kız sen hamıle olmayasın ..ben de adetten 1 hafta once aynı sen gıbıydım havalarda ucuyodum tansıyon dusuklugunden...ilaç mı gercekten sebep acabaopuyorumnanaktan
sağol canım benim...korktum ben de ole dedıklerı ıcın kaldırdım...elemtere fiş kem gözlere şişkötükedihüso
canım kimi bebek yaratılışı gereği az hareket edebılırmıs...daha dun kagan kocatepede okudum..kimisi de benimki gibi kıçına motor takmış gibi hiç durmayabilir...ama ben biliyom başıma geleceği problem çocuk 2 geliyo...cok yaramaz olcak belli...daha 16.haftadan belli ettı kerata ama ben cok kurcalıyodum cok dınlıyodum kendımı...birde senın yapınlada alakalı olabılır belkı o çevre kalınsa gec hıssetme nedenın o olabılır...daha sabret 20.haftaya kadar baslar senınkı...zaten normalı de o...sıkma canını ..oynadımı da yakında ...ey yeter azcık dur dıcen...boshayallersmile
kız sen var ya sen...geldin mi topiğe hemencecik konu değişiyo farklı frekanslara geçiriyon milleti kuduruk seni....opuyorumnanaktan
günaydınnn kızlarr olumunekankayizsmile
bu gün her kes çok keyifli allah bozmasınn hihoyyyt
canım ne biliyim ya anlamıyorum.ama ilaçın acıklamasında baş dönmesi uyku yapar diyor..
ama akşam cok kötüydüm ne yaptığımın bile farkında değildim..kafamçokkarıştı
koçişe koluna şakayla vurayım dedim adamın koluna bir vurmuşumki sorma adamcağızın canı yandı vallahi..
diyoki bu ilaçı içtikten sonra seni bağlamam lazım..:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aynen valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: ayyy sen çok yaşa sabah sabah güldürdün beni
hayırlısı olsun canım ya ben de oledım sarhoş gibi...hastaneye gıttım serum vermıslerdı...8 e 5 tı tansıyon...bole ayaklarım dolanıyodu ...ama tabı ılaç ta yapabılır bekleyelım gorelımeyvahedigeldismile
kız Allah canını almasın nerdende buldunnn... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım..evet bugün karasuyumuz var kuduruk kızımız..o olunca burası böyle oluyor..
sen de çok yaşa hayatım...resmi görünce aynen o geldi aklıma:lepi:
google a yaramaz erkek bebek yaz görsellerde çıkıyo...
kızlar test yapsammı sizce
bayanssulusmile bayanssulusmile çok arasınız yazın bu kuduruk karasuyu çooooooook bayanssulusmile bayanssulusmile ay şaka maka tam 1 ay başladı tatile çıkmamıza oooooohhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?