Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ne biliyim ya anlamıyorum.ama ilaçın acıklamasında baş dönmesi uyku yapar diyor..
ama akşam cok kötüydüm ne yaptığımın bile farkında değildim..kafamçokkarıştı
koçişe koluna şakayla vurayım dedim adamın koluna bir vurmuşumki sorma adamcağızın canı yandı vallahi..
diyoki bu ilaçı içtikten sonra seni bağlamam lazım..:roflol::roflol::roflol:

hayırlısı olsun canım ya ben de oledım sarhoş gibi...hastaneye gıttım serum vermıslerdı...8 e 5 tı tansıyon...bole ayaklarım dolanıyodu ...ama tabı ılaç ta yapabılır bekleyelım gorelımeyvahedigeldismile

öyle canım bekleyip görücez...perşembe kontrolüm var zaten..

hoşgeldin canım..evet bugün karasuyumuz var kuduruk kızımız..o olunca burası böyle oluyor..

bayanssulusmile bayanssulusmile çok arasınız yazın bu kuduruk karasuyu çooooooook bayanssulusmile bayanssulusmile ay şaka maka tam 1 ay başladı tatile çıkmamıza oooooohhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sen de çok yaşa hayatım...resmi görünce aynen o geldi aklıma:lepi:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

evet öslücessss seni biz tatilde...boshayallersmileboshayallersmile
ayy evet bizimde tatilimize az kaldı..galiba eşimin iş dolayısıyla izne erken ayrılıcaz haziran 1 veye 2,si gibi bakalım..aslında ben haziran sonu istiyodum belkim sende orlara gelrisen görüşürüz diye..neyse sağlık olsun..

hep 31 günde bi adet oluyorum kızlar ben normalde.işte geçen ay38.inci günde oldum.öyle olunca hesaplayıcıya görede son 3 ay tariih giirnce
35 günde bir 23 mayısta ollamm gerketiği yazıyo.
en son 19 nisanda olmuştum işte.bugün 36.gün olmuş oluyo şu anda
korkuyorum ya test yapmaya...

kızlarr adetime 1 gün kaldı ama dayanamıyorum test almaya gidiyorum.biliyorum bişey çıkmıcak ama rüyamda hep hamile kadınları gördüm.hadi bana şans dileyin buna çok ihtiyacım var :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…