınnn kızlarr olumunekankayizsmile
kız sen var ya sen...geldin mi topiğe hemencecik konu değişiyo farklı frekanslara geçiriyon milleti kuduruk seni....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?