Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inş canım sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bi doguralalımda miskin olsun benim miniğim. ay doktor aslında çok hareketli maşallah diyo ama bende mi sorun var anlamıyorum her hafdada doktora gidilmezki

şimdi her hafta gitsende rahat rahat görürüsün ultrasında 20. haftadan sonra
koccaman oluyolar bi kafayı görüyon bi totoyu kaydirigubbakcemile3

Kızlaaaaaaaaaar benim yumoşlar şişmeye ve acımaya başladı yine, bu da demek oluyor ki yumurtam çatlayalı 2-3 gün oldu, hep o günlerde başlar ve adete kadar gider çünkü yerimseniben
Demek ki 4-5 Haziran gibi adet olucam hade hayırlısı bakalım :Saruboceq:

inş tatlım yerüm tabi oğluşumun tekmüklerinii

hayırlısı olsun canım inş. ama ben inanıyorum bu taopikde ki herkes hamiş müjdesinşi verecek artık konularmız bbek büyütmek falan olacak inş..

kociş olsa .... senağlama senağlama

Tüüühhhhh elifin bam teline bastık gene bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Amaaaaaaaaaaaaaaaaan boşver be güzelim, az kaldı sizin de kavuşmanıza yerimseniben nasılsa bidahaki seneye berabersiniz inşallah :Saruboceq:
sonra daaaaaaaaaaaaa "ARABADA 5, EVDE 15... " :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlısı olsun canım inş. ama ben inanıyorum bu taopikde ki herkes hamiş müjdesinşi verecek artık konularmız bbek büyütmek falan olacak inş..

evet o zaman adet olckalar listesini değiştiririz

bebeği yürüyenler diş çıkaranlar flan yaparızz :lepi:

ayıp ettinnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile bayanssulusmile

kıslarrr ben uçuşa gectim yine..:roflol::roflol::roflol:
kız sen hamıle olmayasın ..ben de adetten 1 hafta once aynı sen gıbıydım havalarda ucuyodum tansıyon dusuklugunden...ilaç mı gercekten sebep acabaopuyorumnanaktan
Tinker naber balım olumunekankayizsmile o geçen hafta koyduğun resme bayılmıştım ama kaldırmakla iyi etmişsin, kızlar haklı nazar değerdi valla yerimseniben maşallah sana da oğluşuna da
sağol canım benim...korktum ben de ole dedıklerı ıcın kaldırdım...elemtere fiş kem gözlere şişkötükedihüso
ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebişimi yaa çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
canım kimi bebek yaratılışı gereği az hareket edebılırmıs...daha dun kagan kocatepede okudum..kimisi de benimki gibi kıçına motor takmış gibi hiç durmayabilir...ama ben biliyom başıma geleceği problem çocuk 2 geliyo...cok yaramaz olcak belli...daha 16.haftadan belli ettı kerata ama ben cok kurcalıyodum cok dınlıyodum kendımı...birde senın yapınlada alakalı olabılır belkı o çevre kalınsa gec hıssetme nedenın o olabılır...daha sabret 20.haftaya kadar baslar senınkı...zaten normalı de o...sıkma canını ..oynadımı da yakında ...ey yeter azcık dur dıcen...boshayallersmile

kız sen var ya sen...geldin mi topiğe hemencecik konu değişiyo farklı frekanslara geçiriyon milleti kuduruk seni....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…